Menu

Fotbal

Liga mistrů

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

27.09.2016, 20:45 • Stadion Maksimir, Záhřeb • Skupina H • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 11.0 5.65 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

85. Adrian ŠEMPER - 0:4

85

Juventus právě vstřelil branku!
Stará dáma se v závěru tohoto utkání dočkala čtvrté branky! Juventus rozehrával další nebezpečnou standardní situaci, které se zhostil Dani Alves, jehož střelu tečoval ve zdi Schildenfeld. ADRIAN ŠEMPER se ještě pokoušel situaci zachránit, avšak míč si srazil do vlastní sítě!

76

Další velká šance Juventusu! Cuadrado skvěle naložil s míčem na hranici vápna, když dokázal na pravé straně uvolnit Alvese. Bývalý obránce Barcelony následně našel v pokutovém území Dybalu, avšak jeho slabé zakončení skončilo v rukavicích Šempera!

75

75. Pjaca prověřil pozornost Šempera

75

Po delší registrujeme nebezpečnou šanci Juventusu! Evra na levé straně potáhl míč a následně našel Marko Pjacu, který si navedl míč na střeleckou pozici a technickou ranou míří na zadní tyč prověřil osmnáctiletého Šempera!

72

Své poslední střídání v tomto zápase provádí také domácí kouč Sopić. Ze hry odchází kapitán Dinama, Antolić, kterého na hřišti nahrazuje Machado!

71

Poslední střídání Juventusu je tady! ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, který dnes předvedl, jakým světovým útočníkem je, vstřelil krásný gól a odvedl opět velmi dobrý výkon. Na hřiště přichází Mandžukić, který se, stejně jako Pjaca, dočkal vřelého přivítání od domácích fanoušků!

68

Juventus provádí své druhé střídání v tomto zápase! Allegri posílá ze hry Andreu Barzagliho, kterého na hřišti Marko Pjaca, jenž před několika týdny přestoupil do Juventusu právě z Dinama Záhřeb, a tak se dočkal na Stadionu Maksimir vřelého přivítání!

64

Stará dáma po delší době dostala míč do pokutového území, kde s ním operoval Cuadrado. Kolumbijský záložník se pokoušel míč prostrčit pro Dybalu, avšak tomu kousek chyběl, aby míč zpracoval!

58

Dinamo provádí své druhé střídání v tomto zápase. Útočník Fernándes v tomto utkání nebyl příliš aktivní, a tak ho trenéra Sopić stahuje ze hry. Na jeho místo přichází Bosňan Hodžić!

57

57. Paulo DYBALA - 0:3

57

Juventus právě vstřelil branku!
A Juventus se prosazuje potřetí v tomto zápase! Do středu hřiště dostal od Daniho Alvese přihrávku PAULO DYBALA, který si míč připravil a opřel se do něj. Argentinskému útočníkovi rána opravdu sedla a byl z toho krásný gól!

48

První střídání v tomto zápase provádí také domácí celek! Ze hřiště odchází brazilský záložník Jonas, kterého na trávníku nahrazuje Fiolić, teprve dvacetiletý chorvatský záložník.

46

Massimiliano Allegri provádí na začátku druhého poločasu své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Miralem Pjanić, kterého v závěru poločas trápily lehčí zdravotní problémy, a tak ho na hřišti nahrazuje Cuadrado.

40

40. Šempera zastoupil Schildenfeld

40

Bonucci poslal do na hranici pokutového území další nebezpečný centr, který našel Khediru, tomu se podařilo přelobovat hlavičkou Šempera, nicméně mladého brankáře dokázal zastoupit Schildenfeld, který míč, míří do branky, odhlavičkoval na roh!

38

38. Nebezpečný centr Soudaniho do pokutového území

38

Chorvatský mistr pokračoval následně v kombinaci na útočné polovině a dostal se i do nebezpečné šance! Z levé strany posílal míč do vápna Soudani, který hledal dvojici Fernándes – Pavčić, avšak ani jeden se do zakončení nedokázal dostat!

31

31. Gonzalo HIGUAÍN - 0:2

31

Juventus právě vstřelil branku!
Po půl hodině hry se favorit dnešního utkání dostává již do dvoubrankového vedení a potvrzuje papírové předpoklady! Miralem Pjanić operoval s míčem ve středu hřiště, následným centrem našel na hranici vápna GONZALO HIGUAÍNA, který předvedl krásné zpracování míče a poté poslal míč přesně k tyči!

26

26. Schildenfeld trefil břevno

26

Teď mělo Dinamo velkou příležitost, ze které mohlo vyrovnat! Z levé strany zahrával standardní situaci kapitán Antolić, který poslal do vápna krásný centr. K hlavičce se protlačil obránce Schildenfeld, jehož hlavičku však zastavilo břevno!

24

24. Miralem PJANIĆ - 0:1

24

Juventus právě vstřelil branku!
Teď už se italský mistr dostává zcela zaslouženě do vedení! Ze středu hřiště poslal centr před pokutové území Bonucci. Obránce Pivarić zaváhal, jeho hlavička se odrazila za obranu Dinama, kam si naběhl MIRALEM PJANIĆ a poslal míč za Šempera, který neměl moc šancí zareagovat!

16

První střelu hostujícího celku ze střední vzdálenosti vyslal Hernanes, který dostal prostor ve středu hřiště. Brazilský záložník, který přišel do Juventusu z Interu, svou přízemní střelu mezi tři tyče nenasměroval.

3

Pjanić našel na pravém křídle naběhnutého Dani Alvese, který si míč ideálně zpracoval a následným centrem našel před brankou Higuaína. Argentinský střelec však svou první střelu nad branku namířil nad branku!

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pjanić, 31. Higuaín (Pjanić), 57. Dybala (Dani Alves), 85. Šemper (vla.)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.

GNK Dinamo Záhřeb: Šemper – Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić – Antolić (C) (72. Machado), Benković, Jonas (48. Fiolić) – Soudani, Fernándes (58. Hodžić), Pavičić.
Náhradníci: Livaković – Henríquez, Machado, Gojak, Hodžić, Fiolić, Perić.

Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli (68. Pjaca), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, S. Khedira, Hernanes, Pjanić (46. Cuadrado), Evra – Dybala, Higuaín (71. Mandžukić).
Náhradníci: Neto – Cuadrado, Sandro, Mandžukić, Lemina, Pjaca, Sturaro.

Rozhodčí: Jorge de Sousa – Santos, Mesquita (vš. POR)