Menu

Futsal

Divize A

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

09.12.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 10. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Turnova vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:45:11)
Je za námi velmi pohledný futsal, který měl náboj a nabídl celkem třináct branek. Černou kaňkou tak zůstává snad jen nesmyslná hlavička Kühnela do obličeje soupeře, který za svůj zákrok uviděl červenou kartu. Turnovští se nejprve museli obávat o výsledek, když Třebeničtí snížili na rozdíl jedné branky, potom už to zase ale byli hosté, kteří se svému soupeři vzdálili slepenými brankami v samém závěru zápasu. Hurt už za domácí v poslední sekundě zápasu pouze kosmeticky upravoval skóre na konečných 5:8.

Konec zápasu.

39:59

Ludis Team právě vstřelil branku!
V závěrečné minutě zápasu se roztrhl pytel se vstřelenými brankami. VOJTĚCH HURT byl dostatečně bystrý v brankovišti soupeře, zpracoval míč na hrudníku a z otočky zakončil společně se sirénou přesně k levé tyči. Rozhodčí branku uznává! Bez asistence.

39:41

Turnov právě vstřelil branku!
Ludis Teamu se ne a ne podařit hrát při power-play pohledný futsal. O míč přišli velmi brzy při souboji před bránou Turnova a slabá střela MATĚJE RANDÁKA se prokutálela až do odkryté svatyně domácích. Bez asistence.

39:12

Turnov právě vstřelil branku!
Jeden z domácích hráčů se dostal před bránou k odraženému míči, který ale nedokázal nasměřovat za záda Hyky. Naopak DANIEL HURT trefil zcela opuštěnou bránu na druhé straně hrací plochy. Asistence: Miroslav Hyka.

38:58

Domácí zkouší štěstí při power-play.

38:58

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.

38:58

Oddechový čas pro Ludis Team Třebenice.

38:57

Turnov právě vstřelil branku!
Domácí hráči zůstali stát bez pohybu, čehož náležitě využil ZDENĚK KALOUSEK, který si vběhl mezi dvojici bránících hráčů a zakončil. Na míč nedosáhl ani Zelinka, ani jeden z bránících hráčů hlavou. Asistence: Michal Pařízek.

37:49

A opět jsou to domácí, kteří hrozili. Richter našel před bránu sbíhajícího Hurta, který si kličkou sice brankáře položil, ale následně mu míč od holeně utekl mimo hrací plochu.

37:22

Prágl se pokoušel o zakončení, ale než stihl napřáhnout ke střele, dokázal se před něj dostat jeden protihráč a zblokovat jeho střelu.

36:39

Prágl nechal za sebou zcela volného Šimka, který si ale vylámal zuby na Zelinkovi.

36:31

Domácí velmi efektivně rozebrali postavení soupeře. Do zakončení se dostal Richter, ale jeho rána byla zblokována.

35:48

Před Vítkem se otevřel prostor, který chtěl hostující kapitán využít ke střele. Míč sice směrem na bránu poslal, hrací předmět ale nasměřoval mimo.

34:59

Jenže tyč nastřelili naopak hráči hostů, kterým nepřálo tolika štěstí, jako před malou chvílí domácí. Míč se od tyče odrazil do zámezí.

34:43

Ludis Team vstřelená branka viditelně nakopla a rázem jsou při svých útocích mnohem nebezpečnější.

34:07

Ludis Team právě vstřelil branku!
Když už domácí nevěděli co s míčem, napřáhl Baran ke střele z půlící čáry. Někteří hráči na střídačce už se radovali z branky, jenže míč se odrazil od tyče zpět do hry na nohy MIROSLAVA PRÁGLA, který už z prvního doteku dopravil míč do brány. Asistence: Jiří Baran.

33:22

Pohledná akce domácích skončila střelou Richtera k bližší tyči. Tentokrát měl Hyka plné ruce i nohy práce, ale míč dokázal vyrazit na roh.

