Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FC Rubin Kazaň – FK Amkar Perm

0:0

konec (0:0)

01.08.2016, 18:30 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • 1. kolo • Jakub Hataš (@HatyJ)

Tipsport: 1.8 3.35 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešek vše! Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou. (20:32:39)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:18.
Máme za sebou dohrávku prvního kola ruské nejvyšší soutěže mezi týmy FC Rubin Kazaň a FK Amkar Perm.

Oba celky se rozešly smírně po remíze 0:0. Zápas nenabídl mnoho zajímavých momentů, ty nejzajímavější se udály v prvním dějství. Oba celky měly několik větších šancí, útočník Kanunnikov dostal červenou kartu a tím výčet zajímavých situací skončil.

Ve druhé polovině byli oba dnešní soupeři poměrně vyrovnaní, Perm nedokázal využít téměř hodinovou přesilovku a naopak se v závěru ještě mohl strachovat o výsledek. Remíza je zasloužená pro oba celky, Kazaň bude mít po prvním poločasu z bodu možná větší radost než soupeř.

90+4

Konec zápasu.

90+4

V sámem závěru obdržel žlutou kartu Salugin, který se snažil v blízkosti obránce Sáncheze vymodlit penaltu. Rozhodčí Vilkov však celou situaci dobře viděl.

90+3

Hostující záložník Komolov se snažil procpat míč z levé strany před branku, jeho centr však opustil hrací plochu a tak se bude odkopávat od brány Rubinu.

90+2

Domácímu Rubinu se po levém křídle podařilo proniknout až do vápna hostí. Tam si však Caktašovu přihrávku nedokázal najít nikdo z jeho spoluhráčů.

90+1

Hosté se usadili okolo vápna Permu.Centr z pravé strany proletěl až do vápna, ale ani jeden z hráčů Permu ho nedokázal zasáhnout, ačkoliv jak Komolov, tak Ogude byli naprosto volní.

90

V samém závěru řádné hrací doby uvidíme rohový kop Rubinu. Jeho exekuci si vezme na starost domácí záložník Karadeniz.

89

Karadeniz se na levé straně sám uvolnil a poslal pěkný centr do vápna. K němu se však naštěstí pro Perm dostal jako první Selichov, který tak celou akci ukončil.

88

Oba celky už utkání prakticky jen dohrávají, což se rozhodně nelíbí fanouškům v ochozech. Ti dávají svou nespokojenost najevo.

87

Hostující Idowu se snažil poslat centr do vápna, jeho pokus však dokázala zablokovat domácí obrana a tak ani tentokráte hosté neudeří.

86

Poslední střídání v dnešním utkání. Ze hry je stažen záložník Rubinu Ozdojev, na hrací ploše jej na poslední minutky nahradí Kambolov.

85

Ke střele z otočky se dostal hostující Komolov, jeho pokus se však nevešel mezi tři tyče a skončil pouze za bránou domácího týmu. Odkop od brány má na starost Ryžikov.

84

Fotbalisté Permu jsou opět usazeni kolem půlící čáry a kombinují mezi svými obránci. Rubin, který hraje v deseti, se pochopitelně nikam nežene.

83

Na pravém křídle se k míči dostali hráči Permu, po jejich obrovském nedorozumění se ale hnali do útoku domácí. Jejich postup zabrzdil faul Karadenize.

82

Po tvrdém střetu u levé lajny zůstává na zemi obránce domácích Nabiullin. Rozhodčí však nesignalizuje, že by potřeboval domácí bek ošetřit a tak se zřejmě za pár chvil bude pokračovat ve hře.

81

S blížícím se koncem utkání se hráči obou týmů snaží spíše udržet čisté konto, než aby se snažili rozhodnout zápas. Opět můžeme sledovat dlouho kombinaci mezi obránci hostujícího celku.

FC Rubin Kazaň – FK Amkar Perm

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   14. Kanunnikov (RKZ), 45+1. Nabiullin (RKZ) – 13. Anene (AMP), 69. Šynder (AMP), 90+4. Salugin (AMP)   35. Kanunnikov (RKZ)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:18.

FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Ustinov, Sergio Sánchez, Burlak, Nabiullin – Ozdojev (86. Kambolov), Achmetov (52. Jonathas) – Caktaš, Samuel (68. Rochina), G. Karadeniz – Kanunnikov.
Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Jonathas, Děvič, Bergström, Rochina, Bauer, Zambrano, Tkačuk, Kambolov, Žemaletdinov, Song.

FK Amkar Perm: Selichov – Idowu, Zajcev, Zanev, Džikija – Gol, Ogude, Komolov, Gigolajev (66. Miljković) – Anene (71. Salugin), Šynder (78. Balanovič).
Náhradníci: Budakov, Chomič – Miljković, Balanovič, Šavajev, Churcidze, Kosťukov, Jovičić, Salugin, Miščenko.

Rozhodčí: Vilkov – Semenov, Kudrjavcev. (vš. Rusko)