Menu

Hokej

Přípravné zápasy juniorů

HC Dukla Jihlava – Banes Motor České Budějovice

3:6

konec (1:2, 1:1, 1:3)

11.08.2016, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

S konstatováním, že junioři Motoru České Budějovice vyhráli přípravné utkání nad domácí Duklou Jihlava poměrem 6:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý (09:39:27)
Třetí třetina se Motoru povedla nejvíce. Již čtyři minuty po jejím začátku vedli hosté o tři branky, protože se nejprve prosadil Jakub Doktor v oslabení a poté stejný hráč přihrál na gól Jakubu Svobodovi. Navíc tři a čtvrt minuty před koncem inkasovala Jihlava znovu při vlastním oslabení, když svůj únik zakončil úspěšně Jakub Bárta. Domácí o minutu později již jen kosmeticky upravili porážku na konečných 3:6 po gólu Vojtěcha Pražáka od modré.

Konec zápasu.

59:47

Zřejmě poslední zákrok pro Jaroslava Judu, jenž lapil ránu Vochozky z levého kruhu a nedal prostor číhajícímu Bláhovi k dorážce či teči.

58:43

Dohrávat se v plném počtu zřejmě nebude, jelikož u vlastní střídačky fauloval Vladimír Oščádal a Motor tak zřejmě již jistě dovede dnešní zápas do vítězného konce. Dvě minuty, hákování.

Na vyloučení: 6-8.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:58

Richard Peschout si najel mezi kruhy a jeho střela lízla pravou tyčku. Závěr tak mohl být ještě zajímavý.

57:30

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlava přece jen kosmeticky snižuje nepříznivé skóre. Kadlec přihrál na modrou pro VOJTĚCHA PRAŽÁKA, jehož rána po ledě skončila přesně u levé tyče Patery. Asistence: Martin Kadlec, Ondřej Ling.

56:45

České Budějovice právě vstřelily branku!
Jihlava inkasuje podruhé při vlastním oslabení. Kombinaci domácích zachytil na modré JAKUB BÁRTA, udělal pár rychlých kroků a tváří v tvář Judovi zamířil bekhendem pod víko. Bez asistence.

56:34

Ovšem v rovnovážném stavu se hrálo pouze dvacet vteřin, protože Daniel Klinecký dostává dvě minuty za faul kolenem.

Na vyloučení: 5-8.

56:14

Také domácí ekipa hraje v plném počtu.

54:40

Pumelice Vladimíra Srnského z vrcholu levého kruhu těsně minula levou tyčku Patery.

54:14

Jenže prakticky hned vzápětí vznikla před brankou Motoru pořádná mela, ze které vychází jako jediný potrestaný hráč domácí obránce Ladislav Pospíchal – dvě minuty, podražení.

Na vyloučení: 5-7.

53:38

Zřejmě poslední šance pro Duklu na to s výsledkem něco udělat. Michal Michal se před vlastní klecí provinil krosčekem a jde ven na dvě minuty.

Na vyloučení: 4-7.

52:19

Pospíchal hodně rychle vyvezl puk a z vlastního pásma se dostal prakticky až na druhou stranu. Tam se jej snažil zastavit Svoboda. Domácí bek ztratil puk, který našel Ling a bleskově přihrál před branku na Rezka, jemuž při zakončení vypíchl puk David Svoboda. Pěkný to obranný zákrok hostujícího beka.

51:32

Střelu Vochozky z levého kruhu si Juda pohlídal, i když před ním ještě stínoval o dorážku se pokoušející Michal Bláha.

50:24

Po pravé straně se do útočného pásma dral René Geier, jenž byl Tintěrou poslán na hrazení. Ještě předtím nahrával před branku naslepo na své spoluhráče, ale nikdo z jihlavských hráčů puk nezískal.

49:04

Příliš šancí si Motor při přesilové hře nevytvořil, proto se Richard Peschout vrací na led po uplynutí dvou minut.

47:42

Domácí se i v oslabení dostali do zakončení, Oščádal byl na poslední chvíli před brankou Patery zastaven obráncem Michalem.

47:04

Richard Peschout míří podruhé na trestnou lavici, provinil se mezi kruhy před vlastní brankou sekáním.

Na vyloučení: 4-6.

46:13

Nyní Jaroslav Juda podržel svůj tým, když jihlavská obrana nechala dostatek prostoru volnému Jakubu Doktorovi, jenž unikal sám na jihlavskou svatyni. Jeho bekhendové zakončení k pravé tyči si však gólman domácích pohlídal.

45:05

Velmi dobrá práce Vladimíra Oščádala. Střelu Káníka od modré zastavil jihlavský útočník svým forčekingem, aby následně po pravé straně ujel a střelou po přejetí modré zaměstnal Pateru.

44:19

Také Jihočeši jsou v pěti.

44:03

Jihlavští hrají v plném počtu a začíná tak jejich vskutku kratičká přesilovka.

43:15

České Budějovice právě vstřelily branku!
Hosté poprvé odskakují na třígólové vedení a nyní asi nebude mít Jaroslav Juda nejčistší svědomí. Doktor viděl na levém kruhu volného JAKUBA SVOBODU, jenž si počkal na puk a poté propálil domácího strážce svatyně. Asistence: Jakub Doktor, Michal Bláha.

42:19

Jihlavští hokejisté napadali rozehrávku hostujícího celku a dostali se s pukem za branku Patery, kde se napadením provinil Michal Michal. Síly na ledě se tak srovnají.

Na vyloučení: 3-6.

42:03

A navíc se domácí budou muset bránit, Richard Peschout jde ven za podražení.

Na vyloučení: 3-5.

41:31

Motor hraje v plném počtu.

40:44

České Budějovice právě vstřelily branku!
Tohle se domácím nepodařilo. Jihlava ve své vlastní přesilovce chybovala v útočném pásmu. Hosté založili rychlý protiútok, při kterém obránce Michal nahrál přesně na hůl JAKUBA DOKTORA, který zblízka vrací svému týmu dvougólový náskok. Asistence: Michal Michal.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:30.
Druhá třetina je u konce. Motor nejprve na jejím začátku poslal do dvougólového vedení Jakub Bárta, ovšem v závěru třetiny při čtyřminutové přesilovce domácích vstřelil kontaktní gól René Geier, zakončující povedenou kombinaci.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Dukla právě vstřelila branku!
Nyní se již Dukla prosazuje. Domácí zůstali u puku a Rezek s Lingem protlačili kotouč na RENÉHO GEIERA, jenž zblízka snižuje na rozdíl jedné trefy. Asistence: Ondřej Ling, Václav Rezek.

39:14

Až nyní přišla povedená akce Dukly. Pražák dával kotouč od modré na Rezka, jenž z pravého kruhu našel v mezikruží Čermáka, který z první trefuje jen betony Patery.

38:43

Minuta přesilové hry Dukly je pryč. Domácí se nemohou dostat do pásma, Budějovičtí dvakrát po sobě vyhazují puk až k Judovi.

37:41

Oddechový čas pro hosty.

37:41

Dvě plus dvě minuty dostává Daniel Klinecký, jenž nejprve krosčekoval dorážejícího Rezka a poté zřejmě řekl něco nepěkného směrem k rozhodčím. Dvě a dvě minuty za krosček a nesportovní chování.

Na vyloučení: 2-5.

37:41

Jihlava na konci třetiny zahrozila. Od modré vystřelil Pražák a Patera měl s jeho střelou co dělat. Nakonec vypadl puk před něj, což byla voda na mlýn pro dorážející hráče Dukly. U pravé tyče ale neuspěl s dvěma dorážkami Václav Rezek a přímo před Paterou také Čermák, ale ani jeden z nich se neprosadil.

34:41

Také domácí celek hraje v pěti.

34:08

Motor je v plném počtu a začíná jeho krátká přesilová hra.

33:35

Také v při hře čtyři na čtyři se musí mít Jaroslav Juda více na pozoru, českobudějovičtí hokejisté jsou více u puku.

32:41

Navíc přesilovka domácích poměrně rychle končí po nedovoleném zákroku Ladislava Pospíchala, který jde ven za držení protihráče.

Na vyloučení: 2-3.

32:20

Jenže hned po buly před Paterou podnikli hosté rychlý kontr a Juda se musel vyznamenat proti střele zřejmě Šulka.

32:08

Šance pro Jihlavu. Daniel Klinecký totiž dostává dvě minuty za faul loktem a domácí si zahrají třetí přesilovou hru.

Na vyloučení: 1-3.

32:00

Omlouváme se za technické problémy, kvůli kterým jsme museli polovinu druhé třetiny přinášet pouze změny stavu či info o vyloučeních.

21:59

České Budějovice právě vstřelily branku!
Motor navyšuje své vedení, když Šulek poslal kotouč mezi kruhy pro JAKUBA BÁRTU, který si seřídil mířidla a poté poslal kotouč mimo dosah Judy. Asistence: Ondřej Šulek, Daniel Branský.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:44.
První třetina, ve které byl Motor aktivnější a vede, je u konce. První gól padl na začátku deváté minuty, kdy se prosadil před brankou Jan Pixa. Jihlavě se podařilo srovnat při rychlém brejku v šestnácté minutě zásluhou Petera Kristiana, ovšem hosté ještě před koncem prvního dějství stihli znovu strhnout vedení na svojí stranu po ráně Michala Bláhy do šibenice.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Útok domácích je přerušen pro ofsajd.

19:11

Za brankou Judy vznikla menší tlačenice, při které ztratil sudí Paur puk z dohledu a zastavuje tak hru.

19:00

Probíhá poslední minuta prvního dějství.

18:11

České Budějovice právě vstřelily branku!
Po šancích Dukly přichází gól na druhé straně a Juda proti němu neměl moc šancí reagovat. MICHAL BLÁHA našel mezi kruhy odražený puk a poslal jej výstavně do levé šibenice. Bez asistence.

17:48

U to vypadalo, že hosté vyhodí puk. Nikoliv. Mezi kruhy dostal parádní přihrávku Čermák, který vystřelil z první po ledě a Patera musel předvést další dobrý zákrok, když nadvakrát zastavil puk.

17:00

Až nyní staví Dukla přesilovkovou formaci. Váňa poslal puk na pravý kruh pro Kristiana, který tvrdě vystřelil a Patera měl co dělat, aby puk letící kolem jeho masky vyrazil.

16:26

Domácí ekipa se zatím nemůže dostat k brance Patery, natož se tam usadit, a tak musí začít s útokem od své branky.

15:45

Dukla navíc bude mít možnost zvýšit vedení, protože David Svoboda ve středním pásmu nedovoleně zastavil rozvíjející se atak domácích. Dostává tak dvě minuty za napadení.

Na vyloučení: 1-2.

15:07

Dukla právě vstřelila branku!
Je srovnáno. Po buly před Judou hosté propadli a Jihlava založila rychlý atak. Srnský přihrál na Heinricha, který vyzval k útoku na pravé straně rozjetého PETERA KRISTIANA. Slovenský forvard si nabruslil před branku, oklamal Pateru pohybem a poslal mu navštívenku k levé tyči. Asistence: Aleš Heinrich, Vladimír Srnský.

14:56

Na druhé straně Juda fantasticky zastavil střelu Bláhy z bezprostřední blízkosti branky. To byla velká šance hostí!

14:45

Kadlec z pravé strany posílal kotouč před branku, kde se jej snažil zamést do svatyně zřejmě Mejzlík, který však byl ubráněn a puk mu projel pod holí.

14:10

Z pravého kruhu napřáhl Martin Kadlec a Patera se v brance Motoru musel mít po delším čase na pozoru, zasáhl pravým betonem.

