Menu

Hokej

NHL

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

4:5

po prodl. (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)

15.10.2017, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.45 3.74 2.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (04:56:40)
TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

1. Alexander Wennberg (CBJ) 1+1
2. Tyler Ennis (MNS) 2+0
3. David Savard (CBJ) 1+1
ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, +0, 0 střel, čas na ledě 9:00
Je dobojováno. Columbuští v tomto utkání dlouho tahali za kratší konec provazu a ještě na začátku třetí třetiny prohrávali 4:2, svěřenci Johna Tortorelly si ale vynutili prodloužení a v něm už po necelé minutě rozhodl o výhře Blue Jackets Alexander Wennberg.

Konec zápasu.

60:47

60:47 Alexander WENNBERG - 4:5

60:47

Columbus právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé, Blue Jackets rozhodují o svém vítězství už v první minutě prodloužení! Artěmij Panarin se uvolnil na vrcholu levého kruhu, dostal se do mezikruží a odtud následně vypálil. Dubnyk kotouč vyrazil nešťastně přímo do ruky ALEXANDERA WENNBERGA, který se štěstím rozhodl o vítězství Jackets! Asistence: Artěmij Panarin a Seth Jones.

60:01

Začalo prodloužení.
Zkraje třetí třetiny se Wild sice dostali do dvougólového vedení, poté ale Columbus svého soka zasypal sedmnácti střelami a zaslouženě si vynutil prodloužení, které začne už za několik málo okamžiků.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:05

Johnsonovo nahození od modré bylo zblokováno a puk skončil v rohu kluziště, to už se nám v St. Paul rozběhla poslední minuta třetí třetiny.

58:11

Sedlákovi se nepodařilo tečovat Werenskiho prudkou rozehrávku, kotouč tak nakonec doletěl až na zakázané uvolnění.

57:12

Wild teď působí dosti rozpačitým dojmem. Josh Anderson se opět dostal do skvělé palebné pozice, Calvertovu přihrávku si ale nedokázal zpracovat.

56:23

56:23 Josh ANDERSON - 4:4

56:23

Columbus právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Hosté se dočkali odměny za svou aktivitu a zaslouženě smazali náskok Minnesoty. Po vyhraném buly Calvert posunul kotouč na modrou čáru Savardovi, jehož následnou dělovku šikovně tečoval JOSH ANDERSON! Asistence: David Savard a Matt Calvert.

55:48

Před námi je poslední komerční přestávka, po níž se rozhodne o tom, zdali Minnesota vybojuje dva body, nebo se Columbusu podaří vyrovnat.

55:04

Brandon Dubinsky nečekaně vypálil ihned po přejetí útočné modré a dezorientovaný Dubnyk měl co dělat, aby jeho střelu vyrazil!

54:16

Ryan Murray byl u vyhozeného puku jako první, Minnesotě tak bylo odpískáno další zakázané uvolnění.

53:33

Stewartovo nahození od pravého mantinelu Bobrovskij vytěsnil do bezpečí a na opačnou stranu už vyráží jeho krajan Artěmij Panarin.

52:41

David Savard tvrdě vypálil od modré, Dubnyk však dokázal přerušit hru a následovat bude další komerční přestávka.

51:56

Šance na obou stranách! Seth Jones nejprve tváří v tvář Dubnykovi neuspěl a na opačnou stranu se posléze vydal Jason Zucker, který se po střele z mezikruží už radoval z gólu, nakonec se ale ukázalo, že jen orazítkoval břevno!

51:08

Svěřenci Johna Tortorelly se usadili v útočném pásmu a svého soupeře v posledních minutách jasně přehrávají.

50:16

Spurgeonův trest už je u konce, David Savard nyní zakládá další akci Columbusu z hloubi vlastního pásma.

49:25

Po parádní kombinaci Blue Jackets na Duboise zívala odkrytá minnesotská svatyně, trojka loňského draftu ale z pravého kruhu přestřelila!

