Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Malmö Redhawks – HC Oceláři Třinec

1:2

konec (0:0, 1:0, 0:2)

31.10.2017, 18:30 • Malmö Arena • Osmifinále • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.0 4.5 2.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:52:05)
Toto utkání sledovalo 1 662 diváků.
Statistiky utkání

Střely na branku: 30 – 27
Zásahy brankářů: 25 – 29
Vyloučení: 3 – 5
Vyhrané buly: 33 – 20
Využití: 0 – 0
Oslabení: 0 – 0
Je dobojováno. Hosté se nakonec radují z výhry, když ve třetím dějství otočili vývoj utkání na svou stranu a své vedení si pak už pohlídali. O branky hostů se postarali Vladimír Svačina a Aron Chmielewski, jenž se trefil necelé tři minuty před koncem a zasloužil se tak o třineckou výhru. Pro odvetu na domácím ledě tak mají rozhodně výhodnější pozici, než jejich švédský soupeř. Domů do Třince tak Oceláři vezou výhru 2:1.

Konec zápasu.

59:35

Navíc nyní vyhodili puk šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už to vypadá, že si svůj slibný náskok pohlídají.

59:13

Hosté drží co nejdále kotouč od své branky a zatím nepouštějí domácí celek k powerplay.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:10

57:10 Aron CHMIELEWSKI - 1:2

57:10

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení. ARON CHMIELEWSKI dostal přihrávku do těsné blízkosti Alsenfelta a zblízka ho pak dokázal rychlou střelou překonat – 1:2. Oceláři tak poprvé strhávají vedení na svou stranu a jsou tak blíže k první výhře v tomto osmifinále. Asistence: David Musil a Vladimír Dravecký.

56:25

Vladimír Dravecký si nabruslil na levou stranu a odtud střelou švihem zaměstnal Alsenfelta, který kotouč vykryl a poslal ho svou holí mezi své spoluhráče.

55:37

Před Šimonem Hrubcem bylo velmi rušno. Před ním se objevila skrumáž a brankář hostů tak v pádu raději podržel kotouč a hra je znovu přerušena.

55:07

Série nepřesností na obou stranách, kotouč se nehnul ze středního pásma. Brankáři obou celků tak pro tuto chvíli byli bez práce.

54:49

Na řadě je další komerční přestávka.

54:23

V útočném pásmu pak Oceláři přišli o kotouč a musí se rychle vracet zpět. Domácí hráči totiž už míří před jejich branku, kde může být nebezpečno.

53:28

Bombu od modré čáry vyslal Tuukka Mäntylä, ale ta byla obranou hostů sražena jen nad branku Šimona Hrubce. Hosté si tak berou kotouč a míří s ním dopředu.

52:17

Martin Adamský se proháčkoval obranou domácích do útočného pásma a před Alsenfeltem vyslal další třineckou střelu, která ale znovu končí v jeho moci.

51:21

Třinecká lavička si bere oddechový čas.

51:10

Střelu švihem vyslal z pravé strany na domácí branku Michal Kovařčík, ale brankář Alsenfelt si jeho projektil pohlídal a vykopl puk svým levým betonem do bezpečí.

50:31

Třinec je kompletní a po delší době tak uvidíme hru v klasickém počtu hráčů na obou stranách.

50:02

Před brankou Třince se jim ale příliš nedaří dostat se do zakončení a hned po jejich akci se hosté osvobozují. Puk tak letí až před branku Alsenfelta.

49:13

Hardt naskočil na ledovou plochu, domácí jsou kompletní a nyní oni mají zkrácenou početní výhodu k dispozici.

48:31

Ale znovu se bude hrát ve čtyřech. Hosté hráli v šesti a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Bohumil Jank.

48:31

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Bohumil Jank.

48:17

Marcinko je na ledě a začíná tak zkrácená přesilová hra Třince.

47:55

Kotouč mají na svých holích třinečtí Oceláři a z vlastní obranné třetiny tak zakládají svou další útočnou akci.