13:15

Bárta se sice v situaci jeden na jednoho neprosadil, Hrabáň mu nedovolil vystřelit, tak se hostující hráč pokusil o přihrávku na najíždějícího Tintěru, kterou zastavil jistým zákrokem vracející se Srnský.

12:12

Nahození Michala od modré zkoušel před brankou tečovat Doktor, který navíc znepříjemňoval výhled Judovi. Puk byl ovšem tečován vedle domácí klece.

11:13

Dělovku Jana Farky z vrcholu pravého kruhu zblokoval jeden z hráčů Dukly, takže Juda nyní nemusel zasahovat.

10:24

Nikoliv, hosté jsou zatím jednoznačně na koni, což nyní ukázal také Ondřej Šulek, jenž prošel bez problémů až na pravý kruh a Juda si musel připsat další dobrý zákrok.

09:55

Další střelecká příležitost Motoru. Z pravého kruhu se o ní pokusil Jakub Bárta a Jaroslav Juda podržením puku a přerušením hry možná trošku uklidní své spoluhráče.

09:24

Hosté jsou i nadále aktivnější. Střelu Bláhy z bezprostřední blízkosti dokázal zneškodnil Juda, jenž si poté poradil i s pokusem Doktora od modré.

08:07

České Budějovice právě vstřelily branku!
Přesilovku sice Motor nevyužil, chvíli po jejím konci se už prosazuje. Kadilák přihrál před branku na JANA PIXU, jenž procedil puk mezi betony Judy. Asistence: Štěpán Kadilák.

07:51

Jihlava hraje v plném počtu.

07:36

Střelu hostujícího Jakuba Doktora si Juda pohlídal holí mezi svými betony.

06:51

I Vladimír Oščádal vyvezl puk, a to do středního pásma. Tam jej sice hosté zablokovali, ale k odraženému puku se dostal Ladislav Pospíchal a také jej vyhazuje.

06:15

Dukle se na okamžik podařilo vyhodit a když to vypadalo, že se Motor usadí v pásmu, prezentoval se dalším vyhozením také Peter Kristian.

05:51

První přesilovku si vyzkouší také Motor po tom, co se Josef Berka provinil vysokou holí.

Na vyloučení: 1-1.

05:30

Motor se snažil o kombinaci v pravém rohu u branky Dukly, leč neúspěšně. Vzápětí ani útok domácích neznamenal pro Pateru žádné ohrožení.

04:11

Při návratu vyloučeného Kysy do hry se z pravé strany protáhl před branku Patery útočník Václav Rezek, mezeru ve výstroji gólmana hostí ale nenašel.

03:33

Jihlavě se podařilo dobře zakombinovat a Patrik Hrabáň dostal puk na modrou. Ovšem jeho pokus srazil napadající hráč a hosté podnikli atak dva na jednoho, který zakončoval z pravé strany Michal Bláha. Gólman Juda byl znovu pozorný a nadvakrát lapil kotouč.

03:08

Budějovičtí vyhazují kotouč přes všechny čáry až za branku Judy.

02:57

Pokus Aleše Heinricha z pravého kruhu končí přesně na hrudi Patery.

02:21

Hned po buly založili hosté i v oslabení protiútok, střílená přihrávka v podání Vochozky však do branky ani na spoluhráče nemířila.

02:11

Nyní to ale hosté přehnali při souboji o puk s bojovností a Jan Pixa se za brankou Dukly provinil držením.

Na vyloučení: 0-1.

01:49

Budějovičtí jsou hodně aktivní. Z pravého kruhu se ke střele dostal Jakub Bárta a jeho pokus prošel jen těsně vedle vzdálenější tyče Judy.

01:04

Velké šance hostí! Nejprve se před branku dostal Ondřej Šulek, ovšem jeho zakončení zblízka stihl Juda zneškodnit, stejně jako pohotovou dorážku Daniela Branského z bezprostřední blízkosti.