48:49

Hosté při přechodu do útočného pásma uvízli v ofsajdu, více než polovina ze Spurgeonova trestu už je minulostí.

48:20

Artěmij Panarin z levého kruhu vypálil bez přípravy a jeho dělovka orazítkovala tyč!

47:45

Jared Spurgeon (MNS) zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil zakončujícího Wennberga, další dvě minuty tak obránce Wild stráví na trestné lavici.

47:05

Nepovedená přihrávka z hokejky Matta Calverta vyletěla až na domácí střídačku, následovat tak bude vhazování ve středním pásmu.

46:40

Werenskiho pokus od levého mantinelu si Dubnyk pohlídal a přerušil hru.

46:14

Josh Anderson si zpracoval odražený puk až před útočnou modrou, Columbusu tak byl odpískán další ofsajd a nyní bude následovat komerční přestávka.

45:17

Joel Eriksson Ek nabil do mezikruží Mitchellovi a autor třetího gólu Wild poté okamžitě vypálil, na Bobrovského si ale nepřišel.

44:38

Staňte se fanoušky NHL.cz!

44:38

Panarin si vyměnil kotouč s Wennbergem a poté se pokusil najít v předbrankového prostoru Zacha Werenskiho, ten se ale do zakončení neprotlačil.

43:31

Folignovo nahození z levého kruhu si Devan Dubnyk pohlídal, napadající Atkinson ale posléze vybojoval kotouč zpět pro Columbus.

42:39

42:39 Cam ATKINSON - 4:3

42:39

Columbus právě vstřelil branku!
Tortorellova parta je zpět ve hře! Artěmij Panarin vybojoval puk u levého hrazení a posunul ho na modrou čáru, kde číhal napřažený Jack Johnson, jehož dělovku vyrazil Dubnyk jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval CAM ATKINSON a bleskurychle zavěsil pod břevno. Asistence: Jack Johnson a Artěmij Panarin.

42:26

Ofsajd a v něm Pierre-Luc Dubois, Jackets ani tento přechod do útočného pásma nevyšel.

41:42

41:42 Tyler ENNIS - 4:2

41:42

Minnesota právě vstřelila branku!
Domácí si berou dvoubrankový náskok zpět. Střílenou přihrávku z hokejky Koivua šikovně tečoval TYLER ENNIS a Bobrovskij už nestihl zareagovat, poněvadž přes clonícího Zuckera vůbec nic neviděl. Asistence: Mikko Koivu a Ryan Suter.

41:19

Scott Harrington (CBJ) vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl, svěřenci Bruce Boudreaua si zahrají další přesilovou hru.

40:20

Stewartův projektil z pravého kruhu byl přizvednut do ochranné sítě, hráči Wild tak hned zkraje třetí třetiny vybojovali buly před Bobrovským.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně ve 3:05.
Druhá třetina je minulostí a do kabin se jde za stavu 3:2 pro Minnesotu. Svěřenci Bruce Boudreaua dokázali dokonale potrestat záváhání hostů a díky dvěma slepeným gólům si vypracovali dvougólový náskok, který ale nevydržel dlouho, poněvadž se záhy podařilo snížit Savardovi.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:46

Jonas Brodin tvrdě vypálil od modré, ale Bobrovskij měl dobrý výhled a se střelou švédského obránce Wild si snadno poradil.

37:53

Dubinsky u hrazení obral o puk Cullena, ale následná protiakce Blue Jackets neměla dlouhého trvání.

36:58

V závěru druhé třetiny se na ledě nic zajímavého neděje, hra je hodně rozkouskovaná a plná nepřesností na obou stranách.

36:09

Sergej Bobrovskij po závaru před svým brankovištěm pro jistotu zalehl puk a přerušil hru, načež hlasatel v Xcel Energy Center ohlásil další komerční přestávku.

35:16

Wennberg se v dobré střelecké pozici ještě pokoušel najít lépe postaveného Cama Atkinsona, to se ale neukázalo být dobrou volbou.