32:49

Vojtěch Hurt se elegantně prosmýkl kolem jednoho strážce. Jenže druhý už byl příliš blízko, než aby stačil s míčem u nohy ještě něco udělat.

32:04

Na hrací ploše vznikl další spor, tentokrát ale došlo pouze na protiřečení, do kterého se pustil Pařízek s domácím kapitánem.

31:44

Hurtův pokus o dloubáček nepřečetl nikdo z jeho spoluhráčů. Míč tak doputoval bez zájmu hráčů do zámezí.

31:00

Domácí Ludis Team se snaží s výsledkem ještě něco udělat, ale dobrá obrana Turnova nedává hráčům v modrých dresech možnosti se dostat do lepšího postavení na zakončení.

30:09

Práglova střela bodlem v běhu nenadělala hostujícímu brankáři sebemenší problémy. Naopak mohl rozvíjet útok svého celku.

29:38

Žlutou kartu dostává Jiří Šimek (TJ FC Dalmach Turnov) za zbytečné řeči vůči jednomu z rozhodčích.

29:29

Richter vyslal milimetrovou přihrávku napříč celou šířkou hrací plochy, jenže tu nedokázal využít ve vstřelení branky Hurt.

28:03

Přečíslení 3 na 2 v podání Dalmachu zakončoval Daniel Hurt, který ale pouze protáhl Zelinku.

27:11

Po páté vstřelené brance hostů se situace na hrací ploše mírně uklidnila.

26:30

Dnešní zápas sleduje 20 diváků.

25:18

Turnov právě vstřelil branku!
Turnov využívá početní výhodu velmi rychle. ZDENĚK KALOUSEK se dvakrát otočil kolem svého strážce a střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády Zelinky. Asistence: Pavel Vítek.

24:58

Marek Kühnel (Ludis Team Třebenice) neunesl nervy na uzdě a hlavou na hlavu srazil soupeře k zemi, za což viděl ihned červenou kartu. Po tomto zákroku domácího hráče se strhla menší mela před bránou, kterou se snažili uklidnit jak domácí, tak hosté.

24:34

Ludis Team právě vstřelil branku!
Po sporném souboji na obrané polovině domácích pokračoval Ludis Team v útoku. Míč se velmi rychle dostal na nohy VOJTĚCHA HURTA, který střelou na vzdálenější tyč zkompletoval hattrick. Asistence: Marek Richter.

24:04

Hurt napřáhl na půlící čáře ke střele, která jen těsně minula hostující branku! Hyka se za touto střelou pouze ohlédl.

23:46

Zápas se pořádně přiostřil. Na hrací ploše přibývají souboje, které jsou na hraně faulu.

23:08

Turnov výhodu nepřímého kopu nedokázal využít. Třikrát po sobě se hostující hráči při zakončení trefili do těl protihráčů.

23:02

Jelikož domácí hráči poslali míč dvakrát na brankáře, budou hosté rozehrávat nepřímý kop.

22:33

Zelinka musel z brankoviště, aby odkopl dlouhý míč do bezpečí. V tomto případě do zámezí.

22:14

Domácí Kühnel se nedohodl pohybem s Baranem, kterému poslal přihrávku příliš daleko.

21:41

Prágl při zakončení zřejmě zasáhl jednoho z protihráčů míčem do choulostivých míst. Randák se ihned skácel na zem a rozhodčí raději přerušují hru.

20:46

Ze zcela identického místa si Hurt zopakoval stejnou situaci hned dvakrát. Jenže tentokrát jeho střela nesměřovala do brány, nýbrž pouze do postranní části sítě.

20:35

Domácí se nemohli prostřílet přes dvojblok soupeře, a tak střela prošla na Hyku z až asi pátého pokusu o zakončení. Přesto si hostující brankář připisuje úspěšný zákrok.

20:19

Úvodní střelecký pokus Hurta rozhodně viditelně bolel Pařízka, který schytal jeho ránu někam do oblasti lýtka.

