Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – FK Turnov

12:0

konec (5:0)

26.07.2017, 18:00 • RR

Tipsport: 1.04 12.0 16.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Liberec právě vstřelil branku!
A příběh nekončí. Krásná kombinace Voltra s Bosančićem sice brankou neskončila, když Hyka včas vyběhl, nicméně k dorážce se dostal WESLEY DA SILVA a vstřelil svůj první gól v utkání.

84

Liberec právě vstřelil branku!
Hattrick pro RADKA VOLTRA! Ten se uvolnil na pravé straně a lehkou ranou špičkou kopačky vyzrál na vybíhajícího Hyku. Jedenáctý zásah hráčů v modrých dresech.

64

Liberec právě vstřelil branku!
Tentokrát už to vyšlo. RADEK VOLTR vyskočil výš než Hyka a poslal hlavičkou balón za brankovou čáru. Slovan vede 10:0, Turnovské navíc čeká ještě pětadvacet minut hry.

58

Liberec právě vstřelil branku!
Naopak na druhé straně nadvakrát přešel přes obránce Da Silva, který místo střely z ostrého úhlu zvolil přihrávku skrz brankoviště a udělal dobře. Nalezl přesně kopačku ROMANA POTOČNÉHO, jehož práce byla více než jednoduchá. Slovan vede 9:0.

54

Liberec právě vstřelil branku!
Turnovští navíc znovu inkasují a domácí se výrazně přibližují k dvoucifernému počtu vstřelených branek. RADEK VOLTR se ocitl v úniku, který zakončil potažením balónu a osmým gólem v síti Miroslava Hyky.

49

Liberec právě vstřelil branku!
S brankami se roztrhl pytel. Obrana Turnova v čele s brankářem Hykou vypadala hodně rezignovaně, čehož využil JAN MIKULA a po přesném pasu zleva hlavičkou rozjásal posedmé hloučky domácích příznivců rozeseté po stadionu.

48

Liberec právě vstřelil branku!
ROMAN POTOČNÝ poslal na Hyku skákavý míč, který se na mokrém trávníku chytá velmi špatně. Turnovský gólman si sice na míč sáhl, ale usměrnil ho pouze nad sebe. Liberec vede 6:0.

42

Liberec právě vstřelil branku!
Ještě před přestávkou se Slovan popáté prosazuje. Kerbrovu hlavičku z velké blízkosti ještě Hyka fantastickým zásahem zneškodnil, k dorážce se však dostal ZDENĚK FOLPRECHT, který uklidnil míč do sítě.

31

Liberec právě vstřelil branku!
Jenže o chvíli později se k míči dostal na levé straně vápna MILAN KERBR. Zamířil a odrazem o vzdálenější tyč překonal turnovského brankáře. Ve 31. minutě vede Slovan už 4:0.

25

Liberec právě vstřelil branku!
Vladimír Coufal vymyslel bezchybnou přihrávku z pravé strany, na kterou nedokázala obrana v bílých dresech zareagovat. Míč tak prošel až k MATĚJI PULKRABOVI, jenž nezaváhal a bezprostřední blízkosti tak poslal Slovan do tříbrankového vedení.

10

Liberec právě vstřelil branku!
Zčistajasna vede Slovan 2:0. Krásný pas Kúdely zpracoval velmi aktivní MILAN KERBR, jenž unikal sám vstříc Hykovi. Nabíhali mu sice další spoluhráči, on se však rozhodl pro razantní střelu, první pokus turnovský brankář vyrazil, druhý už neomylně zapadl mezi tři tyče.

4

Liberec právě vstřelil branku!
Krásná kombinace hráčů v modrých dresech znamená otevření gólových účtů. Pro úspěch akce bylo kritické vyšachování obrany Turnova v podání souhry Kerbra se Ševčíkem, první zmiňovaný se po sérii přihrávek ocitl zcela sám na levé straně a všiml si TOMÁŠE MALINSKÉHO, čekajícího na balón uvnitř šestnáctky. Nová posila Slovanu se prudkou ranou k levé tyči nemýlila.

FC Slovan Liberec – FK Turnov

12:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 4. Malinský, 10. Kerbr, 25. Pulkrab, 31. Kerbr, 42. Folprecht, 48. Potočný, 49. Mikula, 54. Voltr, 58. Potočný, 64. Voltr, 84. Voltr, 85. Da Silva

Karty:   73. Kordík (PEN)

FC Slovan Liberec: Sestava 1. poločas: Kolář – Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr – Kulhánek – Ševčík, Folprecht, Breite, Malinský – Pulkrab Sestava 2. poločas: Hladký – Mikula, Voltr, Bosančić, Blažek (71. Lehoczki), Potočný, Knejzlík, Havelka, Machuča, Da Silva, Písačka

FK Turnov: Hyka – Tvrdý, Kordík, Novotný, Drahouzal, Havel, Benek, Petrlák, Beníšek, Papoušek, Houžvička
Náhradníci: Dlouhý – Cigánek, Horák, Svoboda, Veber, Šimek