Menu

Hokej

Play-off NHL

Nashville Predators – San Jose Sharks

4:3

po prodl. (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0) Stav série: 3:3

10.05.2016, 03:10 • Bridgestone Arena, Nashville • Semifinále Z. konference • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

To je z mé strany již vše, přeji úspěšné úterý! (06:05:12)
ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

Tomáš Hertl (SJS) 0+1, +0, 1 střela, čas na ledě 19:12
Roman Polák (SJS) 0+0, -1, 0 střel, čas na ledě 12:16
TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
1. Viktor Arvidsson (NSH) 1+0
2. Colin WIlson (NSH) 1+0
3. Chris Tierney (SJS) 2+0
Je hotovo! Šedesát minut vítěze šestého utkání neurčilo, nicméně v prodloužení tentokrát žádný maraton jako ve čtvrtém utkání k vidění nebyl – Viktor Arvidsson ukradl kotouč na útočné modré a dovedl svou akci až do úspěšného konce. "Je to splněný sen! V sedmém zápase musíme hrát naši hru – rychle a energicky," řekl v pozápasovém rozhovoru hrdina Arvidsson. O postupujícím do finále Západní konference tak rozhodne až sedmý zápas v sanjoseském SAP Center, který je na programu v noci na pátek!

Konec zápasu.

62:03

62:03 Viktor ARVIDSSON - 4:3

62:03

Nashville právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé, Preds vítězí, což znamená jediné – tuto sérii rozhodne až sedmý zápas v noci na pátek! Hrdinou Predators se stal mladík VIKTOR ARVIDSSON, který se zmocnil kotouče po zaváhání svého krajana Melkera Karlssona a bekhendem poslal kotouč nechytatelně pod břevno! Bez asistence.

61:05

Skvěle to udělal Logan Couture, jenž se ve středním pásmu zmocnil odraženého kotouče a poté přesně uvolnil Joonase Donskoie, s jehož střelou si však Rinne poradil!

60:43

Icing i na druhé straně, před námi je tak buly před Pekkou Rinnem.

60:28

James Neal se dostal ke střele ihned po buly, ta ale nebyla ani trochu přesná. Sharks však vyhodili kotouč podruhé v řadě na zakázané uvolnění, následovat tak bude další vhazování před Jonesem.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut o vítězi nerozhodlo. Logan Couture sice deset minut před koncem využil přesilovku a poslal Sharks zpět do vedení, o rychlou odpověď Predátorů se však postaral Colin Wilson. Kdo se stane hrdinou prodloužení? To začneme odkrývat v 5:53, tak buďte u toho s námi!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:55

No a je to jasné, i šestý zápas této neuvěřitelně vyrovnané série bude muset rozhodnout až prodloužení!

59:32

Mattias Ekholm obkroužil soupeřovu svatyni, jeho následný pas ale v předbrankovém prostoru nenašel nikoho ve žlutém a hosté se opět osvobodili.

58:50

Pavelski s Hertlem dostali puk do útočného pásma, nicméně dlouho se tam s ním neohřáli. Colin Wilson už zakládá další protiakci Preds.

58:11

Viktor Arvidsson v rohu kluziště vybojoval touš pro Webera, jehož pokus byl sražen do ochranné sítě. Následovat bude další buly po levici Martina Jonese!

57:35

To jsou šance, to jsou šance! Martin Jones teď má víc štěstí než rozumu, Preds totiž spálili několik stoprocentních příležitostí po sobě! Tu největší měl na hokejce James Neal, jenž ovšem nedotáhl svůj samostatný únik do úspěšného konce!

56:57

Švýcarský reprezentant Roman Josi opět zavezl puk do útočného pásma, do konce třetí třetiny zbývají už pouhopouhé tři minuty!

56:04

Zkušený James Neal se málem dostal k dorážce vlastní střely, v klíčový moment se ale rozhodl nezakončovat a místo toho se vrátil s pukem na holi do středního pásma.

55:28

Před Jonesem vznikla pořádná trma-vrma a hostující gólman vůbec nevěděl, kde je puk, Sharks se ale nakonec dokázali osvobodit – byť za cenu zakázaného uvolnění.

55:03

Po dlouhé době dal o sobě vědět švédský kanonýr Filip Forsberg, Jones ale proti jeho střele z levé strany bez sebemenších problémů zakročil a před námi je další komerční přestávka.

54:16

Joonas Donskoi si ve středním pásmu nedokázal zpracovat prudký pas a na druhou stranu už se vydal veterán Fisher, Preds se opět usadili v útočném pásmu.

53:37

Weberův nepřesný pokus zaduněl jen o zadní hrazení, domácí jsou ale na koni a i nadále pokračují v neohrožené kombinaci před Martinem Jonesem!

52:44

52:44 Colin WILSON - 3:3

52:44

Nashville právě vstřelil branku!
Ou, tak to byla parádní kombinace domácích až do kuchyně! Ribeiro našel povedenou křižnou přihrávkou na pravé straně Jamese Neala, který se neukvapil a hned z první vyzval ke skórování COLINA WILSONA, jenž se nemýlil! Asistence: James Neal, Mike Ribeiro.

52:19

Ke střele se nakonec dostal domácí kapitán Shea Weber, Martin Jones byl ale na svém místě a bez větších problémů udržel hosty ve vedení.

51:46

Colton Sissons ve sprinterském souboji předčil Burnse, čímž odvolal zakázané uvolnění a Predators se opět usadili v útočném pásmu.

50:52

Nashvillští se na chvilku usadili v útočném pásmu, k ničemu převratnému to ale nevedlo a Joe Thornton bez problémů vystrkal kotouč do bezpečí.

50:04

50:04 Logan COUTURE - 2:3

50:04

San Jose právě vstřelilo branku!
Žraloci využívají přesilovou hru a berou si zpět ztracené vedení! Pekka Rinne se pořádně vzteká a diskutuje s rozhodčími, o regulérnosti této branky ale není sebemenší pochyb. Rinne se sám nechal rozhodit tím, že si až příliš hleděl clonícího Pavelskiho, až ztratil rovnováhu, a LOGAN COUTURE tak měl úlohu dosti usnadněnou! Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.

49:21

Kapitán Weber osvobodil Predátory, svěřenci Petera DeBoera musí zakládat další akci z hloubi vlastního pásma.

49:05

Ihned po vhazování se dostal ke střele z voleje Brent Burns, přesouvající se Pekka Rinne ale ukryl ránu proslulého vousáče ve své náruči!

48:59

Ta trvala až dosud, jeden z domácích hráčů se dotkl kotouče a hra je přerušena. Sudí posílají Miiku Salomäkiho (NSH) na lavici hříšníků za nedovolené bránění brankáři Jonesovi.

48:21

Joe Pavelski za brankou přišpendlil k mantinelu Gaustada a nepustil domácího pořízka ke střele, navíc je tu signalizovaná výhoda pro San Jose!

47:49

Z tribun Bridgestone Areny se ozývá pokřik "Let's go, Predators!", domácí příznivci se snaží dotlačit svůj tým k dovršení obratu. Do konce základní hrací doby zbývá už jen něco málo přes dvanáct minut, dočkáme se rozhodnutí?

46:52

Rána z pravého kruhu Weberovi příliš nesedla, Martin Jones byl navíc ve správný čas na správném místě a bez problémů zasáhl.

46:26

Vlasicův pas na Dainiuse Zubruse postrádal přesnost, nicméně ani domácí s nabytým pukem nenaložili zrovna ideálně. Momentálně sledujeme festival lehkých ztrát na obou stranách.

45:43

Predátoři zvládli důležité buly ve vlastní třetině a Roman Josi má nyní spoustu času na založení protiútoku nashvillského celku.

45:01

Miika Salomäki v souboji u hrazení zavadil holí o Pavelskiho obličej a může být rád, že za to nevyfasoval dvouminutový trest. Toto byla bezpochyby nebezpečná hra vysokou holí.

44:07

Hostující kapitán Pavelski je zpět na ledě, hráči kalifornského celku toto oslabení obětavě ubránili. Preds ale nadále kombinují v útočném pásmu.

43:24

Burnsovi se po zisku kotouče nepodařilo vyhodit puk, o chviličku později ale svého kolegu zastoupil Logan Couture, který nekompromisně poslal puk přes všechny čáry.

42:47

Domácí se rychle vrátili do útočného pásma a z vrcholu kruhů tvrdě vypálil Mattias Ekholm, Jones ale parádně máchl lapačkou a kotouč se v ní nakonec zatřepotal!

42:34

Svěřenci Petera DeBoera se dokázali osvobodit, Preds budou muset zakládat další akci z hloubi vlastní třetiny.

42:07

Predátoři si zahrají svou první přesilovou hru v zápase, Joe Pavelski (SJS) usedl za katr na dvě minuty za hákování.

41:26

Salomäki poslal černou pryž přímo do připravené Jonesovy náruče, protiakci San Jose už zakládá Joe Thornton. Ve třetí třetině se dál hraje podle not z úvodních dvou period, hra se prakticky neustále přelévá ze strany na stranu.

40:47

Sharks si nakonec poradili s aktivním napadáním Preds a dostali se do útočného pásma. Od modré čáry zkusil štěstí Paul Martin, Rinne ale bez problémů zasáhl.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední dvacetiminutovka je minulostí. Preds hned v jejím úvodu smazali zbývající polovinu z dvougólového náskoku hostí, o což se postaral Ryan Johansen. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ani jeden z brankářů však puk za svá záda nepustil. Co nabídne třetí třetina? Počkejme si na to do 5:00!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:16

Ještě minimálně jednou se bude vhazovat v útočném pásmu Sharks, Pekka Rinne totiž ukryl kotouč ve své náruči před dotírajícím Hertlem a počkal si na přerušení hry.

38:25

Prostřední dvacetiminutovka se rychle chýlí ke svému konci a hosté nyní vyhodili puk až k Ekholmovi, hráči ve žlutých dresech zakládají jednu z posledních akcí této třetiny.

37:34

Burns ovšem zaváhal a k puku se zničehonic dostal Paul Gaustad, jemuž se však následně nepodařilo ani vystřelit, natož ohrozit Jonesovu branku.

36:55

Svěřenci Petera Laviolettea nyní nic nevymýšleli a vyhodili puk do útočného pásma, kde se černé pryže ujal Brent Burns.

36:12

James Neal ujel po levém křídle a poté bezchybně přenesl hru na volného Colina Wilsona, po jehož pokusu to v ochozech jen zahučelo!

35:27

Po střele od modré se kotouč odrazil k úplně volnému Craigu Smithovi, americký reprezentant ale z bezprostřední blízkosti promáchl!

34:36

Craig Smith to pořádně schytal od Burnse, přesto se mu podařilo vystřelit a vybojovat vhazování v útočném pásmu, jelikož Jones pro jistotu schoval puk ve své lapačce.

33:59

Nestárnoucí klubová legenda Sharks Patrick Marleau dostal ideální přihrávku do mezikruží, nikým nehlídaný snajpr ale tváří v tvář Rinnemu neuspěl!

33:12

Joe Pavelski přišpendlil na zadní mantinel Shea Webera, domácí kapitán ale neztratil rovnováhu a nakonec v poklidu vyvezl puk až do útočné třetiny.

32:38

Wardův pokus z ostrého úhlu postrádal přesnost a na druhou stranu už vyráží Craig Smith, v posledních minutách se hraje ve skutečně strhujícím tempu.

32:06

Sharks se o gradující tlak symi připravili, Justin Braun totiž nedokázal udržet puk na útočné modré – ofsajd.

31:11

Přihrávka Joonase Donskoie do předbrankového prostoru nikoho v bélém dresu nenašla, následně se puku ujal Tierney a díky němu se hosté usadili v útočném pásmu.

30:25

Polovina základní hrací doby je minulostí a Sharks vyhodili kotouč na další zakázané uvolnění, tlak Blues začíná každou minutou vrcholit!

29:42

Další střelu Mikea Fishera Jones pro jistotu ukryl ve své výstroji až do hvizdu rozhodčího, následovat bude buly po jeho levé ruce.

28:47

V souboji u hrazení se nejlépe zorientoval Vlasic a přikopl kotouč Braunovi, tomu se ale nepodařilo rozehrát podle představ a Preds se díky tomu usadili v útočném pásmu.

27:58

Čistým způsobem zastavil Colton Sissons průnik Melkera Karlssona, Sharks zakládají další protiútok od extorontského Spalinga.

27:19

Martin Jones měl nyní co dělat, aby ve své výstroji udržel Fisherův pokus od mantinelu a nepustil k dorážce před ním clonícího Colina Wilsona.

26:28

Burnsovu ránu obětavě přizvedl Viktor Arvidsson do ochranné sítě, před námi je další komerční přestávka.

25:52

Martinův pokus od modré proletěl o kousíček vedle levé tyče, poté se puku ujal Colton Sissons a zavezl černou pryž alespoň do středního pásma.

25:03

Predators nesáhli ke střídání zrovna v ideální čas, hosté ale slibné příležitosti nedokázali využít a dopředu už upaluje nashvillský útočník Miika Salomäki.

24:18

Nakonec z toho byla střela Colina Wilsona, s níž si však Martin Jones bez problémů poradil a přerušil hru.

23:54

Ryan Ellis šikovně udržel kotouč v útočném pásmu, Preds jsou po vstřelení vyrovnávacího gólu mnohem aktivnějším týmem a dál pokračují v tlaku.

23:05

Ofsajd a v něm český útočník Tomáš Hertl, následovat bude vhazování ve středním pásmu.

22:11

Právě Justin Braun nyní nic nevymýšlel a napálil touš do útočného pásma, kde se ho ujal Joe Thornton a okamžitě vystřelil, Pekka Rinne byl ovšem ve správný čas na správném místě.

21:25

21:25 Ryan JOHANSEN - 2:2

21:25

Nashville právě vstřelil branku!
Tak to je vstup do třetiny z říše snů v podání Preds, máme vyrovnáno! RYAN JOHANSEN na pravé straně naznačil střelu, čímž se dokonale zbavil Brauna a poté bekhendem chytře překonal Martina Jonese! Asistence: Ryan Ellis.

20:26

Odražený kotouč se dostal na vrchol kruhů k Shea Weberovi, jehož dělovka z první ale postrádala přesnost a puk zaduněl jen o zadní hrazení.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Oba týmy vstoupily do zápasu spíše opatrně, poté ale zničehonic udeřil dvakrát v rozmezí dvou minut hostující útočník Tierney. Predátoři se nevzdali a zásluhou Josiho snížili, ve druhé třetině, která začne přibližně ve 4:07, se tak rozhodně máme na co těšit!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:48

Pokračovat budeme ve čtyřech na obou stranách, dvouminutové tresty za hrubost vyfasovali Craig Smith (NSH) a Marc-Edouard Vlasic (SJS).

19:46

Po střele Shea Webera z pravé strany a nepříliš přesvědčivém Jonesově zákroku vznikl před sanjoseským brankovištěm neskutečný závar, nikdo ve žlutém ale nedokázal dorazit puk do sítě!

19:04

Excolumbuský Ryan Johansen se zpoza branky vytočil do palebné pozice, nicméně Martin Jones se přemístil včas a rutinérsky si připsal další zákrok.

18:15

Preds se teď usadili v útočném pásmu a Jones si musí připadat jako u Verdunu, veškeré puky ale zatím prolétávají mimo tři tyče jeho svatyně.

17:37

Logan Couture se v předbrankovém prostoru dral k dorážce Marleauova nahození, ke kotouči se ale nakonec nedostal a Ekholm s Ellisem už zakládají protiútok.

16:45

Nakonec z toho byla dobrá příležitost pro Melkera Karlssona, jenž ovšem z pravé strany napálil puk přímo do nastavené náruče Pekky Rinneho.

16:04

Roman Polák zkusil štěstí z ostrého úhlu, nicméně jeho pokus mezi tři tyče nesměřoval. Tlak Žraloků ze San Jose ale nadále pokračuje. Ba co víc, graduje!

15:27

15:27 Roman JOSI - 1:2

15:27

Nashville právě vstřelil branku!
Dillonova chyba nakonec pramenila ve snížení, už je to opět jen o gól! ROMAN JOSI se parádně prokličkoval až do mezikruží, odkud jakýmsi bekhendovým obloučkem dostal černou pryž za záda bezmocného Jonese! Bez asistence.

15:01

Po nepříliš přesvědčivé Dillonově rozehrávce se kotouče ujal Neal, Preds se po nějaké době opět usadili v útočném pásmu.

14:16

Přihrávka adresovaná opět Tierneymu postrádala přesnost, nicméně poté se puku ujal Brent Burns, který zavezl černou pryž až do útočného pásma.

13:33

Preds se nedokázali udržet v útočném pásmu, po jejich ofsajdu se bude vhazovat poblíž trestné lavice domácího týmu.

13:21

Hertl se z levé strany šikovně prokousal do mezikruží, okud poté vystřelil a donutil Rinneho k dalšímu přerušení hry.

12:37

Švédský reprezentant Ekholm tvrdě vypálil od modré, ale Martin Jones měl dobrý výhled a bez větších problémů přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

11:51

11:51 Chris TIERNEY - 0:2

11:51

San Jose právě vstřelilo branku!
Neskutečné, Tierney přidává druhý gól v rozmezí necelých dvou minut. Mladý útočník Sharks v minulém klání ani jednou nevystřelil, dnes přidává svůj druhý zásah poté, co se CHRIS TIERNEY zorientoval v prostoru před Rinnem ze všech nejrychleji a bekhendem usměrnil kotouč za jeho záda! Asistence: Matt Nieto, Brent Burns.

11:33

Rozhodčí přerušili hru pro přihrávku rukou, hlasatel v Bridgestone Areně následně ohlásil další komerční přestávku.

10:59

Obávaný střelec Shea Weber se dostal ke svému pověstnému kanonu od modré, ten ale nebyl vůbec přesný a Jones mohl zůstat v klidu.

10:18

Rozehrávka Sharks skončila na zakázaném uvolnění, následovat tak bude ojedinělé vhazování v blízkosti Martina Jonese.

09:55

09:55 Chris TIERNEY - 0:1

09:55

San Jose právě vstřelilo branku!
No a je z toho gól, Sharks se ujímají vedení! Tomáš Hertl si udělal prostor v útočném pásmu a poté přesným pasem našel Marca-Edouarda Vlasice, jehož střelu z první šikovně tečoval CHRIS TIERNEY a Rinne byl bez šance! Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Tomáš Hertl.

09:26

Pokračující tlak Sanjoseských vypramenil v další pokus Dillona, který ale mezi tři tyče nesměřoval. Hosté ale nadále kombinují v útočném pásmu.

08:50

Joonas Donskoi nabil na modrou napřaženému Braunovi, s jehož následnou ranou z první si Pekka Rinne zkušeně pohrál a přerušil hru. Před námi je komerční přestávka.

08:04

Forčekující Miika Salomäki vydoloval puk pro Ribeira, jenž vrátil černou pryž zpět na hůl finského šikuly, kterému se už ale nepodařilo vystřelit.

07:17

Na útočné modré dostal spoustu prostoru ke střele Brenden Dillon, exdallaskému zadákovi ale střela vůbec nesedla a Rinne ani nemusel zasahovat.

06:32

Individuální akce rychlíka Matta Nieta skončila v rohu kluziště, další akci Žraloků zakládá z hloubi vlastní třetiny Tomáš Hertl.

05:58

Oba týmy v úvodu hrají ve vysokém tempu, na první šanci zápasu ale stále čekáme. Čas plyne jako voda, hraje se prakticky bez přerušení.

05:07

Pokus Joea Pavelskiho od modré byl zblokován a na druhou stranu se vydal Paul Gaustad, ani jeho protiakce ale k ničemu převratnému nevedla.

04:30

Sedmatřicetiletý Litevec Zubrus dostal rozehrávajícího Ryana Ellise pod tlak, šikovný zadák Predátorů si ale nakonec poradil.

03:53

Švédský kanonýr Filip Forsberg jako nůž máslem projel po lvé straně do pásma, ale na jeho následný pas nikdo ve žlutém dresu nedosáhl.

03:20

Právě Vlasic se nakonec dostal ke střele od modré čáry, která sice nebyla přesná, ale po něm vypálil Justin Braun, jenž už donutil Rinneho k přerušení hry.

02:25

Paul Gaustad v rohu kluziště předčil zkušeného Thorntona a vyvezl puk do středního pásma, tam se ho ovšem ujal Marc-Edouard Vlasic.

01:38

V úvodu se hra stěhuje ze strany na stranu, ani jednomu týmu se zatím nedaří kloudně rozehrát. Tak se nechme překvapit, kdo se v rozdivočelé nashvillské aréně odpíchne k lepšímu startu.

