Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

HC Oceláři Třinec – Brynäs IF

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

05.12.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200) • Čtvrtfinále • Daniel Ježek

Tipsport: 2.05 4.5 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:51

Oceláři mohli navýšit své vedení! Tomáš Marcinko poslal ideální pas pro Davida Ciencialu, ten ale z bezprostřední blízkosti nedokázal ztečovat kotouč mimo Fernströmův dosah!

53:40

Teď už to domácí s aktivitou přehnali, nedovoleným zákrokem se prezentoval Milan Mikulík. Ten si odpyká dvě minuty za hákování. Komerční přestávka.

52:21

52:21 Aron CHMIELEWSKI - 3:1

52:21

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři odskakují do dvoubrankového trháku! Domácí zvládli buly po zakázaném uvolnění velmi dobře, střídající čtvrtá formace pak zařídila třetí branku Třince! Bratři Kovařčíkové si v útočném pásmu předali kotouč, mladší Michal poté z úrovně brankové čáry ke skórování vyzval ARONA CHMIELEWSKÉHO! Ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: M. Kovařčík, O. Kovařčík.

51:09

Růžička a Linhartem zavezli kotouč do útočné třetiny, první jmenovaný poté připravil ideální střeleckou pozici pro Mariana Adámka! Třinecký obránce se do kotouče opřel vší silou, Fernström ale předvedl bleskurychlou lapačku!

43:45

43:45 Martin ADAMSKÝ - 2:1

43:45

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři otáčejí vývoj zápasu na svou stranu! Druhý gól má na svědomí třetí třinecká formace. Zbyněk Irgl zavezl kotouč do hloubi hostujícího pásma, tam jej přenechal Jiřímu Polanskému. Centr této útočné řady obkroužil branku, namazal MARTINU ADAMSKÉMU, ten z první trefil mezírku mezi Fernströmovými betony! Asistence: Jiří Polanský, Zbyněk Irgl.

40:25

40:25 Daniel RÁKOS - 1:1

40:25

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři svou převahu využívají a srovnávají krok! Martin Růžička nejprve z mezikruží trefil jen Fernströmův beton, akce domácích ale pokračovala a po přesném pasu Tomáše Marcinka zpoza branky se z mezikruží prosadil DANIEL RÁKOS! Asistence: Tomáš Marcinko, Milan Mikulík.

39:22

Výhoda Ocelářů bude dvojnásobná, Jacob Blomqvist se provinil sekáním. Domácí mají k dispozici 47 vteřin přesilovky pěti proti třem.

38:09

Oceláři mají šanci ke srovnání, Mikulíka totiž nedovoleně zastavil Marcus Westfält. Početní výhoda pro domácí.

34:48

34:48 Andrew MILLER - 0:1

34:48

Brynäs právě vstřelili branku!
Hosté se poté pustili do rychlé protiakce a radujíc se z úvodní branky zápasu! Brynäs šlo do útoku ve čtyřech hráčích, přihrávka Kevina Clarka se nešťastně pro domácí odrazila od bránícího Musila přímo na hůl ANDREWA MILLERA, který našel skulinku mezi Hrubcem a levou tyčí třinecké branky! Asistence: Kevin Clark, Lukas Kilström.

32:44

Alexander Bjurström v úniku! Útočník švédského celku dostal pas za třineckou obrannou linii, na Hrubce pak zkusil střelu ze zápěstí. Kotouč ale netrefil branku!

30:34

Michal Kovařčík mohl poslat svůj tým do vedení! Třinecký mladík dostal přihrávku za hostující obranu, tváří v tvář brankáři Fernströmovi ale neuspěl! Kovařčík zkusil kličku mezi nohy, hostující gólman byl připraven!

29:30

Kovář na útočné modré čáře ztratil kotouč, protiakce hostí neskončila v síti jen díky skvělému zákroku Šimona Hrubce! Aaron Palushaj pálil z první, Hrubec vyrazil puk před sebe. Ke kotouči se nejrychleji dostal Lucas Carlsson, který mohl dorážet do z poloviny odkryté branky! Hrubec se ale skvěle natáhl a vyrazil puk!

24:39

Oceláři si nepohlídali střídání, sudí domácím uděluje dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Martin Růžička.

16:44

Martin Růžička byl velmi aktivní za hostující brankou, svým pohybem vybojoval Ocelářům početní výhodu. Na trestnou lavici odjíždí Henrik Larsson (2 minuty, vysoká hůl).

15:00

Další velká chvíle Šimona Hrubce! Domácí brankář byl ve velmi svízelné situaci, z bezprostřední blízkosti do odkryté branky dorážel Jacob Blomqvist, Hrubec se neskutečně přesunul a vyrážečkou poslal kotouč do rohu kluziště!

13:25

Menších zmatků v před třineckou brankou mohl využít Kevin Clark, který se snažil dorazit odraženou střelu Palushaje! Hrubec vůbec nevěděl, kde je kotouč, nakonec však dokázal skvěle zasáhnout!

12:52

První početní výhoda pro Brynäs, na trestnou lavici usedá Vladimír Dravecký, který podrazil jednoho z protivníků. Komerční přestávka.

01:06

Také druhá útočná řada Ocelářů se dostala do pásma soupeře, Musilova ani Linhartova střela ale úspěch nepřinesla. Domácí ale budou hrát svou první přesilovku, podražením se provinil Adam Boqvist.

HC Oceláři Třinec – Brynäs IF

3:1

konec (0:0, 0:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 41. Rákos (Marcinko, Mikulík), 44. Adamský (Polanský, Irgl), 53. Chmielewski (M. Kovařčík, Kovařčík) – 35. Miller (Clark, Kilström)

HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Dodera, Linhart, D. Musil, L. Kovář, Adámek, Jank – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A, TS) – Dravecký, Mikulík, Cienciala – Adamský (A), Polanský, Irgl – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Christov. Trenér: Václav Varaďa.

Brynäs IF: Fernström (Rautio) – Ersson, Gunderson (A), Kilström (A), A. Boqvist, Carlsson, Larsson, Westfält – Miller, Jensen, Clark (TS) – Bjurström, Ölund, Palushaj – Alcén, Blomqvist (C), Mannberg – J. Boqvist, Liljewall, Asklof. Trenér: Tommy Sjödin.

Rozhodčí: Manuel Nikolić (AUT), Marc Lemelin (USA) – Jiří Gebauer, Jiří Ondráček (oba CZE)

Odveta: Brynäs - Třinec 3:5

Průběh zápasu
1. třetina
01:06 BRY 2 A. Boqvist, podražení
12:52 TRI 2 Dravecký, podražení
16:44 BRY 2 Larsson, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
24:39 TRI 2 HL Martin Růžička, příliš mnoho hráčů
34:48 BRY 0:1 Miller (Clark, Kilström)
38:09 BRY 2 Westfält, držení protihráče
39:22 BRY 2 Blomqvist, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
40:25 TRI 1:1 Rákos (Marcinko, Mikulík)
43:45 TRI 2:1 Adamský (Polanský, Irgl)
52:21 TRI 3:1 Chmielewski (M. Kovařčík, Kovařčík)
53:40 TRI 2 Mikulík, hákování
Konec