Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

VHK ROBE Vsetín – SHK Drtiči Hodonín

6:5

po prodl. (1:2, 0:3, 4:0 - 1:0)

07.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 24. kolo • Tomáš Kopecký

Tipsport: 1.12 8.0 10.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek vše, věřím, že jste si s námi skvělou podívanou užili a přeji příjemný zbytek večera. (20:12:16)
Neuvěřitelný zápas je u konce! Vsetínu se nakonec podařil náramný obrat a z dnešního duelu bere dva body. Domácí vstupovali do třetí třetiny se čtyřbrankovým hendikepem, dokázali srovnat až v závěrečné hře bez brankáře a v prodloužení rozhodl o vítězství zelenožlutých Jakub Čuřík.

Konec zápasu.

64:40

Vsetín právě vstřelil branku!
Na nájezdy dnes nedojde! Obrana hostů propadla a JAKUB ČUŘÍK byl úplně sám před Kotvanem, kterého následně pokořil přesnou střelou mezi betony! Asistence: Pavel Mojžíš, Radim Kucharczyk.

64:08

Vrána přesprintoval Hořanského a tlačil se až k Hromadovi, vsetínský gólman nyní svůj tým podržel a pohlídal si mezírku mezi betony.

63:48

Ostrčil hledal před brankou Pokorného, ten sice klečel, přesto se snažil vložil hůl do dráhy letu, Kotvan zasahuje lapačkou.

63:14

Finsterle vysřelil z levého kruhu, o chvíli později si vyjel na to stejné místo, jenže nedokázal pokořit Kotvana.

63:06

Hlavní rozhodčí změnil výrok čárového a vhazování proběhlo ve středovém kruhu.

63:00

Domácí hrají v plném počtu, vzápětí přichází na řadu jejich zakázané uvolnění.

62:03

Peš na sebe navázal dva obránce a uvolnil v předbrankovém prostoru Jakuba Kadlece, ten v ideální pozici trefil vsetínského gólmana do hrudi!

61:56

Vaněk tečoval nádhernou Jurčovu pobídku mezi betony Petra Hromady, vsetínský gólman je stihl včas sklapnout a zamezil pohromě.

61:40

Vaněk nenašel nikoho před brankou, hosté stále kombinují s pukem v útočném pásmu.

61:11

Šilhavému se podařilo poslat kotouč podél mantinelu do střední třetiny. Hodonín musí začínat až od vlastní branky.

61:00

Až nyní skončila výhoda hostujícího mužstva a nyní bude následovat nebezpečná přesilová hra. Hosté mají excelentní příležitost k tomu, aby si zajistili druhý bod.

60:29

Kucharczyk podrazil soupeře a zamíří na testnou lavici. Hosté mají ještě k dispozici výhodu.

60:01

Začalo prodloužení.
Neuvěřitelné se stalo skutkem! Valaši smazali čtyřbrankovou ztrátu a srovnali na 5:5. Dramatické utkání rozhodne až prodloužení, případně samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:27

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín využívá přesilovou hru a při hře bez brankáře srovnává na 5:5! Ostrčilovu dělovku od modré čáry tečoval pod horní tyčku VOJTĚCH ŠILHAVÝ! To je neuvěřitelné, kdo by to ještě před několika minutami čekal. Utkání spěje do prodloužení. Asistence: Radim Ostrčil.

59:24

Hosté si nyní vyžádali oddechový čas, do konce třetí třetiny zvývá 36 sekund.

59:21

Domácí hrají závěrečnou power-play. Žákova střelu zastavil Kotvan lapačkou a následuje vhazování před brankou Hodonína. Drama vrcholí.

58:57

Další vyhození hostů přichází záhy, Hromada zatím neměl příležitost opustit branku.

58:35

Petr Peš vyhodil kotouč až k Hromadovi, ten zatím zůstává ve své brance .

58:19

Martin Miklík vyhodil kotouč z obranného pásma přes mantinel a putuje na trestnou lavici! Domácí budou hrát závěr třetí třetiny v přesilové hře. Zároveň si domácí střídačka vyžádala oddechový čas.

58:02

Rozhodčí odpískal poměrně kontroverzní zakázané uvolnění, Šilhavý se vzteká, leč hlavní sudí na svém výroku nic měnit nehodlá.

57:29

Rozehrávka domácím nevyšla a Jurča ihned poslal kotouč na Hromadovu bránu, vsetínský gólman byl donucen přerušit hru. Do konce třetí třetiny zbývá 150 vteřin, podaří se ještě domácím vyrovnat? Času na to mají stále dostatek.

57:10

Právě střelec dvou branek zůstal po souboji u mantinelu ležet na ledě, brzy se však zvedá a po svých míří na vlastní střídačku. Fanoušci se probudili a táhnou Valachy za vyrovnáním.

56:46

Vsetín právě vstřelil branku!
Závěr zápasu bude ještě nesmírně dramatický! Hromada svůj tým podržel a o chvíli později se hra přesunula do útočného pásma, kde se k dorážce dostal DOMINIK POKORNÝ a druhou brankou v utkání snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Michal Hryciow.

56:31

Po Kadlecově zakončení dorážel Miklík a kotouč přepadl za Hromadova záda! Vsetínský gólman stihl na poslední chvíli zastavit kotouč v cestě do sítě!

56:02

Valaši ztratili postavení v útočném pásmu a nyní bojují o kotouč, stále však vázne kombinace.

55:14

O jedenáctou střelu domácích ve třetí třetině se postaral Žák, Kotvana však takové situace nemohou rozhodit a hostující gólman bez potíží zasáhl.

55:07

Šilhavý se vydal dopředu a vybojoval pro svůj tým vhazování v útočném pásmu.

55:02

Čuříkův pokus od modré čáry se neujal, Kotvan ani nemusel zasahovat a následně míří kotouč mezi diváky. Do konce třetí třetiny zbývá pět minut, podaří se ještě domácím zdramatizovat utkání?

54:51

Domácí hrají v plném počtu a mohou zbrojit do útoku.

54:28

Hosté se už nikam neženou a ani ve vlastní přesilovce neudávají tempo hry.

53:50

Finsterle vyhodil kotouč do středního pásma, hosté stále pokračují v přesilové hře, ze které zbývá odehrát ještě necelá minuta.

53:42

Po rychlém brejku zakončoval Miklík a Hromada musel zasáhnout vyrážekou, rána totiž mířila pod horní tyč.

53:26

Valaši hrají stále v oslabení, přesto jsou nyní nebezpečnější. Kucharczykův pokus byl zblokován do ochranné sítě.

53:12

Vsetín hraje opět ve čtyřech, Šilhavému se podařilo poslat kotouč ven z vlastního pásma. Vzápětí musel Kotvan vyjet daleko ze své branky, aby zastavil kotouč před dotírajícím Čuříkem.

52:51

Vsetínské naděje na vyrovnání musí jít stranou, na trestné lavici je totiž druhý hráč zelenožlutých. František Zúbek v útočném pásmu zahákoval soupeře a nyní výrazně oslabil svůj tým.

52:46

Hořanský se za mohutné podpory diváků hnal do útočného pásma, jeho střelu zápěstím Kotvan lapí.

52:08

Vsetín právě vstřelil branku!
Zelenožlutí skórují ve vlastním oslabení a snižují na rozdíl dvou branek. Třetí kanadský bod v dnešním zápase si připsal DOMINIK POKORNÝ, který po Zúbkově nahrávce překonal Kotvana. Asistence: František Zúbek.

51:45

Finsterle vyhodil kotouč ven z pásma, vsetínská čtveřice zatím toto oslabení zvládá zodpovědně.

51:09

Rozhodčí nakonec tento zákrok posoudili jako nedovolený a Kajaba míří na trestnou lavici za podražení.

51:09

Na ledě zůstal ležet po jednom ze soubojů Petr Peš a velmi obtížné se zvedá, za pomoci lékařů dokulhal na vlastní střídačku.

51:09

Hra domácích v obranném pásmu dnes nevykazuje známky nejlepší defenzívy celé soutěže, po několika zmatcích a následném vyhození kotouče přes všechny čáry se přerušuje.

50:35

Peš vyhrál vhazování a ihned se dostal ke střele, Hromada si připsal první zásah ve třetí třetině. To už máme přitom odehráno 10 minut.

50:26

Halodova střela příklepem od modré čáry míří vysoko do ochranné sítě, časté přerušování však hostům zcela jistě vyhovuje.

50:02

Hořanský využil své rychlosti a projel celým hřištěm, pak si všiml najetého Dominika Pokorného a adresoval mu přihrávku do brankoviště. Vsetínský útočník byl příliš blízko a nepřekonal Kotvana.

49:49

Miklík je zpět na ledě a pokračujeme v plném počtu, domácí se navíc provinili zakázaným uvolněním, po kterém se bude vhazovat před Hromadou.

49:32

Vsetínští jsou v přesilovce naprosto bezradní a blíží se návrat Miklíka do hry.

49:13

Mojžíš vystřelil z nouze a jeho pokus zblokoval stojící útočník, následně míří opět puk ven z pásma.

