Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

09.12.2016, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 11. kolo • Vít Muzikář

Pro dnešek je to z Plzně všechno, děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek večera. (22:26:18)
Plzeň nestačila v zápase druhé ligy Západ na Mladou Boleslav a připisuje si prohru 1:3. V prvním poločase to byla vyrovnaná bitva a rozhodně zasloužená remíza. V tom druhém nebylo nouze o zajímavé akce, jednalo se o bitvu do poslední vteřiny. Jerigo zaslouží obrovskou pochvalu za bojovnost, Boleslav zejména za obranu v prvních deseti minutách druhé půle.

Domácí ve druhé dvacetiminutovce tlačili chyběla jim střelba, až branka Petra Bendla jim trošku uvolnila nohy. Určitě Jerigu chyběla dvojice Ondřej Vitouš – Marek Vohrna.

Nejlepším hráčem zápasu byl dnes jednoznačně Jiří Kateřiňák. To byl hráč, který převyšoval dnes futsalisty na hřišti, rychlostně výborně vybavený hráč, o práci s míčem ani nemluvě. Akorát občas zbytečně komentoval výroky rozhodčích.

Jedná se tedy o první prohru Jeriga v domácím prostředí v letošním ročníku druhé ligy, ale i tak dle slov vedení mužstva zůstává hlavním cílem Západočechů udržení se v druhé lize i pro následující sezonu.

Konec zápasu.

39:58

Michal Bodanský měl ještě dvě vteřiny před koncem zápasu obrovskou šanci, ale nedostal míč za záda Pavla Tvaroha.

39:56

V posledních sekundách zápasu ukázal obrovskou bojovnost domácí kapitán Ondřej Lenk, Plzeň ještě bude zahrávat rohový kop.

39:29

Petr Bendl sklepl míč do ideální pozice pro Ondřeje Lenka, ten ale v ideální pozici promáchl, tudíž neohrozil branku Pavla Tvaroha.

39:03

V době, kdy už probíhá poslední minuta zápasu zaváhal domácí kapitán Ondřej Lenk, Jiří Kateřiňák ale nerozhodl svůj zápas, prvního hráče Jeriga obešel, toho druhého už nikoliv.

38:50

David Boško se omlouvá Janu Rousovi, je z toho ale zajímavá situace pro západočeské mužstvo.

38:37

Marek Kaňas (MBL) prohrál souboj s Tomášem Pekníkem, který se ho zbavil jedním pohybem. Hráč hostů dostává žlutou kartu za držení dresu.

38:05

Petr Bendl dnes nemá svůj den, Ondřej Lenk to udělal výborně, vytvořil pro něj prostor po přihrávce Tomáše Pekníka, ale domácí třináctka ani nevystřelila.

37:40

Horko bylo rozhodně také nyní. Jiří Kateřiňák se pustil do jasné a stručné výměny názorů s Janem Rousem. Daniel Vomastek musel uklidňovat oba kohouty.

37:26

Adam Malý to nemyslel zle, chtěl dostat míč na Jana Rouse, ten si chtěl míč zpracovat prsama, ale vtom dle futsalových pravidel zasáhl Vladimír Kohnhauser.

37:02

Tomáš Pekník stál zase u zrodu plzeňské akce, tentokráte ale nenašel svého spoluhráče, kapitána Ondřeje Lenka.

36:38

Před brankou hostujícího mužstva je pořádně horko, Petr Bendl centroval hodně nebezpečně, ale nikdo z domácích futsalistů se nedostal k zakončení.

35:21

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeňské mužstvo snižuje, Mladá Boleslav byla výborná, co se týče pohybu, napadala rozehrávku Plzně ve dvou hráčích, ale Tomáš Pekník našel křižnou přihrávkou PETR BENDLA, který zakončoval zcela osamocený na zadní tyči do prázdné hostující branky. 2:3. Asistence: Tomáš Pekník

34:44

Ale ani tento desetimetrový kop nekončí zřejmě rozhodující trefou dnešního večera. Marek Maňas zamířil vedle pravé tyče plzeňské branky.

34:44

Faul Jana Rouse znamená desetimetrový kop pro Mladou Boleslav.

34:37

Neskutečné, jak rychlý, jak užitečný byl pro Malibu v napadání plzeňské dvojice Jiří Kateřiňák. Plzeň se naopak musí bránit, Daniel Klečka míří do své branky.

