Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Schalke 04 – PAOK Soluň

1:1

konec (1:1)

22.02.2017, 18:00 • Arena AufSchalke, Gelsenkirchen • Play-off • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.43 4.7 7.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že v další fázi Evropské ligy uvidíme Schalke, se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších duelů. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše, a tak vám přeji příjemný večer středečního večera. (20:06:05)
Ve druhém utkání jsme sledovali vyrovnanou partii a oba celky mohou být spokojené. Ovšem spokojenější je jistě německý klub, jenž postoupil. Soluň se prezentovala dobrým výkonem a mohla také vyhrát. Jenže stejně jako před týdnem doplatila na mizernou koncovku. Schalke se ve druhém poločase téměř k ničemu nedostala až na konči hrací doby mohla rozhodnout. Ovšem proti byl Panagiotis Glykos, který vychytal remízu, ikdyž měl i trochu štěstí.
Z postupu do další části se raduje FC Schalke 04.
Německý tým lépe zvládl první utkání v Řecku, kde po standardní situacích vyhrálo tříbrankovým vedením. Ovšem po dvojutkání se Soluň nemusí za nic stydět, jelikož hrála s německým gigantem vyrovnanou partii.

90+5

Konec zápasu.

90+5

To mohl být smrtící zásah domácího týmu! Zakončení Schalke srazil na tyč Stelios Kitsiou. Hostující tým pse štěstím odolal, jenže k hlavičce se dostal ještě Benedikt Höwedes. Zakončení domácího kapitána mířilo pod horní tyč, ale hrdinou okamžiku se stal Panagiotis Glykos, jehož zásah znamená, že duel skončí nerozhodně.

90+4

A ještě jeden rohový kop domácího celku, který na pravé straně vybojoval Klaas-Jan Huntelaar. Uvidíme, co německý tým dokáže vytěžit.

90+3

Schalke vybojovala u pravé postranní čáry další roh, který byl rozehrán na pár metrů. Po kombinaci přišel centr do vápna, ale ten zamířil přímo do rukavic hostujícího brankáře.

90+2

Soluň táhla další útok po levé straně, kde dlouho vymýšlel, co s míčem Diego Biseswar. Ten zvolil individuální průnik, ale nevyšla mu hned první klička, a tak se hosté musejí vracet.

90+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát pět minut nad rámec normální hrací doby. U balonu se nacházejí hostující hráči, kteří kombinují na vlastní polovině.

90

A opravdu velká šance byla k vidění. Centr od praporku mířil na osamoceného Pedra Henriqua, jehož pokus hlavou ze slibné pozice zamířil jen do míst, kde stál Ralf Fährmann.

90

V poslední minutě normální hrací doby se snažil uvolnit na levé straně pokutového území Dimitris Pelkas. Jeho centr byl sražený na další rohový kop. To je možná poslední šance PAOK na vstřelení branky.

89

Přímý kop byl zahrál prach mizerně! Zakončení ze slibné pozice mířilo jen nad branku Soluně, která stále může snít o tom, že v Německu vyhraje.

88

Žlutou kartu dostává Diego Biseswar (PAOK Soluň), jenž na hranici vápna podrazil soupeře. Schalke bude rozehrávat standardní situaci z výborné pozice a stav zápasu se může opět měnit.

87

Soluň se v posledních minutách jen brání a nebo kombinuje na vlastní polovině hrací plochy. Také další útok řeckého týmu zastavil domácí celek za středovou čárou.

85

85. Obrovská šance domácího celku, kterou zastavil až na brankové čáře obránce

85

Po pěkné akci domácího celku další branka nepřišla! Schalke táhlo útok po pravé straně, odkud Thilo Kehrer přihrával do druhé vlny. Tam se k míči dostal jeden z domácích hráčů, jehož zakončení už mířilo do branky, ale z čáry jej odkopl obránce.

84

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Nabil Bentaleb, přichází Thilo Kehrer.

83

A mohlo být rozhodnuto! Schalke se dlouho nedostávala do útoku, ale po pasu se k míči dostal Nabil Bentaleb. Jeho zakončení skvělým vyběhnutím zlikvidoval Panagiotis Glykos, jenž se nenechal přelobovat.

81

Žlutou kartu dostává Pedro Henrique (PAOK Soluň), jenž v pokutovém území zahrál úmyslně rukou. Střídající hráč nemohl čekat nic jiného než potrestání ze strany hlavního sudího.

FC Schalke 04 – PAOK Soluň

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Schöpf (Choupo-Moting) – 25. Nastasić (Koulouris) (vla.)

Karty:   61. Goretzka (SCH), 64. Geis (SCH), 77. Huntelaar (SCH) – 81. Henrique (SOL), 88. Biseswar (SOL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:13.

FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Naldo (71. Badstuber), Nastasić – Schöpf, Meyer, Geis, Bentaleb (84. Kehrer), Kolašinac – Huntelaar, Choupo-Moting (56. Goretzka).
Náhradníci: Nübel – D. Caligiuri, Goretzka, Aogo, Burgstaller, Badstuber, Kehrer.

PAOK Soluň: Glykos (C) – Kitsiou, Malezas, Crespo, Pouggouras – Cimirot, Šachov – Campos (78. Pelkas), Warda (69. Biseswar), Mystakidis (62. Henrique) – Koulouris.
Náhradníci: Brkić – Charisis, Chatziisaias, Biseswar, Henrique, Pelkas, Athanasiadis.

Rozhodčí: Banti – Tonolini, Passer (všichni ITA)

První zápas: PAOK - Schalke 0:3