Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Washington Capitals

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

08.01.2017, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 3.13 3.67 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:49

Senátoři už mají prázdnou bránu! Vyhození Justina Williamse si to však namířilo pouze na zakázané uvolnění, po kterém si domácí berou oddechový čas.

53:19

Brassard puk šikovně prostrčil k Holtbymu, avšak ani jeden ze dvou dorážejících hráčů Ottawy kotouč nedostal za záda hostujícího brankáře.

51:44

Karl Alzner (WSH) nyní krosčekem postrčil Marka Stonea. Nakonec je z toho dvouminutový trest za vražení na hrazení.

51:19

Ellerova nepříjemná střela se od Condonova ramene odrazila vysoko do vzduchu a domácí brankář chvíli nevěděl, kde má kotouč. Nakonec ale kotouč odpálil jeden z domácích beků.

50:26

Velká šance Washingtonu! Condon pouze vyrazil jedovatý pokus od modré čáry a k dorážce se následně prodral jeden ze spoluhráčů střílejícího Kuzněcova. Domácí brankář byl pozorný!

46:02

Přesilová hra ve prospěch Washingtonu. Na trestnou lavici už míří Chris Wideman (OTT), který je penalizován za sekání vůči Ellerovi.

38:58

Domácí využili chyby Washingtonu a od vlastního pásma šli do přečíslení. Pageau puk žabkou dostal k Dzingelovi, ale ten přijel až příliš blízko k Holtbymu a následně už hostujícího brankáře nedokázal překonat.

34:59

Výborný zákrok Mikea Condona! Domácí brankář stále proti svižnému zakončení z levého kruhu, avšak betonem puk dokázal zastavit!

34:05

Je tomu tak. Na lavici hanby už sedí Mike Hoffman (OTT), který se provinil vysokou holí. První přesilová hra pro Caps.

31:41

Turris zleva dorážel do odkryté části brány, ale Holtby se bleskově přesunul a hostům se podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Oba celky střídají.

30:01

Na trestnou lavici je poslán pouze Justin Williams (WSH), který dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění brankáři.

30:01

Po nepřesné střele Marcuse Johanssona teď Williams tvrdě atakoval domácího brankáře. Borowiecki se přišel pomstít a bude se vylučovat.

28:24

Jean-Gabriel Pageau se zničehonic zjevil sám na brankovišti. Po Dzingelově akci však nadvakrát nedokázal překonat skvěle chytajícího Holtbyho.

25:30

Velká šance hostujícího celku. Střela od modré čáry se odrazem od zadního mantinelu dostala k Williamsovu, ale jeho dorážku do odkryté brány skvěle zneškodnil Mike Condon.

22:13

Páni! Tak teď byli domácí hodně blízko. Kotouč se dostal k modré čáře na hůl osamoceného Erika Karlssona, který natáhl k tvrdé střele a trefil břevno! Puk se následně odrazil k Hoffmanovi, avšak ten už pohotově nezakončil do odkryté části brány.

14:38

Po dobré kombinaci domácích se do brejku vydali hostující hokejisté. Blesková akce dvou na jednoho ale přinesla pouze Ellerovo lehce nepřesné zakončení.

13:52

Budeme svědky první přesilové hry zápasu. Za hákování je vyloučen Jay Beagle (WSH), který se provinil při napadání Chrise Widemana.

11:45

Teď už to ale vypadalo nadějněji. Razantní střelu od modré čáry Holtby pouze vyrazil před Marka Stonea, ale ten soupeřova gólmana nepřekonal ani dorážkou z bezprostřední blízkosti.

05:37

Obrovská šance domácího celku. Mark Methot si sjel před bránu, kam dostal přihrávku zpoza brány, avšak střelou z hranice brankoviště neuspěl.

01:38

01:38 T. J. Oshie - 0:1

01:38

Washington právě vstřelil branku!
První střela na bránu v podání Capitals a je tady první branka zápasu. Bäckström středem pronikl do útočného pásma, pomalou přihrávkou puk posunul nalevo na hůl T.J. OSHIEHO a ten se trefil mimo dosah přesunujícího se Condona. Asistence: Nicklas Bäckström, Nate Schmidt

01:08

Hodně prostoru měl nyní napravo Dzingel, na kterého zapomněla obrana Washingtonu. Domácí útočník však Holtbyho ani nadvakrát nepřekonal.

Ottawa Senators – Washington Capitals

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Oshie (Bäckström, Schmidt)

Ottawa Senators: Condon (O'Connor) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman, Claesson – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel (A), Turris, Hoffman – Pageau, Pyatt, Kelly – Lazar, Neil (A).

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

Rozhodčí: Eric Furlatt, Jon McIsaac – Devin Berg, Brad Kovachik

Diváci: 18 696

Průběh zápasu
1. třetina
01:38 WSH 0:1 Oshie (Bäckström, Schmidt)
13:52 WSH 2 Beagle, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
30:01 WSH 2 Williams, nedovolené bránění brankáři
34:05 OTT 2 Hoffman, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
46:02 OTT 2 Ch. Wideman, sekání
51:44 WSH 2 Alzner, vražení na hrazení
Konec