Menu

Fotbal

Celostátní liga staršího dorostu

SK Slavia Praha – FK Příbram

1:1

konec (0:0)

21.04.2016, 11:00 • SC Horní Počernice • 29. kolo • David Panuška

Pro tuto chvíli je to ode mne vše, přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů se budu těšit na shledanou. (12:58:18)
Je dobojováno. Oba celky se dokázaly prosadit až ve druhé půli. Nejprve se vedení ujali hosté, ale domácí dokázali okamžitě srovnat. Od té chvíle už nepadla ani jedna branka, a tak se oba soupeři rozešli smírně a rozdělili se tak o body.

90+1

Konec zápasu.

90

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Polidar, přichází Janota.

90

Zápas se nám pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci a vypadá to vypadá, že se už nic nestane. Oba týmy dobře brání a do větších šancí se tak už nedostávají.

87

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Pohořálek.

87

Následný volný přímý kop neohrozil branku Příbrami, která je tak v dalším úniku na polovinu svého soupeře.

85

Vůbec první žlutou kartu tohoto utkání dostává za svůj prohřešek hostující hráč Jan Makoš, který před vápnem poslal k zemi domácího Kuchtu.

83

S přibývajícím časem tempo hry trošičku opadlo a oba celky se soustředí především na obranu. Nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovaný gól.

80

Po další střele domácích končí míč na brankáři Jedličkovi, jenž ho bude nyní odkopávat od vlastní branky.

77

A hned z toho byl další nepříjemný útok, který ovšem dokázali domácí fotbalisté taktéž odvrátit a už s míčem na svých kopačkách spěchají do dalšího útoku.

76

Volný přímý kop pro Slavii neznamenal ohrožení příbramské branky. Po jeho rozehrání se míč dostal na kopačky hostů, kteří tak opět míří na druhou stranu.

74

Slávisté po vyrovnání více ožili a dostali se do další slibné akce. Jenomže tu zastavila znovu pozorná obrana Příbrami, která otáčí hru na opačnou stranu.

71

Slavia právě vstřelila branku!
A vida. Najednou se s brankami roztrhl pytel. Domácí fotbalisté bleskově srovnávají nepříznivý stav na 1:1 a jsou zpět ve hře o tři body. JAN KUCHTA dostal míč před hostující branku, kde se v těsné blízkosti Jedličky nadvakrát a se štěstím prosazuje. Začíná se tedy znovu od začátku.

69

Příbram právě vstřelila branku!
Tak jsme se konečně dočkali. První branka tohoto zápasu je na světě a postarali se o ní aktivně hrající hosté. JOSEF BOUČEK dostal přesnou přihrávku do vápna od Patrika Růžka a prvně jmenovaný poté poslal míč přesně k levé tyč a míč končí v domácí brance.

67

Slávisté založili pohledný útok a mířili v přečíslení před příbramskou branku. Jenomže obrana hostů byla pozorná a včas únik domácích zastavila.

64

Další roh pro domácí Slavii. Domácí ho bleskově rozehráli, ale poté střelu zamířili mimo příbramskou branku. Jedlička tak bude míč odkopávat pryč.

62

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vejvar, přichází Krejdl.

60

Půl hodiny před koncem tohoto utkání stále čekáme na první přesnou trefu. Opět měly oba týmy několik šancí, ale prim dnes hrají brankáři Toman s Jedličkou, kteří zatím drží svá čistá konta.

58

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Rataj, přichází Polák.

58

Tak nakonec z této možnosti nebylo nic. Míč mají na svých kopačkách hosté, kteří míří znovu na útočnou polovinu domácího celku.

58

Slavia bude mít k dispozici volný přímý kop. Standardní situaci rozehrají domácí za polovinou Příbrami, uvidíme, zda se poté dostanou do ohrožení Jedličky.

55

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Polidar.

55

Hosté ale opět přečíslili svého soupeře a brankář Toman musel míč po střele hostů odvrátit na rohový kop.

52

Michal Rataj si naběhl po pravé straně do vápna Slavie, ale svou střelou mířenou k levé tyči domácí branku jen těsně míjí!

