Menu

Fotbal

Belgická liga

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:2

konec (1:1)

28.08.2016, 18:00 • Constant Vanden Stock Stadium, Brusel • 5. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.23 3.3 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. ASARE - 2:2

90+2

Gent právě vstřelil branku!
Nakonec je ale všechno jinak, těsně před závěrečným hvizdem se totiž hosté dokázali podruhé prosadit a s největší pravděpodobností si z Bruselu odvezou bod! První centr v podání Saiefa ještě úspěch neslavil, o pár okamžiků později ale vrátil míč do šestnáctky Ndongala, na jehož nabídku si naběhl NANA ASARE a z první propálil vše, co mu stálo v cestě!

84

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Foket, přichází Ndongala.

81

Tohle byl velice hloupý zákrok. Před pár minutami příchozí Coulibaly naprosto zbytečně a hlavně po odpískání strčil do Deschachta, tady žlutá karta prostě přijít musela.

77

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Milićević, přichází Coulibaly.

75

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Teodorczyk, přichází Sylla.

61

Na Constant Vanden Stock Stadium mohlo být zničehonic opět srovnáno! Výbornou práci odvedl Milićević, který si na své cestě do šestnáctky pohrál s několika obránci, poté balon předložil pro Kumse a hostující kapitán orazítkoval břevno!

58

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Nielsen, přichází Asare.

47

47. TEODORCZYK - 2:1

47

Anderlecht právě vstřelil branku!
Lepší vstup do druhého poločasu si Les Mauves et Blancs nemohli přát! Acheampong vyslal podél levé lajny dlouhý nákop, balonu se kousek od pokutového území Gentu ujal LUKASZ TEODORCZYK, který po sérii šikovných manévrů zamotal hlavy hostujícím zadákům a poté povedenou ranou ke vzdálenější tyči překonal Rinneho!

46

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Deschacht, přichází Badji.
Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Sowah, přichází Capel.

45

Po přerušení hry se sudí ještě vrátil k předchozímu Acheampongovu průniku. Ghanský rychlík byl totiž dlouho přidržován Thomasem Foketem, který se tak stává prvním hráčem se žlutým napomenutím.

42

Obrana Anderlechtu opět neuvěřitelně zaspala, využít se toho jal Milićević, který celý protiútok ještě zvládl vyšperkovat pasem na Perbeta, ten ale z úhlu poloprázdnou svatyni minul, a pouze tak potvrdil svou dosavadní střeleckou nemohoucnost v dnešním klání!

25

Jérémy Perbet spálil další loženou tutovku! Obrana Anderlechtu znovu pořádala den otevřených dveří, po levé straně se do ní jako blesk přiřítil Simon, který zvedl hlavu a přesným křižným pasem mezi beky našel právě hostujícího útočníka, ten ale Roefovu branku přestřelil!

22

Obrana Anderlechtu nyní hořela jako papír! Domácí byli ještě zřejmě opaření z brzkého vyrovnání svého soupeře a nechali až příliš mnoho volného prostoru pro Foketa, na jehož přízemní pas si na malé vápno naběhl Perbet, z bezprostřední blízkosti ale Roefa neprostřelil!

21

21. SIMON - 1:1

21

Gent právě vstřelil branku!
Jednobrankové vedení ale Fialkám příliš dlouho nevydrželo, hostům se téměř vzápětí podařilo srovnat! MOSES SIMON zatím hraje parádní utkání a potvrdil to i nyní, když se po badjiho zaváhání dostal k odraženému balonu, poté jej píchl okolo Badjiho a nechytatelnou dělovkou pod břevno překonal marně se natahujícího Roefa – krásná rána!

19

19. TIELEMANS - 1:0

19

Anderlecht právě vstřelil branku!
A domácí tuto velkou příležitost na otevření brankového účtu využívají! K pokutovému kopu se postavil mladičký YOURI TIELEMANS, na svůj věk ale ukázal velkou psychickou vyzrálost. Počínal si totiž naprosto suverénně, na jeho pumelici pod horní tyč neměl Rinne šanci dosáhnout!

18

18.

18

Renato Neto si počínal opravdu velice netakticky a na kraji šestnáctky k zemi zbytečně poslal Acheamponga, sudí ani na vteřinu neváhal a nařídil pokutový kop pro domácí!

14

Obrovská šance Gentu! Zničehonic se na levém kraji pokutového území domácích objevil Milićević, jeho pokus z ostrého úhlu ale stačil Roef eliminovat. Díky nepochopitelnému zaváhání obrany Fialek dostal hostující křídelník o pár vteřinek později šanci na reparát, ani tentokráte ale úspěch neslavil!

11

První velkou šanci v dnešním mači si už vypracoval i Anderlecht! Ve středu hřiště se kulatého nesmyslu ujal domácí kapitán Hanni, udělal s ním pár rychlých kroků, po šikovné kličce si jej přehodil na pravačku a vypálil, k zasažení branky mu však kousek scházel!

6

Sven Kums se obtočil okolo svého strážce a poté parádním bochánkem vyslal kupředu Simona. Ten si na hranici šestnáctky pohrál s Badjim a odcentroval, po sérii odrazů v oblasti malého vápna se kulatý nesmysl nakonec odrazil k Netovi, který jej poslal do tyče!

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Tielemans (pen.), 47. Teodorczyk – 21. Simon, 90+2. Asare

Karty:   45. Foket (GNT), 81. Coulibaly (GNT)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 5:5.

RSC Anderlecht: Roef – Badji (46. Deschacht), Mbodji, Nuytinck, Acheampong – Tielemans, Dendoncker – Chipciu, Hanni (C), Capel (46. Sowah) – Teodorczyk (75. Sylla)
Náhradníci: Boeckx – Deschacht, Doumbia, Heylen, Sylla, Trézéguet, Sowah

KAA Gent: Rinne – Nielsen (58. Asare), Gershon, Mitrović – Foket (84. Ndongala), Neto, Kums (C), Saief – Milićević (77. Coulibaly), Perbet, Simon
Náhradníci: Thoelen – Davidzada, Coulibaly, Kujović, Schoofs, Asare, Ndongala

Rozhodčí: Erik Lambrechts – Karel De Rocker, Styn Hutsebaut