Menu

Fotbal

Evropská liga

Manchester United – AS Saint-Étienne

3:0

konec (1:0)

16.02.2017, 21:05 • Old Trafford, Manchester • Play-off • Jan Číhal

Tipsport: 1.31 5.45 11.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Štěstí zkusil Paul Pogba, jehož rána přes zeď skončila asi metr vedle!

88

88. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 3:0

88

Manchester United právě vstřelil branku!
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ poslal s přehledem míč do levého dolního rohu brány a završil tak svůj první hattrick v barvách Manchesteru United!

87

87. Penaltový zákrok Théophileho-Catherine

87

Zlatan Ibrahimović si ve vápně výborně pokryl míč, do souboje s ním poměrně nesmyslně vletěl Théophile-Catherine, jehož zákrok znamená pokutový kop!

87

Penalta pro Manchester United!

85

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Ashley Young.

79

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Florentin Pogba, přichází Robert Berić.

77

77. Střela Lingarda

77

A pro hosty mohlo být ještě hůře! Valencia poslal přihrávku na osu hřiště, do míče se nějakých 18 metrů od brány opřel Lingard, jeho ráně však scházel asi metr od pravé tyče.

75

75. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 2:0

75

Manchester United právě vstřelil branku!
Skvělá práce Rashforda, jenž si udělal z obrany Saint-Étienne dobrý den, jednoduše pronikl až do vápna, odkud poslal do malého vápna střílený centr. Na míč si sice sáhl jak gólman Ruffier, tak bránící Florentin Pogba, ti však míč dostali jen ke kopačkám zcela volného ZLATANA IBRAHIMOVIĆE, kterému už stačilo trefit prázdnou bránu.

73

73. Obrovská šance Rouxe

73

Obrovská šance hostů! Roux dostal vynikající průnikovou přihrávku a šel z úhlu sám na Romera, jako by se ale vybíhajícího gólmana trochu zalekl a míč poslal nejistým zakončením nad bránu.

72

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Ole Selnæs.

71

Pogba trochu nešťastně zasáhl do krku Veretouta a i on je odměněn žlutou kartou.

70

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Marcus Rashford.

68

68. Další šance Pogby

68

A co chybělo, aby domácí zdvojnásobili své vedení! Blind našel krásným centrem hlavu Paula Pogby, který z malého vápna rozezvučel břevno!

67

Perrin to ve druhé půli nemá lehké, po srážce hlav jej tentokrát ostrým šlapákem dohrál Lingard, jenž vidí zaslouženou žlutou kartu.

65

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Nolan Roux.

64

Pajot velice tvrdě dohrál Herreru a nemůže se divit, že mu Pavel Královec ukázal žlutý kartonek.

63

63. Střela Paula Pogby

63

Parádně to nyní udělal Paul Pogba, jenž se jednoduše obtočil okolo Veretouta a levačkou poslal utaženou ránu z 20 metrů na zadní tyč, míč skončil jen těsně vedle!

57

Jorginho se dostával do protiútoku, při svém skluzu však zahrál rukou Ander Herrera. Španělský středopolař za to uviděl dokonce žlutou kartu.

57

Ibrahimović ustál souboj na hranici velkého vápna a posunul míč na Valenciu, po jehož tečované ráně následuje třetí domácí roh.

53

Martial opět ukázal své rychlé nohy, když se samostatně dostal až před Ruffiera, ten však vychytal jak jeho střelu, tak následnou tečovanou hlavičku Ibrahimoviće. Nutno však říct, že Zlatanovu hlavičku tečoval hostující Perrin rukou, sudí Královec to ovšem přehlédl.

49

49. Ofsajdové postavení Zlatana Ibrahimoviče

49

Zlatan Ibrahimović si naběhl na Matův povedený centr z pravé strany a přesnou hlavičkou dostal míč do sítě, branka však pro jeho ofsajdové postavení nemůže platit.

47

Anthony Martial dostal přihrávku do vápna, pokryl si míč před Malcuitem, po obránci soupeře se ale trochu nešťastně ohnal rukou. Píská se faul a domácí útočník navíc vidí žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marouane Fellaini, přichází Jesse Lingard.

42

42. Další šance Hamouma

42

Domácí obrana opět zaspala, za její záda se dostal rychlonohý Hamouma, ten však z velkého úhlu nedokázal trefit prostor brány.

40

40. Šance Hamouma

40

Tohle už byla velká šance! Hosté jsou nyní aktivnější a mohli za to být i odměněni. Monnet-Paquet se z levého křídla prosadil do pokutového území, kde posunul míč na volného Hamoumu, jehož další pokus srazil do rukavic Romera pohotový Smalling. Velké štěstí pro Manchester.

31

31. Obrovská šance domácích

31

Na druhé straně pořádné zatopil obraně Saint-Étienne rychlonohý Martial. Ten se dostal až do vápna, odkud vypálil levačkou. Ruffier sice míč vyrazil, ale jen ke kopačkám Ibrahimoviće, který ve vyložené šanci přestřelil!

30

30. Střelecký pokus Saiveta

30

Na druhé straně nachystal Hamouma skvělou palebnou pozici pro Saiveta, který z hranice vápna těsně minul bránu!

25

25. Obrovská šance Juana Maty

25

Na krásný oblouček Paula Pogby si zaběhl za obranu Saint-Étienne Mata, tomu ale volej nevyšel podle představ. Španělský záložník trefil jen střed brány, následnou dorážku pak nasměroval mimo.

15

15. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 1:0

15

Manchester United právě vstřelil branku!
Manchester jde do vedení a kdo jiný by to mohl být, než ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, jenž poslal domácí do vedení. Švédský forvard se pokusil podstřelit zeď, to se mu sice nepodařilo, Vincent Pajot však tečoval střelu přesně do pohybu gólmana Ruffiera, míč se tak s velkou dávkou štěstí pro Manchester dokutálel do volné části branky.

10

10. Střelecký pokus Martiala

10

O první střelecký pokus mezi tři tyče se postaral Anthony Martial, jenž velmi pěkně natáhl z nějakých 20 metrů a donutil Ruffiera k pohotovému zákroku.

Manchester United – AS Saint-Étienne

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Ibrahimović, 75. Ibrahimović, 88. Ibrahimović (pen.)

Karty:   47. Martial (MAN), 57. A. Herrera (MAN), 67. Lingard (MAN), 71. P. Pogba (MAN) – 64. Pajot (SET)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 5:8. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:16.

Manchester United: Romero – A. Valencia, Bailly, Smalling (C), Blind – Fellaini (46. Lingard), A. Herrera – Mata (70. Rashford), P. Pogba, Martial (85. Young) – Ibrahimović.
Náhradníci: de Gea – Darmian, Rojo, Schweinsteiger, Lingard, Rashford, Young.

AS Saint-Étienne: Ruffier – Malcuit, Perrin (C), Théophile-Catherine, F. Pogba (79. Berić) – Jorginho (65. Roux), Pajot (72. Selnæs), Veretout, Monnet-Paquet – Hamouma, Saivet.
Náhradníci: Moulin – Selnæs, Lacroix, Roux, Lemoine, Pierre-Gabriel, Berić.

Rozhodčí: Královec – Slyško, Nádvorník

Odveta: Saint-Étienne - Manchester Utd. 0:1