47:13

Síly na ledě se ale záhy srovnaly. Na trestnou lavici putuje také domácí Nichals Hardt a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

47:13

Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Nichlas Hardt – 2 min., sekání).

46:17

Přichází ale další oslabení hostů. Marcinko zahákoval soupeře a také on putuje na trestnou lavici. Domácí tak mají šanci vrátit si své vedení v další přesilové hře.

46:17

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Marcinko – 2 min., hákování).

45:55

Na řadu přichází další komerční přestávka.

45:38

Polanský je na ledové ploše a hosté jsou tak v plném počtu. Zvládli další své oslabení.

44:58

Další vyhození kotouče hosty až před domácí klec a hráči Malmö se tak budou muset snažit založit svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.

44:24

Oceláři se zatím velmi dobře brání, sebrali domácím hráčům kotouč a hned a bez čekání ho poslali do bezpečí, tedy až před branku Alsenfelta.

43:38

Nyní se budou muset hosté bránit ve čtyřech. Polanský dostává dvě minuty za držení a domácí budou hrát přesilovou hru.

43:38

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jiří Polanský – 2 min., držení protihráče).

43:12

Hráči Malmö se dostali do útočné třetiny, kde ale obránce Tomáš Linhart sebral kotouč jednomu z domácích útočníků a hra se znovu stěhuje před domácí branku.

42:44

Domácí srovnávací branka zaskočila a hned na to se dostali do útočného pásma, kde ale před Hrubcem nic nevymysleli. Následně pak se do útočného pásma vydali zase hosté.

40:53

40:53 Vladimír SVAČINA - 1:1

40:53

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté srovnávají stav utkání hned v úvodu třetí třetiny. Martin Adamský si drze nabruslil do útočného pásma, poté objel branku Malmö a předložil zpoza ní kotouč před Alsenfelta, kde stál dobře postavený VLADIMÍR SVAČINA, jenž se nemýlil a domácí brankář musel také lovit puk ze své sítě – 1:1. Asistence: Martin Adamský a Jiří Polanský.

40:08

Hned po vhazování ve středovém kruhu zavítali hosté do útočného pásma. Tomáš Marcinko pak pohotovou střelou švihem provětral z levého kruhu lapačku Alenfelta, který poté přerušuje hru.

40:01

Začala třetí třetina.

Do Malmö přijela třinecké Oceláře povzbudit také velmi početná skupina fanoušků. Ti tak jsou v Malmö Areně opravdu hodně slyšet a povzbuzují hráče Třince po celou dobu utkání. Kotel hostů je rozhodně početnější, než je ten domácí.
Statistiky druhé třetiny

Střely na branku: 16 – 5
Zásahy brankářů: 5 – 15
Vyloučení: 2 – 1
Vyhrané buly: 14 – 8
Využití: 0 – 0
Oslabení: 0 – 0
Třetí třetina začne přibližně ve 20:10.
I druhá třetina je u konce. V ní jsme se už branky dočkali. Ve dvaadvacáté minutě se po chybě obrany hostů prosmýkl až před Hrubce Nichlas Hardt, jenž ho střelou švihem překonal. Hosté se snažili o srovnání stavu skóre, to se jim ale v této části hry už nepodařilo.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Ještě to zkoušel Michal Kovařčík, jenž se prodral prakticky celým kluzištěm až do útočného pásma, ale tam byl zastaven Millärym, jenž jeho individuální akci zastavil.

39:27

Další náznak šance Třince, jejich souhra v útočném pásmu ale skončila na obraně Malmö a domácí tak posílají puk pryč z vlastní obranné třetiny.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:41

Následně pak se hosté dostávali znovu směrem před domácí branku, ale jejich slibně se rozvíjející akci zastavilo postavení mimo hru, která je vykázána do středu hřiště.

38:07

Tomáš Linhart střílel od modré čáry, před brankou Alsenfelta se snažil doráže Michal Kovařčík, ale hosté se dokázali dostat k puku a vyhazují ho do středního pásma.

