Menu

Hokej

Play-off NHL

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0) Stav série: 0:1

14.04.2017, 02:00 • United Center, Chicago • Čtvrtfinále Z. konference • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

59:14

Calle Järnkrok z pravé strany útočného pásma mohl uklízet puk do prázdné brány, jenže ještě před bránou hledal svého kapitána MIkea Fishera, který byl tísněn a skončil na kolenou!

58:59

Marián Hossa se v blízkosti pravé tyče po rychlé stahovačce snažil puk zasunout do brány, jenže Pekka Rinne puk vkleče zmrazil pod sebou a nikdo se k dorážce nedostal!

58:04

Corey Crawford vyrazil na střídačku a Chicago má na ledě šest hráčů. Domácí brána je prázdná!

55:23

55:23 Viktor Arvidsson bekhendovou střelou orazítkoval tyč!

55:23

Viktor Arvidsson si mezi kruhy pro vhazování krásně sjel před bránu a stíhán jedním z hráčů Blackhawks napřáhl ke krásné bekhendové střele, která se od horní tyče odrazila nad!

51:57

Roman Josi zpoza brány vyhodil puk přes ochranné sklo, jenže ho otřel o čepel hole Arťoma Anisimova, takže přesilová hra 5 na 3 se konat nebude. Správné rozhodnutí rozhodčích!

51:52

Arťom Anisimov si ze středu sjížděl do levého kruhu pro vhazování, na jehož vnitřní straně ho evidentně podrazil Viktor Arvidsson, a dostal dvě minuty za podražení.

51:04

Ryan Ellis se po zpětné přihrávce Kevina Fialy zpoza brány ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a bez přípravy pálil do bližšího horního rohu, jenže Corey Crawford puk levým ramenem vyrazil!

48:50

48:50 Rinne úžasným zákrokem zastavil golfák Anisimova!

48:50

Artěmij Panarin napřáhl od modré čáry na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, kterou Pekka Rinne dokázal vyrazit a poté si poradil i s následnou dorážkou Arťoma Anisimova, který puk u levé tyče sklepával ze vzduchu do brány, jenže Pekka Rinne pravou rukou puk vytáhl mimo! To byl úžasný zákrok v podání Rinneho!

44:26

44:26 Patrick Kane ani Arťom Anisimov se nedokázali prosadit.

44:26

Patrick Kane využil špatné rozehrávky Pekka Rinneho, který posílal puk za svou bránu, a po rychlém vybruslení zpoza ní se snažil v blízkosti pravé tyče puk z otočky zasunout do brány. Brankář Predators ale kotouč vyrazil před sebe a následná dorážka Arťoma Anisimova po ledě zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!

43:04

Kevin Fiala na pravém křídle předvedl pěknou otočku a z kruhu pro vhazování přihrál do středu Ryanovi Johansenovi. Druhý jmenovaný hráč už mohl pálit, ještě ale puk posunul doleva, kde Viktor Arvidsson prudkou střelou s příklepem bez přípravy pálil nad!

31:49

31:49 Arťom Anisimov ztroskotal na levém betonu Rinneho!

31:49

Arťom Anisimov si mezi kruhy pro vhazování najel na volný puk a střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale levým betonem puk fantasticky vyrazil!

30:15

Blackhawks z pravého křídla a ostrého úhlu nahodili puk před bránu, kde se zřejmě dostal do zakončení Jonathan Toews, jenže se ocitl příliš blízko Pekka Rinneho!

29:50

29:50 Další Slovák mohl skórovat! Tentokrát Marián Hossa.

29:50

Ryan Hartman na levé straně obranného pásma výborně zablokoval střelu Romana Josiho a poté vyrazil do rychlého protiútoku, po kterém bekhendem poslal puk z ostrého úhlu před bránu a Marián Hossa bez přípravy mířil po ledě k levé tyči, jenže puk nedokázal dobře zasáhnout a Pekka Rinne ho pravým betonem vyrazil!

