Menu

Florbal

Livesport Superliga

Bulldogs Brno – 1. SC TEMPISH Vítkovice

4:5

konec (1:2, 1:2, 2:1)

17.11.2017, 20:00 • SH TEZA Hodonín • 12. kolo • Radomír Fukala

Tipsport: 3.73 6.1 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký zbytek večera a u dalších on-line přenosů na počtenou. (21:56:39)
Je dobojováno! Domácí si odnesli po dvou třetinách do kabin dvoubrankové manko, ale stále před nimi byla poslední dvacetiminutovka. Na začátku 45. minuty navíc vstřelil kontaktní branku Petr Kadlec a bylo zaděláno na drama. O zhruba půlminutu později však vrátil dvougólový náskok Vítkovicím Lukáš Hrubý. Drama ze zápasu přeci jen udělal svým gólem David Coufal a domácí měli ještě asi 12 minut na vyrovnání. I přes závěrečnou hru bez brankáře se však prosadit nedokázali a TEMPISH nakonec uhájil těsnou výhru 5:4.

Konec zápasu.

59:55

Těm se sice nepodařilo dostat míček do prázdné klece, ale tento zápas již dotáhnou do vítězného konce.

59:48

Nyní se domácí hráči drží za hlavu, protože jejich zřejmě poslední šance brankou neskončila. Vpřed postupují hostující florbalisté.

59:30

Poslední půlminuta zbývá do konce třetí třetiny a domácí stále kombinují na polovině soupeře.

59:14

Střela z levé strany byla sražená bránícími hráči Vítkovic. Brno však bude pokračovat v tlaku.

59:00

Probíhá poslední minuta třetí periody.

58:40

Rychlá kombinace se domácím na ose hřiště nepovedla zakončit a Vítkovice míček znovu odpalují přes celé hřiště.

57:59

Nyní už však spěchá zpět na střídačku, odkud za něj do hry naskakuje šestý hráč do pole.

57:13

Souček nyní míček bez problémů lapil a dívá se, kudy by jej rozehrál na své spoluhráče. Mezitím se domácí brankář vrátil do své klece.

56:52

Hosté následně z rohu hřiště míček odpalují přes celé hřiště, ale vzápětí se budou muset bránit dalšímu náporu Brna.

56:20

Domácí brankář zůstává na lavičce a Brno to zkouší se šesti muži v poli.

56:20

Domácí lavička si v čase 56:20 vybírá oddechový čas na poradu do závěrečných minut třetí třetiny.

56:02

Nyní už Brno dokázalo vystřelit. Rána však byla přizvednutá hostujícím hráčem a míček skončil až za mantinelem.

55:20

Hosté se třemi rychlými přihrávkami dostali do rohu soupeřovy poloviny, kde však příliš dlouho míček neudrželi. Budou se tedy muset opět bránit.

54:36

Buldoci si jej však bleskově berou zpět. Na vyrovnání a případný obrat jim zbývá něco málo přes pět minut.

54:15

Dobrým napadáním připravily Vítkovice svého soupeře o balónek a mohou s ním kombinovat zatím jen za bránou Brna.

53:06

Bräuer Marek nedokázal sklepnout míček za domácího brankáře a k míčku se tak opět dostávají Buldoci Brno.

52:33

Martin Tokoš si počínal v rohu hřiště nedovoleně a jeho tým tak ztrácí míček. Brnu se však čas velmi rychle krátí.

51:53

Vítkovicím nyní míček odskočil za mantinel. Oba celky poté střídají a Brno se může pokusit vyrovnat.

51:13

Černoch nyní zkoušel Součkovi pozornost průnikem a střelou z levé strany. Hostující brankář si však svou pravou tyč pohlídal.

50:30

Jeden z domácích promáchl v dobré pozici na ose hřiště a dopředu mohli spěchat hosté. Brňané se však stačili vrátit a svého soupeře včas odzbrojit.

49:29

Adam Delong mohl završit hattrick v tomto zápase! Po krásném pasu před bránu však v plném běhu nastavil jen do přihrávky svou hůl a míček následně přeletěl bránu Buldoků.

48:10

Buldoci nyní vycítily šanci a snaží se ihned vyrovnat. Vítkovická obrana je ovšem zatím pozorná a do další vyložené šance svého soupeře nepouští.

47:23

Bulldogs právě vstřelili branku!
Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo se opět potvrdilo v celé své kráse! Nejprve nedokázala v jasné pozici na jedné straně překonat domácího brankáře jeden z Vítkovických hráčů, a tak udeřilo na straně druhé. Jiří Bauer vybídl skvělou přihrávkou z levé strany DAVIDA COUFALA, který střelou z první z od pravého mantinelu do dolní poloviny brány snižuje na 4:5 z pohledu Brna. Asistence: Jiří Bauer.

46:16

Fantastický Souček drží stále dvoubrankový rozdíl ve skóre! K Václavu Černochovi se nyní míček odrazil na pravou stranu a zívala na něj prázdná brána. Na poslední chvíli mu však radost z jistého gólu sebral tygřím skokem hostující brankář, který je hrdinou okamžiku.

44:39

Vítkovice právě vstřelily branku!
Brnu však radost z kontaktní branky vydržela něco málo přes půl minuty a TEMPISH znovu vede o dva góly! Byl to tentokrát LUKÁŠ HRUBÝ, kdo mířil přesně a brněnský brankář tedy musí lovit popáté míček ze své sítě. Bez asistence.

44:02

Bulldogs právě vstřelili branku!
Tak a už je to pouze o gól a domácí publikum tlačí své mužstvo za vyrovnáním! Střela z větší vzdálenosti sice bránu Vítkovic minula, ale míček se od zadního mantinelu odrazil zpět k pravé tyči, kde byl připravený PETR KADLEC, jenž balónek zametl za bezmocného Součka. Asistence: Josef Žižka.

43:30

Rýpar špatnou přihrávkou připravil svůj tým o míček a po následném brejku mířil mimo bránu mezi nohama bránícího hráče domácí Mráz.

42:48

Domácí si teď trpělivě vyměňují balónek na své polovině, ale moc dobře vědí, že musí útočit, jelikož prohrávají o dvě branky.

42:06

Střela Brna z levé strany byla spíše z kategorie propagačních. Neměla ani patřičnou razanci a Souček měl na ni navíc velmi dobrý výhled.

41:40

Oba florbalisté ovšem po krátké ošetření míří na střídačku a bude se pokračovat ve hře.

41:40

Souček nyní přistrčil při rozehrávce svého soupeře, ale vzápětí je hra přerušena, protože na půlce zůstal ležet domácí Sládeček a za hosty je to Martin Tokoš.

41:14

Tato střela Brňanů však nemohla ohrozit Součka, neboť letěla vysoko nad jeho bránu.

40:48

Hosté však nic moc směrem vpřed nevymysleli a nyní to jsou naopak oni, kde se bude muset bránit.

40:19

Domácí sice našlápli k vysokému napadání, ale po chvíli se stáhli zpět na pozice a čekají, co soupeř vymyslí.

40:01

Začala třetí třetina.
I druha dvacetiminutovka je za námi. V ní hned v úvodu Vítkovice navýšili svůj náskok. Zasloužil se o to svou trefou po přihrávce Jana Jastřembského Adam Delong. Stejný hráč poté v 31. minutě zvyšoval povedenou ranou do horní části brány na 1:4. V 36. minutě však za domácí kontroval Jan Novotný , jenž tak dal svému týmu ještě naději. Buldoci však budou mít v závěrečné třetině, která začne přibližně v 21:18, co dělat.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:46

V závěru ještě zahrozili domácí! Novotný vyzkoušel pozornost Součka, jenž míček zastavil pravou nohou a po následné zblokované dorážce sebral balónek ze vzduchu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhého dějství.

38:15

Oba týmy hrají v plném počtu.

37:59

A domácí brankář nyní podržel svůj tým. Před ním se totiž zjevil nikým nehlídán vítkovický hráč, ale brankáře Brna nedokázal překonat.

37:45

V úvodu hry 4 na 4 sice byli aktivnější domácí, ale nyní se již hlásí o slovo hosté, kteří si vyměňují míček na polovině Brna.

36:15

Nyní uvidíme hru čtyři proti čtyřem. Tomáš Sladký a David Sládeček budou pykat dvě minuty na trestné lavici. Rozhodčí udělil oba hráčům tresty za hrubost.

35:50

Bulldogs právě vstřelili branku!
Domácí však ještě do přestávky snižují na rozdíl dvou gólů! Krásnou dlouho přihrávkou vybídl jeden z Brňanů své spoluhráče k přečíslení dvou na jednoho. Bauer poté přihrál z levé strany JANU NOVOTNÉMU, jenž ze vzduchu sklepl míček za Součkova záda. Asistence: Jiří Bauer.

35:32

Dnešní utkání sleduje 739 diváků.

34:47

A další zákrok Součka. Jeho spoluhráči ztratili míček v útoku a do protiútoku se hnalo Brno. Střela z pravé strany ovšem hostujícího gólmana nezaskočila.

33:50

Souček byl i nyní pozorný poté, co domácí cpali míček od pravého mantinelu do jeho brankoviště. Hostující brankář balónek s přehledem polapil.

32:57

Chybná přihrávka středem hřiště od Sladkého. Tu zachytili domácí a uháněli do brejku. Lukáš Souček však znovu skvěle zasáhl proti střele z pravé strany a drží svému týmu stále tříbrankový náskok.

31:50

Brno se snažilo s dosavadním stavem něco udělat, avšak proti byla pozorná obrana Vítkovic, která svého soupeře záhy připravila o míček.

30:01

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ostravané přeci je přesilovou hru využívají a vedou již o tři branky! Lukáš Hájek přihrával z pravé strany na střed ADAMU DELONGOVI, který míček schoval za zády a poté výstavní ranou trefuje horní polovinu domácí brány. Asistence: Lukáš Hájek.

29:44

Výborný signál, po kterém putoval bleskově míček z holí hostů. Hájek nabil na levou stranu Sladkému, který však trefil jen přesunujícího se domácího brankáře.

29:18

Lukáš Hájek pálil z dobré pozice na ose hřiště, ale do jeho rány vložil hůl jeden z domácích, po jehož zásahu skončil míček za mantinelem.

29:00

Až teď se Brno osvobozuje a odpaluje míček až k braně Lukáš Součka.

28:30

Domácí na chvíli získali balónek na své hokejky, ale nepodařilo se jim vyhodit. TEMPISH tedy bude pokračovat v útoku.

28:03

A budeme svědky první přesilové hry. Tu si zahrají Vítkovice poté, co si dvě minuty za hrubost odpyká David Sládeček.

27:31

Hosté mají nyní dobře postavený svůj obranný blok na polovině hřiště a domácí zatím hledají skulinu, kudy by míček dostali před bránu Vítkovic.

26:26

Domácí se však snadno dokázali ubránit a po následném přechodu se snažili dostat míček zpoza brány před Součka. Tam však dobře zakročila vítkovická obrana, která soupeři nedovolila vystřelit.

25:50

Míček navíc v dalším útoku Vítkovic opustil hřiště a oba týmy střídají. Hosté však budou poté pokračovat v tlaku.

24:55

Vilém Nonn se i notnou dávkou štěstí dostal do zakončení. Zakončoval však jednou rukou a ještě na dlouhou hůl, a tak Souček neměl přílišné obtíže zasáhnout.

