Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Malaga CF

0:2

konec (0:1)

10.12.2017, 12:00 • Estadio Municipal de Anoeta • 15. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.51 4.6 6.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:55:47)
Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 13:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:12.
Je konec! Real Sociedad nezvládl utkání s trápící se Málagou a na domácí půdě prohrál 0:2! Domácí přitom mohli jít rychle do vedení, ale Mikel Oyarzabal hlavičkoval nad branku! Poté předvedla domácí obrana špatnou rozehrávku. Borja Bastón obešel brankáře a byl faulován. Sám Borja Bastón pokutový kop proměnil a poslal hosty do vedení! Po přestávce mohl vyrovnat Willian José, ale své šance se zalekl. A právě Willian José zahrál v pokutovém území rukou a pískala se další penalta. Borja Bastón ji tentokrát nedal, ale Chory Castro dorazil míč do sítě! Hosté si už vedení pohlídali a došli si pro první body z hřiště soupeře v této sezóně.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Jenže rozehrávka přímého kopu se domácím vůbec nepovedla. Hned první obránce v oranžovém dresu odvrátil hrozící nebezpečí.

90+3

Xabi Prieto byl faulován na polovině Málagy a domácí celek bude zahrávat další přímý kop. Obrana hostujícího celku musí vyhlásit pohotovost.

90+2

Juanmi spěchal za odraženým míčem na hranici pokutového území. Domácí fotbalista zakončoval v pádu, jenže špičkou kopačky odevzdal balón Robertovi.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Také Alberto de la Bella se nyní odhodlal k odcentrování, ale brankář Málagy Roberto si vůbec nedělal starosti a vyboxoval balón za hranice pokutového území.

89

Iñigo Martínez chtěl překvapit obranu Málagy přihrávkou mezi obránce, jenže Luis Hernández jeho úmysl přečetl, míč zastavil a odkopl jej na polovinu domácích.

88

Xabi Prieto si na pravém křídle připravil míč k odcentrování, ale přihrávka se mu vůbec nepovedla. Jeho vysoký centr se snesl přímo do rukavic hostujícího brankáře.

87

Domácím se hodně rychle krátí čas. Real Sociedad nyní kombinuje až na své polovině a má obrovské problémy s přenesením hry na polovinu Málagy.

86

Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Borja Bastón, přichází Álex Mula.

85

85. De la Bellova dělovka zpoza šestnáctky

85

Až nyní si Real Sociedad vypracoval obrovskou šanci! Do krásného centru se z hranice pokutového území opřel Alberto de la Bella, ale Roberto převedl parádní zákrok!

84

Asier Illarramendi dirigoval rozehrávku domácího celku na levé straně hrací plochy. Bývalý fotbalista Realu Madrid však neobešel Rosalese a daroval hostům vhazování.

83

Mikel Oyarzabal se krásně uvolnil k odcentrování a vyslal nadýchaný centr před branku Málagy. Na jeho centr si nabíhal hned dva hráči, ale obránce Luis Hernández míč odhlavičkoval.

82

Álvaro Odriozola Arzallus spěchal za přihrávkou na pravou stranu. Domácí fotbalista balón nemohl dostihnout, ale místo odkopu od branky poslal míč pouze na aut.

Real Sociedad San Sebastian – Malaga CF

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 24. Bastón (pen.), 59. Castro

Karty:   36. Zurutuza (RSC) – 10. Castro (MLG)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 13:2. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:12.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, D. Llorente, I. Martínez, de la Bella – Prieto, Illarramendi, Zurutuza (46. Zubeldia) – Januzaj (65. Juanmi), José (74. Bautista), Oyarzabal.
Náhradníci: Ramírez – Canales, Juanmi, Carlos Martínez, Navas, Zubeldia, Bautista.

Malaga CF: Roberto – Rosales, L. Hernández, Baysse, González – Keko (78. Ontiveros), Recio, Adrián González, Castro – Peñaranda (54. En-Nesyri), Bastón (86. Mula).
Náhradníci: Prieto – En-Nesyri, Mula, Ontiveros, Rolón, Añor.

Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez