Menu

Hokej

Hokejová bitva

Vysoká škola ekonomická – UK Kings Prague

0:2

konec (0:0, 0:2)

27.10.2016, 23:00 • Tipsport aréna Praha • Finále • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Zápas je u konce!

S konstatováním, že Univerzita Karlova je držitelem dalšího triumfu v hokejové bitvě se s Vámi loučím! Mějte se krásně a někdy příště se na počtenou těší Richard Wagner! (00:06:08)

Konec zápasu.

29:40

Karlovka dohrává zápas v klidu v útočném pásmu a je rozhodnuto!

28:46

Toniho Babického nejprve vychytal Jiří Ponikelský, následně babický rozpoutal hromadnou bitku a padají tresty. UK má přesilovku.

28:37

Filip Lejsek zákrokem večera zmařil šanci Martina Gremlici, když proti němu vykopl beton k výšinám a zneškodnil puk letící do prázdné!

28:00

Do konce zápasu chybí dvě minuty. Karlovka hraje výborně odzadu. Neriskuje a v klidu vyhazuje a nahazuje kotouče.

27:16

Zakázané uvolnění Karlovky vrací hru před brankáře Ponikelského. Ten se v posledních minutkách musí hodně soustředit na dění před sebou.

26:47

Fantastický Jiří Ponikelský drží čisté konto! Adam Němec naservíroval puk před branku volnému spoluhráči, kterého nadvakrát vychytal bryskním slajdem gólman Karlovky!

26:11

Teď se dostal do dobré pozice na pravém kruhu Vítězslav Pelc, ale jeho zakončení zmařila pohotová vyrážečka Jiřího Ponikelského!

25:24

Při hře čtyři na čtyři se pokračuje v nezměněném tempu. VŠE se sice snaží o podnikání akcí, ale Univerzita Karlova hraje skvěle střední pásmo.

24:41

Vyloučení v týmu Vysoká škola ekonomická (Marek Major – 1 min., hrubost).
Vyloučení v týmu UK Praha (Martin Gremlica – 1 min., hrubost).

23:20

Znovu tlak Karlovky před brankou Filipa Lejska. Jeho konto bylo obohaceno o další minimálně tři zákroky, kterými drží naděje na srovnání.

22:25

Ekonomka přesilovou hru neproměnila a ani výrazně neohrozila konto Jiřího Ponikelského. Červení hokejisté dominují ledu. Mají lepší pohyb a je vidět, že FTVS prostě není náhodou nejlepším sportovním institutem u nás.

21:14

Vyloučení v týmu UK Praha (Václav Klindera – 2 min., podražení).

20:55

Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
Vysoké škole ekonomické se první titul vzdaluje! Parádní práci totiž udělal Tobiáš Slavíček, který v situaci dva na jednoho zabrzdil. Jeho prudkou změnu jízdy nezachytil bek, který pak jen smutně koukal, jak VÁCLAV KLINDERA zakončuje pod beton Filipa Lejska, který se přesouval marně! Asistence: Tobiáš Slavíček.

Time-out pro VŠE.

19:20

Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
Karlovka se při hře čtyři na čtyři prosazuje a dostává se do vedení! Střelu Václava Krudence vyrazil Filip Lejsek před sebe, kde mu prostrčil kotouč mezi betony DOMINIK NOVÁK! Teď je na tahu VŠE. Uvidíme, jak se s nastalou situací vyrovná. Asistence: Václav Krudenc.

18:52

Bílo-modří hokejisté zatím brání zdařile svou pevnost a nepouštějí červené záškodníky na dostřel branky Filipa Lejska.

18:21

Je tu první trest zápasu. Svým podražením jí dává možnost Tomáš Kohút (VEK), který si minutku posedí na trestné lavici, stejně jako Ondřej Krátký (UKA).

17:45

Na druhé straně se prodral na kruh Oleksandr Poljanyčka, který zakončil, ale jeho střela si našla cestu jen do hrudi Jiřího Ponikelského.

Vysoká škola ekonomická – UK Kings Prague

0:2

konec (0:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. D. Novák (Krudenc), 21. Klindera (Slavíček)

Vysoká škola ekonomická: Lejsek (Uhlík) – Herna, Pelc, Hlupka, Kohút, Keller, Burian, Havlena, Rulf – Hyršl, Němec, Urbánek, Heža, Pojanyčka, Grubner, Major, Babický, Hroboň, Nebeský, Kaprál, Borkovec.

UK Kings Prague: Ponikelský (Oliva) – M. Novák, Švaříček, Šteiner, Pípal, Krátký, Baláž, Leština, Knobloch – P. Novák, Slánský, Gremlica, Klindera, Kasala, Krudenc, Slavíček, Arnošt, Bícha, Hluchý, D. Novák, Matějček.

Diváci: hodně hluční

Průběh zápasu
1. poločas
Přestávka po pol.
2. poločas
18:21 VEK 2 Kohút, podražení
UKA 2 Krátký
19:20 UKA 0:1 D. Novák (Krudenc)
20:55 UKA 0:2 Klindera (Slavíček)
21:14 UKA 2 Klindera, podražení
24:41 VEK 2 Major, hrubost
UKA 2 Gremlica, hrubost
28:46 VEK 2
VEK 2
Konec