Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

09.12.2016, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 11. kolo • Vít Muzikář

39:58

Michal Bodanský měl ještě dvě vteřiny před koncem zápasu obrovskou šanci, ale nedostal míč za záda Pavla Tvaroha.

38:37

Marek Kaňas (MBL) prohrál souboj s Tomášem Pekníkem, který se ho zbavil jedním pohybem. Hráč hostů dostává žlutou kartu za držení dresu.

35:21

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeňské mužstvo snižuje, Mladá Boleslav byla výborná, co se týče pohybu, napadala rozehrávku Plzně ve dvou hráčích, ale Tomáš Pekník našel křižnou přihrávkou PETR BENDLA, který zakončoval zcela osamocený na zadní tyči do prázdné hostující branky. 2:3. Asistence: Tomáš Pekník

34:44

Ale ani tento desetimetrový kop nekončí zřejmě rozhodující trefou dnešního večera. Marek Maňas zamířil vedle pravé tyče plzeňské branky.

34:44

Faul Jana Rouse znamená desetimetrový kop pro Mladou Boleslav.

33:57

Necelých šest minut před koncem už domácí Jerigo riskuje, je tu powerplay futsalistů Plzně. Tedy hra pět na čtyři z pohledu západočeského celku.

33:32

Daniel Klečka zasáhl proti desetimetrovému kopu Jiřího Kateřiňáka, střela hostujícího futsalisty postrádala dobré umístění.

31:08

Plzeň je v úzkých, Petr Bendl (PLZ) zastavil pronikajícího Jiřího Kateřiňáka faulem, který byl za žlutou kartu.

30:16

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
1:3. Vše začalo, kdy Marek Maňas zastavil Petra Bendla, ten hrál zbytečně individuálně. Mladá Boleslav šla do útoku, když JAKUB MARYŠKA se prosadil krásnou střelou do levého horního rohu domácí branky. Daniel Klečka se za míčem pouze ohlédl, ale tohle se prostě chytat nedalo. Krásná branka! Asistence: Marek Maňas.

23:48

A plzeňský brankář vytáhl parádní zákrok, Marek Maňas chtěl uklidit míč do pravého horního rohu domácí branky, ale Daniel Klečka zasáhl skutečně bravurně.

22:21

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak tohle je hodně smolný moment pro Jerigo, Daniel Klečka skvěle vyběhl, Pavel Král se po přihrávce Jiřího Kateřiňáka neprosadil, ale skluzem dopravil míč do plzeňské sítě JAN ROUS. Malibu otáčí vývoj zápasu a vede v Plzni 2:1.

20:01

Střídání v týmu Jerigo 1994 Plzeň: ze hřiště odchází Šoltys, přichází Klečka.

12:59

Poprvé je tady také žlutá karta, kdy David BOŠKO (MBL) si počínal nedovoleně v souboji u postranní čáry s kapitánem Jeriga Ondřejem Lenkem.

12:36

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Další akce hostujícího mužstva ale končí brankou a může za to především lehkost, jednoduchost a hlavně rychlost, kdy plzeňská obrana nejprve nestihla pokrýt přihrávku Pavla Krále na JIŘÍHO KATEŘIŇÁKA, Miloslav Šoltys pouští míč mezi svýma nohama do branky Jeriga, ačkoliv plzeňský brankář dobře zmenšil střelecký úhel svému soupeři. 1:1. Asistence: Pavel Král.

09:53

Plzeň právě vstřelila branku!
Ale tohle je ta nejlepší možná odpověď pro domácí fanoušky. Martin Kanát si nejdříve dobře pokryl míč tělem, nepustil svého soupeře k balonu, následně tento futsalista Jeriga vzal na sebe všechnu odpovědnost. Od postranní čáry rozehrál před branku Malibu, kde se nejlépe zorientoval JAN ROUS. Krásná spolupráce dvou domácích hráčů znamená první gól střetnutí. Je to klasické nedáš – dostaneš. 1:0. Asistence: Martin Kanát.

09:25

Tohle byla největší šance zápasu. O tom nemůže být sporu, Plzeň trošku šlapala vodu, Jiří Kateřiňák vytvořil pozici pro střílejícího Pavla Krále, ale vtom si s domácím mužstvem potykala pravá tyč branky Miloslava Šoltyse.

04:15

První vážnější situace zápasu je tady! Klidně z toho mohla být první branka, ale Petr Bendl levou nohou nepřekonal Pavla Tvaroha v době, kdy plzeňský futsalista chtěl uklidit míč k pravé tyči, v souboji tváří v tvář. Domácí třináctka sázela především na techniku, nikoliv na razanci.

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Rous (Kanát), 36. Bendl (Pekník) – 13. Kateřiňák (Král), 23. Rous (vla.), 31. Maryška (Maňas)

Karty:   32. Bendl (JPL) – 13. Boško (MBL), 39. Kaňas (MBL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Pekník, Malý, Bednář, Touš, Bendl, Kanát, Rous, Trnka, Bodanský

FC Malibu Mladá Boleslav: Tvaroh (Roudnický) – Kohnhauser Vladimír, Maňas, Boško, Čermák, Kateřiňák, Razák, Maryška, Král, Polanka, Kohnhauser Rudolf (C), Kvapil

Rozhodčí: Vomastek, Melničuk