Menu

Futsal

Divize A

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

09.12.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 10. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Turnova vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:45:11)
Je za námi velmi pohledný futsal, který měl náboj a nabídl celkem třináct branek. Černou kaňkou tak zůstává snad jen nesmyslná hlavička Kühnela do obličeje soupeře, který za svůj zákrok uviděl červenou kartu. Turnovští se nejprve museli obávat o výsledek, když Třebeničtí snížili na rozdíl jedné branky, potom už to zase ale byli hosté, kteří se svému soupeři vzdálili slepenými brankami v samém závěru zápasu. Hurt už za domácí v poslední sekundě zápasu pouze kosmeticky upravoval skóre na konečných 5:8.

Konec zápasu.

39:59

Ludis Team právě vstřelil branku!
V závěrečné minutě zápasu se roztrhl pytel se vstřelenými brankami. VOJTĚCH HURT byl dostatečně bystrý v brankovišti soupeře, zpracoval míč na hrudníku a z otočky zakončil společně se sirénou přesně k levé tyči. Rozhodčí branku uznává! Bez asistence.

39:41

Turnov právě vstřelil branku!
Ludis Teamu se ne a ne podařit hrát při power-play pohledný futsal. O míč přišli velmi brzy při souboji před bránou Turnova a slabá střela MATĚJE RANDÁKA se prokutálela až do odkryté svatyně domácích. Bez asistence.

39:12

Turnov právě vstřelil branku!
Jeden z domácích hráčů se dostal před bránou k odraženému míči, který ale nedokázal nasměřovat za záda Hyky. Naopak DANIEL HURT trefil zcela opuštěnou bránu na druhé straně hrací plochy. Asistence: Miroslav Hyka.

38:58

Domácí zkouší štěstí při power-play.

38:58

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.

38:58

Oddechový čas pro Ludis Team Třebenice.

38:57

Turnov právě vstřelil branku!
Domácí hráči zůstali stát bez pohybu, čehož náležitě využil ZDENĚK KALOUSEK, který si vběhl mezi dvojici bránících hráčů a zakončil. Na míč nedosáhl ani Zelinka, ani jeden z bránících hráčů hlavou. Asistence: Michal Pařízek.

37:49

A opět jsou to domácí, kteří hrozili. Richter našel před bránu sbíhajícího Hurta, který si kličkou sice brankáře položil, ale následně mu míč od holeně utekl mimo hrací plochu.

37:22

Prágl se pokoušel o zakončení, ale než stihl napřáhnout ke střele, dokázal se před něj dostat jeden protihráč a zblokovat jeho střelu.

36:39

Prágl nechal za sebou zcela volného Šimka, který si ale vylámal zuby na Zelinkovi.

36:31

Domácí velmi efektivně rozebrali postavení soupeře. Do zakončení se dostal Richter, ale jeho rána byla zblokována.

35:48

Před Vítkem se otevřel prostor, který chtěl hostující kapitán využít ke střele. Míč sice směrem na bránu poslal, hrací předmět ale nasměřoval mimo.

34:59

Jenže tyč nastřelili naopak hráči hostů, kterým nepřálo tolika štěstí, jako před malou chvílí domácí. Míč se od tyče odrazil do zámezí.

34:43

Ludis Team vstřelená branka viditelně nakopla a rázem jsou při svých útocích mnohem nebezpečnější.

34:07

Ludis Team právě vstřelil branku!
Když už domácí nevěděli co s míčem, napřáhl Baran ke střele z půlící čáry. Někteří hráči na střídačce už se radovali z branky, jenže míč se odrazil od tyče zpět do hry na nohy MIROSLAVA PRÁGLA, který už z prvního doteku dopravil míč do brány. Asistence: Jiří Baran.

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 6. V. Hurt (Prágl), 16. V. Hurt (Prágl), 25. V. Hurt (Richter), 35. Prágl (Baran), 40. Hurt – 6. Pařízek (D. Hurt), 7. Tvrdý (Kalousek), 7. Šimek (Kalousek), 11. Tvrdý, 26. Kalousek (Vítek), 39. Kalousek (Pařízek), 40. Hurt (Hyka), 40. Randák

Karty:   11. Hurt (LTT) – 30. Šimek (TRN)   25. Kühnel (LTT)

Ludis Team Třebenice: Zelinka – Prágl, Bečvařík, Richter, Kühnel, Baran, Rainer, V. Hurt (C).

TJ FC Dalmach Turnov: Hyka – Šimek, Štefan, Tvrdý, Vítek (C), D. Hurt, Kalousek, Randák, Pařízek, Krejčík.

Rozhodčí: Jiří Hanzlík, Jan Novotný.
Delegát: Milan Košťál

Diváci: 20