48:37

Hosté hrají ve čtyřech a zatím se bráni znamenitě.

48:26

O další vyhození se postaral Daniel Vaněk a dvojnásobná početní výhoda se krátí.

48:00

Kadlec vyhodil kotouč z obranného pásma a Valaši musí začínat až od Hromady.

47:46

Následuje další faul a Vsetín bude hrát 51 sekund přesilovku pěti proti třem. Na trestnou lavici je odeslán Martin Miklík.

47:01

Zúbkova dělovka od modré čáry skončila na zadním mantinelu, o chvíli později se Pokorného zakončení odráželo nebezpečně do brankoviště, hosté vše přečkali bez úhony.

46:37

Kucharczyk byl za brankou podražen a domácí budou hrát další přesilovou hru. Za katr míří opět Petr Peš.

46:02

Šuřík otestoval pozornost Kotvana, ten zasáhl lapačkou a přerušil hru.

45:29

O další snížení se mohl postarat Kajaba, jenže tomu dnes není v zakonžení přáno a kotouč jen proletěl brankovištěm.

45:14

Další zakázané uvolnění na straně hostů, Vsetín se ještě snaží vykřesat jiskřičku naděje na zisk bodů, ztráta tří branek je však markantní.

44:26

Mojžíš zasáhl od modré čáry blokujího hráče a Vsetín musí opět začínat až od Hromady, který zatím mnoho práce nemá.

44:15

Rozjetý Čuřík mířil do útočného pásma, po další chybě v rozehrávce hrozilo hostům dokonce přečíslení, to by však přihrávka na Kajabu musela vykazovat větší přesnost.

43:46

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši se ještě nevzdávají a snižují na 2:5. Po skončení přesilovky vypálil od modré čáry LUKÁŠ VRBA a jeho přesný pokus zapadl až za Kotvanova záda! Za výborné clonění před brankou musíme pochválit Františka Zúbka. Asistence: Dominik Pokorný, Adam Hořanský.

43:18

Hosté hrají v plném počtu.

43:09

Vsetínští se v přesilové hře nemohou propracovat do útočného pásma, dnes je trápí velká nepřesnost přihrávek.

42:35

Jurča opět prokázal v oslabení velkou dávku sebevědomí, když si to namířil až do útočného pásma a nebyl daleko k tomu, aby střílel z nebezpečné pozice.

41:51

Šilhavý našel v ideální pozici Čuříka, ten chvíli zaváhal a vystřelil až o zlomek sekundy později, jeden z obránců stihl vložil do rány hůl a puk přeletěl hostující branku.

41:18

Domácí mají šanci na korekci skóre v přesilové hře. Vyloučeným je Petr Peš za podražení.
Dnešní utkání sleduje 1368 diváků.

41:15

Pokorný se štěstím protlačil kotouč do útočného pásma, k dorážce se tlačil Hořanský, jenže Kotvan zastavil hru.

40:52

Mojžíš vypálil z pravého kruhu, Kotvan měl odkrytý výhled a a lapačkou zastavil kotouč.

40:21

Vávra rozehrál těsně před červenou čárou, puk doletěl až za hostující branky, a proto se píská zakázané uvolnění.

40:01

Začala třetí třetina.
Valaši střídají gólmany, ve třetí třetině se v brance zelenožlutých představí Petr Hromada.
Co se to dnes děje se vsetínským týmem? Že by na největšího favorita soutěže přišla herní krize? Hodonín vstřelil ve druhé třetině tři branky a po čtyřiceti minutách vede ve Vsetíně již 5:1! Před utkáním by to čekal jen málokdo, hosté se však mohou spolehnout na výborně hrající první formaci, která je dnes velmi produktivní a tahne Drtiče za cennou výhrou. Domácí jsou herně aktivnější, na střely vedou 29:19, avšak Šurý kapituloval již pětkrát. Třetí třetina začne v 19:11.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:27

Drtiči právě vstřelili branku!
To už začíná zavánět debaklem! Pokorný viděl na modré čáře volného JAKUBA VRÁNU, ten převzal puk, udělal dva rychlé kroky a tvrdou ranou mezi ruku a tělo pokořil Michala Šurého popáté! Asistence: Petr Pokorný.

39:09

Šilhavý se vrátil zpět do hry a Vsetín hraje v plném počtu.

38:57

Hosté byli blízko další brance! Michal Kuba si chytře počkal na puk na útočné modré čáře a vydal se do samostatného úniku, jeho zakončení zastavila pravá tyčka vsetínské branky!

