Menu

Florbal

Livesport Superliga

Bulldogs Brno – 1. SC TEMPISH Vítkovice

4:5

konec (1:2, 1:2, 2:1)

17.11.2017, 20:00 • SH TEZA Hodonín • 12. kolo • Radomír Fukala

Tipsport: 3.73 6.1 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

47:23

Bulldogs právě vstřelili branku!
Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo se opět potvrdilo v celé své kráse! Nejprve nedokázala v jasné pozici na jedné straně překonat domácího brankáře jeden z Vítkovických hráčů, a tak udeřilo na straně druhé. Jiří Bauer vybídl skvělou přihrávkou z levé strany DAVIDA COUFALA, který střelou z první z od pravého mantinelu do dolní poloviny brány snižuje na 4:5 z pohledu Brna. Asistence: Jiří Bauer.

44:39

Vítkovice právě vstřelily branku!
Brnu však radost z kontaktní branky vydržela něco málo přes půl minuty a TEMPISH znovu vede o dva góly! Byl to tentokrát LUKÁŠ HRUBÝ, kdo mířil přesně a brněnský brankář tedy musí lovit popáté míček ze své sítě. Bez asistence.

44:02

Bulldogs právě vstřelili branku!
Tak a už je to pouze o gól a domácí publikum tlačí své mužstvo za vyrovnáním! Střela z větší vzdálenosti sice bránu Vítkovic minula, ale míček se od zadního mantinelu odrazil zpět k pravé tyči, kde byl připravený PETR KADLEC, jenž balónek zametl za bezmocného Součka. Asistence: Josef Žižka.

35:50

Bulldogs právě vstřelili branku!
Domácí však ještě do přestávky snižují na rozdíl dvou gólů! Krásnou dlouho přihrávkou vybídl jeden z Brňanů své spoluhráče k přečíslení dvou na jednoho. Bauer poté přihrál z levé strany JANU NOVOTNÉMU, jenž ze vzduchu sklepl míček za Součkova záda. Asistence: Jiří Bauer.

30:01

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ostravané přeci je přesilovou hru využívají a vedou již o tři branky! Lukáš Hájek přihrával z pravé strany na střed ADAMU DELONGOVI, který míček schoval za zády a poté výstavní ranou trefuje horní polovinu domácí brány. Asistence: Lukáš Hájek.

21:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
A hned z kraje druhé třetiny odskakuje TEMPISH na rozdíl dvou gólů! Balónek potáhl po pravé straně ADAM DELONG, jenž měl ještě u tyčky volného Sladkého, ale rozhodl se zakončovat sám přes obránce. To se ukázalo jako správná volba, protože domácí brankář nic neviděl a následně musel lovit míček ze své sítě. Asistence: Jan Jastřembský.

17:23

Vítkovice právě vstřelily branku!
A ostravský celek přidává další gól a otáčí průběh zápasu! Vynikající přihrávku z poloviny hřiště vyslal před brankoviště Jan Šebesta. Do jeho nabídky vložil šikovně hůl JAKUB HUBÁLEK, po jehož teči skončil míček síti brněnské brány. Asistence: Jan Šebesta.

13:02

Vítkovice právě vstřelily branku!
Nyní už je však vyronváno a začínáme od začátku! Lukáš Hrubý potáhl míček na polovinu soupeře a od levého mantinelu vyslal skvělou přihrávku na stranu pravou, odkud MAREK BRÄUER střelou z první trefuje odkrytou bránu Brna. Asistence: Lukáš Hrubý.

07:49

Bulldogs právě vstřelili branku!
Domácí svou první šanci proměňují a ujímají se vedení v tomto duelu! Ze souboje na polovině hřiště vypadl míček přesně na hůl VÁCLAVA ČERNOCHA, jenž jej potáhl směrem k bráně Vítkovic a z osy hřiště napálil balónek nechytatelně do horního rohu Součkovy brány. Bez asistence.

Bulldogs Brno – 1. SC TEMPISH Vítkovice

4:5

konec (1:2, 1:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Černoch, 36. Novotný (Bauer), 45. Kadlec (Žižka), 48. Coufal (Bauer) – 14. Bräuer (Hrubý), 18. Hubálek (Jan Šebesta), 22. Delong (Jastřembský), 31. Delong (Hájek), 45. Hrubý

Bulldogs Brno: Kuhn (Mazánek) – Bauer, Kladivo, Sládeček, Žižka, Nonn – Kadlec, Mráz, Coufal – Juhaňák, Pešák, Koláčný – Jurševskis, Černoch, Michálek – Novotný, Grlický, Lorenc.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Děček, Hubálek, Němec – Hrubý, Sladký, Jan Šebesta – Vilím, Rýpar, Gál – Hájek, Firda, Bräuer – Delong, Besta, Tokoš.

Rozhodčí: Kačer, Vašíček

Diváci: 739

Průběh zápasu
1. třetina
07:49 BNO 1:0 Černoch
13:02 VIT 1:1 Bräuer (Hrubý)
17:23 VIT 1:2 Hubálek (Jan Šebesta)
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 VIT 1:3 Delong (Jastřembský)
28:03 BNO 2 2min Sládeček, Hrubost
30:01 VIT 1:4 Delong (Hájek)
35:50 BNO 2:4 Novotný (Bauer)
36:15 VIT 2 2min Sladký, Hrubost
BNO 2 2min Sládeček, Hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
44:02 BNO 3:4 Kadlec (Žižka)
44:39 VIT 3:5 Hrubý
47:23 BNO 4:5 Coufal (Bauer)
Konec