Menu

Fotbal

Evropská liga

PAOK Soluň – FC Schalke 04

0:3

konec (0:1)

16.02.2017, 21:05 • Stadio Toumbas (Thessaloníki) • Play-off • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.85 3.3 2.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Schalke si pro odvetu připravilo výbornou výchozí pozici se s vámi loučím. Děkuji za pozornost a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:10:03)
Z vítězství se raduje německý celek, ale konečný stav neodpovídá předvedené hře. Utkání nabídlo vyrovnanou partii, ale Schalke dokázala využít všech nadějných akcí, a tak si připravila výbornou pozici pro odvetu. Soluň ve byla ve druhém poločasu aktivnější, ale do nebezpečných akcí se nedostávala. Hostující hráči pozorně bránili a čekali na standardní situace. Vlastně všechny branky německého klubu padly po rozehrání volných kopů. Uvidíme, co PAOK vymyslí v odvetě, a zda alespoň dvojutkání zdramatizuje.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Po centrovaném míč od rohového praporku se k hlavičce přes obránce dostal Matija Nastasić. Jeho pokus mířil na branku, ale na malém vápně trefil dalšího z bránících hráčů.

90+3

Schalke šlo do otevřené obrany! Balon dostal doleva Jevhen Konopljanka, jenž byl dlouho tísněn, ale poradil si. Hráč hostujícího celku přihrával na zadní tyč, kde registroval spoluhráče. Ovšem ještě před ním odkopl balon na roh obránce.

90+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.

90

90. Klaas-Jan HUNTELAAR - 0:3

90

Schalke právě vstřelilo branku!
Výsledek 0:3 je už pro Soluň hodně krutý a neodpovídá průběhu zápasu! Ovšem německý celek trestá každé zaváhání a proto jasně vede. K volnému kopu se postavil Max Meyer, jehož centr brankář vyboxoval. Ve druhé vlně byl připravený KLAAS-JAN HUNTELAAR, jehož pokus zamířil mezi obránci až do sítě.

89

Žlutou kartu dostává Fernando Varela (PAOK Soluň), který s rozhodnutím sudího nesouhlasí, ale přidržením si opravdu pomohl.

89

Soluň může být ráda, že bude dohrávat v deseti. Léo Matos už jednu žlutou kartu má a nyní předvedl další zákrok za hranici pravidel, když trefil předloktím soupeře do hlavy.

88

V posledních vteřinách se hraje u středového kruhu, kde je k vidění hodně nepřesností. Troufám si říct, že německý celek dokráčí k vítězství s nulou v zádech.

87

Domácí hráči si žádají rohový kop, ale rozhodčí jasně ukazují, že se bude pouze odkopávat od branky. Ralf Fährmann dlouho nerozehrál, ale následně jeho odkop zamířil mimo hrací plochu.

86

Do konce zápasu už moc času nezbývá a Soluň by potřebovala alespoň vsítit jednu branku. Ovšem kombinace domácího celku probíhá hodně daleko od branky Schalke.

85

Střídání v týmu PAOK Soluň: ze hřiště odchází Stefanos Athanasiadis, přichází Amr Warda.

84

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Guido Burgstaller, přichází Klaas-Jan Huntelaar.

82

82. Max MEYER - 0:2

82

Schalke právě vstřelilo branku!
Troufám si říct, že PAOK to bude mít v odvetě hodně těžké! Na pravé straně dostal přihrávku Benedikt Höwedes, jehož centr zamířil přesně do míst, kam si nabíhal MAX MEYER. Ten zachoval pevné nervy a hlavou poslal míč k levé tyči domácí branky. Asistence: Benedikt Höwedes.

81

Djalma Campos se opřel do míče, který nezamířil do prostoru tří tyčí. K domácímu hráči přispěchal spoluhráč, jenž jej povzbuzuje.

80

Také k praporku přispěchal Max Meyer, jehož centr zamířil na hranici malého vápna. Míč byl sice odvrácený, ale následné zakončení Schalke zamířilo vysoko nad bránu.

PAOK Soluň – FC Schalke 04

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 27. Burgstaller, 82. Meyer (Höwedes), 90. Huntelaar

Karty:   34. Leovac (SOL), 57. Matos (SOL), 89. Varela (SOL) – 7. Schöpf (SCH), 51. Goretzka (SCH), 57. Kolašinac (SCH), 66. Nastasić (SCH)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 18:18.

PAOK Soluň: Glykos (C) – Crespo, Malezas, Varela, Leovac – Šachov, Cimirot – Matos, Biseswar (77. Henrique), Mystakidis (55. Campos) – Athanasiadis (85. Warda).
Náhradníci: Brkić – Warda, Charisis, Campos, Henrique, Koulouris, Kitsiou.

FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Naldo, Nastasić – Schöpf (46. Kehrer), Goretzka, Stambouli, Meyer, Kolašinac – Burgstaller (84. Huntelaar), D. Caligiuri (78. Konopljanka).
Náhradníci: Nübel – Geis, Konopljanka, Choupo-Moting, Kehrer, Badstuber, Huntelaar.

Rozhodčí: Estrada – Martínez, Sobrino (všichni ESP)

Odveta: Schalke - PAOK 1:1