Menu

Hokej

Příprava NHL

Calgary Flames – Winnipeg Jets

3:2

po s.n. (1:0) (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)

01.10.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Daniel Bertók

Tipsport: 2.05 3.71 3.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání nám dospělo do rozhodujících nájezdů, ve kterých byl úspěšný pouze hráč Calgary Flames Sean Monahan a hosté si tak z dnešního utkání, po dobrém výkonu, odváží pouze jeden bod.

Střely: 33 – 41

Tohle je pro tento duel ode mně vše, díky za pozornost a s přáním dobrého startu do posledního víkendového dne se s vámi loučím. (06:06:06)

Konec zápasu.

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
Autorem vítězné branky je MONAHAN.

3. série 1:0

Petan neproměňuje.

2. série 1:0

Monahan proměňuje.

2. série 0:0

Laine neproměňuje.

1. série 0:0

Tkačuk neproměňuje.

1. série 0:0

Connor neproměňuje.

Samostatné nájezdy začínají.
Ani při hře 3 na 3, tedy spíše po většinu času 4 na 3, jsme se vítěze nedozvěděli a následovat tak budou nájezdy! Největší šanci v pětimitvém prodloužení měl zřejmě český hráč Michael Frolík, jeho střelu backhandem ale výborně vyrazil Steve Mason.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:21

Od modré čáry to zkoušel i kapitán domácího celku Mark Giordano, utkání ale zatím převažují vynikající brankáři a ten hostující nebyl překonán ani tentokrát.

63:34

Domácí měli obrovskou šanci na vítěznou branku, Johnny Gaudreau nejprve střílel pouze do Masonovy výstroje a o 14 sekund později to vyzkoušel backhandem i Michael Frolík, ani jeho pokus ale v za zády hostujícího brankáře neskončil.

62:29

Než nějaké šance sledujeme spíše tvrdou hru ze strany obou celků, což sice přidává na atraktivnosti, stále více nás to ale přibližuje nájezdům. Hosté si za necelou minutu zahrají přesilovou hru.

62:15

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Myers – 2 min., hrubost).

62:14

Domácí přežili první minutu oslabení bez nějakého většího nebezpečí pro jejich branku.

61:21

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Frolík – 2 min., hákování).

60:01

Začalo prodloužení.
Máme tu remízový stav i po konci základní hrací doby a následovat bude prodloužení!

Třetí třetina byla jasně v režii hostujících hráčů Winnipegu. I když ve 46. minutě šli do vedení domácí, v 53. minutě srovnal Laine a poté mohli být hráči Calgary rádi, že ještě dvakrát neinkasovali.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:56

4 sekundy do konce základní hrací doby se pokusil překonat Masona Johnny Gaudreau, byla to ale spíše rána do neznáma, která nenadělala brankáři Jets žádné problémy.

59:12

Rozhodnout mohl hostující Dmitrij Kulikov, i jeho ránu ale ochránce domácí svatyně Mike Smith dokázal zneškodnit.

58:32

TJ Brodie zřejmě velmi touží po vedoucí brance, po samostatném a důrazném průniku obranou ale netrefil zařízení!

58:05

Ze střední vzdálenosti to nyní zkoušel Travis Hamonic, ani jeho rána ale nenadělala hostujícímu brankáři větší potíže.

57:27

Vynikajícím a pohledným hitem se nyní blýskl i slovenský Marko Daňo, který si vzal na starost obránce Calgary!

56:39

I domácí si chtějí samozřejmě vzít své vedení zpět, nyní to zkoušel Matthew Tkačuk, jeho ránu ale obětavým zákrokem zablokoval Dmitrij Kulikov.

55:50

Střelou ze střední vzdálenosti se prezentoval Nikolaj Ehlers, i jeho dělovku Mike Smith dokázal udržet v lapačce a následně přerušil hru. Následovat bude další komerční přestávka.

54:39

Obdobná situace, jako před necelou minutou! Tentokrát střílel Brandon Tanev, dorážel Shawn Matthias a brankář domácích si poradil s veškerou hrozbou! Ten tak zatím drží svůj tým v šanci na body!

53:51

Dokonce dvojnásobnou šanci na vstřelení vedoucí branky nyní měli hráči Jets! Nejprve střílel od modré Marko Daňo, jeho ránu vyrazil Mike Smith jen před sebe, poté ale dokázal zneškodnit vynikajícím zákrokem i dorážku Joela Armii!

53:28

Další akci hostujícího celku nyní zastavilo postavení mimo hru, vhazovat se tak bude na středu kluziště.