38:09

Kadlec vzal iniciativu na sebe obešel dva hráče soupeře, nakonec nebezpečně vypálil a jeho ránu jen těsně minula levou tyčku.

37:33

Vaněk hledal před brankou Janáse, na poslední chvíli mu puk vypíchl Ostrčil. Záhy mířil puk zpět před Šurého a vsetínský gólman si hodně povyjel, aby byl u kotouče včas.

37:09

Kajaba se vydal v závěru svého střídání do rychlého protiútoku, útočného faulu se však za brankou dopustil Vojtěch Šilhavý, který je odkázán na trestnou lavici. Hosté si mohou na chvíli oddechnout, navíc mohou přidat další branku.

36:22

Opět podobná situace, tentokrát byl na jejím konci Vojtěch Šilhavý, který tvrdým příklepem rozduněl zadní mantinel.

35:53

Kotouč se od brusle jednoho z obránců odrazil přímo k Lukáši Finsterlemu, který měl před sebou otevřený prostor, jenže netrefil branku.

35:38

Finsterle vypálil z velkého úhlu a Kotvan bez potíží přerušuje hru, vhazovat se bude po jeho levé ruce.

35:10

Vsetín v závěru přesilovky uzavřel svého soupeře v obranném pásmu, nepřesná Kucharczykova přihrávka však vyhnala Valachy zpět do středního pásma.

34:46

Vsetínská přesilová hra pokračuje, jenže domácí se nemohou dostat do útočného pásma.

34:26

Hosté podnikli v oslabení další nebezpečný atak, opět u toho byl Jakub Kadlec, který nabídl kotouč Danielu Gazdovi, který poslal kotouč do Šurého lapačky.

34:13

Čuřík našel volného Šilhavého u levé tyčky, bývalý útočník Kladna nedokázal zvednout kotouč do horních patrií branky a Kotvan byl opět na svém místě.

33:49

Kajaba dorážel Žákovu střelu v předbrankovém prostoru, nedokázal se ideálně zorientovat a míjí hostující branku.

33:28

Vsetín se může pokusit o korekci skóre v přesilové hře. Na trestnou lavici zamířil Potěchin.

33:14

Šurý si připsal další zásah po nahození Kadlece, Valaši mají s první útočnou formací hostů potíže.

33:02

Marek Haloda vypálil od modré čáry, Šurý měl odkrytý výhled a s přehledem zakročil. Hosté mají v zádech kromě vysokého náskoku také silnou psychickou výhodu a nyní hrají skutečně dobře.

32:25

Drtiči právě vstřelili branku!
To už začíná vypadat s lídrem soutěže velmi špatně! V souboji před brankou se nejlépe zorientoval DANIEL VANĚK, který dorazil kotouč za záda Michala Šurého. Bývalý vsetínský útočník nedává najevo své emoce, jelikož právě ve Vsetíně odehrál podstatnou část své kariéry. Asistence: Jakub Kadlec, Petr Jurča.

32:11

Čech objel branku a hledal dobře najíždějícího Kajabu, obrana ztečovala přihrávku ven z pásma.

31:54

Další zakázané uvolnění ze strany hostů, hra se nyní poměrně kouskuje, což hraje do karet Hodonínu.

31:02

Finsterle se u levého mantinelu zbavil dvou obránců a nebezpečnou bekhendovou střelou ohrozil bránu hostů, Kotvan poslal vyrážečkou kotouč do rohu.

30:33

Peš vyzkoušel Šurého pozornost, domácí svádějí souboj o kotouč v rohu kluziště.

30:16

Vávra zakončoval po přiklepnutí od Kucharczyka, střela se mu příliš nepovedla a Kotvan neměl mnoho práce.

30:11

Kucharczyk zabrzdil na modré čáře a počkal si, až mu na pomoc přispěchá Pavel Mojžíš, který tvrdou ránou vyprášil Kotvanovy betony.

29:53

Hosté vyhzaují na zakázané uvolnění, přihrávka Kužílka z obranného pásma nenašla adresáta.

29:01

Domácí zvýšili tempo hry, dohrávají souboje a v této fázi jsou aktivnějším celkem na ledě. Probouzejí se také diváci.

28:34

Pokorný prokázal, že má puk velmi v oblibě a projel s ním přes celou šíři útočného pásma, v rozhodující chvíli vystřelil a o dorážku se pokoušel ještě Hořanský. Kotvan opět bezchybný.

27:44

Ostrčilovo zakončení od modré čáry Kotvan vyráží do rohu.