34:27

Už v plném počtu hrající Minnesota se teď ale musí bránit, Milano totiž zavezl kotouč zpět do útočného pásma.

33:48

Ryan Suter vyhodil puk přes všechny čáry, Seth Jones už na založení další přesilovkové akce příliš času nemá.

32:53

V této početní výhodě se Tortorellově partě zatím příliš nedaří, Minnesota se bez problémů brání a nepouští hosty ke střelám.

32:01

Christoph Bertschy (MNS) vyfasoval dvě minuty za držení, Jackets tak po komerční přestávce budou mít možnost vyrovnat v přesilové hře.

31:08

Dumbova dělovka z pravého kruhu nadělala brankáři Columbusu pořádné problémy, dezorientovanému Bobrovskému nakonec musel pomoci vracející se Jack Johnson.

30:29

Ennisův pokus z mezikruží Bobrovskij hokejkou vyrazil do rohu, načež se ke střele dostal i Mikko Koivu, ani on ale na brankáře Blue Jackets nevyzrál.

29:47

Dubinsky obětavou rybičkou vypíchl puk do středního pásma, Blue Jackets se následně navíc podařilo dostat kotouč až k Dubnykovi.

29:18

Cam Atkinson (CBJ) vyfasoval dvě minuty za podražení, Minnesota si tak zahraje svou druhou přesilovku v zápase.

28:26

Josh Anderson se pokusil dorazit Dubinskyho vhazování z ostrého úhlu za Dubnykova záda, čahoun v brance Minnesoty si ale dokázal poradit a přerušil hru.

27:42

27:42 David SAVARD - 3:2

27:42

Columbus právě vstřelil branku!
Přestřelka pokračuje. DAVID SAVARD rychle odčinil svou chybu před třetím inkasovaným gólem a dělovou ranou z vrcholu pravého kruhu propálil bezmocného Dubnyka! Asistence: Oliver Bjorkstrand a Nick Foligno.

27:02

Dubnyk před dotírajícím Camem Atkinsonem pro jistotu přerušil hru, do Xcel Energy Center se společně vrátíme po komerční přestávce.

26:07

Josh Anderson se sice povedenou kličkou zbavil Spurgeona, jeho následná střela ale vůbec povedená nebyla a puk k Dubnykovi sotva doklouzal.

25:07

25:07 Landon FERRARO - 3:1

25:07

Minnesota právě vstřelila branku!
A už je to o dva góly. Savardovu nepvedenou rozehrávku vystihl Zack Mitchell, po jehož následném nahození zůstal kotouč na brankovišti a důrazný LANDON FERRARO nakonec dokázal protlačit touš do sítě! Asistence: Zack Mitchell.

24:27

Chris Stewart se pokusil překvapit Bobrovského dělovkou z prakticky nulového úhlu, columbuský brankář si ale bez potíží poradil.

23:53

Milano s Duboisem dostali kotouč do útočného pásma, poté o něj ale rychle zase přišli.

22:58

22:58 Tyler ENNIS - 2:1

22:58

Minnesota právě vstřelila branku!
Domácí přesilovku rychle využívají a berou si ztracené vedení zpět. Ryan Suter se skvěle zorientoval na útočné modré a našel na levém kruhu volného Spurgeona, který posléze přenesl hru na pravou stranu, kde číhal TYLER ENNIS, proti jehož střele z voleje Bobrovskij nestihl zareagovat. Asistence: Jared Spurgeon a Ryan Suter.

22:26

Zac Dalpe (CBJ) v rohu kluziště zahákoval Olofssona, Minnesota si tak zahraje svou první přesilovku.

21:57

Winnikovo nahození od levého mantinelu Bobrovského nikterak nepřekvapilo, columbuský gólman poté pro jistotu přerušil hru.

21:22

Jack Johnson po Panarinově pasu vypálil od modré, Dubnyk měl ale dobrý výhled a bez potíží zakročil.

