Menu

Hokej

KHL

Amur Chabarovsk – Lada Toljatti

1:0

konec (0:0, 0:0, 1:0)

20.09.2016, 11:30 • Platinum Arena (Chabarovsk) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.05 4.0 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:13

Ježov opustil svou svatyni a Togliatti to zkusí s šesti hráči v poli.

51:32

51:32 Vladislav UŠENIN - 1:0

51:32

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Diváci si na úvodní gól střetnutí museli počkat až do dvaapedesáté minuty. Za Ježovovou svatyní vybojoval kotouč Li a okamžitě ho adresoval před bránou stojícímu Byvalcevovi, který našel ještě lépe postaveného a hlavně nikým neobsazeného VLADISLAVA UŠENINA a ten z mezikruží trefil odkrytou část brány. Ježov se ke své pravé brankové konstrukci nestačil přesunout včas a přišel o čisté konto. Asistence: Alexej Byvalcev a Oleg Li.

45:11

Čaroděj se probudil také v Ježovovi! Na gólmana Togliatti velice prudce vystřelil Kapustin, který se rozjel k úniku po levé straně, a strážce hostující svatyně jeho pokus vyrazil na hůl Litovčenka. Před ním už zívala prázdná brána a nepříliš razantní pokus po ledu mířil přímo do ní. Jenomže Ježov neskutečným zákrokem udržel čisté konto, když kotouč jasně směřující do sítě těsně před brankovou čárou přikryl pod své lapací zařízení.

37:56

37:56 Vynikající zákrok Metsoly

37:56

Tohle byla obrovská šance Togliatti! Jako blesk z čistého nebe se před Metsolou zjevil Bělousov, brankář Chabarovsku se nacházel mimo svatyni a útočící hráč z otočky směřoval svou střelu do sítě. Jenomže finský gólman kouzlil, vytasil svou velkou brankářskou hůl a jejím položením na ledovou plochu hráči hostujícího týmu ve skórování zabránil. Tohle byl jednoznačně nejlepší zákrok dosavadního průběhu utkání a strážce chabarovské svatyně byl za něj po zásluze oceněn opravdu vřelým potleskem.

35:46

Obránci Lady nedokázali zareagovat na výjezd Zohorny zpoza brány a ten Ježova překvapil pohotovou střelou z otočky.

25:00

Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Gleb Klimenko.

22:13

Domácí vystihli rozehrávku svých soupeřů a díky tomu se ke střele dostal nikým neobsazený Byvalcev, jenž obdržel přihrávku v pravém kruhu a a svou štiplavou ranou bez přípravy trefil Ježova do výstroje.

18:05

Kuusela znovu velice tvrdě vypálil a Ježov puk vyrazil pouze před sebe, kde ještě šermoval Zohorna. Český hráč ale touš za brankovou čáru nedotlačil, protože strážce pokladnice Lady mu to prostě a jednoduše nedovolil.

16:32

Taylor Aronson (Lada Togliatti) podrazil rozjetého Litovčenka a inkasoval dvouminutový trest.

09:44

Metsola v problémech! Gólman Chamuru nejprve s obtížemi vytěsnil prudkou ránu od levého mantinelu a poté také dokázal zlikvidovat nebezpečnou střelu Achmetova zblízka.

Amur Chabarovsk – Lada Toljatti

1:0

konec (0:0, 0:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 52. Vl. Ušenin (Byvalcev, O. Li)

Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Aťušov, Kondratěv, J. Kolář, Kosmačjov, Ljutov, Jelesin – Litovčenko, Romancev, Kapustin – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – Byvalcev, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Klimenko, O. Li, Kacuba.

Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Sotnieks, Aronson, Maleňkich, Gurkin, Korjagin, A. Bolšakov – Filatov, Krysanov, Bumagin – Bělousov, Šenfeld, V. Komarov – Rybin, Ivanov, Bočarov – Zernov, Achmetov, A. Strelcov – Valujskij.

Rozhodčí: Gevgenij Gamalej, Rafael Kadyrov – Konstantin Gorděnko, Viktor Tomilov

Průběh zápasu
1. třetina
16:32 TOG 2 Aronson, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
25:00 CHA 2 , příliš mnoho hráčů, odpyká Klimenko
Po 2. třetině
3. třetina
51:32 CHA 1:0 Vl. Ušenin (Byvalcev, O. Li)
Konec