33:57

Necelých šest minut před koncem už domácí Jerigo riskuje, je tu powerplay futsalistů Plzně. Tedy hra pět na čtyři z pohledu západočeského celku.

33:57

Plzeň více drží míč, snaží se tvořit hru, ale zatím těch těžkých zákroků Pavel Tvaroh moc neměl. Oddychový čas pro domácí celek.

33:32

Daniel Klečka zasáhl proti desetimetrovému kopu Jiřího Kateřiňáka, střela hostujícího futsalisty postrádala dobré umístění.

33:32

Hosté budou zahrávat desetimetrový kop.

32:47

Jan Rous získal míč pro domácí mužstvo, následovala přihrávka do dobré pozice na Tomáše Pekníka, ten ještě vracel míč svému spoluhráči, ale to znamenalo konec plzeňské akce, respektive zásah mladoboleslavské obrany.

32:23

Pět faulů je hodně. Plzeň může klidně čelit ve zbytku zápasu desetimetrovému kopu. Malibu se uklidnilo třetí brankou do domácí sítě.

32:00

Tohle šlo zahrát daleko lépe, Marek Maňas rozehrál z velké blízkosti přímý kop, Jiří Kateřiňák, ale přestřelil branku Daniela Klečky.

31:18

Chybí mi tam v posledních minutách rozhodně kolektivní pojetí hry, hráči Jeriga to berou až moc na sebe, ostatně to byl základ toho proč padla třetí branka Malibu Mladá Boleslav.

31:08

Plzeň je v úzkých, Petr Bendl (PLZ) zastavil pronikajícího Jiřího Kateřiňáka faulem, který byl za žlutou kartu.

30:16

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
1:3. Vše začalo, kdy Marek Maňas zastavil Petra Bendla, ten hrál zbytečně individuálně. Mladá Boleslav šla do útoku, když JAKUB MARYŠKA se prosadil krásnou střelou do levého horního rohu domácí branky. Daniel Klečka se za míčem pouze ohlédl, ale tohle se prostě chytat nedalo. Krásná branka! Asistence: Marek Maňas.

29:41

Pavel Král se pokusil překonat Pavla Tvaroha, ale vtom mu zamezil Ondřej Touš. Jiří Kateřiňák pak vysvětloval Vladimíru Melničukovi, že to bylo s faulem.

29:03

Jiří Kateřiňák je prostě dnes všude, takže po jeho souboji s Janem Rousem, Daniel Klečka ale nepředvedl žádný těžší zákrok.

28:27

Tak pokolikáté dnes zahrozil Jiří Kateřiňák před plzeňskou brankou? Tentokráte z toho byla razantní střela, ale Jerigo nedostalo třetí branku, protože míč skončil mimo tři tyče.

27:53

Plzeňské Jerigo tlačí, přidalo na aktivitě po inkasované brance, která zatím říká, že Mladá Boleslav vede v Plzni 2:1.

26:43

Tak trošku nečekaně přišla střela pravou nohou domácího kapitána Ondřeje Lenka po přihrávce Adama Malého, Pavel Tvaroh ale vykopl míč nohou.

26:19

Jsou z toho tedy dva fauly Jeriga ve druhém poločase, Malibu nemá zatím ani jeden. Jan Rous se nedostal k zakončení po pasu od Tomáše Pekníka.

25:38

Daniel Vomastek ukázal Janu Rousovi, proč odpískal faul zatím jediného plzeňského střelce zápasu, na vině byla hra rukou domácího futsalisty, následně ale tak dlouho Malibu otálelo s rozehrou přímého kopu, až právě zmiňovanému rozhodčímu došla trpělivost a do všeho zasáhl svým hvizdem.

25:28

Plzeň moc chce srovnat stav tohoto zápasu, je vidět na hráčích Plzně bojovnost, důraz, poslední dobou má západočeské mužstvo územní převahu.

25:00

Na druhé straně zahrozil před Danielem Klečkou asi nejlepší hráč zápasu Jiří Kateřiňák, který si udělal dobrý den z obránců Jeriga. Brankář Plzně ale dobře zasáhl.

24:27

Martin Kanát vstřelil hodně podobně první branku zápasu, tentokráte Jan Rous nenašel přihrávkou od postranní čáry nikoho z hráčů Jeriga.

