Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

6:1

konec (2:0, 2:1, 2:0)

23.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec. Havlíčkův Brod přidal ve třetí periodě dvě branky, když se trefili Luboš Voříšek a Tomáš Chlubna, kteří upravili na konečných 6:1. Bruslaři vyhráli potřetí za sebou, zatímco Kolín prohrál v přípravě úplně poprvé. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Na shledanou! (20:03:20)

Konec zápasu.

59:40

Zápas už se opravdu jen dohrává. Bruslaři nahodili puk dopředu a střídají.

59:24

Ještě jedno vhazování v pásmu hostů, ale už se zřejmě nic nestane.

58:57

Havlíčkův Brod je kompletní, hraje se 5 na 5. Kolín si při přesilovce nevytvořil zhola nic.

58:34

Kozlové se při hře v početní výhodě neskutečně trápí. Jako kdyby jejich nepovedená přesilovka symbolizovala jejich matný výkon během celého zápasu.

58:08

A znovu mohl pelášit do situace 1 na 1 rozjetý Tomáš Chlubna, ale už neměl sílu na to, aby se do souboje pustil. Raději po nahození jel střídat.

57:47

A pozor, mohlo to být už o 6 gólů! Při vlastním oslabení ukázal soupeři záda Tomáš Chlubna, v samostatném úniku si přehodil puk na bekhend a vyprášil Sejpalův beton!

57:25

Brankář Panec raději zalehl před svým brankovištěm kotouč, který se k němu odrazil po souboji za bránou. Kolín zůstane v pásmu.

57:07

Havlíčkův Brod získal chvilku po vhazování ve svém pásmu kotouč a co nejrychleji a nejdále ho odpálil ze své třetiny.

56:57

Kryštof Kulhánek (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.

56:31

Kolín zavezl puk do útočné třetiny, ale tam nemá ani centimetr ledu zadarmo. Bruslaři hrají u hrazení hodně tvrdě, ale v rámci pravidel.

56:07

Tomáš Semrád vypálil z pokraje pravého kruhu a zkoušel ještě zblízka dorážet, ale brankář Sejpal už měl puk ve své výstroji. Hra je přerušena.

55:50

Kolín je znovu pod tlakem.

55:27

Kozlové opět nepřešli přes zahuštěný střed hřiště, kde Bruslaři dobře utěsňují prostory u hrazení. Rozehrávat mohou brodští beci.

55:10

Dlouhý a tvrdý souboj o kus černé gumy v rohu pásmu Kozlů přerušil sudí a nařídil buly v kruhu po pravé ruce brankáře Sejpala.

54:43

V ochozech to znovu smutně zahučelo, Broďákům rychlý přechod do útočného pásma nevyšel. Dlouhé nahrávce k přesnosti ale chyběl jen kousíček.

54:24

Bruslaři už hrají hodně na krásu. I když už by mnohdy v jiných situacích stříleli, vše se snaží ještě vyšperkovat nečekanou a pohlednou nahrávkou.

54:07

Zápas sleduje 282 diváků.

53:51

Patrik Přidal už se chystal střílet z levé strany hřiště, ale nebylo mu to umožněno. Pozornosti sudích neušel brodský ofsajd. Buly ve středním pásmu.

53:25

Hra je přerušena, sudí vhodí puk zpět do hry po pravé ruce brankáře Pance.

53:03

Hokejisté od Labe teď dobře bruslí a nahrávají si v útočném území. Brodská obrana s tím má problémy, ale zatím soupeře ke střele nepustila.

52:46

Kolín sem tam vyveze puk do blízkosti gólmana Pance, ale v tomto prostoru tráví rozhodně méně času, než by si sám představoval.

52:21

Domácí hráči na chvíli ztratili v rohu pásma puk, ale svou chybu rychle napravili a mohli rozvinout další útočnou kombinaci. Jejich nahrávka ale nenašla adresáta mezi kruhy.

52:00

Hostům nevyšla rozehrávka a dál se musí bránit u svého brankáře Sejpala.

51:34

Bruslaři opět nebezpečně kombinovali v těsné blízkosti brankáře Sejpala, který se ale ve svém brankovišti rychle přesouval a byl vždy tam, kde měl být.

