Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

09.12.2016, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 11. kolo • Vít Muzikář

Pro dnešek je to z Plzně všechno, děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek večera. (22:26:18)
Plzeň nestačila v zápase druhé ligy Západ na Mladou Boleslav a připisuje si prohru 1:3. V prvním poločase to byla vyrovnaná bitva a rozhodně zasloužená remíza. V tom druhém nebylo nouze o zajímavé akce, jednalo se o bitvu do poslední vteřiny. Jerigo zaslouží obrovskou pochvalu za bojovnost, Boleslav zejména za obranu v prvních deseti minutách druhé půle.

Domácí ve druhé dvacetiminutovce tlačili chyběla jim střelba, až branka Petra Bendla jim trošku uvolnila nohy. Určitě Jerigu chyběla dvojice Ondřej Vitouš – Marek Vohrna.

Nejlepším hráčem zápasu byl dnes jednoznačně Jiří Kateřiňák. To byl hráč, který převyšoval dnes futsalisty na hřišti, rychlostně výborně vybavený hráč, o práci s míčem ani nemluvě. Akorát občas zbytečně komentoval výroky rozhodčích.

Jedná se tedy o první prohru Jeriga v domácím prostředí v letošním ročníku druhé ligy, ale i tak dle slov vedení mužstva zůstává hlavním cílem Západočechů udržení se v druhé lize i pro následující sezonu.

Konec zápasu.

39:58

Michal Bodanský měl ještě dvě vteřiny před koncem zápasu obrovskou šanci, ale nedostal míč za záda Pavla Tvaroha.

39:56

V posledních sekundách zápasu ukázal obrovskou bojovnost domácí kapitán Ondřej Lenk, Plzeň ještě bude zahrávat rohový kop.

39:29

Petr Bendl sklepl míč do ideální pozice pro Ondřeje Lenka, ten ale v ideální pozici promáchl, tudíž neohrozil branku Pavla Tvaroha.

39:03

V době, kdy už probíhá poslední minuta zápasu zaváhal domácí kapitán Ondřej Lenk, Jiří Kateřiňák ale nerozhodl svůj zápas, prvního hráče Jeriga obešel, toho druhého už nikoliv.

38:50

David Boško se omlouvá Janu Rousovi, je z toho ale zajímavá situace pro západočeské mužstvo.

38:37

Marek Kaňas (MBL) prohrál souboj s Tomášem Pekníkem, který se ho zbavil jedním pohybem. Hráč hostů dostává žlutou kartu za držení dresu.

38:05

Petr Bendl dnes nemá svůj den, Ondřej Lenk to udělal výborně, vytvořil pro něj prostor po přihrávce Tomáše Pekníka, ale domácí třináctka ani nevystřelila.

37:40

Horko bylo rozhodně také nyní. Jiří Kateřiňák se pustil do jasné a stručné výměny názorů s Janem Rousem. Daniel Vomastek musel uklidňovat oba kohouty.

37:26

Adam Malý to nemyslel zle, chtěl dostat míč na Jana Rouse, ten si chtěl míč zpracovat prsama, ale vtom dle futsalových pravidel zasáhl Vladimír Kohnhauser.

37:02

Tomáš Pekník stál zase u zrodu plzeňské akce, tentokráte ale nenašel svého spoluhráče, kapitána Ondřeje Lenka.

36:38

Před brankou hostujícího mužstva je pořádně horko, Petr Bendl centroval hodně nebezpečně, ale nikdo z domácích futsalistů se nedostal k zakončení.

35:21

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeňské mužstvo snižuje, Mladá Boleslav byla výborná, co se týče pohybu, napadala rozehrávku Plzně ve dvou hráčích, ale Tomáš Pekník našel křižnou přihrávkou PETR BENDLA, který zakončoval zcela osamocený na zadní tyči do prázdné hostující branky. 2:3. Asistence: Tomáš Pekník

34:44

Ale ani tento desetimetrový kop nekončí zřejmě rozhodující trefou dnešního večera. Marek Maňas zamířil vedle pravé tyče plzeňské branky.

34:44

Faul Jana Rouse znamená desetimetrový kop pro Mladou Boleslav.

34:37

Neskutečné, jak rychlý, jak užitečný byl pro Malibu v napadání plzeňské dvojice Jiří Kateřiňák. Plzeň se naopak musí bránit, Daniel Klečka míří do své branky.

33:57

Necelých šest minut před koncem už domácí Jerigo riskuje, je tu powerplay futsalistů Plzně. Tedy hra pět na čtyři z pohledu západočeského celku.

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Rous (Kanát), 36. Bendl (Pekník) – 13. Kateřiňák (Král), 23. Rous (vla.), 31. Maryška (Maňas)

Karty:   32. Bendl (JPL) – 13. Boško (MBL), 39. Kaňas (MBL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Pekník, Malý, Bednář, Touš, Bendl, Kanát, Rous, Trnka, Bodanský

FC Malibu Mladá Boleslav: Tvaroh (Roudnický) – Kohnhauser Vladimír, Maňas, Boško, Čermák, Kateřiňák, Razák, Maryška, Král, Polanka, Kohnhauser Rudolf (C), Kvapil

Rozhodčí: Vomastek, Melničuk