Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – FK Turnov

12:0

konec (5:0)

26.07.2017, 18:00 • RR

Tipsport: 1.04 12.0 16.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to již pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne. (19:40:39)
Slovan v generálce na ligu porazil Turnov vysoko 12:0. Největší šanci hostujícího celku měl Petr Papoušek, za Slovan skóroval třikrát Voltr, dvakrát Potočný a Kerbr, poté ještě Malinský, Pulkrab, Folprecht, Mikula a Da Silva.

90

Konec zápasu.

88

Bosančić přiťukl míč Voltrovi, který s přehledem zavěsil. Pomezní sudí si však všiml ofsajdu a branka proto není uznána.

88

Pokutový kop bude zahrávat Miloš Bosančić.

87

Unikající Mikula byl faulován, penalta pro Liberec!

85

Liberec právě vstřelil branku!
A příběh nekončí. Krásná kombinace Voltra s Bosančićem sice brankou neskončila, když Hyka včas vyběhl, nicméně k dorážce se dostal WESLEY DA SILVA a vstřelil svůj první gól v utkání.

84

Liberec právě vstřelil branku!
Hattrick pro RADKA VOLTRA! Ten se uvolnil na pravé straně a lehkou ranou špičkou kopačky vyzrál na vybíhajícího Hyku. Jedenáctý zásah hráčů v modrých dresech.

82

Budeme svědky dalšího rohového kopu Slovanu.

80

Na druhé straně ještě o třídu lepší zásah Václava Hladkého, který musel řešit únik Petra Papouška. Hráč, pro něhož je souboj U Nisy velmi pikantní, mířil rychlou přízemní střelou mimo dosah brankáře Liberce, jenže ten se překonat nenechal!

79

Miloš Bosančić a další velmi povedený trestný kop Libereckých. Bosenský záložník nasměroval míč k pravé tyči, ale Hyka výborným zásahem pokus zneškodnil.

78

Hladkého trochu pozlobily přihrávky od spoluhráčů, které nebyly přesné a pro libereckého gólmana vzhledem k napadání nebezpečné. Domácí situaci nakonec ustáli.

77

Rohový kop pro Slovan.

75

Potočný byl při úniku faulován a v případě běžného ligového duelu by zřejmě Turnov dohrával v deseti. Takto měli ale svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského pouze žlutou kartu pro soupeře a trestný kop, který zahrával sám faulovaný. Krásnou ranou přitom orazítkoval břevno, od něhož se míč odrazil na brankovou čáru. Vzápětí mohl dorážet Da Silva a Voltr, ale oba zmiňovaní se nepohodli a místo zakončení do sebe narazili.

73

Žlutou kartu dostává Kordík (FK Turnov).

71

Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Blažek, přichází Lehoczki.

71

Největší šance Turnova v celém utkání! Drahouzal krásným pasem naservíroval míč do úniku Jakubu Dlouhému. Ten sice propálil Hladkého, ale trefil vnější stranu tyče!

69

Da Silva si při útočném snažení počínal nedovoleně, míč připadne Turnovským.

68

Útočný faul hostujícího celku uvnitř šestnáctky Slovanu.

FC Slovan Liberec – FK Turnov

12:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 4. Malinský, 10. Kerbr, 25. Pulkrab, 31. Kerbr, 42. Folprecht, 48. Potočný, 49. Mikula, 54. Voltr, 58. Potočný, 64. Voltr, 84. Voltr, 85. Da Silva

Karty:   73. Kordík (PEN)

FC Slovan Liberec: Sestava 1. poločas: Kolář – Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr – Kulhánek – Ševčík, Folprecht, Breite, Malinský – Pulkrab Sestava 2. poločas: Hladký – Mikula, Voltr, Bosančić, Blažek (71. Lehoczki), Potočný, Knejzlík, Havelka, Machuča, Da Silva, Písačka

FK Turnov: Hyka – Tvrdý, Kordík, Novotný, Drahouzal, Havel, Benek, Petrlák, Beníšek, Papoušek, Houžvička
Náhradníci: Dlouhý – Cigánek, Horák, Svoboda, Veber, Šimek