24:08

Jan Rous se bil jako lev před brankou Pavla Tvaroha, odražený míč našel Michal Podanský, ale ten pálil z dobré pozice vedle levé tyče hostující svatyně.

23:48

A plzeňský brankář vytáhl parádní zákrok, Marek Maňas chtěl uklidit míč do pravého horního rohu domácí branky, ale Daniel Klečka zasáhl skutečně bravurně.

23:27

Petr Bendl nenašel přihrávkou šajtlí, přihrávkou křížem svého spoluhráče Adama Malého, a tak se Jerigo musí bránit útoku Malibu.

22:21

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak tohle je hodně smolný moment pro Jerigo, Daniel Klečka skvěle vyběhl, Pavel Král se po přihrávce Jiřího Kateřiňáka neprosadil, ale skluzem dopravil míč do plzeňské sítě JAN ROUS. Malibu otáčí vývoj zápasu a vede v Plzni 2:1.

21:52

Martin Kanát podcenil souboj s jedním z hostů, hráč Boleslavi to mohl řešit trošku s chladnou hlavou, ale to se nestalo, trošku dárek pro Jerigo.

21:32

Na druhé straně rozehráli hosté od postranní čáry, jestli se nepletu tak Jakub Maryška střílel hodně nepřesně na vzdálenější tyč, Daniel Klečka pouze kontroloval trajektorii míče.

21:00

Plzeňskou akci od postranní čáry rozvinul Petr Bendl, ale posléze akce západočeského celku skončila.

20:15

Jak jsem řekl, tak se také stalo, Daniel Klečka už stojí v plzeňské brance, v úvodních sekundách druhého poločasu mu ale pomohla obrana Jeriga, která dobře pokryla přihrávku křížem.

20:01

Střídání v týmu Jerigo 1994 Plzeň: ze hřiště odchází Šoltys, přichází Klečka.

20:01

Začal druhý poločas.
První poločas zápasu mezi Jerigem Plzeň a Malibu Mladá Boleslav končí asi spravedlivou remízou 1:1. Nedá se říci, že by některý z dnešních soupeřů měl nějakou převahu. Domácí dobře vstoupili do utkání. Martin Kanát parádně našel Jana Rouse před brankou Pavla Tvaroha, ale hosté srovnali po hezké akci středem hřiště díky Jiřímu Kateřiňákovi. Druhý poločas dle všeho nabídne změnu v brance Plzně. Do hry by měl zasáhnout Daniel Klečka.

20:00

První poločas skončil.

19:57

Z domácího rohu nebylo vůbec nic, hosté hrozili po pravé straně, Ondřej Touš zapsal pátý faul Jeriga. Malibu si ještě bere oddychový čas.

19:52

Plzeňská akce po levé straně bude pokračovat rohovým kopem zahrávaný Petrem Bednářem.

19:15

Petr Bendl nevystřelil, ale vyzval k překonání Pavla Tvaroha Martina Kanáta, který vsadil na vstřelu z jedničky k pravé tyči. Bylo to o razanci plzeňské čtrnáctky, ale míč skončil mimo tři tyče hostující branky.

18:40

Jak jednoduchý dokáže být futsal, Plzeň zaslouží pochvalu za svoji defenzivu, protože Marek Maňas byl dobře pokrytý, ale zase akce hostů spočívala v jednoduchosti, lehkosti.

18:06

Zase výborný Jan Rous v obraně Jeriga, dobrá práce tělem zastavila akci Mladé Boleslavi při snaze o akci po pravé straně.

17:34

Petr Bendl si vzal na starost domácí standardní situaci, Ondřej Lenk mířil šikovně k levé tyči hostující branky, ale Pavel Tvaroh vyrazil míč na rohový kop.

17:07

Adam Malý našel před brankou Mladé Boleslavi Jana Rouse, ten ukázal sílu v souboji s hostujícím obráncem, ale Pavel Tvaroh dobře vyběhl z branky a zastavil finální fázi akce domácího mužstva.

16:35

Jakub Maryška byl prvním hráčem Malibu, který začal akci Mladé Boleslavi, Jiří Kateřiňák si chtěl navést míč na pravou nohu, Jan Rous ale dobře zasáhl v defenzivě západočeského mužstva.

15:53

Tomáš Pekník – Martin Kanát, ale dobře se vracející autor srovnávající trefy Jiří Kateřiňák, který překazil veškeré plzeňské plány na ohrožení hostující branky.