00:58

Zpoza vlastní svatyně založil Ryan Johansen protiakci Preds, která ale skončila už ve středním pásmu. Kotouče se ale zmocnil Ekholm a napálil černou pryž směrem k Jonesovi.

00:23

Tomáš Hertl to na vlastní modré čáře schytal od Shea Webera, který alespoň na chvilku překazil hostům založení první útočné akce.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber "C", Ekholm, Ellis, Jackman, Bitetto – Forsberg, Johansen, Smith – Wilson, Fisher, Neal – Järnkrok, Ribeiro, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Sissons.

San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski "C" – Marleau, Couture, Donskoi – Nieto, Tierney, Ward – Karlsson, Spaling, Zubrus.

Rozhodčí: Hebert, Sutherland – Cherrey, Sharrers.
ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

Tomáš Hertl (SJS) 10 zápasů play-off, 4 body (2+2)
Roman Polák (SJS) 10 zápasů play-off, 0 bodů
Predátorům není otáčení nepříznivého vývoje v sérii vůbec cizí, parta Petera Laviolettea v prvním kole postoupila přes Anaheim, ačkoliv už Weber a spol. prohrávali 2:3 na zápasy. "Jakákoliv zkušenost se v této situaci hodí," přiznal nashvillský lodivod Laviolette.

Pokud dnes zvítězí Sanjoseští, zajistí si první postup do finále Západní konference od roku 2011. "Od posledního postupu ze druhého kola už uplynula nějaká doba. Dobře si uvědomujeme, že porazit Preds nebude nic snadného, mají skvělý tým," je si vědom Logan Couture.

Chtějí-li Žraloci pomýšlet na vítězství, budou muset eliminovat údernou druhou lajnu soupeře ve složení Wilson, Fisher, Neal, která se postarala o všech pět posledních gólů Predators. "Hrají dobře, když mají dostatek volného prostoru a mohou vytvářet střelecké pozice pro Jamese Neala. Musíme je z těch střeleckých pozic vytlačit," uvědomuje si Couture.

V pátém duelu se po dvouzápasové pauze vrátil do sestavy Nashvillských zkušený centr Mike Ribeiro, Preds ale nepodali povedený výkon a veledůležitý duel ztratili. Když byl Ribeiro na tribuně, Lavioletteova parta v sérii ještě nepoznala hořkost porážky. Vejde se dnes známý potížista do sestavy Preds?
Srdečně vítám všechny příznivce kanadskoamerické NHL u sledování veledůležitého klání série druhého kola play-off Západní konference mezi Nashville Predators a San Jose Sharks. Žraloci jsou krůček od postupu do konferenčního finále, naopak domácí budou odvracet konec sezóny. To si nemůžete nechat ujít!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Nashville Predators – San Jose Sharks

4:3

po prodl. (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0) Stav série: 3:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Josi, 22. Johansen (Ellis), 53. Wilson (Neal, Ribeiro), 63. Arvidsson – 10. Tierney (Vlasic, Hertl), 12. Tierney (Nieto, Burns), 51. Couture (Burns, Thornton)

Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber "C", Ekholm, Ellis, Jackman, Bitetto – Forsberg, Johansen, Smith – Wilson, Fisher, Neal – Järnkrok, Ribeiro, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Sissons.

San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski "C" – Marleau, Couture, Donskoi – Nieto, Tierney, Ward – Karlsson, Spaling, Zubrus.

Rozhodčí: Hebert, Sutherland – Cherrey, Sharrers

Průběh zápasu
1. třetina
09:55 SJS 0:1 Tierney (Vlasic, Hertl)
11:51 SJS 0:2 Tierney (Nieto, Burns)
15:27 NSH 1:2 Josi
19:48 NSH 2 Smith, hrubost
SJS 2 Vlasic, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
21:25 NSH 2:2 Johansen (Ellis)
Po 2. třetině
3. třetina
42:07 SJS 2 Pavelski, hákování
48:59 NSH 2 Salomäki, nedovolené bránění brankáři
50:04 SJS 2:3 Couture (Burns, Thornton)
52:44 NSH 3:3 Wilson (Neal, Ribeiro)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:03 NSH 4:3 Arvidsson
po prodl.