Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 64 kg - semifinále (muži)

konec

19.08.2016, 19:35 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

3. kol

Artem Harutyunyan, původem z Arménie, odkud se s rodiči přestěhoval na začátku 90. let do Německa, sice v závěru zápasu předvedl krásný levý hák. Ten už mu ale nepomohl a z postupu do finále se raduje zaslouženě Lorenzo Sotomayor Collazo, který bude bojovat o zlato s Fazliddinem Gaibnazarovem! Ázerbájdžánec zvítězil jasně 3:0 na body.

3. kol

Collazo navíc vzápětí předvedl pěkný pravý hák, který zasáhl Harutyunyana v dobrém úklonu!

2. kol

Collazo trochu závěr druhého kola podcenil a schytal pravý hák na dlouhou ruku! Nebyl to první pravý hák v podání Artema Harutyunyana, druhé kolo nicméně vyznělo opět jasně pro Lorenza Sotomayora Collaza z Ázerbájdžánu.

2. kol

Vstupujeme do druhého kola, přičemž to první vyznělo ve prospěch aktivnějšího a lepšího Lorenza Sotomayora Collaza, který získal třikrát deset bodů!

1. kol

Artem Harutyunyan je v rohu ringu ošetřován poté, co si roztrhl levé obočí o rameno Collaza, který netrpělivě čeká, co bude!

1. kol

Harutyunyan se pokusil vyrazit dopředu, jenže útok neměl dobře připravený a Lorenzo Sotomayor Collazo ho tvrdě zasáhl levým hákem na bradu!

To nejlepší ze zápasu mezi Gaibnazarovem a Dunaytsevem.

Vitaly Dunaytsev to během posledních 15 vteřin hodně otevřel, na jeho porážce a postupu Fazliddina Gaibnazarova do finále už to ale nic nezměnilo! Gaibnazarov vítězí těsně 2:1 na body a Dunaytsev končí na kolenou. Krásný zápas.

2. kol

Vitaly Dunaytsev zůstal v závěru druhého kola stát v rohu, kde inkasoval čistý levý hák a rozhodčí ho zkontroloval! Druhé kolo vyznělo výrazně ve prospěch Fazliddina Gaibnazarova, který získal třikrát deset bodů.

2. kol

Oba borci se pustili do sebe a otevřeli obranu, čehož dokonale využil Fazliddin Gaibnazarov, který svého protivníka pohladil nejprve pravým a poté levým hákem!

2. kol

Fazliddin Gaibnazarov dal o sobě poprvé výrazně vědět a razantní kombinací zahnal Vitalyho Dunaytseva do provazů, kde mu uštědřil krásný levý hák!

1. kol

Vitaly Dunaytsev se skvěle pohybuje a v závěru prvního kola se pokusil o pravý hák, jenže promáchl. Celkově je ale lepší a první kolo vyznělo zaslouženě v jeho prospěch poté, co předvedl nádherný levý hák!

Vitaly Dunaytsev pochází z boxerské rodiny, jeho otec byl mistrem SSSR. Dunaytsev začínal s bojovými sporty u juda, to ovšem po dvou letech vyměnil za box a začal tvrdě pracovat. Během roku 2015 byl za svou tvrdou dřinu odměněn, když vyhrál mistrovství Evropy v Samokovu a mistrovství světa v Doha. Jeho soupeřem bude Fazliddin Gaibnazarov z Uzbekistánu, který má Dunaytsevovi co oplácet poté, co mu v Doha podlehl ve finále a musel se spokojit se stříbrem. Gaibnazarov získal v roce 2015 ještě jednu medaili a znovu stříbrnou, když skončil druhý na asijských hrách.

Do 64 kg - semifinále (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
SEMIFINÁLE LEHKÉ VELTEROVÉ VÁHY (60-64 KG)

Semifinále 1
Vitaly DUNAYTSEV (RUS) v Fazliddin GAIBNAZAROV (UZB) 1:2
Semifinále 2
Artem HARUTYUNYAN (GER) v Lorenzo SOTOMAYOR COLLAZO (AZE) 0:3