51:08

Kozlové na chvilku vyvezli puk ven, ale havlíčkobrodská obrana si opravdu počíná velmi svědomitě. Opět zmařila soupeřův útok a vybojovala puk.

50:49

Hosté na chvíli poslali kotouč ven ze svého pásma, ale už jsou opět sevřeni v pevných havlíčkobrodských kleštích. Brankář Sejpal se má na pozoru.

50:25

Po dlouhém souboji nakonec kotouč opustil hrací plochu a skončil mimo hřiště. Buly proběhne po levé ruce brankáře Sejpala.

50:13

Děj hry se dál odvíjí v rohu pásma Středočechů, kteří v obležení protihráčů ne a ne posunout hrací předmět pryč ze svého území.

50:00

Hokejisté obou mužstev svádí četné souboje u hrazení v prostoru za kolínským brankářem Sejpalem. Bruslaři se marně snaží uvolnit do zakončení.

49:45

Totterova družina drží soupeře v tlaku a kombinuje kolem jeho brány.

49:30

Kolín vyhodil na zakázané uvolnění.

49:06

Sledujeme hodně plynulý hokej s minimem přerušení, ale moc hokejové krásy nám teď oba týmy rozhodně nenabízejí.

48:40

Brodská obrana opět splnila své úkoly na jedničku podtrženou a vyhnala Kozly do jejich pásma.

48:07

Děj hry se v těchto chvílích odvíjí v pásmu Bruslařů, Kozlové přidali a snaží se zmírnit hodně nepříznivý výsledek.

47:30

Domácí dotlačili kotouč do útočného území, ale tam se s ním moc na holích nepomazlili. Kolín už ho vybojoval zpět a žene se kupředu.

47:07

A pozor, další úžasný zákrok gólmana Pance! Tomáš Marvánek na něj ujížděl úplně sám z pravého křídla a tvrdě vypálil po ledě. Brankář Panec puk vyrazil a ještě stihl holí rozehrát na svého spoluhráče!

46:36

Středočeši získali puk a probili se do útočného pásma. Havlíčkův Brod dál dobře střeží nejnebezpečnější prostor před svou bránou.

46:09

A Bruslaři dál nemají dost, Kolín zažívá situaci, kterou v přípravě zatím ještě nepoznal. Že budou Kozlové prohrávat v Kotlině už o pět gólů, to asi čekal málokdo.

45:50

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Další hodně pohledná akce Bruslařů a je z toho už šestý puk za zády gólmana Sejpala! Lukáš Endál nahrál do jízdy puk ADAMU PŘIBYLOVI, jenž si položil brankáře kozlů na led a pohodlně kolem něj zasunul kotouč do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Tomáš Semrád.

45:07

Domácí jsou po krátké pauze zpět v útočném pásmu a nahrávají si.

44:41

Obrázek hry se nám v Kotlině vůbec nemění. Bruslaři dál usilovně buší do obranného bloku svého soupeře a Kolín má síly jen na vyhazování puku ze své třetiny hřiště.

44:12

Havlíčkův Brod i nadále má svého soka pod soustavným tlakem. Nedaří se mu však probíjet se do zakončení, Kozlové si počínají obětavě.

43:56

Středočeši znovu získali puk a vyvezli ho do útočného pásma. Na led tak mohou poslat místo unavené pětice hráčů čerstvé síly.

43:33

Bruslaři dál hrají ve velkém klidu, vyměňují si kotouč v útočném pásmu a nikam už se hnát ani nemusejí. Řídí se ale pravidlem, že nejlepší obrana je útok.

43:20

Hosté byli pod velkým tlakem a před jejich bránou byl obrovský chaos. Vše skončilo zakázaným uvolněním.

43:12

Lukáš Endál číhal mezi kruhy na nahrávku, kterou skutečně dostal. Vypálil bez přípravy, ale jeho rána minula odkrytou bránu gólmana Sejpala.

43:00

Hraje přerušena, buly v pásmu Kolína.

42:36

A domácí dál diktují tempo hry. Kolín se stále nemůže dostat do svého tempa, ve druhé třetině se sice trochu nadechl, ale opravdu jen na chvíli.

