Menu

Hokej

Play-off NHL

Boston Bruins – Ottawa Senators

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1) Stav série: 1:3

20.04.2017, 01:30 • TD Garden, Boston • Čtvrtfinále V. konference • Michal Břuchanský

59:56

Závěrečný pokus Davida Krejčího zablokoval dnes takřka bezchybný Cody Ceci. Senators už o vítězství nepřijdou!

59:42

Boston zaváhal v rozehrávce, kotouče se chopil Stone, ale z půlky hřiště minul prázdnou klec!

58:57

58:57 Marchandovi chybělo opravdu málo k vyrovnávací brance!

58:57

Velká škoda pro Boston! Po Krejčího střele z vrcholku pravého kruhu byl u levé tyče úplně volný Marchand. Tomu však trvalo zpracování skákajícího puku a neměl možnost ho zasunout za padajícího Andersona.

58:49

Z hokejky hostujícího hráče vyletěl puk na střídačku, nicméně vylučovat se nebude. Bruins si mezitím vyžádali oddechový čas.

58:17

Marchanda zastavil Karlsson. Rask přesto odjíždí ze své klece a pouští do hry šestého útočícího hráče!

56:27

Karlssonův pokus zpoza pravého kruhu Rask jenom vyrazil a poté ze všech sil pravou nohou zneškodnil nebezpečné dorážky Burrowse a Turrise!

55:50

A tohle je obrovská komplikace pro domácí tým, který se zbytečnou chybou připravuje o čas na vyrovnání. Při špatném střídání bylo ve hře hned šest mužů v dresu Bostonu, což rozhodčím neuniklo. Dvouminutový trest odpyká Frank Vatrano.

47:04

A málem to bylo o dva góly! Ryan Dzingel se díky velké rychlosti prosmýkl mezi dvěma obránci a rázem stál před Raskem, kterého zachránila od inkasované branky až nastřelená branková konstrukce!

45:49

45:49 Bobby RYAN - 0:1

45:49

Ottawa právě vstřelila branku!
Senátoři jdou do vedení, o které už je nepřipraví ani videorozhodčí! Brassardova krátká přihrávka na modrou čáru přinutila vypálit Karlssona. Jeho střela byla tečovaná, načež se pro puk natáhl BOBBY RYAN a na druhý pokus ho protlačil za hokejku natažaného Raska i přes ležícího dlouhána Cháru. Asistence: Erik Karlsson, Derick Brassard.

42:50

Brassard s MacArthurerm jeli na jediného obránce. První jmenovaný si sám troufl na střelu, ale za Raskova záda kotouč nepropasíroval!

34:02

Druhá přesilovka pro Ottawu! Zavinil ji Dominic Moore, jenž si za domácí brankou pomohl držením Erika Karlssona.

30:49

30:49 FOTO: Potvrzené postavení mimo hru.

30:49

Ofsajd to skutečně byl, a tak se Acciariho gólový moment anuluje! Domácímu publiku se to pochopitelně vůbec nelíbí.

30:49

Všemu ale může být jinak, hostující lavička si vyžádala kontrolu u videa, neboť si myslí, že branka padla po ofsajdu.

30:49

Acciari v pravém kruhu vložil svou hokejku do McAvoyovy dělovky od modré a přesměroval puk mimo dosah Andersona, který neměl šanci zareagovat.

26:36

Další vteřiny ale bude větší horko Andersonovi. Alexandre Burrows se totiž provinil nedovoleným bráněním Colina Millera a jako první hostující hráč putuje na trestnou lavici.

22:44

Zdeno Chára přijel do útočného pásma, aby dostal od Vatrana přihrávku do volného prostoru. Slovenský útočník byl ve velmi slibné pozici, ale branku vůbec netrefil.

19:33

Domácí zachytili jednu z přihrávek a ve třech se řítili na dva obránce. Po pasu z levého kruhu zakončoval z osy hřiště Ryan Spooner, jenomže Andersona opět nepřekonal.

18:02

18:02 Skvělý zákrok Andersona zastavil Marchanda.

18:02

Brad Marchand dostal parádní přihrávku přes střední pásmo a řítil se na Andersona, který ho ale poněkud riskantním skokem plavmo parádně vychytal!

14:10

Turrisova zadovka z osy hřiště přinesla dobrou šanci pro Stonea, jenž měl na levé straně poměrně dost prostoru, ovšem ani ten mu k překonání Raska nepomohl.

11:09

Hoffmanův průnik nebyl zakončený úplně nejlépe kvůli faulu Kevana Millera. Ten dostává dvě minuty za držení.

07:29

07:29 Velkou šanci Senators zastavil skvělý Rask.

07:29

Vatrano neměl přesnou mušku při střele zpoza levého kruhu. Sens rychle otočili hru, když MacArthur přihrál do jízdy Karlssonovi. Ten přebruslil své protivníky, jenže z mezikruží vypálil přesně do Raskovy lapačky!

Boston Bruins – Ottawa Senators

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1) Stav série: 1:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. B. Ryan (E. Karlsson, Brassard)

Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – McAvoy, Chára (C), Morrow, K. Miller, C. Miller, Liles – Backes (A), Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí, Schaller – Vatrano, Spooner, D. Moore – Acciari, Riley Nash, Stafford.

Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Ch. Wideman, Harpur – Burrows, Turris (A), Dzingel – B. Ryan, Brassard, Stålberg – Mark Stone, Z. Smith, Hoffman – Pyatt, Pageau, MacArthur.

Rozhodčí: Meier, Pollock – Murchison, Devorski

Diváci: 17 565

Průběh zápasu
1. třetina
11:09 BOS 2 K. Miller, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
26:36 OTT 2 Burrows, nedovolené bránění
34:02 BOS 2 D. Moore, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
45:49 OTT 0:1 B. Ryan (E. Karlsson, Brassard)
55:50 BOS 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Vatrano
Konec