Menu

Hokej

KHL

Avangard Omsk – Severstal Čerepovec

5:2

konec (2:0, 1:1, 2:1)

20.10.2016, 15:00 • Omsk Arena • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.5 4.7 5.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:19

Avangard právě vstřelil branku!
Žádné drama se ale konat nebude! VLADIMÍR SOBOTKA se ujal kotouče a z blízkosti modré čáry jej neomylně poslal do prázdné branky. Asistence: Alexandr Pěrežogin, Jevgenij Medveděv.

51:59

Čerepovec právě vstřelil branku!
Osm minut před koncem třetí třetiny tu máme ještě náznak zajímavé zápletky! Zakončení z nulového úhlu Furch u pravé tyče ještě vyrazil. Puk se však dostal na modrou čáru, odkud vypálil Anton Sizov, jehož střelu před brankou lehce tečoval IGOR MAGOGIN a přesměroval kotouč za Furchova záda. Asistence: Anton Sizov.

47:51

Avangard právě vstřelil branku!
Omsk podruhé v zápase vede o tři góly a nyní už to s jeho vítězstvím začíná vypadat opravdu reálně. Autorem gólu je VLADIMÍR SOBOTKA, který si ve středním pásmu dojel pro volný kotouč a nikým neobtěžovaný z pravého kruhu švihem vypálil rychlou střelu, se kterou Kovář nemohl nic dělat. Pro českého forvarda je to vůbec první gól v sezóně! Asistence: Jevgenij Medveděv, Maxim Pestuško.

24:37

Čerepovec právě vstřelil branku!
Nakonec se ale Čerepovci z první střely podařilo přesilovku využít! Kagarlickij z levého kruhu přihrál do prostoru vedle branky, kde stál Trubačjov. Ten správně nezvolil zakončení z nulového úhlu a přihrávkou skrz brankoviště našel na druhé straně lépe postaveného MAXIMA TRUŇOVA, jenž z voleje zamířil přesně za přesunujícího se Furcha. Asistence: Jurij Trubačjov, Dmitrij Kagarlickij.

21:27

Avangard právě vstřelil branku!
Domácí dávají třetí branku a jsou zase o něco blíže vítězství! Ilja Zubov před brankou nezakončil, neboť mu Kovář puk hokejkou šikovně vypíchl. K odraženému kotouči se ale pohodlně dostal za Zubovem číhající MAXIM PESTUŠKO, který neměl problém se zakončením do odkryté klece. Asistence: Ilja Zubov.

18:49

Avangard právě vstřelil branku!
V závěru první třetiny Omsk z nenápadné akce podruhé udeřil! Jeden z obránců přihrál skrz střední pásmo k levému mantinelu Lemťugovovi. Tomu při snaze vystřelit puk utekl na hokejku spoluhráče Zobova, jenž Kováře ještě nepřekonal, ovšem dorážející DENIS PARŠIN už si nabral puk na bekhend a zvedl jej nad hostujícího strážce branky. Asistence: Nikolaj Lemťugov, Ilja Zubov.

15:24

Avangard právě vstřelil branku!
V šestnácté minutě zápasu se nepříliš zaplněné tribuny radují z vedoucí branky! Krátce po buly před Furchem se hra přesunula před jeho českého krajana v brance Severstalu, který sledoval Royovu přihrávku do druhé vlny ALEXANDRU PĚREŽOGINOVI, na jehož zakončení z první ale nedosáhl a poprvé tak musel tasit puk ze své branky. Asistence: Derek Roy, Nikita Nikitin.

Avangard Omsk – Severstal Čerepovec

5:2

konec (2:0, 1:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Pěrežogin (Roy, Nikitin), 19. Paršin (Lemťugov, Zubov), 22. Pestuško (Zubov), 48. Sobotka (J. Medveděv, Pestuško), 60. Sobotka (Pěrežogin, J. Medveděv) – 25. Truňov (Trubačjov, Kagarlickij), 52. Magogin (Sizov)

Avangard Omsk: Furch (D. Kostin) – J. Medveděv (C), Martynov, Gustafsson, Ahnelöv, Nikitin, Kutějkin, Děrvuk – Pěrežogin, Sobotka, Roy – Zubov, Paršin, Lemťugov – Pjanov, Pestuško, Kučerjavenko – Fiščenko, I. Michejev, Juňkov.

Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Sizov, Stasenko, Jevsejenkov (C), Kudako, D. Ježov, Chochlov – V. Polák, Kagarlickij, P. Černov – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Orlov, Avcin, Magogin – A. Vorobjov, Karlin, Mons – Monachov.

Rozhodčí: Akuzovskij, Komarov – Michel, Sazonov

Průběh zápasu
1. třetina
02:29 CER 2 Avcin, držení protihráče
15:24 OMS 1:0 Pěrežogin (Roy, Nikitin)
18:49 OMS 2:0 Paršin (Lemťugov, Zubov)
Po 1. třetině
2. třetina
21:27 OMS 3:0 Pestuško (Zubov)
23:11 OMS 2 I. Michejev, krosček
24:37 CER 3:1 Truňov (Trubačjov, Kagarlickij)
29:56 CER 2 Monachov, podražení
35:10 OMS 2 Gustafsson, sekání
38:36 CER 2 Mons, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
47:51 OMS 4:1 Sobotka (J. Medveděv, Pestuško)
48:25 OMS 2 Fiščenko, podražení
51:59 CER 4:2 Magogin (Sizov)
59:19 OMS 5:2 Sobotka (Pěrežogin, J. Medveděv)
Konec