Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MŠK Žilina – Trabzonspor AŞ

3:4

konec (1:2)

26.07.2017, 18:00 • ŠTK Šamorín • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 4.05 3.74 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Prípravný zápas ako na hojdačke nás určite musel baviť. Žilina vyhrávala 1:0, Trabzonspor otočil do polčasu na 1:2, aby sa MŠK znova dostala do vedenia 3:2, lenže všetko nakoniec dopadlo lepšie pre turecký tím, ktorý zvíťazil tesne 3:4. (19:49:36)

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Yusuf Erdoğan dostal pas do šestnástky, kde si potiahol loptu a cez Chvátala sa mu z uhlu aj podarilo zakončiť, lenže guľatý nezmyslel vyletel nad bránu Volešáka.

90

To už nejakú chvíľu trvá. Uvidíme, či sa bude nadstavovať, keď prakticky o nič nejde. Nakoľko to je prípravný zápas. Čo je však dôležitejšie, Onazi musí striedať, pretože je zranený, čo pre žiadneho trénera pred začiatkom ligy nie je dobrá správa.

89

Zdravotné problémy má po jednom zo súbojov Onazi, ktorý bude dokonca takto v závere prípravného zápasu potrebovať aj ošetrenie od klubových lekárov.

88

Zdá sa, že Žilina bude robiť ešte všetko preto, aby strelila vyrovnávajúci gól a Trabzonspor si po remíze so Sereďou 3:3 nepripísal víťazstvo.

87

Pokus o zisk rohového kopu z pohľadu MŠK úspešný nebol. Trabzonspor však má v závere čo robiť, aby odolával snahe MŠK o vyrovnávajúci gól.

86

Mráz nedokázal sprava dostať loptu na Šejdajeva, alebo iného spoluhráča. Aj keď ju síce prihral iba na kopačky súperov, tak sa k nej Žilina rýchlo dostala späť.

85

Po priamom kope prišlo k hlavičke, avšak brankár hostí zasahovať nemusel. Nepresný a nedôrazný pokus skončil vedľa.

84

Po ľavej strane sa Šejdajevovi prejsť nepodarilo, pretože sa najskôr ocitol proti presile obrancov a aj keď sa z nej vymanil, tak bol faulovaný.

82

82. YOKUŞLU - 3:4

82

Trabzonspor dal gól!
OKAY YOKUŞLU dostal presný pas do šestnástky, kde dostal viac priestoru, ako by bolo potrebné a tvrdou ranou z otočky bez rozmýšľania znova vrátil vedenie hosťom.

81

Kombinácia Trabzonu na pravom krídle neviedla k úspešnej akcii alebo centru. Druhý pokus už bol lepší, no Bongonda prihrával pod seba veľmi nepresne.

80

O zakončenie z diaľky sa pokúsil jeden z hráčov domácich, avšak pokus Onaziho spred pár chvíľ zopakovať nedokázal. Namieril veľmi nepresne mimo cieľ.

79

Dlhý nákop od stopérov nedokázal spracovať Mráz, ktorému lopta ušla a tú nedobehol už ani Šejdajev. Žilina napriek tomu loptu získala späť.

78

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Cociuc, prichádza Klec.
Striedanie v tíme Trabzonspor A.S.: z ihriska odchádza Kucka, prichádza Erdoğan.

76

76. Volešák zneškodnil krásnu strelu Onaziho

76

Hostia po zisku priameho kopu síce okamžite z neho nezakončili, avšak lopta sa dostala k voľnému hráčovi pred šestnástkou, ktorým bol Ogenyi Onazi a ten krásnou strelou pod brvno donútil Volešáka k parádnemu zákroku.

MŠK Žilina – Trabzonspor AŞ

3:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 25. Polievka, 49. Vallo, 59. Polievka – 29. Kucka, 45+1. Ugur, 64. Bongonda, 82. Yokuşlu

MŠK Žilina: Mandous – Vallo, Kaša, Hancko, Holúbek – Káčer (C), Diaz, Cociuc – Špalek, Otubanjo, Polievka
Náhradníci: Šejdajev, Mráz, Klec, Králik, Jankauskas, Chvátal

Trabzonspor AŞ: Alvarado – J. Pereira, Ďurica, Uğur (C), Mas – Okay, Kucka – Yusuf, Olcay, Castillo – Rodallega