15:22

Plzeňská standardní situace byla zahrána Tomášem Pekníkem, následně ale zaslouží pochvalu hostující obrana, Pavel Tvaroh to dobře vyřešil ve spolupráci se svými obránci a žádná tutovka z toho pro Jerigo nebyla.

15:19

Oddechový čas pro domácí.

14:53

Ondřej Touš přihrál Tomáši Pekníkovi, pro míč si seběhl Petr Bednář, ale akce plzeňského Jeriga skončila neúspěšně, ba dokonce bez střely na branku Pavla Tvaroha.

14:08

Zase nejistý zákrok hostujícího brankáře Pavla Tvaroha, tentokráte se dobře obtočil Petr Bednář a střílel na vzdálenější tyč. Gólman Mladé Boleslavi pouze vyrazil míč před sebe.

12:59

Poprvé je tady také žlutá karta, kdy David BOŠKO (MBL) si počínal nedovoleně v souboji u postranní čáry s kapitánem Jeriga Ondřejem Lenkem.

12:36

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Další akce hostujícího mužstva ale končí brankou a může za to především lehkost, jednoduchost a hlavně rychlost, kdy plzeňská obrana nejprve nestihla pokrýt přihrávku Pavla Krále na JIŘÍHO KATEŘIŇÁKA, Miloslav Šoltys pouští míč mezi svýma nohama do branky Jeriga, ačkoliv plzeňský brankář dobře zmenšil střelecký úhel svému soupeři. 1:1. Asistence: Pavel Král.

12:00

Teď to bylo trošku nečitelné pro Miloslava Šoltyse, kdy Jiří Kateřiňák našel svého spoluhráče na pravé straně, tuším Filipa Razáka, brankář Plzně ale neinkasoval střelou, která měla skončit mezi jeho nohama.

11:12

Domácí příznivce ale zatím musí strašit statistika faulů, která hovoří o tom, že Plzeň již čtyřikrát faulovala. Do konce prvního poločasu je ještě dost času a už v posledním domácím zápase s Bocou Chotěboř zahrával plzeňský protivník desetimetrový kop.

10:44

Tentokráte to bylo přesně naopak z plzeňského pohledu, kdy Jan Rous viděl Martina Kanáta na levé straně palubovky, Pavel Tvaroh vyrazil míč před sebe, ale před brankářem Mladé Boleslavi nestál nikdo z futsalistů Jeriga Plzeň.

09:53

Plzeň právě vstřelila branku!
Ale tohle je ta nejlepší možná odpověď pro domácí fanoušky. Martin Kanát si nejdříve dobře pokryl míč tělem, nepustil svého soupeře k balonu, následně tento futsalista Jeriga vzal na sebe všechnu odpovědnost. Od postranní čáry rozehrál před branku Malibu, kde se nejlépe zorientoval JAN ROUS. Krásná spolupráce dvou domácích hráčů znamená první gól střetnutí. Je to klasické nedáš – dostaneš. 1:0. Asistence: Martin Kanát.

09:25

Tohle byla největší šance zápasu. O tom nemůže být sporu, Plzeň trošku šlapala vodu, Jiří Kateřiňák vytvořil pozici pro střílejícího Pavla Krále, ale vtom si s domácím mužstvem potykala pravá tyč branky Miloslava Šoltyse.

08:56

Filip Razák našel svého spoluhráče na levé straně, ale dobře zapracoval Tomáš Pekník, co se týče defenzivy.

08:31

Malibu mohlo jít do vedení, mělo k dispozici standardní situaci z velice dobré pozice, ale Plzeň dobře zhustila prostor před Miloslavem Šoltysem.

08:10

Zase aktivní Petr Bendl, který vyzval ke skórování Petra Bednáře, ten ještě vylepšil palebnou pozici pro domácího kapitána Ondřeje Lenka, Pavel Tvaroh si stěžoval, že toho moc neviděl, ale Malibu může zůstat v klidu protože míč skončil vedle pravé tyče, přitom plzeňský futsalista se snažil o střelu do pravého horního rohu branky Mladé Boleslavi.

07:41

Jenže Jan Čermák nezpracoval míč na levé straně ideálně, a tak je to opět Ondřej Lenk, který se snaží o to, aby plzeňské mužstvo šlo do vedení.