42:11

Havlíčkův Brod aktivně napadá rozehrávku Kozlů hned v jejím zárodku a hostům to činí velké problémy. Nedaří se jim vyvézt puk dál od své brány.

41:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to byla neskutečně kuriózní branka, kterou si brankář Sejpal za rámeček rozhodně nedá! Rána se LUBOŠI VOŘÍŠKOVI nepovedla, ale i přesto kotouč zapadl do kolínské sítě! Asistence: David Michálek.

40:56

Brankář Sejpal musel předvést hned dva zákroky najednou. Zasáhl betony proti ráně od modré čáry, puk se odrazil do vzduchu a skončil v lapačce.

40:30

Kolín se na chvíli zabydlel na dostřel brankáře Pance, ale havlíčkobrodská obrana nebezpečí u své brány rozehnala a přesunula hru do útočného území.

40:01

Začala třetí třetina.
Domácí vstoupili do druhé části parádně a navýšili svůj náskok, když hezkou tečí vstřelil první gól v brodském dresu Luboš Voříšek. První branku Kozlů zaznamenal Tomáš Pipek, který se trefil po důrazu zblízka. Soubor z Kotliny si ale vzal třígólové vedení zpět, když se trefil Tomáš Semrád- Třetí perioda začne zhruba v 19:31, Broďáci vedou 4:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Patrik Přidal vykouzlil zpoza brány luxusní pas do kruhu na Adama Přibyla, který tvrdě vypálil zápěstím a orazítkoval pravou Sejpalovu tyč!

39:31

Kolín opět vybojoval kotouč ve svém pásmu a odstřelil ho vysokým obloukem do útočného území.

39:10

Vhazování v brodském pásmu. To při oslabení samozřejmě nahrává do karet hostům.

38:40

A znovu se Broďáci s kotoučem v útočném pásmu moc neohřáli. Hrací předmět Kozlové získali u hrazení a vyhodili.

38:11

Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale kus černé gumy ztratili, když Kolín vystihl jejich úmysl a zachytil nahrávku mezi kruhy.

37:57

Omlouvám se, ale opět jsem vůbec nerozuměl hlasateli jméno potrestaného hráče. Rozhlas je dnes velmi špatně slyšet. Bruslaři každopádně hrají přesilovku.

37:28

Kolín získal puk a vyvezl ho dopředu, kde o něj ale rychle přišel, takže musí rychle zařadit zpátečku a vracet se ke svému brankáři Sejpalovi před hrozícím brejkem.

37:04

Petr Kuchta s Jiřím Severou ujeli do přečíslení 2 na 1. Prvně jmenovaný se snažil kotouč prostrčit bekhendem před bránu na svého parťáka, ale jeho pas byl zblokovaný.

36:36

Kolín má při hře 4 na 4, kdy se objevilo na ledě trochu více volného prostoru pro kombinaci, zatím navrch a hledá si cestu k Pancovu ohrožení. Kombinuje na dostřel jeho brány.

36:08

Luboš Kozák (KOL) a Lukáš Endál (HBR) si ještě něco vyřizovali po přerušení hry a oba dostávají trest na 2 minuty za hrubost.

35:39

Lukáš Endál se málem probil ke gólové střele, ale kotouč dostal nečekaně na hůl a mířil vedle levé Sejpalovy tyčky. Domácí zůstávají u puku.

35:09

Havlíčkův Brod dál tahá za delší pomyslného provazu, Kozlové jsou zatlačeni ke své bráně a z pevného sevření se ne a ne vymanit.

34:49

Brankář Sejpal předvedl další z úspěšných zákroků a přerušil hru. Domácí se tlačili k dorážkám a byla z toho před brankovištěm menší pošťuchovaná.

34:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři znovu krásně rozebrali soupeřovu obranu a po střele Tomáše Semráda už to vypadalo, že puk je v bráně, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Kotouč ale v bráně se štěstím pro domácí ale stejně skončil! Po Lukáši Endálovi opět vstřelil TOMÁŠ SEMRÁD a kus černé gumy po šťastném odrazu zapadl obloučkem za Sejpalova záda! Asistence: Lukáš Endál, David Vala.