37:15

Max Görtz si sjel až před Šimona Hrubce a tváří v tvář na něho vyslal další nebezpečnou střelu. Ta ale končí v jeho moci a hostující brankář tak svůj tým podržel.

36:24

Jenže v další akci před Alsenfeltem se jim jejich střelu nepovedlo procpat do jeho branky a rázem se tak hra otáčí zpět před třineckou klec.

35:33

Lars Bryggman to zkoušel stahovačkou, ale neuspěl. Poté si sjel znovu ke kotouči a v blízkosti Hrubce svou další střelou neuspěl. Domácí tak stále vedou o jednu branku a hosté se pokusí v závěru druhé třetiny srovnat.

34:41

Tam ovšem neuspěla a následně pak se zase na druhou stranu vydali Oceláři, kteří po delším pobytu v útočném pásmu vyslali na Alsenfelta střelu, která ale neměla gólové parametry.

34:07

Třinečtí se pak nadechli k dalšímu útoku, jenže byli už ve středním pásmu obráni o puk a před Hrubce tak mířila první útočná formace domácích.

33:30

Johan Olofsson nejprve střílel z levé strany, poté si dojel odražený kotouč, ale těsně před Šimonem Hrubcem ho za jeho záda dopravit nedokázal.

32:45

Na druhé straně se do úniku dostali domácí hráči, ale také je zastavil ofsajd a celá akce je tak u konce. Znovu se tedy bude vhazovat ve středním pásmu.

32:29

Michal Kovařčík se prosmýkl mezi obránci Malmö do útočného pásma, kde se poté dostal ke kotouči, ale jeho přihrávka mířící před branku domácího celku se neujala.

32:03

Třinec je už v plném počtu. Hned na to následuje další komerční přestávka.

31:45

O chvíli později pak Max Görtz pálil z levého kruhu a kotouč na poslední chvíli srazila obrana Třince do bezpečí. Po odrazu se pak kotouč dostal před Hrubce a ten ho raději podržel.

30:55

Görtz se ocitl v ofsajdové pasti a to čárovému sudímu neuniklo. Hra je tedy vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.

30:03

A nyní si zase přesilovku zahrají domácí hráči. Daniel Rákos dostává dvě minuty za držení a bude doufat, že si je celé odsedí.

30:03

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Daniel Rákos – 2 min., držení protihráče).

29:43

Souhru třineckých Ocelářů znovu zastavila pozorná domácí obrana a hosté se tak do šance před Alsenfeltovou brankou nedostali.

29:09

Malmö se znovu ubránilo a je v plném počtu.

28:09

Hostům se ale zatím první minuta početní výhody nepodařila, téměř se nedostali do útočného pásma a nyní zakládají další akce z hloubi toho vlastního.

27:09

Další přesilovka pro Třinec. Warg inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a putuje tak na lavici hanby.

27:09

Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Stefan Warg – 2 min., vysoká hůl).

26:58

Hosté přišli o kotouč a do další šance se tak dostali domácí hráči, kteří před Hrubcem vyslali další střelu. Tu ovšem zablokovala zase pozorná třinecká obrana.

26:25

Následuje další komerční přestávka.

26:18

Andersson je na ledové ploše a Malmö své první oslabení zvládlo. Je kompletní.

26:03

Následný průnik do útočného pásma byl zastaven kvůli ofsajdu Třince a hra se tak stěhuje do středního pásma. Přesilovka hostů se tak chýlí ke svému konci.

25:22

Hráči Třince dlouho operovali před domácí brankou, na Alsenfelta šlo několik střel, ale ani jedna za jeho zády neskončila. Domácí se pak okamžitě osvobozují a puk letí až před Hrubce.

24:18

Přesilovka pro hosty. Andersson dostává dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici.

24:18

Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Nils Andersson – 2 min., držení protihráče).

24:05

Na druhé straně pak před brankou Třince zahrozil Lukas Haudum, ale po jeho přízemní střele také hru přerušuje Šimon Hrubec, jenž puk ukryl pod svojí lapačkou.