51

Po dalším útočném manévru fotbalistů Příbrami končí míč vedle domácí branky. Následovat tak bude Tomanů odkop daleko od své klece.

50

Rohový kop pro domácí Slavii. Po jeho rozehrání ale míč mířil z Daniela Stropka mimo tři tyče a skončil tak nad brankou.

48

U míče už je ale Příbram a i ta se žene za svým prvním útokem ve druhém poločasu. Ohrozí domácí branku?

47

Slávisté se hned dostali na polovinu Příbrami, kde na Jedličku mířila další střela. Brankář hostí však nemusel zasahovat, neboť míč mířil vedle jeho branky.

46

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Žárský, přichází Pek.

46

Začal druhý poločas.
Hlavní sudí nenastavil ani minutu a končí první půli. V ní jsme žádnou branku neviděli, ale oba týmy ke vstřelení gólu neměly vůbec daleko. Zatím jde o takřka vyrovnanou partii, ale více šancí měli přeci jen hosté. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhý poločas začne ve 12:10.

45

První poločas skončil.

44

Na druhé straně byla k vidění dobrá střela domácích, ale opět brankář Příbrami drží svůj tým. Následuje odkop od jeho brány.

44

Autové vhazování pro Příbram na polovině soupeře.

41

Další tlak na hostující straně. Jan Matoušek si naběhl do dobré pozice na hranici vápna, ale po jeho prudké střele končí balón vysoko nad domácí bránou.

39

Pavel Bucha se dostal ke střele z hranice velkého vápna, s ní si však poradil Jedlička a odráží jeho akci na rohový kop.

38

A opět hosté. Ti jsou v posledních chvílích nebezpeční a dostali se do obléhání domácí brány. Opět ale jejich snaha končí na pozorném Tomanovi.

36

Hosté ožili a znovu se natlačili do blízkosti domácího vápna, ovšem nijak Tomana tentokráte neohrozili.

33

Další obrovská šance Příbrami. Jan Šrain našel ve vápně úplně volného Karstena Ayonga, jehož hlavičku vyrazil brankář Slavie Toman na rohový kop. Domácí si tak mohli oddechnout.

31

Domácí se okamžitě poté vydali do dalšího útoku, kde se v blízkosti Jedličky nedokázali prosadit. Stále si tak na úvodní gól tohoto zápasu budeme muset počkat.

29

Obrovská šance na straně Příbrami. Michal Hlavatý pálil technickou střelou z hranice velkého vápna a svým střeleckým pokusem orazítkoval břevno domácí branky! Ani po této velké šanci nedochází ke změně skóre.

28

Po jeho odehrání skončil míč vedle hostující svatyně a odkopávat ho tak bude Jedlička.

28

Po něm se dostali domácí ke střele, ale faulován byl útočník Slavie a sudí tak ukazuje, že se bude kopat volný přímý kop.

27

V blízkosti branky Příbrami se Slávisté udrželi znovu a opět mají možnost další standardní situace. Budou zahrávat svůj další rohový kop.

26

S ním moc dobře Slávisté nenaložili, balón se dostal hostujícímu brankáři, který neměl problém ho ukrýt ve svých rukavicích.

26

Slávisté ale znovu zahrozili dalším únikem, po něm jeden z hostů zakopl míč za čáru vedle hostující branky a je tu tedy rohový kop pro domácí.

25

Ofsajd také na straně Slavie, která se taktéž dostávala do dobré útočné pozice. Ale nic naplat, postranní rozhodčí má zdvižený praporek a tudíž je celá akce u konce.

23

Nyní hlavičkoval Marcel Čermák po centru svého spoluhráče, který mířil z pravé strany, ale znovu se skóre nemění. Míč skončil vysoko nad příbramskou brankou.

23

Slávisté poté sprintovali za svou vlastní polovinu, dostali se před velké vápno, ale jejich střela opět končí mimo tři tyče.

21

Hosté z Příbrami založili pohlednou kombinaci a dostávali se do blízkosti branky domácího celku. Jenomže jejich snahu o únik zastavil ofsajd.

20

Nic z toho opět nebylo. Míč z výskoku zachytil ve svých rukavicích Toman a poté ho odkopává pryč od vlastní brány.

