Menu

Fotbal

Evropská liga

Osmanlispor – FC Curych

2:0

konec (0:0)

08.12.2016, 17:00 • Osmanlı Stadı, Ankara • 6. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.0 3.43 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Osmanlispor využil výhodu domácího prostředí a po vítězství 2:0 nad FC Curych se raduje z postupu do vyřazovací fáze Evropské ligy. Výhra tureckého klubu se ale vůbec nerodila lehce. Při ospalém tempu v úvodním dějství gól nepadl, na ten si diváci museli počkat až do 73. minuty, kdy se prosadil Delarge a gólovou pečeť na tříbodový zisk domácího mužstva vytiskl těsně před koncem duelu střídající Kilicaslan. Osmanlispor tak ovládl skupinu L s jednobodovým náskokem před Villarrealem, který v spouběžně hraném zápase udolal v domácím prostředí Steau Bukurešť. (19:01:16)

90+5

Konec zápasu.

90+5

V samotném závěru klání došlo u postranní čáry k menší roztržce. Její hlavní aktéři Aminu Umar (Osmanlispor) a Burim Kukeli (FC Curych) inkasovali karetní tresty.

90+3

Adam Maher se ocitl v postavení mimo hru.

90+2

90+2. Moussa Koné (CUR)

90+2

Ve druhé nastavené minutě mohli hosté docílit alespoň čestného gólu, ale nestalo se tak. Koné totiž pouze orazítkoval levou brankovou konstrukci. Karčemarskas si tak oddechl, jen díky všem svatým o čisté konto nepřišel.

90+1

Nad rámec řádné hrací doby nastavil Matej Jug čtyři minuty.

89

89. Erdal KILICASLAN - 2:0

89

Tým Osmanlispor právě vstřelil branku! Je hotovo! Defenziva Curychu neuhlídala střídajícího ERDALA KILICASLANA a ten tváří v tvář vyběhnuvšímu Vaninsovi neselhal. Palec nahoru si za vynikající průnikovou přihrávku zaslouží také Umar.

87

Poslední výměna v týmu Osmanlispor: Adrien Regattin má dopracováno, vystřídá ho Erdal Kilicaslan.

85

Jako utržený ze řetězu vlétl do souboje v blízkosti půlící čáry Marco Schönbächler (FC Curych) a zblízka si mohl prohlédnout žlutě zbarvený kartonek.

84

Vyrovnat měl v úmyslu Sarr, nicméně zpoza velkého vápna netrefil cílené zařízení. Jeho prudká střela ohrozila pouze jednoho z diváků sedícího v horních patrech tribuny.

81

Domácí díky útočné aktivitě vybojovali balon a kousek od levého rohu vápna vypustil střelecký pokus Rusescu, ten se ale příliš unáhlil a po jeho nepřesném přízemním zakončení budou mít práci podavači míčů.

78

Střídání proběhlo rovněž v týmu Osmanlispor: dohrál Pierre Webo a své fotbalové dovednosti přišel předvést Raul Rusescu.

77

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu FC Curych: zatímco trávník opouští Kay Voser, opačným směrem míří Moussa Koné.

75

Palebnou pozici si vypracoval Sadiku, neměl ale dostatenčě přesně seřízena mířidla a prostor brány minul.

74

Střídání v týmu Osmanlispor: ze hřiště odchází Dzon Delarge, úspěšného střelce nahradí Aminu Umar.

73

73. Dzon DELARGE - 1:0

73

Tým Osmanlispor právě vstřelil branku! Otevřít gólový účet utkání dokázal přibližně dvacet minut před koncem zápasu DZON DELARGE. Domácí se po chytré průnikové přihrávce Mahera dostali do akce dva na dva, Delarge vzal zodpovědnost na sebe, nakráčel si ke značce pokutového kopu a odtamtud prostřelil gólmana Vaņinse.

Osmanlispor – FC Curych

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Delarge (Maher), 89. Kilicaslan (Umar)

Karty:   90+5. Umar (OSM) – 50. Roberto Rodriguez (CUR), 85. Schönbächler (CUR), 90+5. Kukeli (CUR)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:18.

Osmanlispor: Karčemarskas – Vršajević, Cürüksu (C), Procházka, Pinto – M. Güven, Ndiaye – Delarge (74. Umar), Maher, Regattin (87. Kilicaslan) – Webo (78. Rusescu).
Náhradníci: Arikan – A. Demir, Kilicaslan, Diabaté, Rusescu, Umar, Bayir. Trenér: Mustafa Akcay.

FC Curych: Vaņins – Nef (C), Bangura, Kecojević – Brunner (60. Sadiku), S. Sarr, Kukeli, Voser (77. Koné) – Winter, Čavuševič (67. Schönbächler), Roberto Rodriguez.
Náhradníci: N. Baumann – Sadiku, Schönbächler, Koné, Kempter, Alesevic, Marchesano. Trenér: Ulrich Forte.

Rozhodčí: Matej Jug – Matej Žunič, Manuel Vidali (všichni Slovinsko)