Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

6:1

konec (2:0, 2:1, 2:0)

23.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

57:47

A pozor, mohlo to být už o 6 gólů! Při vlastním oslabení ukázal soupeři záda Tomáš Chlubna, v samostatném úniku si přehodil puk na bekhend a vyprášil Sejpalův beton!

56:57

Kryštof Kulhánek (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.

54:07

Zápas sleduje 282 diváků.

47:07

A pozor, další úžasný zákrok gólmana Pance! Tomáš Marvánek na něj ujížděl úplně sám z pravého křídla a tvrdě vypálil po ledě. Brankář Panec puk vyrazil a ještě stihl holí rozehrát na svého spoluhráče!

45:50

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Další hodně pohledná akce Bruslařů a je z toho už šestý puk za zády gólmana Sejpala! Lukáš Endál nahrál do jízdy puk ADAMU PŘIBYLOVI, jenž si položil brankáře kozlů na led a pohodlně kolem něj zasunul kotouč do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Tomáš Semrád.

41:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to byla neskutečně kuriózní branka, kterou si brankář Sejpal za rámeček rozhodně nedá! Rána se LUBOŠI VOŘÍŠKOVI nepovedla, ale i přesto kotouč zapadl do kolínské sítě! Asistence: David Michálek.

39:55

Patrik Přidal vykouzlil zpoza brány luxusní pas do kruhu na Adama Přibyla, který tvrdě vypálil zápěstím a orazítkoval pravou Sejpalovu tyč!

37:57

Omlouvám se, ale opět jsem vůbec nerozuměl hlasateli jméno potrestaného hráče. Rozhlas je dnes velmi špatně slyšet. Bruslaři každopádně hrají přesilovku.

36:08

Luboš Kozák (KOL) a Lukáš Endál (HBR) si ještě něco vyřizovali po přerušení hry a oba dostávají trest na 2 minuty za hrubost.

34:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři znovu krásně rozebrali soupeřovu obranu a po střele Tomáše Semráda už to vypadalo, že puk je v bráně, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Kotouč ale v bráně se štěstím pro domácí ale stejně skončil! Po Lukáši Endálovi opět vstřelil TOMÁŠ SEMRÁD a kus černé gumy po šťastném odrazu zapadl obloučkem za Sejpalova záda! Asistence: Lukáš Endál, David Vala.

29:29

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak přeci jen se dočkali i hosté, kteří se usadili v útočném pásmu a radují se z první přesné trefy díky velkému důrazu! TOMÁŠ PIPEK si počínal nejlépe před soupeřovým brankovištěm a procedil puk za Pancova záda! Bez asistence.

23:46

Chvilku po vhazování vypálil od modré čáry Ondřej Šíma, který znovu ukázal, že má ve své holi snad zabudovaný dynamit. Jeho dělovka orazítkovala tyčku! Kotlina nadšeně tleská.

22:35

Hezká sólová akce v podání havlíčkobrodského šikuly Patrika Přidala, jenž se ze strany natlačil až před bránu a zkusil puk zasunout k levé Sejpalově tyčce, ale trefil jen beton!

20:41

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jak skončili první třetinu, tak začali tu druhou! Bruslaři na ledě dál dominují a vedou už 3:0! Na modré čáře měl kotouč na holi David Vala a po ledě ho nahodil na bránu, čehož využil LUBOŠ VOŘÍŠEK a nádhernou tečí mezi Sejpalovy betony střílí svou první branku v novém působišti! Asistence: David Vala.

15:47

Tomáš Pipek zblízka tvrdě vypálil zblízka, ale brankář Panec parádně zasáhl svou vyrážečkou. Dorážel rychle po něm Jiří Kadlec, ale i on neskóroval! Další skvělé zákroky.

15:12

Jenže o to samé se snaží i Bruslaři, kteří mají v zádech dvoubrankový náskok a hraje se jim tak o poznání lépe. David Michálek už zvedal ruce nad hlavu, ale brankář Sejpal skvěle zasáhl!

14:30

Vážení přátelé, tohle byl zákrok z říše snů! Martin Krajňák ukázal hodně šikovné ruce, když si zpracoval nahrávku před bránou, položil si kličkou na led brankáře Pance a střílel do odkryté brány, ale již ležící fantom mezi brodskými tyčemi rukou vyrazil puk do bezpečí!

11:13

Krásná akce domácích hráčů! Lukáš Endál získal puk v obranném pásmu, prohnal se až do útočného území, kde se kličkou zbavil svých strážců a přihrál z osy hřiště do kruhu Adamu Přibylovi, jehož ránu gólman Sejpal vyrazil betony!

08:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to byla nádhera! Havlíčkův brod sice přesilovku nevyužil, ale krátce po jejím skončení zavezl kotouč za bránu Luboš Voříšek, objel ji a nahrál do kruhu PETRU KUCHTOVI, jehož rána z voleje skončila nad Sejpalovou lapačkou! Asistence: Luboš Voříšek.

06:44

Na lavici hanby je jeden z hostujících hráčů (KOL).

06:23

Jakub Semirád mohl využít velkého zavání brodské obrany, když se prokličkoval až před bránu, ale jeho ránu zblízka nádherně vytáhl nad horní tyč brankář Panec!

05:31

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři ubránili oslabení a po úchvatné akci slaví zisk vedení! Jiří Severa vybojoval kotouč na útočné modré čáře, rychle se zorientoval a nahrál do předbrankového prostoru, kde číhal DAVID KOZLÍK a svižnou ranou napasoval puk za Sejpalova záda! Asistence: Jiří Severa.

03:16

Tomáš Semrád (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

6:1

konec (2:0, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Kozlík (Severa), 9. Kuchta (Voříšek), 21. Voříšek (Vala), 35. Semrád (Endál, Vala), 42. Voříšek (Michálek), 46. A. Přibyl (Endál, T. Semrád) – 30. Černý (Pipek)

BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, Kulhánek, Duben, Vala, Šíma, Mečiar – Přidal, A. Přibyl, Endál – Kuchta, Voříšek, Michálek – Severa, Kozlík, Chlubna

SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Hanzl, Zajíc, Voženílek, Skokan,. Barták, Horyna, Březina – Havelka, Malý, Krajňák, Semirád, Morkes, Zumr, Panna, Pipek, Kadlec st., Černý, Marvánek, Kozák

Rozhodčí: Jaroslav Žák, Tomáš Kukeně – Jaroslav Přibyl, Tomáš Krejčí

Diváci: 282

Průběh zápasu
1. třetina
03:16 HBR 2 Semrád
05:31 HBR 1:0 Kozlík (Severa)
06:44 KOL 2
08:59 HBR 2:0 Kuchta (Voříšek)
Po 1. třetině
2. třetina
20:41 HBR 3:0 Voříšek (Vala)
29:29 KOL 3:1 Černý (Pipek)
34:01 HBR 4:1 Semrád (Endál, Vala)
36:08 HBR 2 Endál
HBR 2 Kozák
37:57 KOL 2
Po 2. třetině
3. třetina
41:33 HBR 5:1 Voříšek (Michálek)
45:50 HBR 6:1 A. Přibyl (Endál, T. Semrád)
56:57 HBR 2 Kulhánek
Konec