19

Vybojovali alespoň rohový kop, který za malý okamžik rozehrají.

17

Na opačné straně se o podobnou situaci postarali hosté, ale ani oni se svým slibně se rozvíjejícím útokem neuspěli.

16

Slávisté opět zahrozili z nebezpečného průniku před příbramskou branku, ale nikdo z hráčů domácích nedokázal vystřelit tak, aby Jedličku ohrozil.

14

Karsten Ayong si naběhl do domácího vápna, ale z levé strany v těsné blízkosti Tomana nezakončil přesně. Následuje odkop o branky Slavie.

13

Před velkým vápnem Příbrami fotbalisté Slavie rozehráli volný přímý kop, nic z této standardní situace však nebylo.

11

Po sérii akcí na obou stranách nyní zahrozili hosté, ale brankář Toman sebral míč po jejich střele z půlky hřiště.

9

Domácí Pavel Bucha střílel nebezpečně z hranice velkého vápna, ale svůj projektil zamířil jen těsně vedle levé tyčky Jedličkovy brány. To byla zatím asi největší šance dosavadního průběhu tohoto utkání.

8

Domácí se dostali znovu do přečíslení a uháněli na branku svého soupeře. Jenomže celá akce skončila na pozorném brankáři Jedličkovi, který bude odkopávat míč od své svatyně.

6

Po faulu na domácího hráče následoval nebezpečný volný kop právě pro tým Slavie, ale po jeho rozehrání skončil balón v zámezí. Odkop od příbramské branky.

5

Autové vhazování pro domácí Slavii. Ta se tak bude moci přiblížit do blízkosti branky soupeře a pokusí se ohrozit brankáře Jedličku.

3

Tomáš Břížďala po centru z levé strany hlavičkoval v blízkosti branky Slavie, ale míč skončil pouze vysoko nad.

2

Příbram nadále u míče zůstane. Nákop jednoho z útočníků hostí poslal domácí hráč za čáru a následovat tak bude autové vhazování pro Příbram.

1

Po neúspěšné střele domácího týmu se k míči dostal brankář Příbrami, který za malou chvíli provede odkop od vlastní branky.

1

Utkání právě začalo.
Hezké dopoledne vážení sportovní přátelé. Za malý okamžik začne fotbalové utkání v rámci Celostátní ligy dorostu, a sice mezi týmy SK Slavia Praha a 1.FK Příbram. Sestavy jsou už známy a za malý okamžik začínáme. Buďte při tom s námi prostřednictvím našeho online přenosu.
Úvodní sestavy:

SK Slavia Praha: Toman – Žárský "C", Stropek, Bucha, Kuchta, Badocha, Žežulka, Čermák, Vejvar, Holík, Beňo
Trenér: Michal Petrouš
Náhradníci: Přibyl (B), Pek, Heřman, Krejdl, Lauricella, Vávra

1.FK Příbram: Jedlička – Makoš, Břížďala, Hlavatý, Maršík, Bouček, Růžek, Matoušek, Ayong, Rataj, Šrain "C"
Trenér: Jiří Kotrba
Náhradníci: Šedivý (B) – Pohořálek, Polák, Janota, Polidar

Rozhodčí: Jan Petřík – Karel Kučera, Borek Stěhule.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

SK Slavia Praha – FK Příbram

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Kuchta – 69. Bouček

Karty:   85. Makoš (PRI)

SK Slavia Praha: Toman – Žárský "C" (46. Pek), Stropek, Bucha, Kuchta, Badocha, Žežulka, Čermák, Vejvar (62. Krejdl), Holík, Beňo Trenér: Michal Petrouš
Náhradníci: Přibyl (B), Pek, Heřman, Krejdl, Lauricella, Vávra

FK Příbram: Jedlička – Makoš, Břížďala, Hlavatý, Maršík, Bouček, Růžek, Matoušek (55. Polidar – 90. Janota), Ayong (87. Pohořálek), Rataj (58. Polák), Šrain "C Trenér: Jiří Kotrba
Náhradníci: Šedivý (B) – Pohořálek, Polák, Janota, Polidar

Rozhodčí: Jan Petřík – Karel Kučera, Borek Stěhule