Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Krasnodar – FK Tom Tomsk

3:0

konec (1:0)

01.08.2016, 18:30 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • 1. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.34 4.9 9.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

FK Krasnodar svůj úvodní zápas v novém ročníku Premier Ligy zvládl, když na svém stadionu porazil FK Tom Tomsk 3:0. Nováček soutěže se po celý průběh utkání trápil, nevytvořil si ani jednu gólovou příležitost a z Krasnodaru tak odjede bez bodového zisku. (20:33:37)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Valerij Čuperka dnes nemá svůj den. Záložník FK Tom Tomsk se totiž v samotném závěru duelu po druhé žluté kartě nechal hloupě vyloučit. Těšit ho tak může pouze fakt, že sprchy v útrobách Stadionu Kubaň z hráčů svého týmu vyzkouší snad úplně první.

90+1

V rukou čtvrtého arbitra se objevila světelná tabule, na níž se rozsvítilo číslo dvě. Přesně tolik minut bylo nastaveo nad rámec řádné hrací doby.

90

Valerij Čuperka (FK Tom Tomsk) si v souboji o míč pomohl přidržením soupeře, kterého mále svlékl z dresu. To se kromě faulovaného hráče nelíbilo ani hlavnímu rozhodčímu, který přispěchal k hříšníkovi se žlutě obarveným kartónkem.

89

Jakoby dnešní online přenos četl Bicfalvi. Jen co jsem dopsal předchozí příspěvek, tak právě tento hráč se pokusil má slova negovat razantním zakončením ze střední distance, Neměl ale dostatečně přesně srovnána mířidla.

88

Hosté už začínají působit odevzdaným dojmem a nejspíš se budou muset smířit s tím, že vsítit čestnou branku se jim nepodaří.

87

Hra se přesunula doprostřed hřiště, kde probíhají souboje o míč.

85

A právě hráči hostujícího klubu nyní mají míč ve své moci, jenže se jim vůbec nedaří proniknout ze svého území.

84

Utkání už se víceméně jen dohrává, přičemž Tom Tomsk nadále zůstává v pozici bránícího se mužstva.

82

Jeho rozehrávka však svěřencům trenéra Kononova nevyšla podle představ, při centru totiž nejvýše vyskočil jeden ze zadáků a balon odhlavičkoval do bezpečí.

81

Ari se mezi dvěma hráči nebál proniknout do pokutového území a díky své odvaze vybojoval rohový kop.

79

Razantní střelu se ze střední vzdálenosti rozhodl vyprodukovat Achmedov a jeho svižný projektil prolétl zhruba dva metry vedle le vé tyče. Kočenkov se po míči jen ohlédl...

77

Hostující mužstvo vybojovalo rohový kop. Míč do hry uvedl Kombarov, ale svým centrem žádného ze spoluhráčů nenašel.

74

Avizované třetí střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Alexej Pugin, přichází Jevgenij Baljajkin.

73

Poslední střídání ve svém týmu připravil také trenér Tomsku. Kterého z hráčů pošle do hry však zatím zůstává záhadou, jež bude rozluštěna během okamžiku.

71

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu FK Krasnodar: hřiště opouští Pavel Mamajev, opačným směrem míří Ricardo Laborde.

69

Krasnodar rozehrával hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu, nicméně po rozehrávce ani jednoho z nich jeho hráči nezahrozili.

67

Na opačné straně hřiště napřáhl Achmedov, ale ani on prostor mezi třemi tyčemi netrefil, když jeho přízemní pokus skončil vedle levé konstrukce brány.

FK Krasnodar – FK Tom Tomsk

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Smolov (Ari), 57. Ari (Pereyra), 60. Smolov (Ari)

Karty:   21. Ari (KRS) – 50. K. Kombarov (TMS), 62. Tiškin (TMS), 90. Čuperka (TMS)   90+3. Čuperka (TMS)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:17.

FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin, R. Sigurdsson, Granqvist, Jędrzejczyk – Mamajev (71. Laborde), Gazinskij, Izmajlov (31. Achmedov) – Pereyra (63. Torbinskij), Ari, Smolov.
Náhradníci: Sinicyn, Adamov – Petrov, S. Strandberg, Eboue, Laborde, Martynovič, Joãozinho, Achmedov, Bystrov, Wánderson, Torbinskij.

FK Tom Tomsk: Kočenkov – K. Kombarov, Tiškin, Djakov, Ten (46. Popov) – Bordačev, Puljić – Golyšev (61. Bicfalvi), Čuperka, Pugin (74. Baljajkin) – Samodin.
Náhradníci: Solosin – Dudijev, Bicfalvi, D. Jablonský, Baljajkin, Popov, Kudrjašov, Kasjan.