00:14

Hosté se hned z prvního zavezení puku do pásma dostali ke střele, ovšem na pokus Jakuba Doktora dosáhl Jiří Patera.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Juda (Brož) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian, Peschout, Mejzlík, Rezek, Geier, Ling, Berka, Oščádal, Michálek. Trenér: Karel Nekvasil, Viktor Ujčík

ČEZ Motor České Budějovice: Patera (Hauser) – Michal, Klinecký, Svoboda, Tintěra, Farka, Benda, Kubeš, Radoš – Vochozka, Doktor, Bláha – Branský, Bárta, Šulek – Kadilák, Káník, Pixa. Trenér: Milan Kupka

Rozhodčí: Paur – Guth, A. Ryšavý.
Dukla Jihlava má za sebou dva přípravné zápasy. V prvním z nich utrpěla minulý týden vysokou porážku od Hradce Králové 1:6, ovšem ve středu 10. srpna naopak o pět branek zvítězila, když na domácím stadionu jasně porazila Pardubice 5:0.

Junioři Českých Budějovic zatím odehráli dva přípravné zápasy, oba proti prvoligovému Písku, který loni vyhrál první juniorskou ligu. Nejprve Motor doma zvítězil 54 na nájezdy, poté porazil Písek jasně 6:1. České Budějovice tak čeká první přípravné utkání proti celku ze stejné soutěže, poté se Jihočeši utkají ještě s Plzní.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího přípravného zápasu mezi juniorkou Dukly Jihlava a Českých Budějovic. Utkání začíná na Horáckém zimním stadionu přesně v 17:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HC Dukla Jihlava – Banes Motor České Budějovice

3:6

konec (1:2, 1:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Kristian (Heinrich, Srnský), 40. Geier (Ling, Rezek), 58. Pražák (Kadlec, Ling) – 9. Pixa (Kadilák), 19. Bláha, 22. Bárta (Šulek, Branský), 41. Doktor (Michal), 44. Svoboda (Doktor, Bláha), 57. Bárta

HC Dukla Jihlava: Juda (Brož) – Pospíchal, Váňa, Hrabáň, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Kristian, Peschout, Mejzlík, Rezek, Geier, Ling, Berka, Oščádal, Michálek. Trenér: Karel Nekvasil, Viktor Ujčík

Banes Motor České Budějovice: Patera (Hauser) – Michal, Klinecký, Svoboda, Tintěra, Farka, Benda, Kubeš, Radoš – Vochozka, Doktor, Bláha – Branský, Bárta, Šulek – Kadilák, Káník, Pixa. Trenér: Milan Kupka

Rozhodčí: Paur – Guth, A. Ryšavý

Průběh zápasu
1. třetina
02:11 CEB 2 Pixa, držení protihráče
05:51 JIH 2 Berka, vysoká hůl
08:07 CEB 0:1 Pixa (Kadilák)
15:07 JIH 1:1 Kristian (Heinrich, Srnský)
15:45 CEB 2 Svoboda, napadení
18:11 CEB 1:2 Bláha
Po 1. třetině
2. třetina
21:59 CEB 1:3 Bárta (Šulek, Branský)
32:08 CEB 2 Klinecký, faul loktem
32:41 JIH 2 Pospíchal, držení protihráče
37:41 CEB 2 Klinecký
CEB 2 Klinecký, nesportovní chování
39:31 JIH 2:3 Geier (Ling, Rezek)
Po 2. třetině
3. třetina
40:44 CEB 2:4 Doktor (Michal)
42:03 JIH 2 Peschout, podražení
42:19 CEB 2 Michal, napadení
43:15 CEB 2:5 Svoboda (Doktor, Bláha)
47:04 JIH 2 Peschout, sekání
53:38 CEB 2 Michal, krosček
54:14 JIH 2 Pospíchal, podražení
56:34 CEB 2 Klinecký, faul kolenem
56:45 CEB 2:6 Bárta
57:30 JIH 3:6 Pražák (Kadlec, Ling)
58:43 JIH 2 Oščádal, hákování
Konec