33:24

Kryštof Kulhánek se tlačil do šance, když si dobře najel na křížnou nahrávku do předbrankového prostoru. Jeho rána byla vytlačena do ochranné sítě.

33:05

Bruslaři se pokoušeli rozjet útok po straně, ale Kozlové teď hrají velmi dobře v neutrální zóně a zachytávají tam spoustu puků. Z toho pramení jejich tlak.

32:39

Kotouč teď tráví čas v útočném pásmu Kolína, zatímco Bruslaři se musí poctivě bránit. Zatím jsou ale u protihráčů včas a nepouštějí je do střelby.

32:18

Středočeši předvedli hezkou kombinaci, která jim pomohla k zisku útočného pásma. Brankář Panec má sice oči na stopkách, ale jeho spoluhráči na něj zatím střelu nepustili.

32:00

Kolín se zmocnil kotouče a může v klidu rozehrát od svého brankáře Sejpala. Domácí využili volného času k vystřídání.

31:38

David Michálek hezky posouval zadovkou kotouč na Petra Kuchtu, ale tomu se nepovedlo kotouč zpracovat, protože se mu zamotal mezi brusle.

31:15

Havlíčkův Brod se vydal dopředu v hojném počtu a přešel přes útočnou modrou čáru. Než ale stihl zakončit, zastavil ho sudí pro ofsajd.

31:00

Soubor z Kotliny se hodně snažil, bojoval u hrazení s velkým úsilím, a nakonec se mu povedlo získat puk. Jeho přechod dopředu ale skončil už na půlící čáře.

30:35

Kozlové vystrkují růžky čím dál víc, vypadá to, jako kdyby Bruslaři trochu polevili. Kolín se probíjí čím dál častěji k brankáři Pancovi. Buly v pásmu domácích.

30:14

Brankář Sejpal měl dobrý výhled a pokud by takovou dalekonosnou ránu pustil, musel by se hodně červenat. Puk na něj doplachtil až ze středního pásma, maskovaná opora Kozlů rychle vyklepala puk z rukavice a rozehrála.

29:54

Domácí hráči vyhráli buly a zabydleli se na dostřel gólmana Sejpala. Zatím ale sledujeme jen postupnou kombinaci kolem obranného bloku hostů.

29:29

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak přeci jen se dočkali i hosté, kteří se usadili v útočném pásmu a radují se z první přesné trefy díky velkému důrazu! TOMÁŠ PIPEK si počínal nejlépe před soupeřovým brankovištěm a procedil puk za Pancova záda! Bez asistence.

29:02

Domácí se k ohrožení brány nedostali, ale brankář Sejpal přikryl odražený puk raději pod lapačkou a přerušil hru. Buly po jeho pravé ruce.

28:31

Kozlové vyhráli sérii soubojů ve svém pásmu a ubránili se bez větších potíží. Opět ale při přechodu kupředu o kus černé gumy přišli.

28:04

Bruslaři nemohli dlouho dostat kotouč pevně pod kontrolu, ale nakonec si pomohli zajetím za svou bránu a klidnou rozehrávkou.

27:40

Sledujeme teď hodně bojovný a neurovnaný hokej. Kotouč se rychle stěhuje po hrací ploše sem a tam, ale k vidění nic zajímavé není.

27:09

Havlíčkův Brod se opět pokoušel rychlou kombinací vyšachovat soupeřovu obranu, ale to se mu nepovedlo. Hrát mohou Středočeši od své brány.

26:39

Kozlové teď trochu zlepšili pohyb a dostávají soupeře čím dál častěji pryč od své brány. Směrem dopředu se jim ale vůbec nedaří.

26:06

Na ledě zůstal ležet po tvrdém souboji v rohu pásma Kolína Tomáš Marvánek, ale dobrou zprávou je, že po svých dojel na střídačku a měl by dál pokračovat v utkání. Protihráč se mu sportovně omluvil.

25:48

Domácí hokejisté jsou dál živější, dobře bruslí stejně jako v první třetině a i nadále si vytvářejí slibné palebné pozice a šance. Kolín se hlavně brání.

25:30

Kozlové poslali na led čerstvé síly, Broďáci mají puk na holích a hledají si cestu k ohrožení brankáře Sejpala.

