Menu

Futsal

Divize A

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

09.12.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 10. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

39:59

Ludis Team právě vstřelil branku!
V závěrečné minutě zápasu se roztrhl pytel se vstřelenými brankami. VOJTĚCH HURT byl dostatečně bystrý v brankovišti soupeře, zpracoval míč na hrudníku a z otočky zakončil společně se sirénou přesně k levé tyči. Rozhodčí branku uznává! Bez asistence.

39:41

Turnov právě vstřelil branku!
Ludis Teamu se ne a ne podařit hrát při power-play pohledný futsal. O míč přišli velmi brzy při souboji před bránou Turnova a slabá střela MATĚJE RANDÁKA se prokutálela až do odkryté svatyně domácích. Bez asistence.

39:12

Turnov právě vstřelil branku!
Jeden z domácích hráčů se dostal před bránou k odraženému míči, který ale nedokázal nasměřovat za záda Hyky. Naopak DANIEL HURT trefil zcela opuštěnou bránu na druhé straně hrací plochy. Asistence: Miroslav Hyka.

38:58

Domácí zkouší štěstí při power-play.

38:58

Oddechový čas pro Ludis Team Třebenice.

38:57

Turnov právě vstřelil branku!
Domácí hráči zůstali stát bez pohybu, čehož náležitě využil ZDENĚK KALOUSEK, který si vběhl mezi dvojici bránících hráčů a zakončil. Na míč nedosáhl ani Zelinka, ani jeden z bránících hráčů hlavou. Asistence: Michal Pařízek.

37:49

A opět jsou to domácí, kteří hrozili. Richter našel před bránu sbíhajícího Hurta, který si kličkou sice brankáře položil, ale následně mu míč od holeně utekl mimo hrací plochu.

36:39

Prágl nechal za sebou zcela volného Šimka, který si ale vylámal zuby na Zelinkovi.

34:59

Jenže tyč nastřelili naopak hráči hostů, kterým nepřálo tolika štěstí, jako před malou chvílí domácí. Míč se od tyče odrazil do zámezí.

34:07

Ludis Team právě vstřelil branku!
Když už domácí nevěděli co s míčem, napřáhl Baran ke střele z půlící čáry. Někteří hráči na střídačce už se radovali z branky, jenže míč se odrazil od tyče zpět do hry na nohy MIROSLAVA PRÁGLA, který už z prvního doteku dopravil míč do brány. Asistence: Jiří Baran.

29:38

Žlutou kartu dostává Jiří Šimek (TJ FC Dalmach Turnov) za zbytečné řeči vůči jednomu z rozhodčích.

28:03

Přečíslení 3 na 2 v podání Dalmachu zakončoval Daniel Hurt, který ale pouze protáhl Zelinku.

25:18

Turnov právě vstřelil branku!
Turnov využívá početní výhodu velmi rychle. ZDENĚK KALOUSEK se dvakrát otočil kolem svého strážce a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády Zelinky. Asistence: Pavel Vítek.

24:58

Marek Kühnel (Ludis Team Třebenice) neunesl nervy na uzdě a hlavou na hlavu srazil soupeře k zemi, za což viděl ihned červenou kartu. Po tomto zákroku domácího hráče se strhla menší mela před bránou, kterou se snažili uklidnit jak domácí, tak hosté.

24:34

Ludis Team právě vstřelil branku!
Po sporném souboji na obrané polovině domácích pokračoval Ludis Team v útoku. Míč se velmi rychle dostal na nohy VOJTĚCHA HURTA, který střelou na vzdálenější tyč zkompletoval hattrick. Asistence: Marek Richter.

19:59

Baran z volného kopu pořádně protáhl Hyku, který zasáhl v poslední možné chvíli, čímž zabránil jistému gólu!

18:28

Domácí hráči totálně vyšachovali všechny protihráče ze hry a podobné to bylo s brankářem hostů. Zakončující hráč ale nedokázal z ostrého úhlu dopravit míč za brankovou čáru.

15:17

Ludis Team právě vstřelil branku!
Tak tohle byla lišákovina od domácích. VOJTĚCH HURT už si nabíhal za obranu soupeře dříve, než jeho spoluhráči získali míč. Po jeho vybojování putoval míč přímo do běhu Hurtovi, který si kličkou položil brankáře, aby podél jeho těla mohl poslat míč do svatyně soupeře. Asistence: Miroslav Prágl.

14:09

Rainer s Baranem dokázali soupeřům vypíchnout míč zpod nohou a hnali se na Hyku. Na tuto dvojici si křikl o přihrávku Hurt, který zakončoval z druhé vlny. Jeho střela však mířila těsně vedle brány.

10:03

Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).

10:03

Turnov právě vstřelil branku!
VOJTĚCH TVRDÝ se hnal osamocen na bránu domácích a při svém zakončení byl faulován. Rozhodčí ponechali výhodu, při které už nebyl pro Tvrdého problém dopravit míč do opuštěné brány. Bez asistence.

08:42

Trma vrma ve hře domácího Hurta málem stála Ludis Team další inkasovanou branku. V toto neštěstí zabránil stejný hráč, kvůli kterému celá tato situace vznikla.

06:47

Turnov právě vstřelil branku!
S góly se nám roztrhl pytel! Zelinka nedokázal ukočírovat v náručí míč, který mu vypadl přesně na nohu Kalouska. Poslední jmenovaný ještě narazil míč JIŘÍMU ŠIMKOVI, který vystřelil z první přesně k levé tyči. Zelinka již nestačil dostatečně zareagovat. Asistence: Zdeněk Kalousek.

06:18

Turnov právě vstřelil branku!
Turnov si bere vedení zpět na svojí stranu. Obrana zcela zapomněla na VOJTĚCHA TVRDÉHO, který neměl tváří v tvář brankáři problém s nalezením volného místečka vedle těla brankáře. Střela vylétla z chumlu těl před bránou. Asistence: Zdeněk Kalousek.

05:45

Ludis Team právě vstřelil branku!
Jenže domácí kontrují hned z následujícího útoku. VOJTĚCH HURT s asistencí obou tyčí dopravuje míč do brány. Prágl mu dopravil míč na nohy z posledních sil v pádu. Asistence: Miroslav Prágl.

05:25

Turnov právě vstřelil branku!
Máme zde úvodní branku dnešního duelu. Střelu Hurta ještě stačit Zelinka vyrazit, ale v brankovišti se objevil agilní MICHAL PAŘÍZEK, který i přes blok soupeřů dokázal dopravit míč do sítě. Asistence: Daniel Hurt.

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 6. V. Hurt (Prágl), 16. V. Hurt (Prágl), 25. V. Hurt (Richter), 35. Prágl (Baran), 40. Hurt – 6. Pařízek (D. Hurt), 7. Tvrdý (Kalousek), 7. Šimek (Kalousek), 11. Tvrdý, 26. Kalousek (Vítek), 39. Kalousek (Pařízek), 40. Hurt (Hyka), 40. Randák

Karty:   11. Hurt (LTT) – 30. Šimek (TRN)   25. Kühnel (LTT)

Ludis Team Třebenice: Zelinka – Prágl, Bečvařík, Richter, Kühnel, Baran, Rainer, V. Hurt (C).

TJ FC Dalmach Turnov: Hyka – Šimek, Štefan, Tvrdý, Vítek (C), D. Hurt, Kalousek, Randák, Pařízek, Krejčík.

Rozhodčí: Jiří Hanzlík, Jan Novotný.
Delegát: Milan Košťál

Diváci: 20