27:14

Hosté rozebrali obranu Valachů a na konci kombinace číhal Jakub Vrána, proti němuž výborně zasáhl Michal Šurý, který odvrátil další pohromu.

26:43

Hosté byli pod tlakem a v nouzi vyhazují na zakázané uvolnění.

26:30

Kajaba si vyjel z levé strany až do brankoviště, chystal se zasunout kotouč za Kotvanův beton, jenže v poslední chvíli přišel o kotouč.

25:51

Kajaba nezachytil kotouč na útočné modré čáře a Valaši musí opět začínat od Šurého, zatím jim chybí přesnost.

25:25

Hosté jsou v psychické výhodě a nyní činí Valachům velké potíže, střelou z otočky se prezentoval Šurý, hra je opět přerušena.

25:16

Domácí propadli v defenzivě a po přečíslení dva na jednoho měl blízko čtvrté brance Daniel Vaněk, jenže netrefil kotouč ideálně a Šurý se stihl včas přemístit.

24:50

První formace hostů byla opět na ledě nebezpečná, Kadlec si zpracovával kotouč v nebezpečné pozici, jenže obrana Valachů jej od něj odstavila.

23:57

Vsetínským se nedaří proniknout do útočného pásma, hosté poctivě drží defenzivní línii a nepouší soupeře dopředu.

23:36

Šilhavý vystřelil z velkého úhlu a Kotvan byl pozorný, pohlídal si mezeru mezi betony.

22:41

Drtiči právě vstřelili branku!
Hostům vychází i úvod druhé třetiny, dokázali využít přesilvou hru a vedou již o dvě branky! Úderná formace hostů opět zaúřadovala, po několika odrazech se ke kotouči dostal PETR PEŠ a poslal jej pod horní tyčku. Asistence: Petr Jurča, Jakub Kadlec.

22:30

Nyní se mohou chopit iniciativy hosté, budou mít k dispozici přesilovou hru po nedovoleném ataku Vojtěcha Šilhavého.

21:36

Filip Čech promáchl přihrávku od Pokorného do mezikruží a puk míří do středního pásma. Valaši chtějí hned v úvodu druhé třetiny srovnat.

21:13

Zúbek se otočil kolem levé tyčky a bekhedem poslal kotouč do brankoviště, Pokorný se ke střele nedostal.

20:41

Jurča s Kadlecem nadělali problémy vsetínské obraně, po těsném souboji rozhodčí přerušuje hru a vrací hru do středního pásma.

20:23

Hrazdira se dnes chce zavděčit trenérům za místo v první formaci a zatím hýří aktivitou, jeho střela od pravého mantinelu se však nyní neujala.

20:01

Začala druhá třetina.
Utkání mezi prvním a čtvrtým týmem druholigové tabulky zatím nabízí překvapivý vývoj, jelikož hosté vedou po dvaceti minutách ve valašské metropoli 2:1 a mohou být s průběhem zápasu spokojeni. Favorizování domácí byli v průběhu první periody aktivnější, jenže pykali za své mezery v defenzivě, které dokázali přetavit v gól Jakub Hajný a Jakub Kadlec.

20:00

První třetina skončila.

19:45

V závěru třetiny ještě pálil Hryciow, jehož pokus proletěl mezi všemi hráči až na zadní mantinel.

19:06

Hosté hrají v plném počtu, v momentě návratu Jurči do hry střílel nebezpečně Šilhavý, jenže Kotvan jeho ránu kryje.

18:42

Drtiči právě vstřelili branku!
Valaši inkasují branku ve vlastní přesilové hře! Domácí obrana opět zaspala, čehož využil JAKUB KADLEC, který byl vyslán Danielem Vaňkem do samostatného úniku a nadvakrát dorazil kotouč za záda bezmocného Šurého. Asistence: Daniel Vaněk.

18:34

Tvrdý projektil propadl Kotvanovi mezi rukou a tělem a nechybělo mnoho a domámcí se mohli podruhé v utkání radovat. Tvrdá rána nadělala Kotvanovi velké potíže.

18:14

Vrána pálil ihned po vhazování a Šurý musel zasáhnout pravým betonem. Domácí míří s pukem do útoku.

18:02

Gazda vyhodil kotouč z obranného pásma, domácím se tato přesilovka vůbec nedaří, nyní se dokonce dopustili zakázaného uvolnění a hra se přesune před Šurého.

17:19

Domácí okamžitě přišli o výhodu útočného pásma a hostům se podařilo našetřit cenné sekundy.

17:06

Vsetín si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty obdržel Petr Jurča za hákování. Podaří se zelenožlutým podruhé v utkání skórovat?