07:23

Domácí kapitán Ondřej Lenk ukázal dobrou techniku, dobrou orientaci v prostoru, ale plzeňské Jerigo z toho nic nevytěžilo, protože Petr Bendl už nezastihl míč na hrací ploše.

07:06

Tohle mělo oči, jak se říká ve sportu. Petr Bendl si narazil míč s Petrem Bendářem, který jej posléze trošku naslepo chtěl najít před odkrytou brankou Pavla Tvaroha, ale prvně jmenovaný domácí hráč se již nedostal k míči.

06:25

Akce Malibu nevypadala vůbec zle. Základem byl rychlý přesun míče z pravé na levou stranu, ale myslím si, že Marek Maňas se ukvapil střelou levou nohou na vzdálenější tyč, míč mířil vedle levé tyče branky Jeriga.

06:03

David Boško chtěl najít za obranou Jeriga svého spoluhráče, ale tohle mělo k přesnosti hodně daleko. Mezitím se západočeský celek pokusil o akci přes levou stranu, ale Pavel Tvaroh byl bez práce.

05:34

To byla nádhera, jak se Jan Rous zbavil spoluhráče, Tomáš Pekník mohl klidně z úhlu překvapit Pavla Tvaroha, ale místo toho přehrál situaci křižnou přihrávkou.

05:05

Plzeň je zatím více na míči, je aktivnější v úvodu střetnutí, na tahu je ale Mladá Boleslav, konkrétně Jiří Kateřiňák.

04:15

První vážnější situace zápasu je tady! Klidně z toho mohla být první branka, ale Petr Bendl levou nohou nepřekonal Pavla Tvaroha v době, kdy plzeňský futsalista chtěl uklidit míč k pravé tyči, v souboji tváří v tvář. Domácí třináctka sázela především na techniku, nikoliv na razanci.

03:51

Jerigo neinkasovalo pouze díky dobrému zákroku Miloslava Šoltyse, Jan Čermák nebyl daleko od plzeňské branky, ale západočeský gólman si dobře pokryl vzdálenější tyč.

03:35

První faul zápasu, o který se postaral tuším Jan Kvapil, mohla za to spolupráce Ondřeje Lenka a Petra Bendla, následně ale západočeský celek nevystřelil na branku Pavla Tvaroha.

03:02

Plzeňské mužstvo zahrozilo, kdy Petr Bednář zvolil přihrávku do výhodné pozice na levou stranu, kde Ondřej Touš ale pálil technicky vedle levé tyče branky Pavla Tvaroha.

02:33

Martin Kanát začal akci Plzně, ale ta netrvala dlouho, protože plzeňské čtrnáctce nevyšla spolupráce s Janem Rousem. Míč se stěhoval nakrátko na kopačky Jeriga.

02:01

Pavel Král se nedostal k míči, Ondřej Touš byl dostatečně důrazný a získal míč pro domácí Jerigo, jenže Jan Rous se nepropracoval k zakončení před Pavlem Tvarohem.

01:35

Další akce Malibu Mladá Boleslav a opět hosté zvolili levou stranu, tentokráte Pavel Král se nedostal před Miloslava Šoltyse, brankáře západočeského mužstva.

01:08

Plzeňské Jerigo nevymyslelo vůbec nic pozitivního před Pavlem Tvarohem, který od začátku zápasu mluví, co to dá.

00:38

Mladá Boleslav získala míč díky Janu Čermákovi, hostující patnáctka se snažila o akci po levé straně, ale pro outsidera zápasu nevybojovala ani rohový kop.

00:17

Jerigo bude pokračovat rozehrávkou kapitána Ondřeje Lenka, předtím si hostující Marek Maňas pohlídal čistým zákrokem Petra Bednáře.

00:01

Utkání zahájeno. Petr Bednář se jako první dotkl míče, následně jeho jmenovec Bendl vrátil míč na kapitána Jeriga Ondřeje Lenka.