23:46

David Sládeček chtěl vyzkoušet pozornost Součka střelou z levé strany. Jeho pokus ovšem minul vzdálenější tyč a hostující brankář tak nemusel vůbec zasahovat.

23:05

Domácí měli nyní možnost rozehrávat balónek z rohu hřiště, ale to se jim vůbec nepovedlo a zaútočit tak mohou Vítkovice.

21:37

Vítkovice právě vstřelily branku!
A hned z kraje druhé třetiny odskakuje TEMPISH na rozdíl dvou gólů! Balónek potáhl po pravé straně ADAM DELONG, jenž měl ještě u tyčky volného Sladkého, ale rozhodl se zakončovat sám přes obránce. To se ukázalo jako správná volba, protože domácí brankář nic neviděl a následně musel lovit míček ze své sítě. Asistence: Jan Jastřembský.

20:51

Navíc teď získalo balónek do své moci. Nyní jsou to Vítkovičtí, kdo se bude muset bránit.

20:26

Vítkovice se hned po úvodním buly druhé periody tlačí do útoku. Brno se však v této části úspěšně brání.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:40.
První perioda je minulostí. Po neproměněné první šanci hostů přišel šok pro Vítkovice. V 9. minutě totiž poslal Brno do vedení Václav Černoch, jenž se prosadil pěknou střelou do šibenice. V 14. minutě však již bylo srovnáno. Marek Bräuer využil nádherné přihrávky Hrubého a neměl problém trefit odkrytou bránu. Navíc v minutě osmnácté dokonal obrat ve skóre svou tečí Šebestovy střílené přihrávky Jakub Hubálek, který rozhodl o tom, že si jeho tým odnese do kabin vedení 2:1.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Vítkovičtí nezpracovali míček na pravé straně. Do konce zbývá jen pár vteřin a vypadá to, že se skóre již do první sirény nezmění.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:45

A mohlo být znovu vyrovnáno! Kladivo našel z pravé strany na středu hřiště osamoceného Ondráčka, jehož střelu do horního rohu vyrazil skvělým zákrokem Lukáš Souček.

17:59

Kladivo vedl útok po pravé straně, ale proti přesile neměl šanci na úspěch. Míček je tedy opět ve správě hostujícího celku.

17:23

Vítkovice právě vstřelily branku!
A ostravský celek přidává další gól a otáčí průběh zápasu! Vynikající přihrávku z poloviny hřiště vyslal před brankoviště Jan Šebesta. Do jeho nabídky vložil šikovně hůl JAKUB HUBÁLEK, po jehož teči skončil míček síti brněnské brány. Asistence: Jan Šebesta.

16:19

Další střela však následně minula bránu Vítkovic a balónek doletěl až za mantinel. Oba týmy střídají a následně budou moci zaútočit hostující florbalisté.

15:12

A tak se také stalo! David Sládeček se jako blesk z čistého nebe ocitl sám před Součkem, ale z bezprostřední blízkosti jej už nedokázal překonat. Výborný zákrok hostujícího brankáře.

14:56

Až teď se hosté dostali na polovinu soupeře, kde však míček záhy ztratili a zahrozit tak mohou opět Brňané.

14:15

Brňané následně pospíchali znovu do brejku. Z levé strany to do protipohybu Součka zkoušel jeden z domácích, ale jeho rána nemířila mezi tři tyče.

13:02

Vítkovice právě vstřelily branku!
Nyní už je však vyronváno a začínáme od začátku! Lukáš Hrubý potáhl míček na polovinu soupeře a od levého mantinelu vyslal skvělou přihrávku na stranu pravou, odkud MAREK BRÄUER střelou z první trefuje odkrytou bránu Brna. Asistence: Lukáš Hrubý.

12:15

Také Lukáš Souček se musí nyní ohánět. Právě si připsal další zákrok, po kterém Brno pokračuje v útoku.

