Menu

Fotbal

Evropská liga

RSC Anderlecht – AS Saint-Étienne

2:3

konec (2:0)

08.12.2016, 19:00 • Constant Vanden Stock Stadium, Brusel • 6. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.2 3.3 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, příště na počtenou! (20:54:53)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:10.
Je hotovo! Do druhého poločasu fotbalisté Anderlechtu vstupovali s dvougólovým náskokem, družina z Francie ale podala po změně stran skvělý výkon a předvedla náramnou stíhací jízdu. Hosté v rozmezí pouhých dvanácti minut vstřelili tři góly, dostali se do vedení a to udrželi až do konce. AS Saint-Étienne tak postupuje z prvního místa ve skupině, na domácí Anderlecht zbylo to druhé!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Právě Łukasz Teodorczyk nyní vybojoval míč a poté ho přenechal Stanciuovi, jenž ale z první výrazně přestřelil svatyni Les Verts.

90+2

Łukasz Teodorczyk už má na svém kontě žlutou kartu, nyní si polský legionář ve vzdušném souboji zbytečně vyšlápl na Théophilea-Caterina a může být rád, že nešel předčasně pod sprchu.

90+1

Nad rámec druhého poločasu rumunský arbitr nastavil tři minuty!

90

Emmanuel Adjey Sowah a Oussama Tannane se pustili do strkanice u postranní čáry, arbitr Kovács oba kohouty napomenul žlutou kartou.

88

Hra je hodně rozkouskovaná, což hraje do karet hráčům Saint-Étienne. Hosté jsou každou minutou blíže prvnímu místu ve skupině?

87

Do diskuze s rozhodčím se následně pustil i Łukasz Teodorczyk a ani on se žlutému napomenutí nevyhnul.

87

Sofiane Hanni vyfasoval za naprosto zbytečné protesty žlutou kartu.

85

Po Malcuitově akci se míč odrazil na kopačku Bryana Daba, který nic nevymýšlel a vypálil z voleje, jeho projektil z nějakých dvaceti metrů ale proletěl těsně vedle!

84

Kotel Les Verts už předem slaví důležitou výhru, hosté to ale budou mít ještě hodně těžké. Do konce ještě zbývá dost přes pět minut.

83

Na hrací ploše se v těchto chvílích nic převratného neděje. Zatímco hosté už se jen brání, hráčům Anderlechtu se vůbec nedaří vymanit se z krize posledních desítek minut.

81

Les Verts se uchýlili ke kombinaci na vlastní polovině, v tuto chvíli se hosté už nikam neženou, což je vzhledem k aktuálnímu stavu utkání pochopitelné.

80

Romain Hamouma našel v pokutovém území Kévina Monneta-Paqueta, ten ale tentokrát vypálil těsně vedle levé tyče bruselské svatyně!

79

Dalekonosný nákop na Andyho Najara byl příliš prudký a balon skončil v zámezí, Stéphane Ruffier už si ho opět chystá k rozehrávce.

78

Domácí začínají být hodně frustrovaní. Do diskuze s rozhodčím se nyní pustil Stéphane Badji, i tentokrát ale bude následovat jen odkop od Ruffierovy svatyně.

77

Sofiane Hanni reklamuje ruku jednoho z hráčů Saint-Étienne v pokutovém území, hra ale plyne dál.

RSC Anderlecht – AS Saint-Étienne

2:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Chipciu (F. Acheampong), 31. Stanciu (F. Acheampong) – 62. Søderlund (Malcuit), 67. Søderlund (Hamouma), 74. Monnet-Paquet

Karty:   53. Vancamp (AND), 87. Hanni (AND), 87. Teodorczyk (AND), 90. Sowah (AND) – 90. Tannane (SET)

Neproměněná penalta: 54. Saivet (SET), mimo

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 0:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:10.

RSC Anderlecht: Roef – Sowah, Spajić, Nuytinck, Obradović – Stanciu, Dendoncker (C), Badji – Chipciu (60. Najar), Vancamp (60. Teodorczyk), Acheampong (66. Hanni).
Náhradníci: Svilar – Najar, Bruno, Hanni, Teodorczyk, Capel, I. Doumbia.

AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Polomat, F. Pogba, Lacroix, Théophile-Catherine – Søderlund (76. Tannane), Malcuit, Dabo – Nordin, Monnet-Paquet, Saivet (63. Hamouma).
Náhradníci: Moulin – Pajot, Tannane, Veretout, Hamouma, Perrin, Aulagnier.

Rozhodčí: Kovács – Artene, Marinescu (všichni Rumunsko)