25:06

Středočeši teď trochu rozmělnili tlak svého soupeře, daří se jim posouvat puky daleko od své brány. Havlíčkův Brod znovu rozehrává až od gólmana Pance.

24:37

Havlíčkův Brod opět ukázal, že hraje v neuvěřitelné pohodě. Kolín byl opět přikován ke svému brankáři Sejpalovi, ale s vypětím všech sil získal puk a osvobodil se posunutím puku do středního pásma.

24:07

Dopředu se probil po delší pauze i hráči Kolína. Petr Morkes se hezky uvolnil, ale jeho ránu vyrazil brankář Panec betonem. Vpřed míří Bruslaři.

23:46

Chvilku po vhazování vypálil od modré čáry Ondřej Šíma, který znovu ukázal, že má ve své holi snad zabudovaný dynamit. Jeho dělovka orazítkovala tyčku! Kotlina nadšeně tleská.

23:32

Hosté zavezli puk do útočného pásma, ale brzy o něj přišli, Miroslav Duben narýsoval krásný pas do útoku a David Michálek z kruhu nastřelil brankáře Sejpala.

23:08

Bruslaři se hned po vyhraném vhazování v pásmu soupeře dostali ke střele od modré čáry, ale tvrdá rána byla nepřesná a skončila jen na zadním hrazení.

22:52

Petr Kuchta přebral puk v kruhu, vybruslil si do lepšího střeleckého postavení a zápěstím vypálil. Jeho rána byla vytlačena do ochranné sítě.

22:35

Hezká sólová akce v podání havlíčkobrodského šikuly Patrika Přidala, jenž se ze strany natlačil až před bránu a zkusil puk zasunout k levé Sejpalově tyčce, ale trefil jen beton!

22:06

Havlíčkův Brod už dobyl útočné pásmo, kde drží soupeře pod zámkem a vyměňuje si kotouč. Brankář Sejpal ještě zasahovat nemusel.

21:35

Havlíčkobrodští hráči drží puk a rozehrávají od své brány. Kolín jim rozehrávku hodně znesnadňuje, aktivně napadá, ale puk zatím nezískal.

21:06

Havlíčkův Brod dál diktuje tempo hry a snaží se probít do palebné pozice. Kozlové se musí znovu soustředit hlavně na svou obranu.

20:41

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jak skončili první třetinu, tak začali tu druhou! Bruslaři na ledě dál dominují a vedou už 3:0! Na modré čáře měl kotouč na holi David Vala a po ledě ho nahodil na bránu, čehož využil LUBOŠ VOŘÍŠEK a nádhernou tečí mezi Sejpalovy betony střílí svou první branku v novém působišti! Asistence: David Vala.

20:19

Pohledná individuální akce, které chyběl jen vstřelený gól. Patrik Přidal získal puk, naznačil nahrávku a místo ní vystřelil. Brankář Sejpal puk zkrotil v náruči.

20:05

Kozlové vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a míří za svou bránu, kde budou chtít v klidu rozehrát. Bruslaři okamžitě napadají.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba týmy už jsou připraveny na začátek druhé třetiny.
Bruslaři už jsou zpět na hrací ploše.
Úvodní dvacetiminutovku sehráli Havlíčkobrodští o poznání lépe a zaslouženě vedou o 2 góly. Nejdříve se trefil po hezké nahrávce Jiřího Severy David Kozlík, na nějž navázal i Petr Kuchta. Havlíčkův Brod vede před prostřední částí, jež začne zhruba v 18:43, 2:0.

20:00

První třetina skončila.

19:39

Havlíčkův Brod rozjel v útočném pásmu pořádný kolotoč, s pukem manipuloval hlavně Lukáš Endál, ale rozhodčí si všimli, že se domácí dostali do ofsajdu.

19:17

Parta z Kotliny je dál neskutečně aktivní. Myslím si, že hlavní kouč Bruslařů Aleš Totter je s výkony svých svěřenců nadmíru spokojený a bude mít pro ně jen slova chvály.

18:56

Domácí hokejisté sice ztratili kotouč, ale už ho opět mají ve své moci v neutrální zóně a hledají nejkratší cestu, kudy projít do blízkosti gólmana Sejpala.