20:01

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 20:55.
Prvních dvacet minut 10. kola mezi domácím Ludis Teamem a hostujícím Dalmachem Turnov je historií. Vedli si v nich mnohem lépe hosté z Turnova, kteří v prvních sedmi minutách udeřili hned třikrát, zatímco Třebeničtí pouze v jednom případě. Svůj náskok si uhlídali, i když se ještě jednou měnilo skóre na obou stranách. Za domácí se prosadil v 16. minutě Vojtěch Hurt, zatímco za hosty o pět minut dříve Tvrdý.

20:00

První poločas skončil.

19:59

Baran z volného kopu pořádně protáhl Hyku, který zasáhl v poslední možné chvíli, čímž zabránil jistému gólu!

19:35

Domácí se ještě snaží o závěrečný tlak první poloviny. Ani jeden z dlouhých míčů ale nekončí na nohách Ludis Teamu.

19:00

Probíhá poslední minuta prvního poločasu.

18:28

Domácí hráči totálně vyšachovali všechny protihráče ze hry a podobné to bylo s brankářem hostů. Zakončující hráč ale nedokázal z ostrého úhlu dopravit míč za brankovou čáru.

18:06

Oba celky teď skvělým způsobem podrželi brankáři. Na straně domácích se jedná o Zelinku, na straně Turnova o Hyku.

16:59

Hurt tak dlouho agresivně okopával soupeře, až musel rozhodčí fouknout do píšťalky, což znamená načtení třetího akumulovaného faulu.

16:20

Tentokrát se ocitl osamocen před brankářem Richter, ale Hyku překonat nedokázal. Hostující brankář se nemusel ani nikterak hýbat.

15:17

Ludis Team právě vstřelil branku!
Tak tohle byla lišákovina od domácích. VOJTĚCH HURT už si nabíhal za obranu soupeře dříve, než jeho spoluhráči získali míč. Po jeho vybojování putoval míč přímo do běhu Hurtovi, který si kličkou položil brankáře, aby podél jeho těla mohl poslat míč do svatyně soupeře. Asistence: Miroslav Prágl.

14:33

Pařízek nedokázal na půlící čáře zpracovat míč a poslal ho pouze do zámezí, čímž dal mírnou výhodu soupeři.

14:09

Rainer s Baranem dokázali soupeřům vypíchnout míč zpod nohou a hnali se na Hyku. Na tuto dvojici si křikl o přihrávku Hurt, který zakončoval z druhé vlny. Jeho střela však mířila těsně vedle brány.

13:42

Také domácí mají na svém kontě druhý akumulovaný faul.

13:12

Oba celky od tempa z prvních deseti minut opustili. V posledních chvílích se hraje v klidnějším tempu.

12:39

Baran vyzkoušel Hykovu pozornost ze střední vzdálenosti. Hostující brankář prokázal dobrý postřeh a míč "zalepil" do rukavic.

11:57

Hosté načítají druhý akumulovaný faul.

10:49

Domácí sice nemají špatné útočné akce, ale inkasují velmi laciné branky.

10:03

Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).

10:03

Turnov právě vstřelil branku!
VOJTĚCH TVRDÝ se hnal osamocen na bránu domácích a při svém zakončení byl faulován. Rozhodčí ponechali výhodu, při které už nebyl pro Tvrdého problém dopravit míč do opuštěné brány. Bez asistence.

09:29

Hyka si připisuje dva úspěšně zákroky. První zaznamenal při střele Hurta, druhou při střele Rainera.

08:42

Trma vrma ve hře domácího Hurta málem stála Ludis Team další inkasovanou branku. V toto neštěstí zabránil stejný hráč, kvůli kterému celá tato situace vznikla.

08:13

Oba celky se neustále střídají v útoku. Hraje se opravdu hodně rychlý futsal, který se musí líbit hrstce fanoušků, kteří dorazili do lovosické sportovní haly Chemik.