16:43

Žák byl po odrazu kotouče od zadního mantinelu v dobré střelecké pozici, jenže jeho bekhendový pokus zastavil Kotvan.

16:11

Hrazdira se brzy vrátil zpět do útočného pásma a střelou zápěstím trefil boční síť hodonínské branky.

15:46

Vávra hledal ve středním pásmu Hrazdiru, leč jeho přihrávka neměl optimální parametry a u kotouče jsou po delší době hosté.

14:46

Domácí hrají v plném počtu a toto oslabení přečkali bez inkasovaného gólu.

14:08

Vsetínští měli několik možností k vyhození kotouče, ani jednou se jim to však nepovedlo. Drtiči z toho mohli těžit a na konci kombinace byl Martin Miklík, který tvrdou ranou vyprášil Šurého betony.

13:27

Šilhavý vyhodil okamžitě po vhazování kotouč ven z pásma, následně dobrým forčekingem zbrdil rozehrávku Drtičů.

13:19

Puk doletěl až na vsetínskou střídačku a hra je přerušena, následuje vhazování před Michalem Šurým.

13:07

Přesilovka hostů je nezpečná, hosté drží kotouč v útočném pásmu a hledají vhodnou příležitost ke střele.

12:46

Hra v plném počtu však neměla dlouhého trvání, jelikož trestné lavice se začíná opět zaplňovat. Tentokrát je na ní usazen David Hrazdira, který se provinil sekáním.

12:00

Finsterle chtěl opět využít momentu překvapení a z těžké pozice poslal puk na bránu, tentokrát byl slovenský gólman připraven mnohem lépe a levým betonem zasáhl.

11:21

Oba týmy hrají v tuto chvíli v plném počtu a hra se může trochu urovnat, pokračujeme od nuly.

10:46

Vsetín právě vstřelil branku!
V tuto chvíli už je to ze strany Valachů mnohem lepší a je vyrovnáno na 1:1! Tato situace vznikla částečně i dílem náhody, přesto je pro Valachy vyrovnávací branka neménně cenná. Přihrávka Dominika Pokorného se odrazila přesně na hůl FRANTIŠKA ZÚBKA, který se štěstím procedil kotouč mezi betony Zdenka Kotvana. Asistence: Dominik Pokorný.

10:27

Čech číhal na modré čáře a hledal nejlepší variantu na sehrání přesilovkové situace, zatím tomu chybí střela.

10:03

Valaši rozebrali obranu hostů, z levého kruhu pálil Pokorný, jenže Kotvan je opět připraven.

09:47

Hostující lavička není spokojena s výroky rozhodčího a nyní jsme svědky četných diskuzí. Vsetín čeká další část přesilové hry, hostující hráz zatím odolává.

09:38

Přesilová hra čtyř proti třem bývá často nebezpečnější, než všechny ostatní varianty. Domácí nyní chtěli využít otevřeného prostoru a poslali na Kotvanovu branku jednu ránu za druhou, Ostrčil však Kotvana ani nadvakrát nepokořil.

09:21

Jenže na další vyloučení jsme nemuseli dlouho čekat, Daniel Vaněk podrazil v brankovišti Šurého a Vsetín čeká pokračování přesilové hry.

08:59

Vsetínský tlak byl zahájen ihned po vhazování, po Ostrčilově ráně neměl Kotvan dlouho puk pod kontrolou, když už však rozhodčí zapískal, provinil se faulem Radim Kucharczyk a nyní budeme pokračovat ve čtyřech.

08:46

Domácí hráli až do této chvíle s pukem v útočném pásmu, Mojžíšovu dělovku Kotvan vyrazil a hosté následně přerušili hru. Druhým vyloučeným za hosty je Marek Haloda.

07:58

Výhoda trvá již velmi dlouho a domácí jsou stále na puku, největší šanci měl k dispozici Finsterle, který od modré čáry napálil obránce, jenž stál před ním.

07:24

Šilhavý se uvolnil kolem obránce a našel před brankou Jakuba Čuříka, který v ideální pozici netrefil branku. Rozhodčí signalizuje vyloučení, domácí mají k dispozici výhodu.

07:02

Vsetínští podnikli přečíslení dva na jednoho a František Zúbek měl před sebou poloprázdnou branku, jenže Zdenko Kotvan se tygřím skokem dokázal přemístit a zachránil Hodonín od vyrovnání.

06:46

Černohousův pokus vyrazil Šurý betonem na zadní mantinel, domácí míří záhy do protiútoku.

06:22

Vsetín se ihned po první brance snaží vyrovnat, dopředu se tlačil Hradzira a po něm Kucharczyk, první formace zelenožlutých však stále na gól čeká.

