Menu

Florbal

Czech Open - Ženy ELITA

Pixbo Wallenstam IBK – Ne

3:2

konec (1:0, 2:2)

12.08.2016, 18:30 • hala VŠE, Praha • Alan Šrámek (@TramekCZ)

38:06

A mohlo být vyrovnáno. Procházková ovšem svým pokusem pouze orazítkovala horní tyč branky Pixba.

37:33

Herbadent právě vstřelil branku!
Tak se na to podívejme. Tvrdá práce nese kýžené ovoce. Zpoza branky vracela Zabavská balónek před branku, kde byla chvíli volná DOMINIKA KUBIŠOVÁ, která snižuje na rozdíl pouhé branky. Asistence: Barbora Zabavská

27:42

Herbadent právě vstřelil branku!
Velká radost na straně Herbadentu. Dlouhou přihrávku zpracovala do úniku JITKA PROCHÁZKOVÁ a výborně přehodila Linblomovou. Asistence: Karolína Červová.

22:24

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Je to rázem o tři branky. MATILDA JANSSONOVÁ využila útlumu hráček Herbadentu a pohodlně zakončila do branky. Asistence: Linda Anderssonová.

21:52

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Jedna rychlá přihrávka do křídla a rychlá střela CECILIE HABIB WESTHOVÉ a je to rázem o dvě branky. Červová byla proti této ráně bezmocná. Asistence: Rebecca,Heed Arvidssonová.

16:40

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Nyní však domácí hráčky skórují. Nenápadnu střelou z větší dálky se prezentovala LAURA MANNINENOVÁ. Červová měla zakrytý výhled a míček vůbec neviděla. Asistence: Eliška Krupnová.

Pixbo Wallenstam IBK – Ne

3:2

konec (1:0, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Manninenová (Krupnová), 22. Habib Westhová (Heed Arvidssonová), 23. Janssonová (Anderssonová) – 28. Procházková (Červová), 38. Kubišová (Zabavská)

Pixbo Wallenstam IBK: Linblomová – Bobergová, Krantzová, Sundbergová, Adelöwová, Ahlstrandová, Anderssonová, Berggrenová, Daielssonová, Fylkeová, Grefténová, Habib Westhová, Arvidssonová, Janssonová, Krupnová, Landénová, Manninenová, Södergrenová, Wålinderová

Ne: Červová – Bobotová, Machková, Skořepová, Suková, Šebestová, Šnajberková, Šulanová, Beránková, Billá, Bol'ová, Čapková, Hamerníková, Chaloupková, Košturiaková, Kubišová, Malecká, Pilíková, Polívková, Procházková, Stará, Zabavská

Průběh zápasu
1. poločas
16:40 PWA 1:0 Manninenová (Krupnová)
Přestávka po pol.
2. poločas
21:52 PWA 2:0 Habib Westhová (Heed Arvidssonová)
22:24 PWA 3:0 Janssonová (Anderssonová)
27:42 HRB 3:1 Procházková (Červová)
37:33 HRB 3:2 Kubišová (Zabavská)
Konec