Menu

Fotbal

MONACObet liga

MŠK Žilina B – FC Spartak Trnava B

4:2

konec (1:0)

01.08.2016, 17:00 • Štadión MŠK Žilina • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.75 3.6 3.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Napokon sme mali možnosť sledovať divoký druhý polčas, v ktorom diváci na štadióne videli až 5 gólov! Domáci celok napokon túto prestrelku zvládol lepšie a víťazí 4:2! Celkovo sme videli veľmi dobrý futbal v tomto zápase, rýchle akcie a bojovný výkon z oboch strán. Diváci oba tímy odmenili veľkým potleskom.

Ďakujeme Vám za pozornosť a prejeme pekný zvyšok dnešného večera! (18:51:23)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Domáci futbalisti sa dostali do pokutového územia hostí, ale so slabou strelou napokon brankár hostí Vantruba nemal problém.

90

Nadstavený čas v druhom polčase sú ešte dve minúty!

89

Zakrátko zahrávala rezerva MŠK ďalší rohový kop, avšak ani ten žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol. Domáci sú momentálne s loptou na svojej polovičke.

88

Hostia napokon rohový kop ubránili, ale lopta ostáva aj naďalej na kopačkách domácich futbalistov. Diváci na tribúne si pýtajú ešte jeden gól.

87

Domáci tím po rýchlom brejku získava rohový kop! S jeho realizáciou sa pochopiteľne neponáhľa, hostia sa tak budú musieť brániť tejto štandardnej situácii.

86

Rezervný tím Trnavy v týchto chvíľach začína čoraz viacej útočiť a vysoko napádať každú rozohrávku domáceho tímu. Čas pre hostí sa už rýchlo kráti, zrejme sa im už dva góly streliť nepodarí, avšak nechajme sa prekvapiť.

85

Z ľavej strany teraz smeroval nebezpečne vyzerajúci center do pokutového územia domácich, obrana domáceho celku si však s touto situáciou poradila a loptu poslala do bezpečia.

84

V strede poľa sa teraz hostia dopustili faulu a tak lopta pripadne na kopačky domácich futbalistov. Pomaly sa nám blíži záver zápasu, domáci tím vyhráva o dva góly a je blízko ku úspešnému vstupu do novej sezóny.

83

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Klec, prichádza Václavík.

82

Futbalisti Trnavy B sa dostali do rýchleho protiútoku, avšak ich následná útočná snaha bola zastavená kvôli ofsajdu. Domáci už rýchlo rozohrali loptu a smerujú na útočnú polovičku.

81

Rezerve MŠK sa teraz podarilo na určitú chvíľu zamknúť hostí v ich pokutovom území, avšak nepodarilo sa im následne z toho nič zaujímavé vyťažiť. Hosťom sa už pomaly začína krátiť čas na to, aby ešte niečo s týmto zápasom spravili.

79

Oba tímy hrajú aj naďalej aktívne, hosťom však ani nič iné neostáva. Domáci sa však nesústredili len na udržanie svojho vedenia a tiež sa snažia streliť gól.

78

Domáci fanúšikovia sa už radovali aj z ďalšieho gólu, ale ten však padol napokon z ofsajdu a tak platiť nemôže!

77

Sledujeme teda naozaj výborný futbal, vidíme množstvo gólov a rýchlych útočných akcií a možno sa ešte dočkáme aj nejakej drámy v tomto zápase. Hostia to ešte určite nezabalili!

76

Žltú kartu dostáva Herrera (MŠK Žilina B).

75

75. TRAORE - 4:2

75

FC Spartak Trnava B dal gól!
Diváci na štadióne v Žiline vidia ďalší gól! Domáci celok teraz zaváhal vo svojom pokutovom území, keď center Bališa zachytil Richnák, ten vycvičil celú obranu domácich, následne prihral na voľného EMMANUEL KENNETH TRAORE a ten znižuje na 2:4!

MŠK Žilina B – FC Spartak Trnava B

4:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Haskić, 48. Krela, 63. Mandiangu, 67. Mandiangu – 64. Richnák, 75. Traore

Karty:   76. Herrera (ZIN) – 22. Tóth (TTB)

MŠK Žilina B: Leško – Herrera, Minárik, Ďuratný(K), Letić, Klec, Krela, Káčer, Vallo, Haskić, Mandiangu
Náhradníci: Bajza – Šušolík, Puček, Tlacháč, Mbah, Václavík, Michlík

FC Spartak Trnava B: Vantruba – Tóth(K), Janso, Tomovič, Mihálik, Bališ, Ujlaky, Gombala, Richnák, Dzíbela, Paukner
Náhradníci: Takáč – Juhás, Gojković, Traore, Nemček, Hrebík, Dubec

Rozhodčí: Pavel Ochotnický – Martin Vician, Matej Zemko – Anton Ihring