26:49

Marián Hossa se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a okamžitě pálil z blízkosti nad levý beton Pekka Rinneho, jenže brankář Predators puk zřejmě lapačkou vytáhl mimo!

26:13

Trevor van Riemsdyk napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele zápěstím, která skončila těsně nad bránou hostujícího Nashvillu!

21:33

Patrick Kane u pravé tyče po krásné přihrávce z levého křídla od Jonathana Toewse zamíchal s pukem a poté mířil zápěstím do bližšího rohu brány, jenže Pekka Rinne předvedl úžasný přesun a levým ramenem puk vyrazil za svou bránu!

20:09

Ryan Johansen za vlastní bránou nabral puk bekhendem jako na vidle a vyhodil ho po 9 sekundách ve druhé části přes ochranné sklo! Následovaly 2 minuty za zdržování hry.

15:40

Oba týmy dokončily střídání a v blízkosti pravé tyče zkoušel bekhendem vypálit z ostrého úhlu Roman Josi, Corey Crawford ale puk vyrazil, stejně jako následný pokus Viktora Arvidssona, který chtěl vstřelit z blízka svůj druhý gól v utkání!

11:56

11:56 Crawford maskou zastavil prudkou ránu Predators!

11:56

Corey Crawford maskou zasáhl proti střele Predators z vrcholu levého kruhu pro vhazování a poté se dostal k dorážce Ryan Johansen a ještě jeden z jeho spoluhráčů, ani jeden z nich ale nedokázal fantastického brankáře Chicaga z blízka překonat!

11:33

Viktor Arvidsson si najel na vrchol pravého kruhu a poté napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila mezi betony Coreyho Crawforda! Brankář Chicaga toho příliš mnoho neviděl, puk ale nakonec dokázal po rychlém zakleknutí vyrazit!

09:48

Mattias Ekholm dobře clonil u levé tyče své brány a Ryan Hartman ho fauloval. Útočník Blackhawks dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Predators si po krátké reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru.

07:52

07:52 Viktor ARVIDSSON - 0:1

07:52

Nashville právě vstřelil branku!
Ryan Johansen na sebe na vrcholu pravého kruhu pro vhazování výtečně navázal trojici hráčů Chicaga a po jeho krátké přihrávce do středu Filip Forsberg krásnou střelou z vrcholu mezikruží pálil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči. Corey Crawford už se chystal zasahovat, jenže těsně před ním změnil směr střely VIKTOR ARVIDSSON, který puk usměrnil nad jeho levý beton! Predators vedou 1:0! Asistence: Filip Forsberg a Ryan Johansen.

06:08

Artěmij Panarin napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Pekka Rinne ale prokázal opět skvělý reflex, když puk vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě! Chicago je zatím lepší.

02:59

02:59 Rinne měl práci po tečované střele Richarda Pánika!

02:59

Richard Pánik těsně před útočnou modrou čárou napřáhl ke střele zápěstím, kterou nepříjemně tečoval pravou rukavicí clonící Mattias Ekholm, a puk se ze vzduchu snášel k levé tyči, Pekka Rinne ale předvedl skvělý reflex a padající list pravým betonem na poslední chvíli vyrazil! Nechybělo mnoho a Chicago šlo do vedení.

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Arvidsson (Forsberg, Johansen)

Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Oduya, Seabrook (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk – Schmaltz, Toews (C), Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Hartman, Krüger, Hossa – Hayden, Kero, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Fisher (C), Neal (A) – Åberg, Sissons, C. Smith – Järnkrok, Zolnierczyk, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

Rozhodčí: Wes McCauley, Brian Pochmara. Čároví: Ryan Galloway, Brad Kovachik

Diváci: 22075

Průběh zápasu
1. třetina
07:52 NSH 0:1 Arvidsson (Forsberg, Johansen)
09:48 CHI 2 Hartman, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
20:09 NSH 2 Johansen, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 2. třetině
3. třetina
51:52 NSH 2 Arvidsson, podražení
Konec