06:47

Turnov právě vstřelil branku!
S góly se nám roztrhl pytel! Zelinka nedokázal ukočírovat v náručí míč, který mu vypadl přesně na nohu Kalouska. Poslední jmenovaný ještě narazil míč JIŘÍMU ŠIMKOVI, který vystřelil z první přesně k levé tyči. Zelinka již nestačil dostatečně zareagovat. Asistence: Zdeněk Kalousek.

06:18

Turnov právě vstřelil branku!
Turnov si bere vedení zpět na svojí stranu. Obrana zcela zapomněla na VOJTĚCHA TVRDÉHO, který neměl tváří v tvář brankáři problém s nalezením volného místečka vedle těla brankáře. Střela vylétla z chumlu těl před bránou. Asistence: Zdeněk Kalousek.

05:45

Ludis Team právě vstřelil branku!
Jenže domácí kontrují hned z následujícího útoku. VOJTĚCH HURT s asistencí obou tyčí dopravuje míč do brány. Prágl mu dopravil míč na nohy z posledních sil v pádu. Asistence: Miroslav Prágl.

05:25

Turnov právě vstřelil branku!
Máme zde úvodní branku dnešního duelu. Střelu Hurta ještě stačit Zelinka vyrazit, ale v brankovišti se objevil agilní MICHAL PAŘÍZEK, který i přes blok soupeřů dokázal dopravit míč do sítě. Asistence: Daniel Hurt.

05:00

Ludis Team si připisuje první akumulovaný faul.

04:50

Oba celky se vystřídaly v útoku. úspěšnější byl Turnov, který se pokusil dvakrát vystřelit, ale ani jednou míč na Zelinku nedolétl. Domácímu brankáři v obou případech vypomohli blokem obránci.

04:08

Baran sice proti trojici soupeřů dokázal vybojovat míč, jenže jeho následná přihrávka směřovala pouze na nohu posledního bránícího hráče.

03:40

Randák tentokrát nedokázal zpracovat skákající míč, který se mu odrazil od holeně až na druhou stranu hrací plochy za brankovou čáru.

03:12

Na druhé straně hrací plochy zabránil Zelinka ve skórování Randákovi, který měl jednoho z protihráčů nalepených na zádech.

02:49

Baranova další dělová rána z prvního doteku skončil v ochranné síti za bránou Turnova.

02:46

Kalousek posílal míč před branku Ludis Teamu, zde už ale stáli hned dva obránci domácích, kteří se o míč postarali odkopem do zámezí.

02:21

Dalmach se pokusil zakončit až ze třetího protiútoku, střela Daniela Hurta ale byla hodně nepřesná.

01:31

Jenže míč mířil při finální přihrávce pouze na nohy protihráčů.

01:25

Domácí drží delší dobu míč na svých nohách a postupným útokem se snaží najít mezírku mezi obranou k potřebnému zakončení.

00:52

Baran si tradičně vyběhl s míčem k postranní čáře, odkud se snažil procpat míč do brány. Cestu míči do brány zabránil jeden z bránících hráčů, který odkopl míč do autu.

00:29

Zelinka měl poprvé práci, když musel zlikvidovat střelu Kalouska. Následně ještě raději odvracel míč do autu Kühnel.

00:05

Výhodu úvodního výkopu mají hráči Turnova, kteří se ihned vrhají do útoku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Ludis Team Třebenice: Zelinka – Prágl, Bečvařík, Richter, Kühnel, Baran, Rainer, V. Hurt (C).

TJ FC Dalmach Turnov: Hyka – Šimek, Štefan, Tvrdý, Vítek (C), D. Hurt, Kalousek, Randák, Pařízek, Krejčík.