52:06

Winnipeg právě vstřelil branku!
Máme opět vyrovnáno! Po kombinaci Nikolaje Ehlerse, Bryana Litlleho a PATRIKA LAINEHO se hosté dočkali zasloužené druhé branky! Právě poslední jmenovaný stál na konci této povedené přesilové akce a propálil vše, co mu stálo v cestě za cílem! Asistence: Bryan Little, Nikolaj Ehlers.

51:16

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Hamonic – 2 min., hrubost).

50:22

Hosté budou mít nyní nejlepší možnost na vyrovnání stavu, jelikož budou mít šanci přesilové hry. Ještě před tím je ale na programu komerční přestávka.

50:22

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:22

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Backlund – 2 min., krosček).

50:01

Zatím výborně chytajícího Mika Smitha nyní prověřil finský bek Patrik Laine, brankář Calgary ale dalším vynikajícím zákrokem zneškodnil jeho šanci!

48:12

Šance se střídají na obou stranách kluziště, nyní se pokusil překonat brankáře soupeře střelou zápěstím Tyler Myers, ani jeho rána se ale za záda brankáře Mika Smitha nedostala.

47:09

O střelu od modré čáry se pokusil Sam Bennett, jeho ránu ale brankář soupeře schoval ve výstoji.

46:31

Puk byl tečován mimo ohrazené kluziště a následovat bude komerční přestávka.

45:07

Calgary právě vstřelilo branku!
Hráči Calgary Flames to dokázali! Po vynikající kombinaci Marka Giordana, Sama Bennetta a MIKAELA BACKLUNDA, se domácí na úkor přesilové hry ujímají vedení! Právě poslední jmenovaný stál na konci této úspěšné akce a dovršil ji parádní dělovkou mimo Masonův dosah! Asistence: Mark Giordano, Sam Bennett.

44:39

Ránu Troye Brouwera ztlumil v lapačce Steve Mason, který následně přerušil hru a vhazovat se tak bude v jeho obranném pásmu.

43:30

Domácí si nyní zahrají druhou přesilovou hru v rozmezí jen pár sekund. V té první se ale nic moc nedělo, hráči Calgary se takřka nemohli pořádně dostat ke střele.

43:29

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Trouba – 2 min., nedovolené bránění).

43:13

Hosté v plném počtu.

41:13

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kulikov – 2 min., faul loktem).

40:38

O první pozdvižení poslední periody se postaral hostující Tyler Myers, překonat Mika Smitha se mu ale nepodařilo.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhé dějství dnešního přípravného utkání je za námi. Do toho vstoupili lépe hosté, kterým se už na začátku 27. minuty podařilo, díky brance Patrika Laineho, srovnat stav. I přes veškeré další šance se jde do kabin za stavu 1:1, sledujeme ale atraktivní utkání, plné šancí a osobních soubojů, takřka vše, co má NHL mít!

Třetí třetina začne přibližně v 5:01, zůstaňte s námi! :)

40:00

Druhá třetina skončila.

39:10

Prostor tří tyčí se podařilo trefit hostujícímu Patriku Lainemu, v cestě mu ale stál zatím výborně chytající Mike Smith.

38:24

Brandon Tanev se nyní na dvakrát pokusil překonat domácího brankáře, nejprve se při nájezdu puk otřel o betony Mika Smitha a poté dorážku ochránce domácí svatyně zneškodnil vyrážečkou!

36:32

Velmi pohotový nyní musí být v brance Steve Mason, domácí jej totiž obstřelují jednou ránou za druhou! Dvě se nejprve do prostoru tří tyčí nevlezli a následnou ránu TJje Brodieho pohotově vyrazil betony!

35:33

Krásný hit nyní předvedl Curtis Lazar a je opravdu na co se dívat! Snad se ještě dočkáme nějaké branky, které jedině okoření tohle utkání.

34:53

Domácí ihned po skončení oslabení zabrali a výsledkem bylo dvojité ohrožení Masonovy svatyně! Nejprve střílel Curtis Lazar, po jeho neúspěchu se pokusil překonat hostujícího brankáře i Sam Bennet, ani on ale síť nerozvlnil! Následovat bude komerční přestávka.

34:42

Domácí v plném počtu.

33:10

Střelu Nikolaje Ehlerse ztlumil brankář Mike Smith ve své lapačce a následně přerušil hru.

32:42

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Brouwer – 2 min., krosček).

31:05

Střelu Marka Scheifeleho zastavil pohotovým zákrokem Mike Smith, který následně přerušil hru a následovat bude další komerční přestávka.

