Menu

Fotbal

Liga mistrů

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

27.09.2016, 20:45 • Stadion Maksimir, Záhřeb • Skupina H • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 11.0 5.65 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Své poslední střídání v tomto zápase provádí také domácí kouč Sopić. Ze hry odchází kapitán Dinama, Antolić, kterého na hřišti nahrazuje Machado!

71

Poslední střídání Juventusu je tady! ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, který dnes předvedl, jakým světovým útočníkem je, vstřelil krásný gól a odvedl opět velmi dobrý výkon. Na hřiště přichází Mandžukić, který se, stejně jako Pjaca, dočkal vřelého přivítání od domácích fanoušků!

68

Juventus provádí své druhé střídání v tomto zápase! Allegri posílá ze hry Andreu Barzagliho, kterého na hřišti Marko Pjaca, jenž před několika týdny přestoupil do Juventusu právě z Dinama Záhřeb, a tak se dočkal na Stadionu Maksimir vřelého přivítání!

58

Dinamo provádí své druhé střídání v tomto zápase. Útočník Fernándes v tomto utkání nebyl příliš aktivní, a tak ho trenéra Sopić stahuje ze hry. Na jeho místo přichází Bosňan Hodžić!

48

První střídání v tomto zápase provádí také domácí celek! Ze hřiště odchází brazilský záložník Jonas, kterého na trávníku nahrazuje Fiolić, teprve dvacetiletý chorvatský záložník.

46

Massimiliano Allegri provádí na začátku druhého poločasu své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Miralem Pjanić, kterého v závěru poločas trápily lehčí zdravotní problémy, a tak ho na hřišti nahrazuje Cuadrado.

GNK Dinamo Záhřeb – Juventus FC

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 24. Pjanić, 31. Higuaín (Pjanić), 57. Dybala (Dani Alves), 85. Šemper (vla.)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.

GNK Dinamo Záhřeb: Šemper – Šitum, Sigali, Schildenfeld, Pivarić – Antolić (C) (72. Machado), Benković, Jonas (48. Fiolić) – Soudani, Fernándes (58. Hodžić), Pavičić.
Náhradníci: Livaković – Henríquez, Machado, Gojak, Hodžić, Fiolić, Perić.

Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli (68. Pjaca), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, S. Khedira, Hernanes, Pjanić (46. Cuadrado), Evra – Dybala, Higuaín (71. Mandžukić).
Náhradníci: Neto – Cuadrado, Sandro, Mandžukić, Lemina, Pjaca, Sturaro.

Rozhodčí: Jorge de Sousa – Santos, Mesquita (vš. POR)