05:18

Drtiči právě vstřelili branku!
Hodonín se dostává Na Lapači do vedení a ukončuje úctyhodnou vsetínskou sérii, která čítala 248. minut bez inkasovaného gólu. Obrana Valachů zaspala a po přihrávce Petra Peš měl ideální pozici ke skórování JAKUB HAJNÝ, který s přehledem zavěsil do pravého horního rohu. Asistence: Petr Peš, Petr Pokorný.

05:10

Po tvrdém projektilu Vávry měl kotvan potíže, k dorážce se málem dostal Hořanský, jenže hosté se ubránili.

04:35

První větší příležitost také na druhé straně, Kadlec byl příliš blízko branky a nedokázal procedit kotouč za Michala Šurého.

04:00

Šurý musel vyjet daleko z branky a svedl rychlostní souboj s jedním z útočníků, nakonec byl u kotouče dříve a rozehrál jej ven z obranného pásma.

03:32

Černohous je zpět na ledě, Drtiči první oslabení ustáli bez úhony.

03:19

Zúbek pálil po přiklepnutí od Vrby a i s touto dělovkou si Kotvan poradil, zelenožlutí záhy přichází o útočné pásmo.

02:48

Pokorný vybojoval po nahození od modré čáry vhazování v útočném pásmu.

02:37

Vsetín se v této fázi nemůže dostat do útočného pásma, Vávra inkasoval nepřesnou přihrávku pod nohy a ztratil kotouč.

02:07

V oslabení se dopředu vydal Kadlec, jenže jeho technická finesa zůstala nepochopena Radim Ostrčilem, který jej obral o kotouč.

01:53

Mojžíš měl na modré čáře dostatek prostoru a odhodlal se ke střele, která skončila ve výstoji Kotvana.

01:32

Hned v úvodu je vsetínský tlak přetaven ve vyloučení. Na trestnou lavici míří Vít Černohous a Valaši mají solidní příležitost na vstřelení první branky.

01:19

Valaši se vydali do přečíslení a Čuřík z pravého krahu namířil kotouč přímo do lapačky Kotvana, který si připsal další úspěšný zákrok.

00:40

Domácí chtějí hrát od úvodu aktivně a hned zaujali útočné pozice, Zúbek vystřelil z levého kruhu a rána se od zadního mantinelu odrazila do brankoviště, kde již číhal připravený Zdenko Kotvan.

00:19

Hrazdira vjel s pukem do útočného pásma a okamžitě jej přistrčil Radimu Kucharczykovi, který tvrdou ránou z pravého kruhu trefil boční síť branky.

00:06

Hosté vyhráli zásluhou Kadlece první vhazování a ihned se vydali dopředu, Šurý raději přerušil hru a po šesti sekundách tak následuje další vhazování po pravici vsetínského gólmana.

00:01

Utkání právě začalo.
Na ledové ploše již proběhlo rozbruslení a hráči se momentálně připravují v útrobách stadonu. Stadión se pomalu zaplňuje a utkání může za několik minut začít.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Vrba, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Vávra, Kucharczyk, Finsterle, Pokorný, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Daněk, Hořanský, Hrazdira, Čech

SHK Hodonín: Kotvan (Haloda) – Kužílek, Gazda, Pokorný, Potěchin, Loginovský, Polesný, Haloda, Miklík – Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Peš, Janás, Kuba, Kadlec, Jurča, Vaněk

Rozhodčí: Fiala – Novák, Gančarčík.
VHK ROBE Vsetín
Valaši jsou momentálně neohroženými vládci celé ligy a jejich náskok v čele tabulky činí již 12 bodů. Zelenožlutí se mohou chlubit skvělými čísly a jejich výsledky můžeme hodnotit pouze v superlativech. Vsetín neinkasoval na domácím ledě již 243. minut, což svědčí o výborné obranné hře celého týmu.

Hokejisté z valašské metropole dlouhou dobu drželi nekončící série výher, která se nakonec zastavila na čísle 16. Opět se katem vsetínských hokejistů stala ostravská Poruba, která dokázala jako jediná Valachy pokořit. I z tohoto utkání si však zelenožlutí odnesli bod za porážku v prodloužení. V posledním utkání se Vsetínští vrátili zpět na vítěznou vlnu, když zdolali ve vyrovnaném souboji bojovně hrající Slezan Opava.

