Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – Deportivo La Coruňa

0:0

konec (0:0)

14.05.2017, 20:00 • Estadio de la Cerámica, Villareal • 37. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.4 4.9 7.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:54:18)
Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 12:0. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:21.
Je dobojováno! Villareal nepotvrdil roli favorita a na domácí půdě uhrál s La Coruňou bezbrankovou remízu! Na první šanci jsme čekali až do druhé půle. Sorianova hlavička ale těsně minula branku! Dvacet minut před koncem vytáhl Germán Lux dobrý zákrok proti střele z ostrého úhlu. Villareal přesto nadále tlačil a pět minut před koncem si vypracoval největší šanci! Bakambu měl před sebou prázdnou branku, ale trestuhodně svou šanci zahodil. Deportiivo si dnešní remízou zajistilo záchranu, zatímco Villareal musí v posledním kole bojovat o postup do evropských pohárů.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Celso Borges (Deportivo La Coruňa).

90+3

Všichni domácí fotbalisté už kombinují v blízkosti pokutového území. Soriano se dral za centrem na malé vápno, ale byl v ofsajdu.

90+2

López se v pokutovém území natahoval po prudké přihrávce, ale na míč nedosáhl a Germán Lux schoval míč do rukavic.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Jonathan dos Santos, přichází Rodrigo Hernández Cascante.
Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Emre Colak, přichází Pedro Mosquera.

89

Jonathan dos Santos přišel o míč v blízkosti pokutového území a hosté vyvezli balón daleko od své branky. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme bezbrankové remízy.

88

Jaume Costa obdržel další přihrávku do běhu a z hranice pokutového území centroval do vápna. Jeho pobídku srazila obrana na roh.

87

Hosté už brání v deseti lidech na hranici pokutového území. K míči se nyní dral Sansone, ale Raúl Albentosa si znovu splnil své povinnosti.

86

86. Bakambu a jeho zahozená šance

86

Neskutečné! Bakambu zahodil jasný gól! López vlétl do pokutového území a přihrál před prázdnou branku, kde číhal právě Bakambu, ale tomu se míč svezl po nártu a minul branku!

85

Raúl Albentosa si poněkolikáté v utkání vzal na starost Bakamba, před kterým znovu odhlavičkoval míč ven z pokutového území.

84

Hra je znovu přerušena! Střídající Bruno Gama byl ihned po svém příchodu na trávník faulován a zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou.

83

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Carles Gil, přichází Bruno Gama.

82

Jonathan dos Santos obdržel další přihrávku do blízkosti pokutového území. Dos Santos dlouho otálel s rozehrávkou a nakonec o míč přišel.

81

López táhl akci Villarealu po levé straně, ale hned za půlící čárou k němu přistoupil obránce, který jej zastavil za cenu nedovoleného zákroku.

Villarreal CF – Deportivo La Coruňa

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   44. Trigueros (VLR), 45+1. Soldado (VLR) – 45+1. Lux (DEP), 54. Andone (DEP), 66. Fajr (DEP), 90+4. C. Borges (DEP)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 12:0. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:21.

Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar, Bonera, Álvaro González, J. Costa – Castillejo, Trigueros (71. N. Sansone), B. Soriano, J. dos Santos (90. Hernández Cascante) – Soldado (76. Adrián López), Bakambu.
Náhradníci: Barbosa – Ángel Valdés, Hernández Cascante, Adrián López, N. Sansone, Antonio Rukavina, Borré.

Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, Albentosa, A. Arribas, F. Navarro – Guilherme, C. Borges – Gil (83. Gama), Colak (90. Mosquera), John (64. Fajr) – Andone.
Náhradníci: Tytoń – Bergantiños, Mosquera, Moreno, Fajr, Gama, Laure.

Rozhodčí: Gil – Nevado, Fernández