29:45

Nyní měli domácí dvě šance na vstřelení vedoucí branky. Nejprve střílel Kris Versteeg, jeho ránu pohlídal brankář v lapačce a poté chvíli po vhazování také Travis Hamonic, ani ten ale nedokázal Steva Masona překonat!

28:40

Domácí hráči Calgary Flames se snaží vzít si vedení zpět, další rána Dougieho Hamiltona se ale do prostoru tří tyčí nevešla.

27:06

Winnipeg právě vstřelil branku!
Hosté při hře 4 na 4 srovnávají stav! Vynikající akci podniklo trio hráčů Winnipegu, v čele s PATRIKEM LAINEM, který byl tím posledním, který dostal puk do branky Flames! Asistence: Trucker Poolman, Toby Enstrom.

26:31

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Glass – 2 min., napadení).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Trouba – 2 min., sekání).

26:21

Další nahozený puk raději udržel v lapačce brankář, který tím přerušil hru a následovat bude komerční přestávka.

25:13

Šance nyní vidíme střídavě na obou stranách, postupně se ale neujala jak rána hostujícího Shawna Matthiase, tak ani poté dělovka Matta Bartowskiho.

24:38

Domácí v plném počtu.

24:26

Ještě v oslabení se dostal ke střele i domácí TJ Brodie, jeho pokus ale bezpečně pokryl betony Steve Mason.

23:30

Na závěr dvojnásobné přesilové hry se ještě brankář Mike Smith vytáhl zákrokem proti střele Joshe Morrisseye a vypadá to, že tato výhoda a jedinečná šance Jets vyjde vniveč.

23:05

Tentokrát se už Patriku Lainemu podařilo ohrozit soupeřova ochránce svatyně, ten si ale s jeho pokusem poradil.

22:38

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Jankowski – 2 min., podražení).

22:09

Další zblokovaná rána Patrika Laineho, tentokrát se puk nedostal před kapitána domácího celku Marka Giordana.

21:58

Hosté se usadili ve svém útočném pásmu, brankáře Mika Smitha se jim ale zatím ohrozit nepovedlo. Střelu Patrika Laineho zablokoval obětavým zákrokem Michael Stone.

21:33

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Tkachuk – 2 min., nedovolené bránění brankáři).

21:30

Domácí vstoupili do druhého dějství ve velkém stylu, Mikael Backlund se hned na třikrát snažil dostat puk do branky soupeře, ani v jednom případě se mu to ale nepodařilo.

20:01

Začala druhá třetina.
První dějství je za námi a do kabin půjdou rozhodně radostnější hráči domácího celku Calgary Flames. Těm se totiž pouhé 3 sekundy před koncem první periody povedlo dostat do vedení na úkor dvojnásobné přesilové hry, což jedině dnešnímu utkání musí pomoct!

Těšme se na druhou třetinu, která začne přibližně v 4:10, buďte u toho s námi!

20:00

První třetina skončila.

19:57

Calgary právě vstřelilo branku!
Tak přece jen se do kabin za bezbrankového stavu nepůjde! Domácí hráči Calgary, perfektně na úplně poslední chvíli, využili výhody dvojnásobné přesilové hry a po kombinaci Marka Giordana, Johnnyho Gaudreaua a KRISE VERSTEEGA, se dostávají do jednobrankového vedení! Právě poslední jmenovaný stál na konci celé akci a dokázal puk dostat za záda bezmocného Steva Masona! Asistence: Mark Giordano, Johnny Gaudreau.

18:57

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Morrissey – 2 min., sekání).

17:57

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Armia – 2 min., sekání).

17:51

I domácí své první oslabení úspěšně přežili, postupně se neujala jak střela Marka Sheifeleho, tak ani rána Joshe Morrisseye a vypadá to, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu.

15:51

Vyloučení v týmu Calgary Flames (Hamilton – 2 min., sekání).

12:00

Hosté v plném počtu. Domácí zahráli tuto přesilovou hru celkem dobře, brankáře hostí během ní provětrali dvakrát a třikrát netrefili zařízení.

10:00

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kulikov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

05:18

Domácí hráči nyní tlačí svého soupeře a nenechávají jim takřka ani trochu volného prostoru. Další ránu ale z ničeho nic vyslal hostující Tucker Poolman, jeho pokusu ale chybělo vše potřebné ke vstřelení úvodní branky utkání.

04:42

Dvě velké šance nyní měli domácí hráči Calgary Flames! Nejprve se pokusil překonat brankáře soupeře Travis Hamonič a poté na něj nevyzrál ani dorážející Johnny Gaudreau!

04:15

Ránu Tjje Brodieho bez větších potíží uklidnil ve výstroji Steve Mason a hru přerušil, vhazovat se bude v obranném pásmu Winnipegu.