18:30

David Michálek předvedl hezkou kombinaci v tandemu s Lubošem Voříškem, jemuž zadovkou přiťukl puk do kruhu. Brankář Sejpal byl u první tyče připravený.

18:03

Až teď se povedlo hostům získat kotouč na delší dobu do své moci a vyvézt ho alespoň do středního pásma. Přetížená defenziva Kozlů si tak může vydechnout.

17:37

Kozlové jsou dál zamčeni u své brány a snaží se vklouznout z pevného soupeřova objetí ven. Zatím bez úspěchu.

17:11

Středočeši opět čelí velkému tlaku, brankář Sejpal ale má zatím ulehčenou práci od svých dobře bránících spoluhráčů v poli.

16:56

Bruslaři sice kombinují na dostřel gólmana Sejpala, ale musejí o puky často bojovat se svým soupeřem u hrazení. Nemají tak na kombinaci dost klidu.

16:32

Domácí získali puk ve středním pásmu a ženou se vpřed.

16:10

Hraje se teď ve strhujícím tempu a fanoušci sledují nejen vyrovnaný, ale i útočný a pohledný hokej, který se jim musí líbit.

15:47

Tomáš Pipek zblízka tvrdě vypálil zblízka, ale brankář Panec parádně zasáhl svou vyrážečkou. Dorážel rychle po něm Jiří Kadlec, ale i on neskóroval! Další skvělé zákroky.

15:12

Jenže o to samé se snaží i Bruslaři, kteří mají v zádech dvoubrankový náskok a hraje se jim tak o poznání lépe. David Michálek už zvedal ruce nad hlavu, ale brankář Sejpal skvěle zasáhl!

14:55

Hosté se nechtějí nechat zahanbit a nemíní hrát na ledě druhé housle. Snaží se sevřít soupeře pod souvislejší tlak a zatím se jim to daří.

14:30

Vážení přátelé, tohle byl zákrok z říše snů! Martin Krajňák ukázal hodně šikovné ruce, když si zpracoval nahrávku před bránou, položil si kličkou na led brankáře Pance a střílel do odkryté brány, ale již ležící fantom mezi brodskými tyčemi rukou vyrazil puk do bezpečí!

14:00

Soubor z Kotliny dál hýří pohybem a chutí do hry. Kolín má dál ve svém pásmu velké problémy a musí se bránit s vypětím všech sil.

13:36

Domácí si nakonec cestu k ohrožení brankáře Sejpala, který má spoustu práce a drží v těžkých chvílích svůj tým, neproklestili. Hosté ale znovu ztratili puk.

13:12

Havlíčkobrodská družina má opět puk pod kontrolou v území svého soupeře a snaží se rozhýbat obranný blok Kozlů.

12:50

A znovu to byl brankář Sejpal, kdo se musel zapojit do hry. Nahození od modré čáry dobře viděl a přikryl puk ve své výstroji až do přerušení hry.

12:29

Kdepak, hosté vůbec neví, kam dřív skočit. Jejich obrana je pořádně přetížená, Bruslaři zatím mačkají svého silného soupeře jako citron.

12:04

David Vala přebral kotouč na modré čáře a nic s ním dlouho nevymýšlel. Vyslal prudkou ránu golfákem, jež orazítkovala Sejpalovy betony.

11:37

Soubor pod taktovkou trenéra Aleše Tottera dál diktuje tempo hry. Hráči Kolína působí unaveným dojmem, málo bruslí a jsou všude pozdě.

11:13

Krásná akce domácích hráčů! Lukáš Endál získal puk v obranném pásmu, prohnal se až do útočného území, kde se kličkou zbavil svých strážců a přihrál z osy hřiště do kruhu Adamu Přibylovi, jehož ránu gólman Sejpal vyrazil betony!

10:41

Gólman Panec se teď musel vyznamenat, když na něj najížděl ze strany volný Josef Malý, ale jeho ránu zápěstím maskovaná opora Bruslařů vyrazila betony.

10:10

Kotouč opět nebezpečně poskakoval kolem brankoviště brankáře Sejpala, ale maskovaná opora Kozlů několik dorážek zblízka zmařila betony.

