Menu

Hokej

SIDA Cup

HC Kometa Brno – HC Černí Vlci

7:1

konec (5:0, 2:1)

01.04.2017, 19:00 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • Skupina B • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Kometa tímto výsledkem vítězí ve skupině, Černí Vlci naopak budou mezi nepostupujícími do semifinále. Skupina B je tedy dohrána, čeká na nás poslední zápas základní části. (20:11:22)

Konec zápasu.

39:45

Na trestnou lavici ještě nakonec usedne Matěj Zavřel (KOM) za podražení

39:02

Šalé se zkoušel dostat do prostoru před brankou, ovšem to mu bylo odepřeno. Vlci budou jet čelit možná poslednímu útoku Komety.

38:16

Na ledě ležel jeden z hráčů Komety, za zákrok na něj si půjde sednout na trestnou lavici Václav Maňásek (CVL).

37:25

Kometa právě vstřelila branku!
Brno ještě v závěru stupňuje svou produktivitu! Po rychlé souhře, do které se zapojil i navrátivší Šalé, se nakonec prosadil jako střelec ŠTĚPÁN LINKA. Asistence: Eduard Šalé, Viktor Nesvadba.

37:10

Šalé je zpět na ledě, Vlci ve své přesilovce moc nehrozili.

36:10

Kometa si ještě v závěru zahraje ve čtyřech, Eduard Šalé totiž půjde pykat za zákrok v rohu.

35:25

Vlci jsou brankou viditelně namotivovaní, jejich útokům však nadále schází přesnost. Kometa už hraje v kontrastu s tím v naprosté pohodě a klidu.

34:14

Černí Vlci právě vstřelili branku!
Tak přece jen to přišlo! Vlci dokázali vstřelit branku a Kometa přišla o čisté konto. Hezkou, za tělem skrytou střelou se prosazuje RADEK MIKLAS, který Schnattinegerovi moc šancí na zákrok nedal. Asistence: Tomáš Tobola.

33:55

Vlci mají dlouhou dobu puk na svých hokejkách, jenže prozatím z nich nepřichází žádná střela. Brno je v obraně velmi pohyblivé a komplexní.

32:52

Od Vlků to je defenzivní podívaná, avšak Kometa už se viditelně ani moc nesnaží. Její náskok je totiž už velmi objemný na to, aby ho ještě nějak náročně navyšovala.

31:48

Vlci neustále kupí chybu za chybou, pro Kometu tak vůbec není problém bezhlavě útočit, zatím však mají menší problémy s koncovkou.

29:03

Mišiak předvedl hezkou individuální vložku, jenže jeho finální přihrávka cíl nenašla. Vlci si tak mohou pořádně, ale pořádně oddechnout.

28:43

Páleníček měl šanci odpálit kotouč mimo pásmo Vlků, jenže trefil pouze Mlčocha. Kometa tak může nadále útočit a pálit o sto šest.

27:06

Vlci poprvé vážně zahrozili, Schnattineher si ale všechno pohlídal a kotouč poskakujicí na brankovišti zalehl svým vlastním tělem.

26:08

Kometa právě vstřelila branku!
Brněnský tým přidává už šestou branku! Díky nedůrazu soupeře na brankovišti se ke kotouči dostal PATRIK ULBRICHT, který trefuje prostor přesně u tyčky. Asistence: Martin Mišiak.

25:29

Němec pálil tvrdým příklepem pouze na bránu, rozhodčí hru přerušují, neboť se kotouč dotkl ochranné sítě.

24:37

Roznos pálil z mezikruží jen do betonu Vohlídky, Vlci měli velkou dávku štěstí, neboť hráč Komety byl úplně sám.

23:32

Oliva se pokusil projít středem hřiště, jenže to se mu stalo osudným. Vlci jej okamžitě zastavují a odzbrojují. Puk putuje do obranných řad.

22:43

Zápas už toho moc zajímavého nenabízí, Vlci i Kometa spíš chtějí zápas jen z povinnosti dohrávat.

21:50

Vlci přesilovku vůbec nezvládli, prakticky nepustili svou obrannou třetinu. Ovšem je nutno respektovat sílu jejich soupeře, tedy velegigantu Komety.

20:50

Kometa půjde do čtyř, Matěj zavřel si půjde sednout za dost nezaviněný střet v útočné třetině.

20:30

Zahradník se pokusil vyvézt kotouč z vlastního písma, jenomže daleko nedošel. Němec ho zastavuje hned na modré čáře.

20:01

Začal druhý poločas.

20:00

První poločas skončil.

19:35

Kometa ještě zkouší hrozit, Němec však pálil až příliš vysoko, což Vohlídku donutilo prakticky k nečinnosti. Poločas už se zřejmě jen dohraje.

18:35

Irgl je zpět na ledě, Kometa přesilovku promrhala zbytečnými kombinacemi okolo své branky. Vlci tak ani neměli moc práce.

17:35

Vlci budou muset čelit další přesilovce, na trestnou lavici totiž usedne Patrik Irgl za hru vysokou holí.

16:42

Kometa nadále presuje, avšak jakoby ztratila lehkost při zakončení. Ovšem nutno přiznat, že další branky už ani vlastně teoreticky přidávat nepotřebuje...

15:42

Vlci stále nenacházejí vhodnou taktiku na svého soupeře, přichází tak řadu další icing.

14:36

Kometa právě vstřelila branku!
Dominance! Takto se dá stručně pospat aktuální vývoj na ledě, kde stále přibývají branky na jedné straně světelné tabule. O tu další se postaral střelou z mezikruží VIKTOR NESVADBA. Asistence: Ondřej Kutý, Šimon Šrom.

13:32

Útoky Vlků dnes většinou končí ve střední pásmu nebo ještě daleko před bránou. Kometa má defenzivní činnost na velmi dobré úrovni, což se projevuje právě v tomto aspektu.

