Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Frölunda HC – Rapaces de Gap

5:1

konec (1:0, 3:1, 1:0)

03.10.2017, 18:30 • Frölundaborg, Göteborg (SWE) • Skupina H • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.02 17.0 20.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54:28

Nejlepší střelec Gapu Maxwell Ross byl zřejmě hokejistou, který se z ničeho nic řítil sám na bránu, jenže samostatný únik v mezikruží zakončil rychlou střelou zápěstím, která minula bránu!

51:42

John Nyberg byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Gap má k dispozici třetí přesilovou hru (1/3).

50:35

John Lewis se chystal objet bránu, jenže ještě než skončil za ní, poslal mezi kruhy pro vhazování nebezpečnou diagonální přihrávku, po které najíždějící Robin Colomban puk promáchl! Vzápětí si ho ovšem dojel sám John Lewis a z ostrého úhlu na levém křídle vypálil bekhendem. Jeho pokus už mířil do brány, nakonec ho ale na brankové čáře u vzdálenější pravé tyče zablokoval Johannes Johannesen!

48:18

Sebastian Stålberg na pravém křídle po zpětné přihrávce spoluhráče podél hrazení od modré čáry napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila do sítě, Aurélien Bertrand ale betonem fantasticky puk vykopl!

45:03

45:03 Filip WESTERLUND - 5:1

45:03

Frölunda právě vstřelila branku!
FILIP WESTERLUND si to po přihrávce Liase Anderssona namířil z levého kruhu před bránu, kde mezi kruhy pro vhazování před dvěma protihráči rychle zamíchal s pukem a krásnou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Lias Andersson a Adam Almquist.

44:44

Další přihrávka zpoza brány, na kterou si tentokrát najel v levém kruhu pro vhazování Maxwell Ross, jeho střela s příklepem ale ze druhé vlny zamířila pouze do náruče Johana Gustafssona, který puk vleže zkrotil!

42:38

Rasmus Dahlin dostal dvě minuty za hákování a Gap si zahraje druhou přesilovou hru. První využil v závěru.

34:55

34:55 Ryan LASCH - 4:1

34:55

Frölunda právě vstřelila branku!
Adam Almquist rozdal puk od modré čáry doleva, kde v kruhu pro vhazování zamíchal s pukem RYAN LASCH a rychlou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Auréliena Bertranda ke vzdálenější pravé tyči, od níž se puk odrazil do sítě! Asistence: Adam Almquist a Victor Olofsson.

33:30

33:30 Lias ANDERSSON - 3:1

33:30

Frölunda právě vstřelila branku!
Victor Olofsson už mohl v pravém kruhu zakončovat, rozhodl se ale pro kolmou žabičku na LIASE ANDERSSONA, který se sice ocitl v nulovém úhlu, po rychlém vybruslení před bránu ale na přední tyči zvedl puk nad levý beton Auréliena Bertranda! Také Frölunda využila početní výhodu a vzala si zpět dvoubrankové vedení! Asistence: Victor Olofsson a Adam Almquist.

33:23

Max Friberg se ocitl v blízkosti levé tyče příliš blízko brány, a tak přenesl hru krásnou žabičkou na vzdálenější pravou tyč, kam si najel Victor Olofsson a ze vzduchu puk posílal do zcela odkryté brány, jenže Loic Farnier předvedl nádhernou rybičku a vpádu puk nataženou holí vyrazil na tyč, od níž se kotouč odrazil pod Auréliena Bertranda!

33:13

Evan Ritt vyfasoval trest 2+2 minuty za vysokou hůl poté, co se na pravém křídle neprotáhl mezi dvěma protihráči do zakončení a při obratu zpět zasáhl holí jednoho z domácích hráčů do obličeje.

30:22

Ryan Lasch nabral na pravém křídle rychlost a po nádherném objetí brány našel zpětnou přihrávkou v mezikruží Johna Nyberga, který si najel na puk ze druhé vlny a zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Aurélien Bertrand ale vytáhl úžasný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!

29:31

29:31 Devin TRINGALE - 2:1

29:31

Tým Gap právě vstřelil branku!
DEVIN TRINGALE si najel do levého kruhu pro vhazování na krásnou přihrávku Janneho Puhakky z pravého křídla a ještě lepší střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Johana Gustafssona ke vzdálenější pravé tyči! Gap využil přesilovou hru a snížil těsně před jejím koncem na 1:2! Asistence: Janne Puhakka a John Lewis.

27:38

John Nyberg se provinil proti pravidlům a usedl na trestnou lavici poté, co dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

26:48

Adam Almquist napřáhl ve středu útočného pásma od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, od Liase Anderssona clonícího před bránou se ale puk odrazil do ochranné sítě!

26:36

Ryan Lasch si na levém křídle tak dlouho vyměňoval puk s jedním ze spoluhráčů, až se ke střele na vrcholu kruhu nakonec neodhodlal. Místo toho ovšem vymyslel přihrávku před bránu, kde se v blízkosti levé tyče dostala dvojice hráčů Frölundy ke střele, Aurélien Bertrand ale oba dva pokusy vyrazil!

25:08

Maxwell Ross na levé straně obranného pásma srazil krosčekem k ledu jednoho z hráčů Frölundy a dostal dvě minuty za krosček. Jsme svědky prvního vyloučení a přesilové hry Frölundy.

