Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – FC Barcelona

0:2

konec (0:0)

10.12.2017, 20:45 • El Madrigal (Villarreal) • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 6.4 4.57 1.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:13. (22:34:55)
Je tu konec! Šlágr tohoto kola španělské nejvyšší soutěže nakonec končí pohodlným vítězstvím Barcelony 2:0. Nutno dodat, že zásadní vliv nad tímto výsledkem mělo vyloučení domácího Raby, který po necelé hodině hry oslabil svůj celek. Od té doby Katalánci výrazně zmáčkli svého soupeře a výsledkem byly dvě přesné trefy.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Další velkou chybu udělal domácí brankář Asenjo, který svůj výkop poslal pouze k Messimu. Asenjo ale vše odčinil skvělým vyběhnutím proti Vidalovi.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Barcelonští si přichystali další slibný přímý kop, který si vzal na starost pro změnu Suárez. Prudká rána na brankářovu stranu nakonec zapadla Asenjovi do rukavic.

87

Žlutou kartu dostává Álvaro González (Villarreal CF).

86

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází André Gomes.

85

Trigueros dokázal přihrávkou oslovit Costu, jehož centr z brankové čáry skončil pouze na horní síti. Ter Stegen tak bude vykopávat.

84

S ambicemi domácího celku to vypadá už hodně bledě. Nejen, že Villarreal prohrává o dvě branky, navíc do konce zápasu už nezbývá moc času.

83

83. Lionel MESSI - 0:2

83

Barcelona právě vstřelila branku!
Hotovo, tři body poputují do Katalánska! Ruiz udělal obrovskou minelu při rozehrávce, kterou poslal pouze k Busquetsovi. Ten na nic nečekal a okamžitě vysunul LIONELA MESSIHO. Argentinský ostrostřelec se prohnal kolem dvojice protihráčů a následně chladnokrevně zakončil.

83

Opět pochybení pomezního rozhodčí. Ten totiž odmával Vidalův ofsajd, který dle opakovaného záběru vůbec nebyl.

83

Po delší době se hrací předmět dostal také na kopačku ter Stegena, který místo výkop od branky zvolil přihrávku na levou stranu na Albu.

82

Kdepak. Messi opět operoval na velmi nebezpečném prostoru, odkud vykouzlil náramný dloubáček na Suáreze. Ten se do míče opřel z první, balón mu ale sjel na vnější nárt a míč tak netrefil ideálně.

81

Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky, stále platí, že hosté mají na kontě o jedinou branku více. Podaří se Villarrealu nakonec alespoň srovnat?

80

S přibývajícím časem se Barcelona pochopitelně nebude nikam bezhlavě hnát a spíše bude spoléhat na dlouhé držení kulatého nesmyslu.

79

Trigueros přenesl těžiště hry na levou stranu, kde byl ale jako první u míče Roberto. Dobíhající Costa se tak bude muset vrátit zpět, Katalánci totiž rozjíždí další útok.

Villarreal CF – FC Barcelona

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 72. L. Suárez (Alcácer), 83. Messi (Busquets)

Karty:   61. Bakambu (VLR), 87. Álvaro González (VLR) – 45. Busquets (BAR)   60. Raba (VLR)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:13.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – R. Soriano (64. Antonio Rukavina), Hernández, Semedo (48. Castillejo), Trigueros – Raba, Bakambu.
Náhradníci: Barbosa – Marín, Castillejo, Antonio Rukavina, Bonera, Guerra, Moya Martínez.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mascherano, Alba – Rakitić, Busquets (86. A. Gomes), Paulinho (68. Aleix Vidal) – Messi (C), L. Suárez, Denis Suárez (58. Alcácer).
Náhradníci: Cillessen – Costas, Semedo, Digne, Aleix Vidal, A. Gomes, Alcácer.

Rozhodčí: De Burgos – Núñez, De Francisco