09:40

Obrázek hry se nemění. Havlíčkův Brod svírá Kozly v hloubi jejich obranného pásma, ale brankář Sejpal zatím tlaku odolává.

09:20

A Bruslaři jsou dál na koni. Tlačí se do koncovky a obrana Středočechů má plné ruce s tím, aby udržela aktivní soupeřovy střelce na uzdě.

08:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to byla nádhera! Havlíčkův brod sice přesilovku nevyužil, ale krátce po jejím skončení zavezl kotouč za bránu Luboš Voříšek, objel ji a nahrál do kruhu PETRU KUCHTOVI, jehož rána z voleje skončila nad Sejpalovou lapačkou! Asistence: Luboš Voříšek.

08:44

Přesilovka Havlíčkova Brodu je u konce, Kolín je kompletní a hraje se 5 na 5.

08:15

A další vyhození Kolína. Havlíčkův Brod se dál trápí.

08:00

Bruslaři se dál trápí, podobně jako se trápil i jejich soupeř před pár minutami.

07:32

Havlíčkobrodská družina se sice probila do útočného prostoru, ale Kozlové opět zabojovali u hrazení a podařilo se jim vyhodit kotouč do bezpečí.

07:04

Bruslaři předvedli hezkou akci, ale nedokázali ji podpořit přesným zakončením z prostoru kruhů. Hosté získali puk a vyhodili ho pryč.

06:44

Na lavici hanby je jeden z hostujících hráčů (KOL).

06:23

Jakub Semirád mohl využít velkého zavání brodské obrany, když se prokličkoval až před bránu, ale jeho ránu zblízka nádherně vytáhl nad horní tyč brankář Panec!

06:00

Hosté se usadili v útočném pásmu a hned si hledají cestu k ohrožení brankáře Pance. Zatím neúspěšně, brodská obrana si dává pozor.

05:31

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři ubránili oslabení a po úchvatné akci slaví zisk vedení! Jiří Severa vybojoval kotouč na útočné modré čáře, rychle se zorientoval a nahrál do předbrankového prostoru, kde číhal DAVID KOZLÍK a svižnou ranou napasoval puk za Sejpalova záda! Asistence: Jiří Severa.

05:00

A další vyhození Broďáků. Kozlové ještě nevystřelil.

04:45

Bruslaři dvakrát získali znovu puk do své moci a co nejrychleji ho napálili přes celé hřiště až do blízkosti brankáře Sejpala.

04:26

Kolín si pomohl nahozením podél mantinelu do útočného pásma, kde si jeho hráči nyní vyměňují mezi sebou kus černé gumy.

04:07

Kozlové rozehrávají od své brány, kde mají sice puk plně pod kontrolou, ale domácí se prezentují aktivním napadáním.

03:46

Havlíčkův Brod se zatím brání v naprosté pohodě a soupeře k ničemu nepouští. Dvakrát získal puk a rychle ho vyhodil pryč z pásma.

03:16

Tomáš Semrád (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.

03:00

Domácí soubor získal puk a vyvezl ho alespoň do středního pásma, kde se o kus černé gumy bojuje.

02:39

Kozlové jsou zabydleni v útočném pásmu a kombinují, ale Bruslaři si dobře hlídají předbrankový prostor, kam nikoho nepouštějí.

02:15

Kozlové se usadili v útočném pásmu a probili se i do koncovky. Střela z mezikruží ale mířila přesně doprostřed, kde číhal gólman Panec, jenž přerušil hru.

02:00

Hosté už získali puk a mohou založit novou útočnou akci.

01:40

Středočeši prohráli souboj o puk za bránou brankáře Pance a museli se rychle vracet. Na konci brodské akce stál David Vala, jenž z mezikruží vyprášil střelou po ledě Sejpalovy betony.

01:10

Havlíčkův Brod dojel dříve nahozený puk k zadnímu mantinelu a získal postavení v útočném pásmu.

00:53

Kozlové mohli založit útočnou akci, když měli puk pod kontrolou, ale pod tlakem vyrobili chybu a musí se bránit svému soupeři.

00:34

Bruslaři se nechtějí nechat zahanbit. Odražený puk získali a přenesli hru do útočného pásma, ale ke střele je Kolín nepustil.