Statistikám celé soutěže kraluje Jan Kolařík (13+19), druhé místo patří Radimu Kucharczykovi (14+15). Do sestavy Valachů se po zdravotních problémech vrátil Jakub Čuřík (7+11), který se v Opavě ihned uvedl vítězným gólem.
SHK Hodonín
Hokejistům z města ležícího na státních hranicích se Slovenskem patří aktuálně v tabulce čtvrtá příčka. Základním cílem Drtičů pro letošní sezónu je postup do semifinále a právě postavení v první čtverce soutěže by jim k tomu mohlo výrazně pomoci.

Hodonínští zahájili sezónu velmi dobře a v úvodních kolech dokonce atakovali první místo. Mírný útlum přišel v polovině listopadu, kdy "Oranjes" prohráli čtyři zápasy v řadě a rázem se jejich ztráta na úplně čelo tabulky výrazně zvýšila. Na sérii proher stihli Hodonínští poměrně brzy zareagovat a opět sbírali body jako na běžícím páse. V posledním utkání, které se neslo v duchu přímého souboje o 3.místo, nestačili v domácím prostředí po nájezdech na šumperské Draky a po těsném souboji klesli na čtvrté místo.

Hodonín se v útoku může spolehnout na Petra Jurču (17+14), který si v kanadském bodování nezadá ani s nejlepšími hráči soutěže. V těsném odstupu za ním je Jakub Kadlec (14+14) a Petr Peš (4+20). Na Lapači se podruhé v sezóně představí místní oblíbenec Daniel Vaněk (12+5), kterému se v novém působišti výborně daří. Na postu brankáře by se v dnešním duelu měl objevit Ondřej Haloda.
Dobré odpoledne, zdravíme všechny hokejové fanoušky ze vsetínského zimního stadionu Na Lapači, na kterém se ve středu odehraje již 24.kolo východní skupiny druhé ligy. Proti sobě se v souboji prvního se čtvrtým postaví VHK ROBE Vsetín a SHK Hodonín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

VHK ROBE Vsetín – SHK Drtiči Hodonín

6:5

po prodl. (1:2, 0:3, 4:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Zúbek (Pokorný), 44. Vrba (Pokorný, Hořanský), 53. Pokorný (Zúbek), 57. Pokorný (Hryciow), 60. Šilhavý (Ostrčil), 65. Čuřík (Mojžíš, Kucharczyk) – 6. Hajný (Peš, Pokorný), 19. Kadlec (Vaněk), 23. Peš (Jurča, Kadlec), 33. Vaněk (Kadlec, Jurča), 40. Vrána (Pokorný)

VHK ROBE Vsetín: Šurý ( od 41. Hromada) – Vrba, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Vávra, Kucharczyk, Finsterle, Pokorný, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Daněk, Hořanský, Hrazdira, Čech

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda) – Kužílek, Gazda, Pokorný, Potěchin, Loginovský, Polesný, Haloda, Miklík – Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Peš, Janás, Kuba, Kadlec, Jurča, Vaněk

Rozhodčí: Fiala – Novák, Gančarčík

Průběh zápasu
1. třetina
01:32 HOD 2 Černohous, držení protihráče
05:18 HOD 0:1 Hajný (Peš, Pokorný)
08:46 HOD 2 Haloda, držení protihráče
08:59 VSE 2 Kucharczyk, sekání
09:21 HOD 2 Vaněk, nedovolené bránění brankáři
10:46 VSE 1:1 Zúbek (Pokorný)
12:46 VSE 2 Hrazdira, sekání
17:06 HOD 2 Jurča, hákování
18:42 HOD 1:2 Kadlec (Vaněk)
Po 1. třetině
2. třetina
22:30 VSE 2 Šilhavý, podražení
22:41 HOD 1:3 Peš (Jurča, Kadlec)
32:25 HOD 1:4 Vaněk (Kadlec, Jurča)
33:28 HOD 2 Potěchin, hákování
37:09 VSE 2 Šilhavý, nedovolené bránění
39:27 HOD 1:5 Vrána (Pokorný)
Po 2. třetině
3. třetina
41:18 HOD 2 Peš, podražení
43:46 VSE 2:5 Vrba (Pokorný, Hořanský)
46:37 HOD 2 Peš, podražení
47:46 HOD 2 Miklík, sekání
51:09 VSE 2 Kajaba, podražení
52:08 VSE 3:5 Pokorný (Zúbek)
52:51 VSE 2 Zúbek, hákování
56:46 VSE 4:5 Pokorný (Hryciow)
58:19 HOD 2 Miklík, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:27 VSE 5:5 Šilhavý (Ostrčil)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:00 VSE 2 Kucharczyk, podražení
64:40 VSE 6:5 Čuřík (Mojžíš, Kucharczyk)
po prodl.