Menu

Fotbal

Niké liga

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Železiarne Podbrezová

2:2

konec (1:1)

14.05.2017, 14:20 • 31. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

90

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Adrián Káčerík.

85

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ľubomír Michalík, prichádza Pappe Macou Sarr.

82

Bernadina dostal presný center pred malé vápno, nahral ešte pod seba na Kochana, lenže ten z voleja bránu Dunajskej Stredy tesne prestrelil.

82

Žltú kartu dostáva Zoltán Kontár (FC DAC Dunajská Streda).

81

Martin Kuciak si pripisuje skvelý zákrok po strele Maďara Mervóa. Následný roh končí nepodareným zakončením, to znova našlo len brankára Podbrezovej.

77

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Mikuš, prichádza Kamil Kuzma.

71

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Branislav Ľupták, prichádza Bence Mervo.

66

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Lukáš Migaľa, prichádza Daniel Magda.

64

Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Esmerald Aluku, prichádza Zoltán Kontár.

63

Podbrezová dala gól!

Pablo Podio vystrelil krásne svojou slabšou pravačkou a opečiatkoval brvno, po ktorom sa lopta odrazila do brankára, späť do žrde a následne k priebojnému útočníkovi hostí. ENDY OPOKU BERNADINA sa natlačil cez Michalíka usmernil loptu do prázdnej brány. Podbrezová tak aj druhýkrát v tomto zápase vyrovnáva po štyroch minútach.

59

Dunajská Streda dala gól!

Pačinda autom našiel v šestnástke súpera Šafranka, ten využil zaváhanie hostí, prihral pod seba a KRISTOPHER VIDA z hranice päťky prekonáva Kuciaka.

45

Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).

41

Matúš Mikuš mal veľmi veľa priestoru pred šestnástkou a tak si vytvoril streleckú pozíciu na hranici šestnástky. Mieril spoza obrancu ľavačkou k bližšej žrdi, Slávik si poradil.

38

Žltú kartu dostáva Jaroslav Kostelný (ŽP Šport Podbrezová).

37

Viazanko s Kochanom to krásne vykombinovali na hranici šestnástky, prišla prihrávka do druhej vlny, kde si výborne zbehol Mikuš, lenže jeho zakončenie trafilo dobre stojaceho Michalíka.

35

Veľkú príležitosť mal na kopačke Vida, ktorý však pred prázdnou bránou zakončiť nedokázal, pretože prudkú prihrávku v poslednej chvíli odkopol do bezpečia Matúš Turňa.

34

Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (ŽP Šport Podbrezová).

31

Miroslav Viazanko zachytil prihrávku v rozohrávke DAC pred domácou šestnástkou, pripravil si loptu a prudko vystrelil. Namieril tesne nad brvno.

28

Podbrezová dala gól!

Hostia získali rohový kop, po ktorom zakončenie neprišlo, lenže Matúš Turňa loptu strelou vrátil späť. Tá sa v šestnástke podrážala, Bernadina ju zakončil k žrdi, čo ešte Slávik vystihol, no dorážka MATÚŠA MIKUŠA skončila nechytateľne pod brvnom.

24

Dunajská Streda dala gól!

Bývalý hráč Podbrezovej PAVOL ŠAFRANO využil otvorený priestor v obrane súpera, z krídla si loptu naviezol do šestnásty a jeho prudká rana aj za teču Kostelného skončila v sieti.

16

Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (FC DAC Dunajská Streda).

15

Lukáš Migaľa získa loptu na svojej polovici, využil otvorené krídlo a tak sa po narážačke so spoluhráčom dostal až pred šestnástku. Dokonca poslal do obrovskej šance Viazanka, ktorý išiel sám proti brankárovi a spravil kľučku na Slávika, ale rozhodca nezmyselne gól neuznal a nariadil priamy kop pre hostí po faule na ľavého obrancu Podbrezovej. Prečo neponechal výhodu nik netuší.

4

Matúš Mikuš dostal prihrávku na hranicu šestnástky, kde sa rýchlym pohybom zbavil Michalíka a z otočky vypálil veľmi nebezpečne tesne nad brvno Slávikovej brány.

DAC 1904 Dunajská Streda – FK Železiarne Podbrezová

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 24. Šafranko, 59. K. Vida (Šafranko) – 28. Mikuš, 63. Bernadina

Karty:   16. Huk (DUN), 45. Michalík (DUN), 82. Kontár (DUN) – 34. Turňa (POD), 38. Kostelný (POD)

DAC 1904 Dunajská Streda: Slávik – Živković, Michalík (85. Sarr), Huk, Davis – Ljubicić – Pačinda, Ľupták (71. Mervo), Aluku (64. Kontár), K. Vida – Šafranko.
Náhradníci: Tofiloski – Brašeň, Pambou, Sarr, Kontár, Mervo, Kocsis.

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Migaľa (66. Magda) – Kupčík, Podio – Viazanko, Kochan (90. Káčerík), Bernadina – Mikuš (77. Kuzma).
Náhradníci: Lipčák, Magda, Kuzma, Káčerík, Jedinák.

Rozhodčí: Pavlík – Slyško, Weiss – Vorel

Diváci: 7139