23:19

Před domácí brankou vznikla menší skrumáž, v ní se ale nikdo z hráčů Třince nedokázal zorientovat a puk tak končí v moci domácího brankáře, který raději přerušil hru.

22:40

Hosté se po inkasované brance dostali do akce, před brankou domácích se ale střela Jiřího Polanského neujala. Poté si kotouč berou znovu domácí a míří s ním směrem dopředu.

21:10

21:10 Nichlas HARDT - 1:0

21:10

Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
A nyní se už domácí celek ujímá vedení. Po chybě hostů v obraně se kotouč dostal na hokejku NICHLASE HARDTA, který si rychle nabruslil až před Šimona Hrubce, kde ho z pravé strany svou střelou švihem překonal – 1:0. Asistence: Frederik Storm.

20:57

Ale pobyt domácích hráčů v útočném pásmu měl pouze jepičí život a sami se vykázali do středu hřiště.

20:09

Martin Růžička se neprodral přes obranu domácích do útočného pásma a rázem se tak hra otáčí před branku Šimona Hrubce.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky první třetiny

Střely na branku: 8 – 12
Zásahy brankářů: 12 – 8
Vyloučení: 0 – 2
Vyhrané buly: 11 – 5
Využití: 0 – 0
Oslabení: 0 – 0
Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jednu branku, ale šance si oba týmy vytvořily. Nicméně oba gólmani zatím drží svá čistá konta a zápas je tak pro oba celky otevřený. Asi největší šance se zrodila v jedenácté minutě, kdy Daniel Zaar orazítkoval třineckou klec. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Hosté se nedostali před domácí klecí ke střele a hráči Malmö tak jdou do další útočné akce, zřejmě už poslední v této části hry, která se už chýlí ke konci.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:44

David Kofroň vyslal nenápadnou střelu téměř od modré čáry a ta nakonec doskákala až před Alsenfelta. Ten příložníkem poslal puk spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu.

18:07

Polanský je na ledě a hosté jsou v plném počtu. Zvládli tak další své oslabení.

17:55

Lukas Haudum střílel z pravé strany, kotouč sjel po hrudi Šimona Hrubce a nakonec ho hostující brankář nechal při sobě a hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

17:08

První minutu oslabení mají hosté za sebou a zatím se brání velmi dobře. Prakticky domácí celek do větší šance nepustili. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení tím, že kotouč vyhodili až před domácí branku.

16:07

Polanský dostává dvě minuty za sekání a domácí si zahrají další přesilovou hru.

16:07

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jiří Polanský – 2 min., sekání).

15:33

Martin Růžička si našel prostor ke střele z levého kruhu a okamžitě pálil na Alsenfelta, kterého donutil k zákroku. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

14:45

Následuje další komerční přestávka.

14:35

Stefan Warg vyslal na Hrubce z pravé strany střelu švihem, ale překonat ho nedokázal. Následně pak si puk přebírají třinečtí Oceláři, kteří se vrací zpět do útočného pásma.

13:36

Hráči Malmö zahrozili na druhé straně, tedy před třineckou brankou, kde střílel Lars Bryggman, ale jeho střela skončila jen vedle Hrubcovy svatyně.

12:45

Martin Adamský dostal nabito na pravý kruh a odtud pak střílel na domácí branku. Obrana Malmö ale srazila kotouč do bezpečí a také hosté se tak vedení neujímají.

11:20

A další střela domácích. Tentokráte se k dorážce před Hrubcem dostal Christoffer Forsberg, ale brankář Třince roztáhl své betony a kotouč za svá záda nepustil.

10:50

Daniel Zaar střílel na hostující branku z levého kruhu a orazítkoval tyč třinecké klece! Malmö tak nebylo daleko od úvodní branky.

09:56

Třinečtí sebrali domácím hráčům kotouč kousek od Hrubcovy branky a poté se vydali do útočného pásma. Jiří Polanský ale nenašel skákavý kotouč a na čepel ho nedostal. Domácí už jdou do rychlého protiútoku.