20:39

Brandon Dubinsky se rozjel po levém křídle a poté bez váhání vypálil, jeho pokus byl ale přizvednut do ochranné sítě.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:07.
Bezpochyby zajímavá první třetina je za námi. Domácí se v 16. minutě ujali zásluhou Erica Staala vedení, to ale Minnesotě vydrželo pouhých 35 sekund, než se podařilo vyrovnat Werenskimu. Stav 1:1 dění na ledě odpovídá, zatím jsme svědky velmi vyrovnaného utkání.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:21

Rychlonohý Tyler Ennis zavezl kotouč do útočného pásma, rychle o něj ale přišel a na druhou stranu už vyráží Calvert.

18:48

Jared Spurgeon byl u vyhozeného kotouče jako první, a Columbusu tak bylo odpískáno pro změnu zakázané uvolnění.

18:05

Ofsajd a v něm Lukáš Sedlák, to už do konce první třetiny zbývají jen necelé dvě minuty.

17:19

Vyrovnávací gól vlil hostům čerstvou krev do žil, Columbus je teď jasně aktivnější a Murray s Harringtonem už zakládají další akci Jackets.

16:25

16:25 Zach WERENSKI - 1:1

16:25

Columbus právě vstřelil branku!
Vedení Minnesotě vydrželo přesně 35 sekund. Wennberg se uvolnil v rohu kluziště a poté parádním křižným pasem oslovil nikým nehlídaného ZACHA WERENSKIHO, který z první propálil přemisťujícího se Dubnyka. Asistence: Alexander Wennberg a Artěmij Panarin.

15:50

15:50 Eric STAAL - 1:0

15:50

Minnesota právě vstřelila branku!
Domácí se čtyři minuty před koncem první třetiny dostávají do vedení. ERIC STAAL se rozjel ve vlastním pásmu, narazil si kotouč se Stewartem a poté přesnou střelou pod břevno nedal Bobrovskému šanci! Asistence: Chris Stewart a Matt Dumba.

14:51

Matt Calvert ujel po pravém křídle a natlačil se až před Dubnyka, ten si ale s bekhendovým pokusem columbuského útočníka snadno poradil.

14:15

Přesilovka Columbusu je u konce, svěřenci Johna Tortorelly se ale ještě pokouší udržet puk v útočném pásmu.

13:24

Wennberg nabil na levý kruh Panarinovi, jeho projektil ale Dubnyk vyrazil a domácí se poté osvobodili.

12:36

Sonny Milano vjel do útočného pásma příliš pozdě, a Columbusu tak byl odpískán ofsajd.

12:07

Christoph Bertschy (MNS) přesekl Panarinovi hokejku, za což si vykoledoval dvouminutový trest.

11:16

Ennis ujel po levém křídle a poté vypálil z vrcholu kruhu, Sergej Bobrovskij ale jeho dělovku bez problémů polapil.

10:32

Chris Stewart svým důrazem na brankovišti vybojoval buly v útočném pásmu, ke kterému ale dojde až po komerční přestávce.

09:51

Anderson zachytil průnikovou přihrávku na rozjetého Matta Cullena, jeho následná rozehrávka už ale tak povedená nebyla.

09:05

S Murrayho pokusem od modré si Dubnyk poradil, svěřenci Bruce Boudreaua ovšem posléze vyhodili puk na zakázané uvolnění.

08:29

Tyler Ennis pouze nahodil puk do útočného pásma a odjel střídat, Seth Jones už pomalu zakládá další akci Blue Jackets.

07:56

Seth Jones vystihl Stewartův pas do předbrankového prostoru a okamžitě založil protiakci Columbusu, která ale k ničemu zajímavému nevedla.

07:09

Zakázané uvolnění bylo tentokrát odpískáno Columbusu, v posledních minutách se do hry vkrádají nepřesnosti na obou stranách.

06:18

Nepovedená rozehrávka Wild skončila na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude opět před Devanem Dubnykem.

05:27

Zuckerův pas na Tylera Ennise byl sice nepřesný, nicméně domácí ještě mohou pokračovat v kombinaci. Obrovská Staalova šance hráče Wild očividně nabudila.

