Menu

Další

Olympijské hry - Box

Nad 91 kg - semifinále (muži)

konec

19.08.2016, 20:10 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Závěr semifinále mezi Ivanem Dychkem a Joem Joycem.

Ivan Dychko obhajuje bronzovou medaili z Londýna a finále mu opět uniká, tentokrát ho o něj připravil Joe Joyce z Velké Británie, který předvedl skvělý výkon a zvítězil 3:0 na body!

3. kol

Ivan Dychko má obrovské problémy a sotva stojí na nohou poté, co mu Joe Joyce uštědřil další levý hák a poté ještě jeden na dlouhou ruku na bradu!

3. kol

Ivan Dychko otevřel svůj gard a Joe Joyce předvedl dobrý levý hák, po kterém po několika okamžicích následoval v blízkosti provazů další!

2. kol

Druhé kolo bylo opět hodně vyrovnané, tři desítky ale tentokrát získal na svou stranu Ivan Dychko! Rozhodne poslední třetí kolo.

1. kol

V závěru prvního kola předvedli borci rugby a skončili oba na zádech. Vítězem úvodního kola se stal nakonec Ivan Dychko, který získal třikrát deset bodů! Bronzový medailista z olympijských her v Londýně vykročil do semifinále dobře.

Filip Hrgovic i v semifinále ukázal svůj pravý hák, jenže na dobře pohybujícího se Tonyho Victora Jamese Yoku nestačil! Yoka vítězí těsně 2:1 na body postupuje do finále supertěžké váhy.

2. kol

Druhé kolo opět vyznělo pro Tonyho Victora Jamese Yoku, tentokrát ovšem hodně těsně! Francouz získal ve čtvercích A a C deset bodů. Hrgovic bojuje, ale zatím je to málo.

1. kol

Filip Hrgovic předvedl v prvním kole nádherný pravý hák, jeho vítězem se ale stal jednoznačně po třech desítkách Tony Victor James Yoka!

1. kol

Yoka předvádí typický boxerský styl a předvedl krásný levý hák na bradu Filipa Hrgovice!

1. kol

Filip Hrgovic se pokusil o svůj smrtící pravý hák, Tony Victor James Yoka ho ovšem dokázal zablokovat, navzdory tomu, že byl hodně tvrdý.

Nad 91 kg - semifinále (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
SEMIFINÁLE SUPERTĚŽKÉ VÁHY (NAD 91 KG)

Semifinále 1
Tony Victor James YOKA (FRA) v Filip HRGOVIC (CRO) 2:1
Semifinále 2
Joe JOYCE (GBR) v Ivan DYCHKO (KAZ)