Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

OGC Nice – Ajax Amsterdam

1:1

konec (1:0)

26.07.2017, 20:45 • Allianz Riviera, Nice • 3. předkolo • Jan Šlapáček (@Slapi1)

Tipsport: 2.5 3.34 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s Vámi loučím a přeji dobrou noc! (22:43:05)
Dnešní dramatické utkání je u svého konce! Nice nedokázalo ve druhém poločase udržet své jednobrankové vedení, když se Ajaxu povedlo po hrubce Cardinala ve 49. minutě vyrovnat. Hosté poté byli téměř po celý poločas lepším týmem a málem se dostali i do vedení. Do vedení se však mohli v samém závěru vrátit i domácí, nicméně Plea ve velké šanci selhal. Utkání tedy skončilo pravděpodobně spravedlivou remízou 1:1, což je výsledek, který pro odvetu mnoho neznamená. Nicméně v mírně lepší pozici je Ajax.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Nice se nadále drží na útočné polovině a snaží se rozhodnout. Ajax se těžko brání, zatím ale úspěšně.

90+3

90+3. Plea se hrdinou Nice nestal!

90+3

Hrdinou Nice se mohl stát Plea, který si pohlídal ofsajdovou linii a po parádním pasu Seriho běžel sám na branku. Plea ale selhal při zakončení, když nedokázal trefit branku!

90+2

Nice si v posledních sekundách vytváří silný tlak! Marcel dostal míč na malé vápno, kde po souboji s bránícím hráčem upadl. Rozhodčí ale nechává hru pokračovat!

90+1

Ve druhém poločase budou nastaveny čtyři minuty!

90+1

Plea obdržel míč do vápna, kde se obtočil okolo hráče a vystřelil. Bránící hráč ale natáhl nohu a ránu srazil na rohový kop.

90

Veltman se na středu hřiště dopustil taktického faulu a vidí žlutou kartu.

90

Ke střele zpoza vápna se odhodlal tentokrát Ziyech, který technickým pokusem zaměstnal Cardinala. Ten musel vytáhnout další těžký zákrok!

88

De Jong se pustil do parádní individuální akce, kterou ale mírně pokazil nepřesným zakončením. Střela zpoza vápna totiž skončila daleko od levé tyče.

87

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Lees Melou, přichází Henrique.

85

Zajímavou příležitost měl na noze de Jong, který dostal míč do vápna a z pravé strany napálil míč do Cardinala. Brankář Nice předvedl důležitý zákrok.

84

Oba celky hrají ve finální fázi hodně zbrkle a obrany to mají hodně jednoduché. Fotbalistů se očividně zmocňuje nervozita.

83

Marcel si z pravého křídla navedl míč před vápno a vystřelil. Onana ani nemusel zasahovat, míč totiž proletěl vysoko nad brankou.

81

81. Při akci Ajaxu se na hřišti ocitli vytržník a pořadatelé!

81

Tohle se často nevidí! Hosté si dokázali vytvořit solidní přečíslení, které ale nakonec k ničemu nevedlo. Obrovskou zásluhu na tom má jeden vytržník a pořadatelé, kteří se ocitli na ploše a rozhodili hostující hráče.

OGC Nice – Ajax Amsterdam

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Balotelli (Seri) – 49. van de Beek

Karty:   30. Balotelli (NIC), 41. Eysseric (NIC) – 66. Ligt (AJA), 69. Schone (AJA), 78. Beek (AJA), 78. Sanchez (AJA), 90. Veltman (AJA)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:11.

OGC Nice: Cardinale – Souquet, Dante, Le Marchand, Sarr – Eysseric, Koziello, Seri, Lees Melou (87. Henrique) – Srarfi (77. Marcel), Balotelli (71. Plea).
Náhradníci: Benitez, Henrique, Jallet, Marcel, Plea, Tameze, Walter.

Ajax Amsterdam: Onana – Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever – van de Beek, Schone (73. de Jong), Ziyech – Kluivert (68. Neres), Dolberg, Younes.
Náhradníci: van Leer, Neres, Dankerlui, de Jong, Eiting, Huntellar, Zeefuik.

Odveta: Ajax - Nice 2:2