04:34

Tak to byla obrovská šance Minnesoty. Eric Staal ujel do samostatného úniku, tváří v tvář Bobrovskému ale neuspěl!

04:10

Wennbergův pas do předbrankového prostoru nikoho v bílém dresu nenašel, svěřenci Johna Tortorelly ale ještě pokračují v kombinaci v útočném pásmu.

03:28

Zkušený Chris Stewart to zkusil z pravého kruhu, jeho rána na vzdálenější tyč ale postrádala přesnost, a Bobrovskij tak zasahovat nemusel.

02:51

Columbus je v úvodu jasně aktivnějším týmem. Ke střele od modré se teď odhodlal Brandon Dubinsky, jeho pokus byl ovšem zblokován.

02:02

Sonny Milano vystihl nepřesnost v rozehrávce Minnesoty a poslal zajímavý pas do předbrankového prostoru, kam si sjel Lukáš Sedlák, který ale na puk nedosáhl.

01:15

Artěmij Panarin zachytil nepříliš přesný Savardův pas ještě v útočném pásmu, hosté ale o puk nakonec přišli a Minnesota už zakládá protiútok.

00:32

Domácí nahodili kotouč do útočného pásma, kam si sjel mladík Joel Eriksson Ek, který se ale k puku neprobojoval.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Quincey – Eriksson Ek, E. Staal, Stewart – Ennis, M. Koivu, Zucker – Winnik, Cullen, Kunin – Ferraro, Z. Mitchell, Bertschy.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Harrington – Panarin, Wennberg, Atkinson – Dubois, N. Foligno, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Milano, Sedlák, Hännikäinen.

Rozhodčí: Kowal, Hebert – Knorr, Pancich.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Srdečně vítám všechny příznivce toho nejlepšího hokeje u sledování textového přenosu z atraktivního klání mezi Minnesotou Wild a Columbusem Blue Jackets. Tak si to od 2:00 nenechte ujít!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

4:5

po prodl. (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. E. Staal (Stewart, Dumba), 23. Ennis (Spurgeon, Suter), 26. Ferraro, 42. Ennis (M. Koivu, Suter) – 17. Werenski (Wennberg, Panarin), 28. D. Savard (Bjorkstrand, N. Foligno), 43. Atkinson (J. Johnson, Panarin), 57. J. Anderson (D. Savard, Calvert), 61. Wennberg (Panarin, S. Jones)

Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Quincey – Eriksson Ek, E. Staal, Stewart – Ennis, M. Koivu, Zucker – Winnik, Cullen, Kunin – Ferraro, Z. Mitchell, Bertschy.

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Harrington – Panarin, Wennberg, Atkinson – Dubois, N. Foligno, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Milano, Sedlák, Dalpe.

Rozhodčí: Kowal, Hebert – Knorr, Pancich

Průběh zápasu
1. třetina
12:07 MNS 2 Bertschy, sekání
15:50 MNS 1:0 E. Staal (Stewart, Dumba)
16:25 CBJ 1:1 Werenski (Wennberg, Panarin)
Po 1. třetině
2. třetina
22:26 CBJ 2 Dalpe, hákování
22:58 MNS 2:1 Ennis (Spurgeon, Suter)
25:07 MNS 3:1 Ferraro
27:42 CBJ 3:2 D. Savard (Bjorkstrand, N. Foligno)
29:18 CBJ 2 Atkinson, podražení
32:01 MNS 2 Bertschy, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
41:19 CBJ 2 Harrington, vysoká hůl
41:42 MNS 4:2 Ennis (M. Koivu, Suter)
42:39 CBJ 4:3 Atkinson (J. Johnson, Panarin)
47:45 MNS 2 Spurgeon, podražení
56:23 CBJ 4:4 J. Anderson (D. Savard, Calvert)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:47 CBJ 4:5 Wennberg (Panarin, S. Jones)
po prodl.