03:26

Nyní můžeme sledovat tvrdé hity od obou týmů, je vidět, že ani v přípravných utkáních si nedarují ani kousek prostoru a do všeho jdou naplno!

03:08

Kapitán domácího Calgary Mark Giordano, se pokoušel prostřelit Steva Masona, ten ale vynikajícím zákrokem jeho ránu zlikvidoval!

02:46

Takřka ihned po vhazování v jejich útočném pásmu, hosté nastolili další útočnou kombinaci za modrou, kde se ale následná střela Patrika Laineho prostoru tří tyčí neujala.

02:39

O střelu se pokoušel také hostující hráč hrající s číslem 13, Brandon Taněv, jeho dělovku ale Mike Smith dokázal zneškodnit bez větších potíží.

02:26

Průnik Marka Jankowskiho byl čistě zastaven už kousek za modrou čárou, kde jej od puku odstavil Shawn Matthias a nedovolil žádné komplikace pro brankáře svého celku.

01:42

Johnny Gaudreau nyní nebezpečně střílel zpoza levého kruhu pro vhazování v útočném pásmu, jeho dělovka ale minula prostor tří tyčí.

01:23

Poté, co byl puk vyhozen mimo kluziště, se už opět hraje. Vhazování ve středu pole dopadlo pro hráče Winnipegu, kteří mohou rozjet další útočnou akci.

00:50

Hned první ránu utkání vyslal ze své hole hostující Kulikov, jeho dělovku ale dokázal brankář Mike Smith ztlumit v lapačce.

00:01

Utkání právě začalo.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Úvodní sestavy:

Calgary Flames: Smith (Lack) – Giordano (C), Brodie, Hamonič, Stone, Hamilton, Bartkowski – Versteeg, Backlund, Gaudreau, Tkachuk, Lazar, Monahan (A), Brouwer (A), Glass, Frolík, Jankowski, Ferland, Bennett.

Winnipeg Jets: Mason (Hellebuyck) – Poolman, Kulikov, Trouba, Enstrom, Morrissey, Myers (A) – Copp. Taněv, Matthias, Little (A), Petan, Ehlers, Laine, Armia, Lipon, Scheifele (C), Daňo, Connor.

Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Wheler, Murchison..
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Calgary Flames – Winnipeg Jets

3:2

po s.n. (1:0) (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Versteeg (Giordano, Gaudreau), 46. Backlund (Bennett, Giordano), rozh. náj. Monahan – 28. Laine (Poolman, Enstrom), 53. Laine (Little, Ehlers)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Connor (WPG)
0:0   Tkačuk (CGY)
2. série:
0:0   Laine (WPG)
1:0   Monahan (CGY)
3. série:
1:0   Petan (WPG)

Calgary Flames: Smith (Lack) – Giordano (C), Brodie, Hamonič, Stone, Hamilton, Bartkowski – Versteeg, Backlund, Gaudreau, Tkachuk, Lazar, Monahan (A), Brouwer (A), Glass, Frolík, Jankowski, Ferland, Bennett.

Winnipeg Jets: Mason (Hellebuyck) – Poolman, Kulikov, Trouba, Enstrom, Morrissey, Myers (A) – Copp. Taněv, Matthias, Little (A), Petan, Ehlers, Laine, Armia, Lipon, Scheifele (C), Daňo, Connor.

Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Wheler, Murchison.

Průběh zápasu
1. třetina
10:00 WPG 2 Kulikov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
15:51 CGY 2 Hamilton, sekání
17:57 WPG 2 Armia, sekání
18:57 WPG 2 Morrissey, sekání
19:57 CGY 1:0 Versteeg (Giordano, Gaudreau)
Po 1. třetině
2. třetina
21:33 CGY 2 Tkachuk, nedovolené bránění brankáři
22:38 CGY 2 Jankowski, podražení
26:31 CGY 2 Glass, napadení
WPG 2 Trouba, sekání
27:06 WPG 1:1 Laine (Poolman, Enstrom)
32:42 CGY 2 Brouwer, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
41:13 WPG 2 Kulikov, faul loktem
43:29 WPG 2 Trouba, nedovolené bránění
45:07 CGY 2:1 Backlund (Bennett, Giordano)
50:22 CGY 2 Backlund, krosček
51:16 CGY 2 Hamonic, hrubost
52:06 WPG 2:2 Laine (Little, Ehlers)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:21 CGY 2 Frolík, hákování
62:15 WPG 2 Myers, hrubost
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00 CGY 3:2 Monahan (rozh. náj.)
po s.n.