Menu

Fotbal

Belgická liga

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:2

konec (1:1)

28.08.2016, 18:00 • Constant Vanden Stock Stadium, Brusel • 5. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.23 3.3 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. ASARE - 2:2

90+2

Gent právě vstřelil branku!
Nakonec je ale všechno jinak, těsně před závěrečným hvizdem se totiž hosté dokázali podruhé prosadit a s největší pravděpodobností si z Bruselu odvezou bod! První centr v podání Saiefa ještě úspěch neslavil, o pár okamžiků později ale vrátil míč do šestnáctky Ndongala, na jehož nabídku si naběhl NANA ASARE a z první propálil vše, co mu stálo v cestě!

47

47. TEODORCZYK - 2:1

47

Anderlecht právě vstřelil branku!
Lepší vstup do druhého poločasu si Les Mauves et Blancs nemohli přát! Acheampong vyslal podél levé lajny dlouhý nákop, balonu se kousek od pokutového území Gentu ujal LUKASZ TEODORCZYK, který po sérii šikovných manévrů zamotal hlavy hostujícím zadákům a poté povedenou ranou ke vzdálenější tyči překonal Rinneho!

21

21. SIMON - 1:1

21

Gent právě vstřelil branku!
Jednobrankové vedení ale Fialkám příliš dlouho nevydrželo, hostům se téměř vzápětí podařilo srovnat! MOSES SIMON zatím hraje parádní utkání a potvrdil to i nyní, když se po badjiho zaváhání dostal k odraženému balonu, poté jej píchl okolo Badjiho a nechytatelnou dělovkou pod břevno překonal marně se natahujícího Roefa – krásná rána!

19

19. TIELEMANS - 1:0

19

Anderlecht právě vstřelil branku!
A domácí tuto velkou příležitost na otevření brankového účtu využívají! K pokutovému kopu se postavil mladičký YOURI TIELEMANS, na svůj věk ale ukázal velkou psychickou vyzrálost. Počínal si totiž naprosto suverénně, na jeho pumelici pod horní tyč neměl Rinne šanci dosáhnout!

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Tielemans (pen.), 47. Teodorczyk – 21. Simon, 90+2. Asare

Karty:   45. Foket (GNT), 81. Coulibaly (GNT)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 5:5.

RSC Anderlecht: Roef – Badji (46. Deschacht), Mbodji, Nuytinck, Acheampong – Tielemans, Dendoncker – Chipciu, Hanni (C), Capel (46. Sowah) – Teodorczyk (75. Sylla)
Náhradníci: Boeckx – Deschacht, Doumbia, Heylen, Sylla, Trézéguet, Sowah

KAA Gent: Rinne – Nielsen (58. Asare), Gershon, Mitrović – Foket (84. Ndongala), Neto, Kums (C), Saief – Milićević (77. Coulibaly), Perbet, Simon
Náhradníci: Thoelen – Davidzada, Coulibaly, Kujović, Schoofs, Asare, Ndongala

Rozhodčí: Erik Lambrechts – Karel De Rocker, Styn Hutsebaut