08:59

Hosté se nastěhovali do útočného pásma, kde se snažil střílet Martin Adamský, ale jeho projektil byl zablokován pozornou obranou Malmö, která hned puk posílá do středního pásma.

08:13

Jeden z hráčů domácích poslal zpoza hostující branky puk těsně před ní a Šimon Hrubec ho raději hned ukryl pod svojí lapačku a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce, ale až po reklamní pauze, která právě následuje.

06:58

Domácí hokejisté se dostali do další akce před brankou Třince, kde si chvíli vyměňovali přihrávky, ale nakonec se nikdo z útočníků Malmö nedostal ke střele, která by Hrubce jakkoli ohrozila.

05:56

Zase z toho ale nic nebylo a do rychlého protiútoku zamířili hráči Malmö Redhawks. Z pravé strany si na přihrávku sjížděl Daniel Zaar, ovšem i ten na puk nedosáhl. Domácí tak ztrácejí útočné pásmo.

05:08

Hosté mají kotouč na svých holích a z hloubi vlastního obranného pásma zakládají útočnou akci. Tentokráte se oni pokusí ohrozit branku domácích, kterou hájí Oscar Alsenfelt.

04:20

Zakázané uvolnění Ocelářů a hra se stěhuje před jejich branku. Bude se vhazovat po levé ruce Šimona Hrubce.

04:10

Tomáš Linhart se hned po návratu z trestné lavice zapojil do hry. Projel takřka celým kluzištěm až před brankáře Alsenfelta, ale těsně před ním neuspěl.

03:29

Linhart je na ledové ploše a Třinec je tedy kompletní.

03:18

Hosté se vymanili z menšího tlaku domácích a okamžitě po zisku kotouče ho vyhazují až před branku Alsenfelta a vypadá to, že své oslabení už zvládnou.

02:30

Haudum si sjížděl na pravou stranu a dožadoval se přihrávky. Ta na něho sice mířila, ale útočník domácího celku kotouč minul. Nicméně jeho tým je stále v útočné třetině a svírá hosty v jejich pásmu.

02:13

Hráči Malmö Redhawks se uhnízdili v útočném pásmu a operovali před brankou Šimona Hrubce. Ten ale zatím Oceláře drží a nedopustil, aby se domácí dostali do vedení. Nyní po jeho zákroku je hra přerušena.

01:29

Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči. Linhart dostal dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.

01:29

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Linhart – 2 min., nedovolené bránění).

01:06

Po ztrátě kotouče ovšem znovu ujížděli domácí hráči před třineckou branku, ale nic před ní nevytěžili.

00:35

Daniel Zaar hned vyslal střelu z pravé strany, tu ale Hrubec vyrazil svým pravým betonem a posílá puk svým spoluhráčům, kteří otáčejí směr hry na druhou stranu.

00:04

Domácí hokejisté získali po vhazování kotouč a už s ním míří vůbec poprvé do útočného pásma, kde se pokusí ohrozit Šimona Hrubce.

00:01

Utkání právě začalo.
Už nic nebrání tomu, aby bylo vhozeno úvodní buly. Jdeme na to.
Hráči jsou seřazeni tradičně na modrých čarách a halou v Malmö už zní oficiální hymna hokejové Ligy mistrů.
Oba celky už vstupují na ledovou plochu a za malou chvilku tak utkání osmifinále mezi týmy Malmö Redhawks a HC Oceláři Třinec bude moci začít.
Úvodní sestavy:

Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Mylläri, Olsson, Arell, Andersson (A), Mäntylä, Lerby, Setkov – Zaar, Händemark (C), Bryggman – Storm, Haudum (TS), Hardt – Olofsson, Rosdahl, Görtz – Lennström, Forsberg, Eklind

HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Doudera, Krajíček (C), Roth, Musil, Linhart, Adámek, Jank – Dravecký, Marcinko, Růžička M. (A) (TS) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Kovařčík M., Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Cienciala

Rozhodčí: Marc Wiegand, Daniel Stricker – Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
Vzájemná utkání