11:05

Na druhé straně musel zasahovat Lukáš Souček. Ten si však pohlídal prostor u své pravé tyče a následně balónek rozehrává na své spoluhráče.

10:39

Vítkovičtí se ani teď nedokázali prosadit. Střela z pravé strany minula domácí bránu a míček opustil hrací plochu.

09:57

Znovu Martin Tokoš ve velké šanci! Ani tentokrát si však nepočínal úspěšně a střelu z vyložené pozice poslal nad bránu Brna.

09:35

Sladkého přihrávka nyní nenašla nikoho z jeho spoluhráčů a míček doletěl až k Součkovi, který jej vrací na hole svých kolegů.

08:46

Nyní jsou na řadě pro změnu Vítkovice. Ty ale v současné chvíli střídají a tudíž s míčkem kombinují na vlastní polovině.

07:49

Bulldogs právě vstřelili branku!
Domácí svou první šanci proměňují a ujímají se vedení v tomto duelu! Ze souboje na polovině hřiště vypadl míček přesně na hůl VÁCLAVA ČERNOCHA, jenž jej potáhl směrem k bráně Vítkovic a z osy hřiště napálil balónek nechytatelně do horního rohu Součkovy brány. Bez asistence.

07:15

Hosté navíc poté uháněli do přečíslení tří na jednoho, ale vinou nepřesné přihrávky z této nadějné akce sešlo.

06:32

Martin Tokoš se ocitl ve velmi dobré střelecké pozici před domácím brankářem, ale skóre se nemění. Strážce brněnské svatyně si totiž připsal výborný zákrok, po němž skončil míček za mantinelem.

06:17

Na hrací ploše zůstal na malou chvíli ležet Josef Žižka, kvůli kterému sudí přerušil hru. Poté se však sám zvedá a odchází na střídačku.

05:43

Aktivní napadání hostů sice dostalo Brno do svízelné situace, ale i s trochou štěstí se z tohoto tlaku dokázali vymanit a postupují vpřed.

04:59

Vítkovičti mají míček na svých holích v závěru páté minuty a využívají této situace k vystřídání.

04:14

Domácí fanoušci už se radovali z gólů po obkroužení brány v podání brněnského hráče. Síť se sice za Součkem rozvlnila, ale to bylo způsobeno botou hostující brankáře.

03:15

Lukáš Hájek nyní jen zvedl hlavu ke stropu poté, co z dobré pozice netrefil bránu. Nyní měli domácí velké štěstí.

02:58

Lukáš Hájek nezpracoval míček a ten letí do rohu. První u něj však budou hosté z Vítkovic, kteří mohou pokračovat v útočení.

02:12

Souček musel poprvé zasahovat proti střele Brna. Situaci ovšem zvládl a jeho obránci se následně zmocnili míčku.

01:41

Sladký rozjel další útok Vítkovic, které se usadily na polovině soupeře. Po vystřídání budou rozehrávat zpoza brány Brna.

00:54

Hosté však protentokrát nic ze svého ofenzivní umu nepředvedli a balónek rovněž ztratili. Na řadě jsou opět Brňané.

00:25

V úvodu zápasu se hrnou dopředu domácí. Prozatím se však na více než kombinaci a sraženou střelu nezmohli. Následně už přicházejí o míček.

00:01

Utkání právě začalo.
Posledních pět vzájemných utkání

19.3.2017 Bulldogs Brno – Vítkovice 6:7 pp.
18.3.2017 Bulldogs Brno – Vítkovice 3:5
12.3.2017 Vítkovice – Bulldogs Brno 7:6
11.3.2017 Vítkovice – Bulldogs Brno 8:7 pp.
7.1.2017 Vítkovice – Bulldogs Brno 8:9
1.SC TEMPISH Vítkovice

Ostravský celek je na tom o poznání lépe než jeho dnešní protivník. Ten totiž dokázal vytěžit 27 bodů z jedenácti střetnutí a sídlí na prozatimním 2. místě.
Velkou zbraní Vítkovic je jednoznačně ofenzivní činnost. V uplynulé porci duelů nastřílel hned 80 branek a i v tomto ohledu je druhým nejlepším mužstvem soutěže.
TEMPISH se i přesto dočkal jednoho primátu. Z pěti zápasů na palubovkách soupeře získal 11 bodů a vévodí tabulce venkovních týmů Tisport Superligy.