00:09

Hosté se do toho pořádně opřeli hned po úvodní vhazování! Po buly najel do útočného pásma Josef Malý a vypálil z okraje pravého kruhu, ale vysoko nad bránu.

00:01

Utkání právě začalo.
Na hrací ploše už jsou i Bruslaři, za chvíli můžeme začít!
Hokejisté Kolína už vyjeli na led Kotliny. Na Bruslaře ještě čekáme.
Za Havlíčkův Brod poprvé nastoupí útočník Adam Přibyl, který v minulých sezonách působil v Táboře.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, Kulhánek, Duben, Vala, Šíma, Mečiar – Přidal, A. Přibyl, Endál – Kuchta, Voříšek, Michálek – Severa, Kozlík, Chlubna

SC Kolín: Sejpal (Hermann) – Hanzl, Zajíc, Voženílek, Skokan,. Barták, Horyna, Březina – Havelka, Malý, Krajňák, Semirád, Morkes, Zumr, Panna, Pipek, Kadlec st., Černý, Marvánek, Kozák.

Rozhodčí: Jaroslav Žák, Tomáš Kukeně – Jaroslav Přibyl, Tomáš Krejčí.

Sestřih zápasu v Kolíně (Autor: Petr Koděra)

Bruslaři nemají na Středočechy z minulé sezony vůbec dobré vzpomínky. V přípravě je sice dokázali zdolat, ale v prvním mistrovském zápasu jim doma podlehli 1:3 a s prázdnou se vraceli i z odvety na kolínském ledě, kde ztratili nadějný náskok 2:1 a kvůli obdržené brance pouhých 16 sekund před koncem nakonec padli 2:3.
Kolín zatím připomíná v přípravě rozjetý šinkanzen. V kutnohorském azylu nejprve porazil Jablonec nad Nisou 3:1, vzápětí pokořil nepříjemný Žďár nad Sázavou 4:1 a naposledy doslova rozstřílel na kusy Vrchlabí, jež deklasoval jednoznačně 7:0. Kozlové jsou tak zatím stoprocentní.
Havlíčkův Brod si zatím vede v přípravě velmi dobře. V prvním utkání sice padl na ledě silného Tábora po divoké přestřelce 4:6, ale vzápětí doma v derby Vysočiny přetlačil Žďár nad Sázavou těsně 4:3 a ve čtvrtek vyloupil led Pelhřimova po výsledku 4:2.
Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká společné sledování přátelského zápasu BK Havlíčkův Brod – SC Kolín. Utkání začíná v 18:00.

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

6:1

konec (2:0, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Kozlík (Severa), 9. Kuchta (Voříšek), 21. Voříšek (Vala), 35. Semrád (Endál, Vala), 42. Voříšek (Michálek), 46. A. Přibyl (Endál, T. Semrád) – 30. Černý (Pipek)

BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, Kulhánek, Duben, Vala, Šíma, Mečiar – Přidal, A. Přibyl, Endál – Kuchta, Voříšek, Michálek – Severa, Kozlík, Chlubna

SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Hanzl, Zajíc, Voženílek, Skokan,. Barták, Horyna, Březina – Havelka, Malý, Krajňák, Semirád, Morkes, Zumr, Panna, Pipek, Kadlec st., Černý, Marvánek, Kozák

Rozhodčí: Jaroslav Žák, Tomáš Kukeně – Jaroslav Přibyl, Tomáš Krejčí

Diváci: 282

Průběh zápasu
1. třetina
03:16 HBR 2 Semrád
05:31 HBR 1:0 Kozlík (Severa)
06:44 KOL 2
08:59 HBR 2:0 Kuchta (Voříšek)
Po 1. třetině
2. třetina
20:41 HBR 3:0 Voříšek (Vala)
29:29 KOL 3:1 Černý (Pipek)
34:01 HBR 4:1 Semrád (Endál, Vala)
36:08 HBR 2 Endál
HBR 2 Kozák
37:57 KOL 2
Po 2. třetině
3. třetina
41:33 HBR 5:1 Voříšek (Michálek)
45:50 HBR 6:1 A. Přibyl (Endál, T. Semrád)
56:57 HBR 2 Kulhánek
Konec