12:22

Brno však tuto přesilovku nevyužilo, Maňásek je totiž už zpět na ledě.

11:22

Kometa se dostane k přesilovce, na trestnou lavici si totiž půjde sednout Václav Maňásek (CVL).

09:53

Kometa právě vstřelila branku!
Brno je opravdu ve střelecké pohodě! další branka, už na 4:0, přichází po vhazování, když se do puku opřel příklepem FRANTIŠEK NĚMEC a kotouč prošel do branky bez cizí teče. Asistence: Eduard Šalé, Martin Mišiak

08:53

Vlci si zapisují icing, hra se přesune před brankáře Vohlídku.

07:50

Vlci jsou viditelně brankou komety nebuzeni, Brno se musí v defenzívě v těchto chvílích pořádně soustředit, aby nedostalo další branku.

06:51

Kometa právě vstřelila branku!
Kometa ukazuje podobně jako Jihlava naprostou dominanci! I v této situaci totiž ukázala parádní technickou vyspělost, kterou jen korunoval milimetrově přesnou střelou ROMAN OTAVA. Asistence: Šimon Šrom.

06:37

Kometa už se tlačila do dalšího rychlého zakončení a dorážek, avšak v tom jí zabraňuje Kelnarovo vyhození. Vlci se dopuštějí icingu.

05:30

Kometa právě vstřelila branku!
Tak tohle byla parádní ukázka technické vyspělosti! MARTIN MIŠIAK se rozjel ze své obranné třetiny a prosmýkl se kolem tři protihráčů, a to i přesto, že dostal minimálně dvě sekery o hokejky. Vohlídka v této situaci byl prakticky bezmocný. Bez asistence.

04:17

Vlci se dožadovali zapískání zakázaného uvolnění Komety, avšak to je dle gestikulace sudích bezpředmětné. Puk byl ještě tečován.

03:00

Kometa právě vstřelila branku!
Brňané se dostávají jako první do vedení! Po rychlé akci na pravé straně se do puku opřel EDUARD ŠALÉ, kterému nakonec stačil i druhý pokus z dorážky. Vohlídka byl v postoji moc pozdě. Asistence: Patrik Ulbricht.

02:27

Na ledě zůstal jeden z Vlků nehybně ležet, všechno je ale naštěstí v pořádku. Po pár chvilkách se už bez problému zvedá na vlastní nohy a může pokračovat ve hře.

01:30

Kometě se zatím zjevně nedaří, tak jak by si asi představovala. Vlci ji ve velké většině případů přehrávají a připisují si více možností na breaky.

00:27

Černí Vlci si překvapivě připisují první větší šanci, Raška však pálí pouze do Schanttingera.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Kometa Brno: Korček (Schnattinger) – Daněček, Mareček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Holec, Otava, Šalé, Mišiak, Linka, Šrom, Gryc, Ulbricht, Nečas, Mlčoch, Zavřel, Ullrich, Roznos, Němec

HC Černí Vlci: Raška (Vohlídka) – Balažovič, Páleníček, Basel, Kaufman, Kelnar, Irgl – Zahradník, Tobola, Berka, Stodůlka, Miklas, Janoš, Raška, Jež, Maňásek.
Včerejší výsledky skupiny B
Prostějov x Poruba 2:1
Černí Vlci x Nitra 2:6
Prostějov x Kometa 1:7
Poruba x Černí Vlci 2:3 náj.
Kometa x Nitra 2:1
Hezký sobotní hokejový den, na prostějovském zimním stadionu dnes pokračuje druhým dnem SIDA Cup, tedy turnaj hokejistů narozených v roce 2004 a mladších. Devátý ročník má dnes na programu třetí a čtvrté zápasy ve skupinách, které rozhodnou o nasazení do semifinále a bojů o konečné umístění, která jsou na programu v neděli. Dnešek si připravil na program deset zápasu, hrací čas je 2x 20 minut.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

HC Kometa Brno – HC Černí Vlci

7:1

konec (5:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Šalé (Ulbricht), 6. Mišiak, 7. Otava (Šrom), 10. Němec (Šalé, Mišiak), 15. Nesvadba (Kutý, Šrom), 27. Ulbricht (Mišiak), 38. Linka (Šalé, Nesvadba) – 35. Miklas (Tobola)

HC Kometa Brno: Schnattinger (Korček)– Daněček, Mareček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Holec, Otava, Šalé, Mišiak, Linka, Šrom, Gryc, Ulbricht, Nečas, Mlčoch, Zavřel, Ullrich, Roznos, Němec

HC Černí Vlci: Vohlídka (Raška) – Balažovič, Páleníček, Basel, Kaufman, Kelnar, Irgl – Zahradník, Tobola, Berka, Stodůlka, Miklas, Janoš, Raška, Jež, Maňásek

Průběh zápasu
1. poločas
03:00 KOM 1:0 Šalé (Ulbricht)
05:30 KOM 2:0 Mišiak
06:51 KOM 3:0 Otava (Šrom)
09:53 KOM 4:0 Němec (Šalé, Mišiak)
11:22 CVL 2 Maňásek, hákování
14:36 KOM 5:0 Nesvadba (Kutý, Šrom)
17:35 CVL 2 Irgl, vysoká hůl
Přestávka po pol.
2. poločas
20:50 KOM 2 Zavřel, napadení
26:08 KOM 6:0 Ulbricht (Mišiak)
34:14 CVL 6:1 Miklas (Tobola)
36:10 KOM 2 Šalé, podražení
37:25 KOM 7:1 Linka (Šalé, Nesvadba)
38:16 CVL 2 Maňásek, napadení
39:45 KOM 2 Zavřel, podražení
Konec