Posledních pět ligových utkání

11.11.2017 Znojmo – Vítkovice 4:6
29.10.2017 Chodov – Vítkovice 6:4
21.10.2017 Vítkovice – Mladá Boleslav 6:5 sn.
14.10.2017 Vítkovice – Liberec 10:9
7.10.2017 Česká Lípa – Vítkovice 3:6

Nejproduktivnější hráči

Lukáš Hájek 40 (18+22)
Josef Rýpar 22 (14+8)
Adam Delong 21 (11+10)
itelligence Bulldogs Brno

Brňané si v dosavadním průběhu nevedou zrovna skvěle. Po jedenácti zápasech mají na svém kontě 11 bodů a okupují 10. pozici Tipsport Superligy.
V uplynulých střetnutích navíc inkasovali 69 gólů, což není vůbec pozitivní vizitka. Jejich obrana tudíž patří k nejhorším defenzívám celé soutěže.
Před vlastním publikem si ovšem počínají relativně dobře. Z šesti duelů posbírali celý svůj prozatimní jedenáctibodový zisk a drží se na 6. místě v tabulce domácích týmů Superligy.

Posledních pět ligových utkání

11.11.2017 Česká Lípa – Bulldogs Brno 8:4
30.10.2017 Bulldogs Brno – Ústí nad Labem 7:4
23.10.2017 Znojmo – Bulldogs Brno 3:2
21.10.2017 Střešovice – Bulldogs Brno 9:6
15.10.2017 Bulldogs Brno – Pardubice 4:3 sn.

Nejproduktivnější hráči

Václav Černoch 19 (9+10)
Jiří Juhaňák 15 (4+11)
David Sládeček 11 (7+4)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Bulldogs Brno – 1. SC TEMPISH Vítkovice

4:5

konec (1:2, 1:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Černoch, 36. Novotný (Bauer), 45. Kadlec (Žižka), 48. Coufal (Bauer) – 14. Bräuer (Hrubý), 18. Hubálek (Jan Šebesta), 22. Delong (Jastřembský), 31. Delong (Hájek), 45. Hrubý

Bulldogs Brno: Kuhn (Mazánek) – Bauer, Kladivo, Sládeček, Žižka, Nonn – Kadlec, Mráz, Coufal – Juhaňák, Pešák, Koláčný – Jurševskis, Černoch, Michálek – Novotný, Grlický, Lorenc.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Děček, Hubálek, Němec – Hrubý, Sladký, Jan Šebesta – Vilím, Rýpar, Gál – Hájek, Firda, Bräuer – Delong, Besta, Tokoš.

Rozhodčí: Kačer, Vašíček

Diváci: 739

Průběh zápasu
1. třetina
07:49 BNO 1:0 Černoch
13:02 VIT 1:1 Bräuer (Hrubý)
17:23 VIT 1:2 Hubálek (Jan Šebesta)
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 VIT 1:3 Delong (Jastřembský)
28:03 BNO 2 2min Sládeček, Hrubost
30:01 VIT 1:4 Delong (Hájek)
35:50 BNO 2:4 Novotný (Bauer)
36:15 VIT 2 2min Sladký, Hrubost
BNO 2 2min Sládeček, Hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
44:02 BNO 3:4 Kadlec (Žižka)
44:39 VIT 3:5 Hrubý
47:23 BNO 4:5 Coufal (Bauer)
Konec