Rozhodčí: Jiří Hanzlík, Jan Novotný.
Delegát: Milan Košťál.
Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u textového online přenosu z futsalové divize A, ve které v Lovosicích odehrají 10. kolo celky Ludis Team proti Dalmachu Turnov, tentokrát již ze sportovní haly Chemik. Momentálně se hráči nachází na hrací ploše, kde probíhá předzápasová rozcvička.
Rozhodčími dnešního zápasu je dvojice Jiří Hanzlík a Jan Novotný. V roli delegáta FAČR je přítomný Milan Košťál.
TJ FC Dalmach Turnov

Nejproduktivnější hráči:
Randák Matěj – 15 bodů (11+4)
Hurt Daniel – 11 bodů (8+3)
Kratochvíl Tomáš – 7 bodů (5+2)
Šimek Jiří – 7 bodů (5+2)
Krejčík Aleš – 6 bodů (4+2)

Poslední odehraná utkání:
Dalmach Turnov – Legie Příbram 5:2
Svarog Teplice – Dalmach Turnov 9:3
Dalmach Turnov – Olympik Mělník "B" 5:6
Realvestav Slatina – Dalmach Turnov 5:2
Čechie Slaný – Dalmach Turnov 3:8
Tabulka Divize A:

1. Olympik Mělník "B" – 25 bodů (9 zápasů; 67:41)
2. Svarog Teplice – 20 bodů (9 zápasů; 72:35)
3. Dalmach Turnov – 16 bodů (9 zápasů; 53:37)
4. Atlantic Rakovník – 16 bodů (9 zápasů; 57:55)
5. Realvestav Slatina – 15 bodů (9 zápasů; 58:57)
6. Hrasl Slaný – 14 bodů (9 zápasů; 56:45)
7. Čechie Slaný – 12 bodů (9 zápasů; 53:62)
8. SKP Kolín – 11 bodů (9 zápasů; 60:73)
9. Legie Příbram – 10 bodů (9 zápasů; 63:61)
10. Brandýsek – 9 bodů (9 zápasů; 49:64)
11. Arsenal Benešov – 4 body (9 zápasů; 38:65)
12. Ludis Team – 3 body (9 zápasů; 51:85)
Ludis Team

Nejproduktivnější hráči:
Potočný Roman – 14 bodů (13+1)
Prágl Miroslav – 13 bodů (5+8)
Baran Jiří – 11 bodů (6+5)
Hurt Vojtěch – 10 bodů (6+4)
Matějka Tomáš – 7 bodů (5+2)
Rainer Jaroslav – 7 bodů (3+4)

Poslední odehraná utkání:
Čechie Slaný – Ludis Team 9:5
Ludis Team – Hrasl Slaný 4:8
Brandýsek – Ludis Team 10:8
Ludis Team – Atlantic Rakovník 6:11
SKP Kolín – Ludis Team 9:6
Přeji příjemný večer všem nadšencům futsalu! Dnes je na programu 10. kolo Divize A, ve kterém se mimo jiné střetne celek Ludis Team proti celku TH FC Dalmach Turnov. Zápas se odehraje od 20:15 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.

Ludis Team Třebenice – TJ FC Dalmach Turnov

5:8

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 6. V. Hurt (Prágl), 16. V. Hurt (Prágl), 25. V. Hurt (Richter), 35. Prágl (Baran), 40. Hurt – 6. Pařízek (D. Hurt), 7. Tvrdý (Kalousek), 7. Šimek (Kalousek), 11. Tvrdý, 26. Kalousek (Vítek), 39. Kalousek (Pařízek), 40. Hurt (Hyka), 40. Randák

Karty:   11. Hurt (LTT) – 30. Šimek (TRN)   25. Kühnel (LTT)

Ludis Team Třebenice: Zelinka – Prágl, Bečvařík, Richter, Kühnel, Baran, Rainer, V. Hurt (C).

TJ FC Dalmach Turnov: Hyka – Šimek, Štefan, Tvrdý, Vítek (C), D. Hurt, Kalousek, Randák, Pařízek, Krejčík.

Rozhodčí: Jiří Hanzlík, Jan Novotný.
Delegát: Milan Košťál

Diváci: 20