00:01

Utkání právě začalo.
O zábavu se tady zatím stará hlouček fanoušků domácího mužstva. Čeká se pouze na Daniela Vomastka a Vladimíra Melničuka, tedy rozhodčí tohoto střetnutí.
Obě mužstva už jsou hale, už mají za sebou rozcvičení. Jerigo nastoupí v černožlutých dresech, Malibu v růžovobílém.
Úvodní sestavy:

Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (Klečka) – Lenk (C), Pekník, Malý, Bednář, Touš, Bendl, Kanát, Rous, Trnka, Podanský

FC Malibu Mladá Boleslav: Tvaroh (Roudnický) – Kohnhauser Vladimír, Maňas, Boško, Čermák, Kateřiňák, Razák, Maryška, Král, Polanka, Kohnhauser Rudolf (C), Kvapil

Rozhodčí: Vomastek, Melničuk.
Rozhodčí
Tento duel se pochopitelně neobejde bez dvojice sudích, kterou dnes budou tvořit Daniel Vomastek a Vladimír Melničuk. Muž, který byl zmiňovaný jako první, řídil dva zápasy Jeriga v této sezoně, a sice utkání třetího (s Wizards Praha 4:1), respektive čtvrtého kola (s Olympikem Mělník 2:2).

Pro sudího Melničuka to bude vůbec premiéra v tomto ročníku co se týče zápasů Jeriga. Tento sudí se v letošní sezoně představil ve druhé lize Západu dvakrát, v pátém a devátém kole v duelech Hradiště – Combix Ústí nad Labem, respektive Hradiště – Kadaň.
FC Malibu Mladá Boleslav
Hostující mužstvo je zřejmě outsiderem dnešního střetnutí, aktuálně je předposlední se ziskem deseti bodů, horší je pouze COMBIX Ústí nad Labem, které zatím nezískalo ani bod v tomto ročníku druhé ligy Západu.

Mladá Boleslav zapsala velice cennou výhru na hřišti Baníku Chomutov poměrem 4:3, v duelu, ve kterém dvojice sudí ve složení Filip Nešněra – Lubomír Řeháček byla nucena sáhnout pro červenou kartu, kterou obdržel Petr Matouš. Jinak se ale za hosty trefili hned čtyři různí střelci (jednu branku si domácí futsalisté vstřelili sami).

Předtím doma zaznamenali jednoznačnou výhru nad již zmiňovaným COMBIX Ústí nad Labem 9:3, když se v brance Malibu objevila nová posila, mladíček Filip Roudnický poté, co z Mladé Boleslavi odešel Jaroslav Kroupa.

Nejlepším střelcem Malibu je v této sezoně druhé ligy Matěj Vaněk, jenž se prosadil devětkrát, nejlepším asistentem poté David Boško (čtyři gólové přihrávky).
Jerigo 1994 Plzeň
Domácí hráči jsou nováčkem letošního ročníku druhé ligy Západu, ale zatím si nevedou vůbec špatně, když po desíti odehraných duelech jsou na třetí pozici se ziskem dvaceti bodů. Západočeský celek doma naposledy porazil Bocu Chotěboř 5:2, zejména díky výbornému výkonu dvojice Ondřej Vitouš – Daniel Klečka. Plzeň si zakládá na velice dobré defenzivní hře, kterou jistí gólmani Miloslav Šoltys a právě zmiňovaný Daniel Klečka.

Jerigo je zřejmě papírovým favoritem dnešního střetnutí, v dosavadním průběhu druhé ligy je nejlepším střelcem domácího týmu Petr Bendl s deseti brankami na svém kontě, nejlepším asistentem poté Ondřej Vitouš (osm asistencí), o kterém již byla řeč.. Ale jinak se dá říci, že si Plzeň zakládá na kolektivním výkonu, nikoliv na tom, že by fanoušky upoutaly individuální výkony hráčů černožlutých.
Hezký večer z Plzně! V rámci utkání jedenáctého kola druhé futsalové ligy Západu se tady utkají domácí Jerigo a hostující Malibu Mladá Boleslav. Zápas začíná ve 20:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

FC Jerigo 1994 Plzeň – FC Malibu Mladá Boleslav

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Rous (Kanát), 36. Bendl (Pekník) – 13. Kateřiňák (Král), 23. Rous (vla.), 31. Maryška (Maňas)

Karty:   32. Bendl (JPL) – 13. Boško (MBL), 39. Kaňas (MBL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Pekník, Malý, Bednář, Touš, Bendl, Kanát, Rous, Trnka, Bodanský

FC Malibu Mladá Boleslav: Tvaroh (Roudnický) – Kohnhauser Vladimír, Maňas, Boško, Čermák, Kateřiňák, Razák, Maryška, Král, Polanka, Kohnhauser Rudolf (C), Kvapil

Rozhodčí: Vomastek, Melničuk