Menu

Fotbal

Celostátní liga staršího dorostu

SK Slavia Praha – FK Příbram

1:1

konec (0:0)

21.04.2016, 11:00 • SC Horní Počernice • 29. kolo • David Panuška

Pro tuto chvíli je to ode mne vše, přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů se budu těšit na shledanou. (12:58:18)
Je dobojováno. Oba celky se dokázaly prosadit až ve druhé půli. Nejprve se vedení ujali hosté, ale domácí dokázali okamžitě srovnat. Od té chvíle už nepadla ani jedna branka, a tak se oba soupeři rozešli smírně a rozdělili se tak o body.

90+1

Konec zápasu.

90

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Polidar, přichází Janota.

90

Zápas se nám pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci a vypadá to vypadá, že se už nic nestane. Oba týmy dobře brání a do větších šancí se tak už nedostávají.

87

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ayong, přichází Pohořálek.

87

Následný volný přímý kop neohrozil branku Příbrami, která je tak v dalším úniku na polovinu svého soupeře.

85

Vůbec první žlutou kartu tohoto utkání dostává za svůj prohřešek hostující hráč Jan Makoš, který před vápnem poslal k zemi domácího Kuchtu.

83

S přibývajícím časem tempo hry trošičku opadlo a oba celky se soustředí především na obranu. Nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovaný gól.

80

Po další střele domácích končí míč na brankáři Jedličkovi, jenž ho bude nyní odkopávat od vlastní branky.

77

A hned z toho byl další nepříjemný útok, který ovšem dokázali domácí fotbalisté taktéž odvrátit a už s míčem na svých kopačkách spěchají do dalšího útoku.

76

Volný přímý kop pro Slavii neznamenal ohrožení příbramské branky. Po jeho rozehrání se míč dostal na kopačky hostů, kteří tak opět míří na druhou stranu.

74

Slávisté po vyrovnání více ožili a dostali se do další slibné akce. Jenomže tu zastavila znovu pozorná obrana Příbrami, která otáčí hru na opačnou stranu.

71

Slavia právě vstřelila branku!
A vida. Najednou se s brankami roztrhl pytel. Domácí fotbalisté bleskově srovnávají nepříznivý stav na 1:1 a jsou zpět ve hře o tři body. JAN KUCHTA dostal míč před hostující branku, kde se v těsné blízkosti Jedličky nadvakrát a se štěstím prosazuje. Začíná se tedy znovu od začátku.

69

Příbram právě vstřelila branku!
Tak jsme se konečně dočkali. První branka tohoto zápasu je na světě a postarali se o ní aktivně hrající hosté. JOSEF BOUČEK dostal přesnou přihrávku do vápna od Patrika Růžka a prvně jmenovaný poté poslal míč přesně k levé tyč a míč končí v domácí brance.

67

Slávisté založili pohledný útok a mířili v přečíslení před příbramskou branku. Jenomže obrana hostů byla pozorná a včas únik domácích zastavila.

64

Další roh pro domácí Slavii. Domácí ho bleskově rozehráli, ale poté střelu zamířili mimo příbramskou branku. Jedlička tak bude míč odkopávat pryč.

62

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vejvar, přichází Krejdl.

60

Půl hodiny před koncem tohoto utkání stále čekáme na první přesnou trefu. Opět měly oba týmy několik šancí, ale prim dnes hrají brankáři Toman s Jedličkou, kteří zatím drží svá čistá konta.

SK Slavia Praha – FK Příbram

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Kuchta – 69. Bouček

Karty:   85. Makoš (PRI)

SK Slavia Praha: Toman – Žárský "C" (46. Pek), Stropek, Bucha, Kuchta, Badocha, Žežulka, Čermák, Vejvar (62. Krejdl), Holík, Beňo Trenér: Michal Petrouš
Náhradníci: Přibyl (B), Pek, Heřman, Krejdl, Lauricella, Vávra

FK Příbram: Jedlička – Makoš, Břížďala, Hlavatý, Maršík, Bouček, Růžek, Matoušek (55. Polidar – 90. Janota), Ayong (87. Pohořálek), Rataj (58. Polák), Šrain "C Trenér: Jiří Kotrba
Náhradníci: Šedivý (B) – Pohořálek, Polák, Janota, Polidar

Rozhodčí: Jan Petřík – Karel Kučera, Borek Stěhule