Oba celky se spolu ještě neutkaly a bude to tedy pro ně jedna velká neznámá. Jak dnešní první duel osmifinále dopadne? To se musíme nechat překvapit.
HC Oceláři Třinec

Hosté z HC Oceláři Třinec hráli ve skupině D, kde postoupili ze druhého místa se třinácti body. Na první místo ztratili dva body a z lepší pozice tak šel německý Mannheim. Oceláři ale byli s postupem dále rozhodně spokojeni. Poslední zápas ve skupině sehráli Oceláři se švédským HV71 a výhrou 3:0 si tak definitivně zajistili osmifinále hokejové Ligy mistrů. I v tuzemské soutěži se Třinci daří, když je na druhém místě tabulky a na první Plzeň ztrácí jediný bod. A svou formu si hráči tohoto celku budou chtít přenést i na evropskou půdu, kde se pokusí zabojovat o čtvrtfinále. Rozhodně se máme na co těšit a utkání si tak nenechte ujít.

Cesta třineckých Ocelářů do osmifinále LM

Třinec – Esbjerg 9:1
Třinec – Mannheim 3:0
Mannheim – Třinec 6:2
Esbjerg – Třinec 1:2
HV71 – Třinec 2:1sn
Třinec – HV71 3:0
Malmö Redhawks

Domácí Malmö Redhawks hrálo ve skupině B, kde byla i Kometa Brno a oběma celkům se podařilo postoupit do vyřazovacích bojů. Malmö si připsalo třináct bodů a postoupilo tak z prvního místa, což hráčům tohoto švédského týmu přisoudilo další český celek z Třince. Malmö Redhawks, kterému se poměrně daří i ve švédské lize, kde je na pátém místě, usiluje i o další úspěch v LM, kde se pokusí dostat se do čtvrtfinále této prestižní evropské soutěže, ale určitě to nebude nic jednoduchého.

Cesta Malmö Redhawks do osmifinále LM

KalPa – Malmö 6:4
Stavanger – Malmö 3:4
Malmö – Stavanger 2:1
Malmö – KalPa 6:2
Brno – Malmö 5:4pp
Malmö – Brno 3:0
Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na programu první zápasy osmifinále hokejové Ligy mistrů, kde nechybí ani tři čeští zástupci – Bílí Tygři Liberec, Kometa Brno a HC Oceláři Třinec. A my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi švédským týmem Malmö Redhawks a HC Oceláři Třinec. Pojďme si oba celky přiblížit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Malmö Redhawks – HC Oceláři Třinec

1:2

konec (0:0, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Hardt (Storm) – 41. Svačina (Adamský, Polanský), 58. Chmielewski (Musil, Dravecký)

Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Mylläri, Olsson, Arell, Andersson (A), Mäntylä, Lerby, Setkov – Zaar, Händemark (C), Bryggman – Storm, Haudum (TS), Hardt – Olofsson, Rosdahl, Görtz – Lennström, Forsberg, Eklind

HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Doudera, Krajíček (C), Roth, Musil, Linhart, Adámek, Jank – Dravecký, Marcinko, Růžička M. (A) (TS) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Kovařčík M., Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Cienciala

Rozhodčí: Marc Wiegand, Daniel Stricker – Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist

Diváci: 1 662

Odveta: Třinec - Malmö Redhawks 2:1

Průběh zápasu
1. třetina
01:29 TRI 2 Linhart, nedovolené bránění
16:07 TRI 2 Polanský, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
21:10 MLM 1:0 Hardt (Storm)
24:18 MLM 2 Andersson, držení protihráče
27:09 MLM 2 Warg, vysoká hůl
30:03 TRI 2 Rákos, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
40:53 TRI 1:1 Svačina (Adamský, Polanský)
43:38 TRI 2 Polanský, držení protihráče
46:17 TRI 2 Marcinko, hákování
47:13 MLM 2 Hardt, sekání
48:31 TRI 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Jank
57:10 TRI 1:2 Chmielewski (Musil, Dravecký)
Konec