21:21

21:21 Ryan LASCH - 2:0

21:21

Frölunda právě vstřelila branku!
RYAN LASCH se zmocnil za bránou puku a po vyjetí zpoza ní předvedl na nádherný zpětný oblouk, po kterém v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad levým ramenem Auréliena Bertranda vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Brankář Gapu máchl lapačkou pozdě. Asistence: Sebastian Stålberg a Adam Almquist.

17:50

Jedna slibná šance na obou stranách, oba brankáři ale byli úspěšní! Aurélien Gustafsson nejprve vychytal po nádherné souhře Frölundy na levém křídle na jeden dotek Johna Nyberga, který pálil z mezikruží, zatímco Johan Gustafsson vyrazil střelu z levého kruhu v blízkosti své pravé tyče za bránu.

12:28

Jeden z domácích hokejistů si najel v rychlosti mezi kruhy pro vhazování na přihrávku z pravé strany útočného pásma a po nádherné kličce doleva se dostal do velmi slibné střelecké pozice, jenže bránu francouzského Gapu vzápětí minul! V hledišti to jen zahučelo.

10:38

10:38 Christoffer EHN - 1:0

10:38

Frölunda právě vstřelila branku!
Filip Westerlund na pravém křídle vysunul kolmou přihrávkou Ponthuse Westerholma, který u hrazení v blízkosti vrcholu pravého kruhu zvedl hlavu a krásnou přihrávkou přes šířku ledové plochy přenesl hru doleva, kde si na puk najel CHRISTOFFER EHN a krásnou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil nad lapačkou Auréliena Bertranda ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Ponthus Westerholm a Filip Westerlund.

09:46

Několik hráčů Frölundy se snažilo v blízkosti levé tyče procedit puk do brány, byl tam i Pontus Widerström, ani jeden z domácích hokejistů ale neuspěl a Aurélien Bertrand puk zmrazil v náručí.

08:09

Romain Gutierrez obral jednoho z hokejistů Frölundy na útočné modré čáře o puk a poté střelou zápěstím mířil těsně nad ledem z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke vzdálenější pravé tyči, ovšem ne dostatečně a puk skončil v lapačce Johana Gustafssona!

07:10

Frölunda si v rychlém sledu vytvořila dvě skvělé možnosti, když nejprve jeden z domácích hokejistů nebezpečně pálil z mezikruží těsně nad ledem k pravé tyči a Aurélien Bertrand skvěle zasáhl levým betonem. V blízkosti pravé tyče se poté dostal k dorážce Pontus Widerström, který bránu trestuhodně přestřelil!

04:35

Max Friberg na levém křídle nabral obrovskou rychlost a zavezl puk do útočného pásma, kde předvedl pěkný oblouk a v blízkosti levé tyče brány si rychle hodil puk z bekhendu na forhend, jenže už byl příliš blízko Auréliena Bertranda, který jeho zakončení z ostrého úhlu vyrazil za bránu!

00:54

Max Friberg za bránou podstoupil ostrý souboj u hrazení, během kterého dokázal puk zadávkou poslat mezi kruhy pro vhazování, kam si ze druhé vlny najel Victor Oloffson a bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která skončila ve výstroji Auréliena Bertranda.

Frölunda HC – Rapaces de Gap

5:1

konec (1:0, 3:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Ehn (Westerholm, Westerlund), 22. Lasch (Stålberg, Almquist), 34. Andersson (Olofsson, Almquist), 35. Lasch (Almquist, Olofsson), 46. Westerlund (Andersson, Almquist) – 30. Tringale (Puhakka, Lewis)

Frölunda HC: Gustafsson (Mattson) – Dahlin, Nyberg (A), Almquist, Sigalet, Johannesen, Westerlund, Gunnarsson – Fjällström, Widerström, Emanuelsson – Friberg, Andersson, Olofsson – Stålberg (A), Hjalmarsson (C), Lasch – Ponthus Westerholm, Ehn, Pathrik Westerholm. Hlavní trenér: Roger Ronnberg.

Rapaces de Gap: Bertrand (Lerg) – Ross (A), Campbell (A), Raux (A), McCormack, Crinon, Faure – Tringale, Lewis, Gutierrez – Puhakka, Bouvet, Scheid – Farnier, Colomban, Métais – Serer, Ritt, Di Dio Balsamo. Hlavní trenér: Luciano Basile.

Rozhodčí: Anssi Salonen (FIN), Mikael Nord (SWE). Čároví: Alexander Waldejer (SWE), Andreas Nyqvist (SWE)

Diváci: 2418

Průběh zápasu
1. třetina
10:38 FRO 1:0 Ehn (Westerholm, Westerlund)
Po 1. třetině
2. třetina
21:21 FRO 2:0 Lasch (Stålberg, Almquist)
25:08 GAP 2 Ross, krosček
27:38 FRO 2 Nyberg, nedovolené bránění
29:31 GAP 2:1 Tringale (Puhakka, Lewis)
33:13 GAP 2+2 Ritt, vysoká hůl+vysoká hůl
33:30 FRO 3:1 Andersson (Olofsson, Almquist)
34:55 FRO 4:1 Lasch (Almquist, Olofsson)
Po 2. třetině
3. třetina
42:38 FRO 2 Dahlin, hákování
45:03 FRO 5:1 Westerlund (Andersson, Almquist)
51:42 FRO 2 Nyberg, podražení
Konec